Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giorgio81
Hova halad ez a topic, gyerekek!
Volt itt videokártyavásárlási tanácsadó, egészségügyi problémák, most meg kaja. Akár le is lehetne venni a címet, aztán legyen mindent bele topic
Nem térhetnénk vissza már az eredeti témához?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Na, most már tényleg falat kaparok az éhségtõl 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
<#hehe><#hehe><#nyes><#taps>
Carlos
Isteni. Imádom mindkettõ fajtát!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Nyami az is nagyon finom abból is beszoktam vágni vagy 2-öt az aranygaluskával hogy állsz csoki szósszal vagy vanilia szósszal leöntve ? <#buck>
wesker24
Hát jah be is véágtam egy jó tányér bablevest meg megettem vagy 5-6 palacsintát és akármennyit eszek nem hizok nem látszik meg rajtam ugyanugy maradok 55-és 60 kg között !
Carlos
Rántott pulykamell zöldséggel: borsó, kukorica, répa, zöldbab. Desszertnek túróval töltött zsömle vanília öntettel. <#buck>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Rohadt éhes lettem... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah nekem is megvolt az ebéd !

Bableves volt kolbásszal sonkával és jó sok babbal illetve palacsinta kakaós lekváros diós és túros tejfölös !
IMYke2.0.0.0
Hú, bocsánatot is kérek minden fórumtagtól: én kezdtem el a betegség-témát 😞
Remélem, hamarosan vidámabbak leszünk - hétvége, pihenés, lazulás...

wesker24
Ne is mond nekem még azzal is baj volt elég sokáig !

Mivel az agyalapi mirigy nem termelt hormonokat igy tesztoszteront sem termelt ! Igy azt is be kellett inditani ! Ott is kapatm hetente az injekciokat farba kb egy 30cm-es tûvel adták be mindig az adagot mivel jó mélyen az izomba kellett befecskendezni ! 1 hónap kezelés után már az is helyre jött !
Carlos
kezdek igy rosszul lenni ebéd után...

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Annyira azért nem volt vészes a dokik azt mondták nem lesz bajom belöle !

Amugy nem tudom te hogy vagy vele de nekem elég magas a fájdalom türö képességem szóval birom a fájdalmat ! Egyszer fogászatnál voltam mert be kellett tömni az egyik fogamat fúrás közben kérdezték meg adtak-e érzéstelenitöt mondom nem és kér mondom ha már elkezdték akkor már nem kell ! Meg kiskoromban állandoan eleredt az orrom vére 15x-ször szurta fel a fül orr gégész mig végül teljesen elsüttöték az orromban az ereket ! Ha egy forró izzó orvosi müszerrel az orrodban piszkálnak nem éppen kellemes !

Amugy én meg alacsony vérnyomásom is van nekemaz ideális vérnyomás 104/60 pulzus 60-65 ! Ha 130 felé megy a vérnyomásom akkor nár elered az orrom vére !
Carlos
De legalább eredeti játékokkal játszunk (többnyire).

Þór vígi þessi rúnar

ÁÁÁÁ😄
Lehet hoyg vmi mutáns gént is kaptál csak még nem vetted észre,tudod,pokember isemi😊
de vááárj,hogy álsza kockacukorral és kulonben is .a lovaknak elég nagy szerszáma van😄..

w77d
hát gyerekek nem semmi a topic egészségügyi állapota XXXD

IMYke2.0.0.0
Úristen! <#wilting> - Tényleg örülök, hogy semmi baj nem lett belõle.

wesker24
Azt mondanom se kell hogy 1x-szer tévedésbõl rossz injekció csomagot küldtek el ugyanis az nem növekedési hormon volt hanem sportlovaknak készült izomerösitõ szer de végülis semmi bajom nem lett belöle ! xDD
IMYke2.0.0.0
<#worship>
Veled sem bánt szépen az Élet, és mégis kitartottál, küzdöttél, és sikeresen vettél akadályokat! Le a kalappal! Csak így tovább! <#eljen>

wesker24
Imy kivánom a legjobbakat ! Respect a kitartásodért és fel a fejjel csak igy tovább !

Már eleve én is betegen születtem nekem Rubinstein Tajby Syndrome-van vagyis növekedési hormon zavar születéskor kiestek a hormonok nálam az agyalapi mirigy nem termelte a szükséges hormonokat !

1 osztályosként voltam 74 cm és 17 KG ! 3 osztályos koromban vették észre a betegségemet mert megbuktam tesibõl ugyanis 1 kör futás után összeestem akkor derült ki hogy növekedési hormon rendelleneségem van és 15 évig injekcioztam magam (hasba,karba,vállba) minden hónapba küldték a 90 doboz injekciot persze aztán késöbb már a patronos injekció lett és akkor már magam adtam be a növekedési hormont.
És ennek hatására lettem végül 172 cm és 60 kg !

Persze a növekedési hormon injekciot abba kellett hagyni mert 2001-ben az MRI jóindulatú 7 mm-es micro adenomat (agydaganat) fedezett fel a hypotalamus alatt vagyis ez nyomta az idegközpontot és emiatt estek ki a hormonok persze 2 havonta jártam MRI kezelésekre mig végül visszafejlödött 5mm-re és a legutolsó MRI kezelésen már csak 3 mm-es volt és ugy maradt se nem nagyobbodik se nem csökkent ! Habár már 2010 van de még mindig semmi gond nincs vele !

Amugy a kórházakban már VIP tag vagyok a fél életemet kórházban töltöttem a betegségem miatt volt hogy 3 hónapot hiányoztam a suliból azt hitték a sok hiányzásom ellenére iskolát kell ismételni de én bepotoltam a lemaradást és sikeresen elvégeztem az összes iskolát !
Nekem volt a legtöbb igazolt hiányzásom összesen 308 igazolt óra !

Amugy engem már 3x-szor operáltak 3x-szor voltam már mütöasztalon !

Egyszer a jobb térdemmel operáltak mert állandoan kificamodott mindig az orvos rakta helyre a lábamat a bal térdemnél meg teljes térdszalag szakadás volt a nagylábbujjamba meg belerugtak acél betétes cipövel aztán eltört és a köröm egész mélyre behatolt !

Na meg persze egy baleste miatt fater disznóölö kése is beleesett a lábamba ott is sebészetre kelett vinni majdnem 1,5 óráig varrták a lábamat ! Meg 3x-szor vették ki a madulámat is mert állandoan visszanött ! Egyszer 2,5 évesen aztán 6 évesen és utoljára 4 osztályos koromban !
w77d
az a baj, hogy én nagyon sokáig tûrtem mielõtt dokihoz mentem... ezért is mondtam, hogy nem sima reflux, hanem elõrehaladott reflux az orvosok szerint, azaz a legutóbbi vizsgálatnál a nyelõcsõben is voltak már bevérzések. A doki szerint most még próbálkzzunk diétával és gyógyszerekkel hátha, ha nem segít akkor jöhet a mûtét...

Tinman
CE-t veszel?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

papi08
Az szép!😄

13 éve itt. Szép idő.

Örülök, ha segíthettem! <#wink>

balee4
Grat, gyönyörû, majd egy kis leírás jöhet a PS3-as verzióról, mert nagyon szidták a grafikát. Én mindenesetre PC-re veszem meg (éppen tegnap próbáltam ki a w-s verzát és 1920*1080-ban maxon igaz AA és physx nélkül nem megy 40 FPS alá, akkor meg minek vegyem meg PS3-ra a gyengébb verziót)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Csukló: foci, kosár, gokart, és egy menekülés haverokkal egy kutya elõl.
Térd: foci.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Mondtam már, hogy be kéne aranyozni?
Alan Wake-et nagyon jó árban találtam tolom is befelé a kosárba... KÖSZI!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja-ja... nekem összefejelés közben darabokra tört az orrom. K. sport <#vigyor5>

papi08
😄 Az sem rossz😊 Milyen sport?

13 éve itt. Szép idő.

Carlos
Én nem.
Nekem csak a csuklóm tört 4x a térdem 1x. Méghogy a sport egészséges...

Þór vígi þessi rúnar

Angliai rendelésnél használhatjátok ezt az összehasonlító oldalt! Nagyon jó! <#smile>

el van átkozva eza topik,itt minDenki rokkant vazz😞

tototto
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem is volt refluxom, egyáltalán nem zárt a gyomorszájam mert rekeszizom sérvem is volt, és szét volt marva az egész nyelõcsövem, teljesen kész voltam, aztán az orvosom javaslatára 2 éve megcsináltattam a refluxgátló mûtétet, kb 1 hónapig szenvedtem hogy nehezen ment le a kaja, de mostmár teljesen olyan mint régen
órási megkönnyebbülés azóta, semmi panaszom sincs, te nem gondoltál még mûtétre, vagy valamiért nem operálható?

Tinman
10-ért vettük itt legtöbben bontatlanul.

8k, szvsz.

papi08
Szerintem egy 10-est írhatsz rá😉

És köszönöm😊

13 éve itt. Szép idő.

w77d
engem érdekelne, ha nem lenne itthon egy CE 😊

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit:

Bioshock 2 megtekintésre felbontott Special Edition eladó

"Nem regisztrált, nem használt, tehát garantáltan karcmentes lemezek. A doboz tartalma kifogástalan állapotban van. Játék dvd, 3 poszter, mûvészeti album, az elsõ rész zenéje bakelitlemezen, a második rész zenéje cd-n, egyedi festésû doboz. Csapj le rá!"
Ár: megegyezés szerint

Az ilyesmit személy szerint azért nem szeretem, mert jobb egy közölt árral kalkulálni, és alku esetén azzal kezdeni valamit, mint "ésszerû" ajánlatot tenni.
Mit írjak? 5.000 Ft? 15.000 Ft? Nehéz ügy.

IMYke2.0.0.0
Köszi, és Neked is a legjobbakat - mindenkinek a saját gondja-baja a legnagyobb, a legfontosabb és ez nagyon is természetes.
Ha az ember kevésbé lenne önzõ, nem tartanánk ott, ahol. 😊

papi08
Imy csak a legjobbakat!
W77D jó gyógyulást!
Tudom az én gondom fel sem ér a tietekhez, de nekem 7 éves koromban sikerült megtapasztalnom a vesekõ "csodás hatásait". Rá 5 évvel ismét kijött a vesekõ hogy ne unatkozzak. Azóta is vannak vese panaszaim, de hát ilyen az élet. Bár ez a probléma kutyafüle a tietekhez képest!😊

13 éve itt. Szép idő.

Vagyis ott lesz ahonann elindult😄..mert ugytudom ez annak idején 1 warez oldal volt.😊

w77d
hát hallod öreg, ha mi kihalunk az SG a warezba fullad bele XXXD

w77d
köszi haver, megpróbálom, néha már nálam is kezd betelni a pohár...

IMYke2.0.0.0
Újfent tanultam valamit 😊

Tinman
Nagyon ütõs darab! Erõsen jó játékot hozzá :-)

Tinman
Nem tudom jól értem-e, de ugye arról van szó, hogy a gyomorsavad folyamatosan "visszaköszön", mar ahol ér belül.
Azért kérdezem, mert 2 évig szenvedtem ilyenben, voltam csodadokiknál is, gasztroenterologusoknál és maradjunk annyiban, hogy semmit nem értek a hülyeségeik. A Reni antacidum csak tüneti kezelés szart se ér, nem lehet azon élni.
(Vegyész technikusként végeztem, aztán tovább, de ebbõl most a vegyész az érdekes.) Egyik reggel mikor már sokadszorra ÜLVE aludtam végleg betelt a pohár.

PH 7 semleges, PH 7-nél nagyobb lúgos, kisebb savas. Az ember is egy labor gondoltam. Nosza menjünk rá a legdurvább lúgos kajákra.
Elsõ dolgom volt ipari mennyiségû :-D tökmagot felvásárolni, mert a tökmag az egyik, ha nem a leglúgosabb ehetõ táplálék és ami a lényeg, hogy olcsó.
Bezabáltam 2 zacskóval, mellé term. mindent mást kajáltam ahogy szoktam. Este már kiválóan aludtam.
Felbátorodtam, vegyünk lúgos ásványvizet, akkoriban még nem volt Peridotaqua, de Spárban találtam megfelelõt. Abból naponta 2 pohárral nyomattam. Szó szerint egyik napról a másikra szinte teljesne megszûnt a kb. 2 éves szenvedés.

Kikerestem, hogy milyen lúgosító kaják vannak és megszállottan azokat kezdtem el enni. Azóta semmi bajom, sõt egyéb gondom is eltûnt. Próbáld ki, hátha segít.

Nem kérek elnézést az offért, mert ha kihalunk MI eredeti játék vásárlók, akkor ez a topic sem lesz. :-P

IMYke2.0.0.0
<#worship>

A csomag pedig nagyon szép!
PC-re ráadásul nem is árulnak ilyet... szemetek!

Totti5
Nagyon szép a tok. Semmi reklám, semmi logo, ami van az is dombornyomott!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
<#shakehead> Kitartást Imy!

Kicsit vidámabb, most jött meg a Mafia 2 CE:

Látszik h ez az EU-s CE...az USAsba az OST egy külön szép papír tokban van, itt meg benne a fémtokba, de mindegy😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok!
Az az érdekes, hogy teljesen absztinens vagyok , orvosi ellenjavallat mellett is sportoltam , annak ellenére, hogy betegen születtem és a lábam sem egészséges, body building-eltem, futottam, és túráztam is - hogy erõsebb legyek.
Tanultam, mint a gép, egyetem mellett dolgoztam, mindazért, hogy jussak valamire, és végül...
De, ha már eddig sem adtam fel, ezután sem.
Sajnos, az álmaim egyike sem fog megvalósulni , de jártam számos országban, rengeteg barátot szereztem, és valamit sikerült letenni is az asztalra. Talán.
"Az úr a jég hátán is úr marad."