Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zorrobomber, nem azért vettem én sem, de meglepő, hogy ha akarnak, akkor képesek olyan játékot készíteni, ami nem fagy ki, normálisan optimalizált és mindemellett szép, meg jó is.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.28. 11:18:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.28. 11:15:34
Ennek a játéknak van töke <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.28. 09:36:27
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Friends-en nézem: 64 napja offline steam-en <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.28. 08:17:41
Az én lelki nyugalmamat kevésbé zavarja szerencsére.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.27. 22:47:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tudom, hogy vannak rossz portok, csak most hangsúly is van rajtuk. Jogos miattuk morogni, és érdemes is követni a fejleményeket, de a túldramatizálást kerülném. Meg a day1 állapot is releváns, de úgyis kivárom a patcheket. (Ugye a Civ IV is köhögött, a Civ V-tel egy évig nem lehetett multizni, a mostani nem tudom, hogy miként startolt, de nehéz lehetett túllicitálni az elődöket .)
És különben is, ki van úgy elkényelmesedve, hogy néhány kicsit rosszabb port megzavarja a lelki nyugalmát? <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.27. 22:06:51
Na de basszus! Mekkora bug már megint! Ez tuti benne a konzolos verzióban is... csak az nézze meg, aki már letolta a GTA4-et. Epic spoiler!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor viszem vissza a csajt haza, hív Packie a tesója sírva, hogy mennyire kivan a csaj halála miatt... fúúúú baz, de rohadt igénytelen banda, hogy ennyit nem tudtak leprogramozni és dögöljek meg ez a konzolos verzában is tuti benne van!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.27. 21:52:01
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Doom jogos, Overwatch jogos, Warhammer igen nekem is be-bezuhan 60 alá, de összességében egész jól optimalizált lett, talán még a Rise of the Tomb Raider volt olyani jól futott idén és AAA.
Shadow Tactics: Daedalic erre szokott ügyelni. Mondjuk kalandjátékoknál ez nem szokott gond lenni, meg egyébként se nagy gépigényűek.
Forza rosszul futott, Mafia meg még rosszabbul...Gears 4 volt még tisztességes port...Dishonored megint csak gázos volt. BF1-nél is voltak gondok, de semmi egetrengető.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jöhet az Episodes From Liberty City-s 2 DLC. Ami miatt ma valami 14GB-ot kellett leszednem... ez olyan hosszú, mint az alapjáték? Vagy minek szedették le velem újra kb. a teljes GTA4-et?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.27. 21:07:33
A történet érdektelen, kiszámítható, lelketlen. A karakterek, a város, a körzetek felépítése és a küldetések szintén. Amit a Trailerekben láttál, azoknak java része benne sincs a játékban. Valószínűleg kellett valami mézesmadzag, hogy pörögjön a marketing. Érződik rajta, hogy rettentően összecsapták, mintha nem is akarták volna ezt a játékot. Gondolom, anno 2013-ban nagy hévvel bejelentették, aztán semmi ötletük és elképzelésük nem volt, csak már nem akarták törölni. Technikailag viszont rendben van. Zenei oldal kellemes, nagyon jó a hangzás és a grafika is szép és részletgazdag, ahogy maga Faith is.
Ettől függetlenül számomra az idei év legnagyobb csalódása, bár a Forza Horizon 3 sincs ettől messze (PC-s verzió).
Nagyon remélem, hogy a 2017-ben érkező Mass Effect nem ilyen sorsra fog jutni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.27. 20:59:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De maguk alatt vágják a fát ez látható. Ez mindenkinek jó nektek is emrt olcsón hozzájuttok a játékokhoz majd + kihalnak bizonyos címek amiket kénytelenek értelmesen folyatni + lelassul a folyamatos ömlesztett folytatások garnadája lásd pl AC széria.
Ha ez kell nekik csinálják csak,majd rájönnek nem faszok ők csak pénzéhesek és hamar megérzik majd
Next PC upgrade: 2022
Overwatch - elfut faszán mindenen, nem csúcshardvert céloztak vele, nincs kérdés
Doom (demó) - kell alá vas, de nem túlzó, jó port
Total War: Warhammer - sosem volt fix 60 fps-es játék (csak a Shogun 2, de ott erősen fölélőttem hardverrel), és még mindig jobban fut, mint a Rome 1 a mostani gépemen 😊
Shadow Tactics (demó) - nem tűnt problémásnak, a Desperados mindneféle mágiával is sokkal rosszabbul fut modern gépen
Deus Ex: Mankind Divided - bivaly CPU-t követel, és a GPU-t is ki tudja hajtani rendesen, de ennyi
Nyilván kimaradt nekem a csodálatos Mafia III és a Forza Horizon 3, tudom én, hogy nem minden fenékig Teufel, de nincs itt a rossz portok apoklaipszise. Persze még jöhet, normális áron futó CPU-val egyre nehezebb boldogulni, és az évszámok pörgése, valamint a Pascal/Polaris miatt nyilván egyébként is emelkednek lassan a gépigények.
Szerk.: A Dragons' Dogmát nem írtam, mert az 2012-13-as konzolos játék portja, így természetes, hogy jól teljesít. A DotT Remastered pláne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.27. 20:54:07
Why so serious?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak mostanság lett menő, mert rájöttek semmit nem tehet ellene senki sem.
Amíg ilyen befejezetlen teszteletlen játékok kerülnek ki és ilyen állapotba is termelik a lóvét ez lesz későbbiekben is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.27. 20:06:48
A 8 éves GTA IV végén járok és 8 év alatt nem javították ki a helikopter bugot ezek a retardáltak. (Egy részen kapaszkodsz a helibe, fel kell magad húznod, de bármit nyomsz leesel, mert ami addig az akció gomb volt, az hirtelen a kamera nézetet kezdi el váltogatni.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.27. 20:04:02
Majd mindkettőt behúzzuk walletből (ingyen) annyit minden megér <#eljen>#eljen>
Egyszer csak leesik nekik, hogy foglalkozni is kéne azzal amit csinálnak és nem csak a pénzt majmolni.Steam review nagyon jó ebből a szempontből.
Epekedve várom a 29-ei híreket: "Watch Dogs 2: Gondok a pc-s verzióval"....<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.27. 19:40:45
Am van egy otletem. mi lenne ha osszeallnank steamen jo páran, és a Watch Dogs 2-ot lehuznánk a Steamen a sárgafoldig, Majd 2 honap mulva megvennénk 20 euroért XD
Most már kezdem érteni a steam review részt, ezentul én is mindent szarrá fogok alázni 😄D: Ugy is divat alapbol...
XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.27. 18:46:27
"CdKeys -en egyébként van pár WTF ár: (CDKEYSBLACK10 kuponnal)
- Mad Max - € 3.50
- Mortal Kombat X - € 3.23
- LEGO Avengers - € 3.95 (Deluxe sajna mocsok drága)
- Batman: Arkham Knight - € 4.76
- Batman: Arkham Knight Premium Edition - € 5.93
- Mortal Kombat Komplete Edition - € 2.96
- Just Cause 3 - € 7.55
- Mafia III - € 16.90"
Úgy néz ki az az irány, hogy 3D Starbound lesz belőle, és ez nem baj 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/