Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benne:
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void
//Szerk. Végül is 2010. július 27.-én ÍGY kellett volna megjelennie. Akár tripla áron is...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.30. 06:22:48
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Uplay -> Accountod -> Fiókinformáció -> Játékaim -> Kulcs feltüntetése.
Steam -> Well... why don't you just tickle my nipple -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
a, Ha igen, van erre mód, akkor köszönöm, nem is értem miért nem találtam.
b, Ha nem, és nincs erre mód, akkor a Steam retkezésre ezennel újabb pontot utalnék. 2016 van, még a nyomorék Origin is tudja már jó ideje. -.-
1$:
Train Simulator 2016
RollerCoaster Tycoon: Deluxe
Out of the Park Baseball 17
BTA:
Democracy 3 Collector's Edition
Car Mechanic Simulator 2015
Big Pharma
12$:
Youtubers Life (Early Access)
Fincsinek tűnik! <#eljen>#eljen>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Megér ez ennyit vagy még várjunk vele?
Szállítási költség most nincs a CD Galaxisnál.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.29. 19:45:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont a Fallout: New Vegas Ultimate-et sokallom, amikor a Fallout 3 GOTY és csak 1600 Ft lenne. Szerintem meg egy árkategóriában kéne lenniük. Persze nem steam-en, mert ott mind a kettő ugyanannyi.
Ja, és megjött a Vita is, már csak át kéne venni postán. pH-s, használt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.29. 15:24:22
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.29. 13:45:31
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.29. 13:43:15
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos most itt sincs olcsóbb, csak a német cenzúrázott változat, de azt nálunk be se lehet regisztrálni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.29. 12:53:36
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.29. 09:11:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson