Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.11.28. 18:11:50
E:\GTA 4\
00- iCE30_1040_REV1 - Best version for 1.0.4.0 only.rar
00- iCE30_1070_REV1 - Steam version or latest version of GTA IV.rar
01- iCE30_EFLC_REV1 - For EFLC only.rar
02- iCE30_REV2_PATCH_1 - ICE 3.0 PATCH.rar
Textures - Extra - by icelaglace.rar
Textures - Road - by DKT70.rar
Textures - Vegetation - Summer Pack - by BisonSales.rar
Textures - Vegetation - Variety Pack - by BisonSales.rar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Ne használd, van ami nincs már ott...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.28. 16:37:27
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most lejött valami 4MB??
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.28. 16:34:14
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
iCEnhancer 3.0
Előre szólok, hogy este kevésbé buli vele, de nappal tud egész frankón kinézni, persze már nem egy mai game, de a lényeg, hogy ezzel vannak színek! Nekem ez nagyon fontos volt, mert a default külleme mod nélkül rémesen lehangoló.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.28. 16:25:53
Term. nem győzködni akartalak, inkább csak leírtam, hogy nekem szerencsére, hogy működött a dolog. Viszont az mocskosul idegesítő érzés lehet, hogy ott vagy a játék legvégén és nem tudod végigvinni ilyen baromságok miatt... nekem egyetlen egy ilyen cím van az életemben: Subculture.

Imádtam minden percét, de a legvégének vagy 40x ugrottam neki, mindig megdöglöttem és kb. 10 évvel később egy YT videón láttam, hogy komoly pályatervezői agyrémet követtek el ott és tényleg rohadtul nem volt egyszerű onnan időben meglépni...
Mad Max esetében viszont nem éreztem azt amit te. Mások vagyunk nem is kérdés, de én vágytam annak a posztapok világnak a felfedezésére és végül is nem is csalódtam. Sőt.
Már a Mad Max 3. része Tina Turnerrel is csapnivalóan rossz volt. Matinésított verzió 0 sztorival (pedig a 2. részt a történet szempontjából nehéz volt alulmúlni).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.28. 15:50:10
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"<2015>2015> - (imdb) - "Mad Max: Fury Road" - 6/10
(2015.08.22) (121 perc, amerikai)
A Mad Max-nek nem kellett volna reboot roadmovie.
Sajnos, az egész olyan volt, mint egy 2 órásra felhízlalt, in medias res tévésorozat epizód, Zéró mélységgel, majdnem semmi színészi játékkal, Valhallázással, megépített járművekkel, valódi és CGI robbanásokkal, meg az üldözéssel.
Charlize Theront még mindig szeretjük, de ő is kevés volt az üdvösséghez."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tegnap épp Styx -es bugot csíptem meg:
Adott a könyvtár (?!) pálya (második alkalommal) ahol úgy kell végigmenni, hogy ne riadóztass senkit. A pálya végén amikor nyitnád az ajtót, akkor jelent meg egy felirat mi kb. ezt tartalmazta:
"Barátom, légy oly kedves és várd meg míg az összes őr visszatér a megszokott útjára, majd próbálkozz újra!"
Igen ám, de az utolsó őr akit moleszteráltam már percek óta rótta a szokásos köreit.
Kiderült, hogy a pálya legeslegelején egy őr be volt ragadva "mi a tök folyik itt?" állapotba és nem jött ki belőle (amúgy kb. 10-20 másodpercig kellene így maradnia). 15 percig tartott mire megtaláltam a kis butát, gyors megdobtam egy késsel, vissza 5-8 perc a pálya végére és mehettem is utamra. A szopó csak akkor lett volna, ha épp a "ne gyilkolj meg senkit" achira gyúrtam volna, mert akkor kvázi egyszerűbb lett volna újrakezdeni a pályát mint elejére szaladni aztán vissza. (meg kell jegyezni, hogy is vannak ki nem írtható ellenek így ez indokolta a hosszabb ideig elhúzódó egész mapon átívelő "rush"-t.)
Ez az időkiesés nem vágott volna földhöz régebben, de amióta szombat/vasárnap a gyerekek alvásidejében szakítok időt játékra már jóval nagyobb súlyt kapott.
1 halvány piros pont azért jár a Styxnek, hogy volt más megoldás mint a restart, de ettől függetlenül nem görbült mosolyra a szám. Áhh, régenmindenjobbvót!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De a poén az, hogy a "black friday" árakat simán megtartották és elnevezték digitális hétfőnek 😛
Kicsit olyan mint a GTA IV, azt is ki lehet hagyni, semmit nem veszítesz vele (ha a szereplők ugyanazok és a sztori közvetlenül kapcsolódik, akkor természetesen nem ez a helyzet).
Sigh... FC3-at is le kellene már tolnom, de még a 2. részt se játszottam végig, azt is eluntam :-/
Sajnos nem csak ezen a téren tufa a játék. Van pl. az autóversenyes rész. Abból 20-at kell nyerned és tiéd az achi. Gondoltam megcsinálom, mert egész élveztem a versenyeket is és ebben a játékban is imádom a 911-es Porsche-t vezetni. El is jutottam benne addig, hogy Brucie szól SMS-ben, hogy az ÖSSZES versenyt megnyertem én vagyok a király, bla-bla. Igen, de achi sehol. Aztán később döbbentem rá, hogy újra meg kell csinálni még legalább 8-9-et ahhoz ugyan abból a versenyből, amit már 1x letoltál, mert csak úgy adja meg a 20 teljesített versenyért járó achit.
Lefordítom: Lusták voltak több versenyt kreálni, így inkább azt mondták, hogy csinálj meg párat újra és akkor megkapod. Mi ennek az értelme? Semmi! 0 új verseny, 0 új élmény, csak menjél ki a fődre' kapáni, kb. ez a szint. Trehányság.
Eliminate the Sniper...How?!
Próbálkoztam egyéb módokon, és persze minden más lehetetlen.
Ez az outpost foglalós dolog a Far Cry 3-ban bejött, lehet azért is mert FPS és nem nézdahátam... nem tudom. Persze végig azt se vittem, a sztori totál hidegen hagyott. Amúgy meg annyi választási lehetőség van játékok terén hogy egyszerűen valami bejön, valami meg sehogy nem kap el, pedig lehet mások ellentétes véleménnyel vannak róla. Pl. a gameplayben picit hasonló Saboteur-t imádtam, úgy hogy közben azt is fosozták rendesen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.28. 13:05:31
Most már legalább jöhet a GTA V, ha picit még normalizálódik az ára.
Nem mellesleg egy sandbox-like játékban Day1 hemzsegni szoktak a bugok, ezt meg Day1 is nótaszóval le lehetett tolni és nem verte ki senki szemét a rengeteg hiba, sőt még csak Steam-es értékelésekben sem mentek ölre egymással a játékosok és húzták le a sárga földig, mint a Mafia 3-at... vagy éppen a Baman' Arkham Knight-ot.
Észrevettem, hogy az, de soha nem volt zavaró számomra.
Én sem értem teljesen, hogy miért, de nem volt az 😊
Összehasonlításképp, a Mafia 3-ban sokkal zavaróbb a monotónia, már le is töröltem az egészet, erősen kétlem, hogy még rá fogok nézni. (igen, ezt benéztem 😞)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.28. 11:54:35
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Részemről én nem szarom le itt senki véleményét, maximum nem értek egyet vele.
A Mad Max-ben nem unatkoztam, szinte végig jól szórakoztam. A játéknak van hangulata, stílusa és igaz, hogy nem fullos sandbox, de fél sandboxnál meg azért több. Soha rosszabb filmes mellékzöngét.
Aktuális: A Mad Max számomra 2x elveri oda vissza a GTA 4-et. Pedig utóbbi sandbox, mert mehetsz udvarolni, meg váltogathatod kedvedre az öltönyöket magadon...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.28. 11:49:06
És ennek pont annyira van jelentősége, mint a te "Nem"-ednek.
Saját vélemény, mindenkinek van, és mindenki leszarja a másikét, ennyi.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.28. 11:23:57