Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Az utóbbi és a játékok listája folyamatosan bővül.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hogy van ez az előfizetés, havonta rotálnak a játékok vagy amit egyszer unlockoltak az a Tied marad amíg van előfizu?

Mondjuk magamat ismerve tuti nem tudnám rávenni magam efféle játékbérlésre is, még ha racionálisan gondolkodva jobban meg is érné. Ezek a fránya gyarló emberi dolgok...
Rapid81
ME3-ból a Digital Deluxe van az Access-ben.

Igen, benne.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.11.27. 15:56:57

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Tisztes méretű update a No Man's Sky-hoz (1.3 giga, a teljes játék méretének kb. fele)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Én egy Daytime Extender Bundle-ra is előfizetnék már... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Már rég.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Engem a Mass Effect 3-ból ez a DLC-mentes verzió kevésbé izgat, az alapjátékért eddig hajlandó lettem volna fizetni, nem az a drága.

Nálam ME: Catalyst, Unravel, Crysis 3 lesz a menü. Meg kipróbálom a Battlefront, ha végre beledobják azt is a Vaultba (lista itt). Örülök, ha egy hónapba ez belefér.
Tinman
Unravel is már benne van előfizuban?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Jól van, meggyőztetek. Töltődik a ME: Catalyst, meg az Unravel is. 😊 A ME 1-2 végigjátszása után meg majd befigyel a ME3 is ilyen módon. Kb más nem is érdekel az EA-től.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.11.27. 13:43:19

Most képzeld el egyes játékok PC-s portját! 😉

Mármint komolyan: a PC-s Sands of Time dupla pixellel (jó, ehhez kell widescreen mod) és háromszoros fps-sel fog menni PC-n a PS3-as hírhedt remasterhez képest, pedig PS2-ről portolták. Szóval érted, ezzel az erővel már "kész volt" a másik verzió. (A rendes XInput-támogatás és az achievementek pedig nem a grafika része, ugyebár.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.27. 13:37:52
MerlinW
Megszünteted, ha nem kell már. Mégiscsak az EA-ról van szó, nem a G2A-ról (ahol szintén lemondható a shield szarság, csak komplikált). EA-nál van egy opció az arcodban, szeretnél-e fizetni, vagy sem.

[merlinw.org]

kigyi
Előfizetsz majd szépen egyből beállítod, hogy nem szeretnél tovább előfizető lenni így azt a hónapot kapod a következőt már nem. Nincs benne semmi turpisság kipróbáltam én is és korrekten működött.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.11.27. 13:21:26

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Az a bajom, hogy félek az előfizetésektől. Aztán majd szépen hónapról, hónapra lopják a pénzem.

Én fordítva gondolom. Számomra 2. rész volt a jobb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Catalyst benne az van az Access-ben... 4 euró/hó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Meglepő, de a GMG-n a legolcsóbb (beleértve az ismertebb szürkéket is!): "Homefront®: The Revolution Freedom Fighter Bundle" - 10%-os BLACKFRIDAY10 kóddal - 11,69 font (~365) = ~4270 Ft.

Rapid81
Szerintem nagyon jó lett. Jobb, mint a 2. Az, hogy bugos volt megjkelenéskor, az egy másik kérdés, de mostanra már eléggé helyre lett rázva. Én a DLC-ken gondolkodom, mert a 2-vel ellentétben, ehhez sztori DLC-k is vannak.

Más:
Mirror's Edge: Catalyst 16$-ért megéri?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.11.27. 12:56:05

darkSectorxxx
Ez igaz de látványban akkor is. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A PS3-as verzió remaster, magyarán port (mondjuk a Rayman 2 PS1-es és PS2-es verziója között jóval több volt a különbség), a PS4-es meg reboot. Nem egy kategória a két felújítás.

Amúgy nagyon pöpecek a PS2-es részek,a p latfrom legjobb játékai közé tartoznak, jelenleg a Ratchet és a majdani Spider-Man vonz a leginkább a PS4 felé.
ZsZso
game.co.uk - Dragon Age: Inquisition GOTY
Tessék ellenőrizni a kapott kulcsokat, mert van, akinek lengyel/orosz verzió jutott! Eddig még csak eami számolt róla be, de ha jobb félni mint megijedni alapon, 1-2 perc alatt csekkolhatjátok a linkel részletezett módon.

(bocsi a PH -s linkért, de nem akartam 2x begépelni mindent más formátumban)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Küldtem Steamen üzenetet, itt meg privátot, majd nézd meg légyszives...Előre is köszönöm.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kb annyit is ér....

IMYke2.0.0.0
Just Cause 3 alapjáték már 8,4 euróért szürkéből... nem semmi...

Ment a válasz is. Bocs a késlekedésért.

Voltan
Én is így voltam vele, de nem futott valami jól az akkori gépen, gondoltam, ha a DLC kínálat az valami zseniális, akkor adok neki még egy esélyt frissen 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Én az alapjátékot a negyedénél meguntam, így személy szerint hagynám, de te tudod😊

[merlinw.org]

Voltan
Dragon Age Inquisition - az alap már megvan, megéri az ultimate edition azt az 5 Fontot? Jók a DLC-k, vagy hagyjam a pibe?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
ratgab : Ment egy PÜ.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
SW2 jó lenne, ha tudnák a fejlesztők mit csinálnak. A millió bug és teljesítmény probléma mellett vagy ötödször balanszolták újra a játékot. Az upgrade rendszer még mindig nevetséges. Maga a ugrabugra akciózás mókás azt nem tagadom, de 6 óra játék után nem volt kedvem többé elindítani. Talán majd ha egyszer befejezik ezt is.

Doom: 2 este alatt végigjátszottam, annyira magába szippantós és alapvetően hibátlan release.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.26. 23:13:54

[merlinw.org]

MerlinW
Nagyon helyes, megérdemli.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem csak a PP kellett, a GZ meg a DLC-k nem érdekelnek. Az alapjátékért meg így is jó ár a 20-as szerintem. GZ egyébként is volt már többször bundliban, az online skinek meg egyebek meg... eszembe sem jutott soha, hogy MGS-t online játsszak és nem is tervezem😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GameCriticnél az év játéka díját a DOOM fogja nyerni. Emiatt Nagyon mérges vagyok most a társaimra...

Ráadásul az FPS díját is ő fogja nyerni...

Bocs a titokért😄

wesker24
Elég gyorsan javították mire a kosárba raktam hogy fizetni kellene már 5 dolcsi lett belöle ! Nem nekem kellett volna hanem havernak.
CalebJoe
Ja meg talán még a Shadow Warrior 2-őt is a listámra rakom, simán megüti nálam a Doom szintjét + jó a soundtrack-je is.<#eljen>
Scooter
Videók alapján nekem is nagyon bejön. Tényleg van hangulata. Egyszer biztos, hogy megveszem, de nekem ennyiért még drága. Szeretem a DOOM-okat. Nekem a 3 is nagyon tetszett. Majd ha kb. Mad Max áron lesz akcióban.
IMYke2.0.0.0
Én is azokra ácsingózom, amiket felsoroltál... csak idő és pénz kérdése 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem meg van már.
Szingli: brutál jó - van benne minden, amit az eredeti DOOM-okban szerettünk és még több is: fegyverek, képességek, gyorsabb futás (ebből adódóan TEMPÓ), ugra-bugra (double jump is), mászás, közelharc, gibbing, brutálisan jól összerakott atmoszféra, titkok, gyűjthetők, poénok, easter eggek (nem árulom el)...
Multi: nagyon nehéz a többiek ellen, és ugyanakkor gyorsan fejlődhetsz - logikus a felépítése (sajnos, újra ki kell osztani a gombokat meg ilyenek, mert külön fut a Single-től), de annyi minden van benne, hogy egy kicsit elveszettnek érezheted magad miattuk. Feloldható cuccból garmada (és már a 2. DLC jöbb ki hozzá pályákkal, official "hack" modokkal, skinekkel etc.)... Igazi (furán fog hangzani, de így van) Quake 1-2-3 hangulata van.

//Minden megvan benne, ami a Quake 1-2-3 multikat érdekessé tette - a pokoli hangulat, kis- és nagy pályák, ugra-bugrával elérhető "timed" power upok (amik megszerzését amúgy modulok is segíthetek neked, ha épp azt aktiválod), páncélok, BFG9000 (!), és a legjobb: idézhető démon...

Nem kell, nem kötelező megvenni nyilván... csak leírtam, miből lehet kimaradni, így, az elején. Ki tudja, mi lesz később a multival... [állítólag vannak csíterek is, de én nem találkoztam még ilyennel].

darkSectorxxx
Futnak neked hibamentesen? ? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Amíg él a Humble Monthy lehetősége egy fillér se adjon ki ért semmi.

Alig várom már miket adnak a Dragons Dogma mellé. Remélem mind meglesz<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Akad még a Földön valaki, akinek nincs meg? "Tomb Raider" (2013) - 1 dollár 74 cent, digit, STEAM. (1 dodó: 293 Ft) = 509 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.26. 18:33:37

CalebJoe
Nekem megért annyit a Doom, viszont ami még kéne a Dark Souls 3, Bitcher GOTY meg a Dying Light encsántid 6-7 ropi körül vannak kicsit drága nekem.
Scooter
Bármilyen szép, szerintem egy full agyatlan hant nem ér annyit se. Majd 1000 Ft-ért. <#idiota>
grebber
Jó de nem hiszem el ,hogy a valve nem tud egy ilyet összehozni annyi sok szart adnak ingyen humblen, galán, bundlestarson akár ugyanazokat az ingyeneseket adják egyfajta kis hangulatos "valamiért" ,hogy legyen egy kis feeling ,hogy nem szarják telibe azokat akik eltartják őket.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
CédéKulcséknál nem nagy a cucc, de a DOOM 15,59 eurós árából még le lehet faragni náluk is 10%-ot és akkor ~14,2 euróért vihető...

CalebJoe
Emulátoron újra elő szoktam őket venni néha, kis nosztalgia.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.11.26. 18:27:40
IMYke2.0.0.0
Várjunk csak, nálam ez mikor is történhetett meg...? ... kábé az 50. játékcímnél... 😊

darkSectorxxx
Aha, ja sejtem, nekem csak meg voltak lemezen de nem vittem végig, csak az első részében vittem de szerintem a vége előtt hagytam abba.

CalebJoe
Vágom megvolt mind PS2, PS3 kivételek a Spin-off meg a mobilos verziók.
Ubi se ad naponta ingyen gémet...Karácsonykor kioszt 5 régi valamit és ennyi.