Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
CDKeys: "Starcraft 2 Battle Chest 2.0 PC" - 26,99 euro - (*311,73) = ~ 8415 Ft.
Benne:
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void

//Szerk. Végül is 2010. július 27.-én ÍGY kellett volna megjelennie. Akár tripla áron is...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.30. 06:22:48

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Új magyar game Quern - Undying Thoughts

Jóféle
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.30. 01:01:48

Next PC upgrade: 2022

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Origin ->Jobb klikk, játék tulajdonságai ott van. Mondjuk ezt kb. kezdetek óta tudta.
Uplay -> Accountod -> Fiókinformáció -> Játékaim -> Kulcs feltüntetése.
Steam -> Well... why don't you just tickle my nipple -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Ez sajnos ilyen... <#nemtudom>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Nem tudod utólag visszanézni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Van egy játékom aminek kíváncsi lennék, hogy mi volt az aktiváló kulcsa. Nem értem miért olyan nagy dolog ez ebben a nyomorék rendszerben? <#levele>

3Error
Nekem megért anno picit többet is. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Ha jól értem a problémád, azaz, hogy van egy kulcsod amit aktiváltál, de nem tudod, hogy mi is lett belőle, akkor "b" válasz.

Tinman
Valaki meg tudja mondani, hogy tudom megnézni, hogy egy beaktivált játékom kulcs Steam-en micsoda?

a, Ha igen, van erre mód, akkor köszönöm, nem is értem miért nem találtam.
b, Ha nem, és nincs erre mód, akkor a Steam retkezésre ezennel újabb pontot utalnék. 2016 van, még a nyomorék Origin is tudja már jó ideje. -.-

genndy
Humble Tycoon Simulator Bundle
1$:
Train Simulator 2016
RollerCoaster Tycoon: Deluxe
Out of the Park Baseball 17

BTA:
Democracy 3 Collector's Edition
Car Mechanic Simulator 2015
Big Pharma

12$:
Youtubers Life (Early Access)

wesker24
Az csak lehet később kerül bele. restartold a steamet és ott lesz a Darksiders Warmastered Edition is,
Scooter
darkSectorxxx
Ha fizetsz nekem +2k-t akkor megéri ja. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Deus Ex Mankind Divided Day One Edition - 8990 Ft

Megér ez ennyit vagy még várjunk vele?
Szállítási költség most nincs a CD Galaxisnál.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.29. 19:45:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Igen. Én is láttam gifts-en, hogy írták. Azt is mondja a steam, hogy megvan nekem. Viszont a kártyás játékok között nem látom. Lehet, hogy csak akkor kártyás, ha valaki megveszi?
wesker24
Le a kalappal a THQ Nordic előtt ők aztán tudják mi kell a jó népnek, mindenkinek akinek megvan az original Darksiders 1 ingyen megkapja hozzá a Darksiders Warmastered Edition-t ! <#worship>
Voltan
De kitől kaptunk érte fejmosást? Nem Imi az admin?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Undertale minden pénzt megér. 😊 Én megjelenés után nem sokkal vettem majdnem teljes áron és nem bántam meg.
Scooter
Tudom, ismerem. 2 DLC híján megvan. 3,39€-ért vettem a Fallout 3: Game of the Year Edition-t 1 éve. New Vegas-t még nem játszottam.
zorrobomber
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.29. 16:16:25

3Error
genndy !

3Error
Fallout 3 minden pénzt megér. A Vegas, az kicsit kevesebbet. Bááár... <#idiota>

Scooter
Én is azért vettem dolgokat. Mindenkinek az éri meg, amit éppen érdemesnek tart a vételre. Én a Life Is Strange Complete Season-t és a Mad Max-et vettem, ha még nem mondtam volna. <#vigyor5> Nem láttam értelmét tovább húzni. Úgyis megvettem volna és ennyit simán megértek.
Viszont a Fallout: New Vegas Ultimate-et sokallom, amikor a Fallout 3 GOTY és csak 1600 Ft lenne. Szerintem meg egy árkategóriában kéne lenniük. Persze nem steam-en, mert ott mind a kettő ugyanannyi.
zorrobomber
Na én (még gép nélkül) behúztam Undertale-t és egy Neo Scavenger-t, csak hogy ne múljon el szél vásárlás nélkül. Tudom, nem érte meg, vótmáocsóbb, pixelfos stb 😊

Ja, és megjött a Vita is, már csak át kéne venni postán. pH-s, használt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.29. 15:24:22

Scooter
Kösz, de a dobozos cuccokkal már nem élek. Én a digitális legnagyobb ellenzője, megtértem. Majd 5€ vagy 5$-ért.
Boltban dobozos Ultimate kb 2400 forinttól már kapható, és tudtommal az is steames. 😊

Why so serious?

Scooter
Azért mondom. Ez az ár amit írtam kb. 8.5€. Annyiért én is szó nélkül venném az Ultimate-et! <#eljen>
Dzsini
Olyan 5 dollár körülre le szokott menni, én is annyiért vettem meg pár éve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.29. 13:45:31

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Mondjuk muve-n a Fallout 3: Game Of The Year Edition 1595 Ft. A New Vegas Ultimate Edition-t is annyiért kéne adniuk. Oké, hogy 2 évvel később jelent meg, viszont mégis csak 2010-es. Még agyalok rajta. Várok még egy leárazást, hátha olcsóbb lesz.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.29. 13:43:15
Scooter
Én is így gondoltam. Imádtam a Fallout 3-at. Nagyszerű játék még ma is. Viszont sok helyről hallottam, olvastam, hogy a New Vegas még jobb.
Dzsini
Külön van Steamen Ultimate, úgyhogy olyan kódot kapsz, nem az alapot plusz DLC-ket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Ez a rossz ha megvan az alapjáték. Bár nem pampogok mert az ingyen volt. Viszont akkor is jobb vételnek tartom az Ultimate-et, mert olcsóbb is és akkor már benne van mind a 6 DLC! Az meg gondolom nem számít, ha megveszem az Ultimate-et és már megvan az alap? Úgy gondolom, hogy nem. Attól még belövi a kódot, mivel a DLC-k nincsenek meg.
Dzsini
Igen, régi játékoknál sokszor előfordul, hogy már érdemesebb belőle egy összkiadást megvenni, mint a DLC-ket az alaphoz... sajnos erre nincs jó megoldás.

Sajnos most itt sincs olcsóbb, csak a német cenzúrázott változat, de azt nálunk be se lehet regisztrálni.

Scooter
Az a baj, hogy az alap megvan (bár ingyen volt, mert steamcompanion-on nyertem). A muve.hu-n a 6 db DLC meg 3384 Ft lenne. Ugyanitt az Ultimate Edition meg 2645 Ft lenne. Viszont a Gun Runner's Arsenal-nak és a Courier's Stash-nek nem látom értelmét, csak a 4 nagyobb DLC-nek. Szóval a 4 nagy DLC csak 2856 Ft lenne. Bár még akkor is olcsóbb az Ultimate.
Dzsini
Szerintem jók voltak, ötletes sztorik, sok plusz lehetőség (új perkek, tárgyak, ellenfelek és level cap növelés). Van belőle teljes kiadás, ha nincs még meg a szóló, inkább azt vedd meg egyben.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.29. 12:53:36

Scooter
A Fallout: New Vegas DLC-it érdemes beszerezni? A Fallout 3 összes DLC-je jó volt, bár még kettőt nem vittem végig.
kigyi
Azért jó hír még előfordulhat, hogy valamikor begőzölök és újra le kell tölteni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Most, hogy mikor lett javítva nem tudom...Én most próbáltam csak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Iszonyatos tempóban fejlődik a store 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Akit esetleg érdekel a Forza Horizon 3 letöltését tegnap kezdtem....ma reggel folytattam és úgy néz ki javítva van a hiba, ami előlről kezdi. Onnan tudtam folytatni ahol tegnap abbahagytam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Oké, értettem! <#wink>
IMYke2.0.0.0
Ilyet az OFF-topikban. Megkaptuk érte már a fejmosást...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.29. 09:11:39

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
10ezer alatt sehol nem lehet Fifa 17-et venni?

Scooter
Boldog születésnapot genndy! <#pias>
Kongy
Pedig elég sok oldalon ez megy, csak gondoltam szólok. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
A kettő együtt majdnem olyan hosszú, jah.

[merlinw.org]

genndy
De jó, de szíp, köszi! <#eljen>

Atisz
Megjegyezni meg lehet, csak a kamu black friday meghosszabbításának beálítani nem érdemes.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.