Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
...konzolon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
9/10re értékeltem a Darksiderst, mert a végén szoptam benne és eltévedtem😄DDD amúgy nem volt benne semmi zavaró dolog számomra, amibe bele tudtam volna kötni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Semmi baj nincs vele...

Tinman
De-de! Mind a kettõ 10/10 <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én azért majd ránézek, egy "próba" erejéig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Totti jelenlétébe ilyet ne, mert pengéért nyúl :-D

Totti5
Darksiderst jobban élveztem mint a H3at, de teljesen mások szóval nem mérvadó a hasonlítás.

Carlos
kuka

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Sok közük nincs egymáshoz.

Tinman
1. God of War klón.
2. Beat'm up.
3. Mensz' elõre oszt' csapacc', néha ugrász' és mászó'!

Totti5
Akció, kaland, puzzlés, platformeres h&s.

grebber
Én amit néztem videót arról Devil May Cry 4 jutott eszembe de az sokkal jobb mint ez számomra a látott videó alapján!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

Hát, nem a textúrák minõsége miatt lesz a kedvencünk, az biztos... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hát én a videokból azt mondtam kb lesem szedem ezt a szart arra sem érdemes!

Tinman
Az :-DDD
Komolyan: A Halo 3 jobban bejött :-)

IMYke2.0.0.0
Á, be is tetted 😊

Carlos
Ez milyen játék úgy kábé 3 mondatban összefoglalva?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A GTA-s kép a legjobb az egész cikkben.

Totti5
10/10<#bohoc>

Tinman
Ezen behaltam :-DDDD

Shep
Szerintem egy fõhõst mintázó figura jó lenne még bele 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Minden alkalommal, amikor szóba kerül vegyes érzelmekkel nézem.

Mert MINDEN benne van, ami kell... és szerintem pont ez a baja. Túl sokat akar, túlzsúfolt. A sztori meg számomra kicsit sem bejövõs.
Már várom, hogy toljátok és véleményt mondjatok róla... mondjuk PC-n ez a stílus nagyon ritka, így szerintem itt mindenki imádni fogja.

KRi2

lll l ll lllll l lll ll

grebber

papi08
off: Én 7 éves, mikor bátyámmal hülyéskedtünk neki estem valahogy a szekrény sarkának(ugyebár derékszögû, és nem lekerekített), akkor kicsit vérzett, de azóta nem érzem hiába ütik 😄 Néha jól jön 😄
On:

13 éve itt. Szép idő.

Shep
Ja ezt nem tudtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ja annyi 1990 most.Annyiért meg is venném de itt nálunk nem igen van más lehetõség a Tescon kívül!

Shep
Mediában 2000-ért láttam múlt héten.

grebber
Most voltam Tescoba hátha van valami olcsó cucc.
Medal of Honor 10th Anniversary-t megvettem volna ha nem 3990FT.

Shep
Értettem én mit írsz, de a lényeg, hogy a kényszer legyõzése volt akkora siker, mintha megvettem volna (ha nem lettem volna érthetõ 😊) Egyébként szerintem is jó játék.

IMYke2.0.0.0
Félreérthetõvé vált a hozzászólásom egy betû kihagyása miatt...

Helyesen: ""The Saboteur"-t 2.000 Ft-ért nem megvenni...?

Az én szememben nagyon is jó játék.

Shep
Tudom, de ez felért azzal, mintha megvettem volna 😊

IMYke2.0.0.0
"The Saboteur"-t 2.000 Ft-ért ne megvenni...? <#ejnye1><#buck>

IMYke2.0.0.0
Csak elrettentésül hagyom a topikban - de kéretik több ilyennel nem szórakozni...

Shep
Ma képes voltam és megálltam a vásárlást, pedig 2e-ért a Saboteur elég csábító volt 😊

Carlos
Limited Edition... 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ez CE? XXD

Carlos
<#banplz>

ráadásul szarul is irtad a címét!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyszerûsítek:

Irsz egy progit ami kiirja a monitorra, hogy "hello world".
Ezt 100 Ft-ért adnád. Feltolod a steam-re vagy akárhova, fizetsz a steam-nek minden eladott példány után 1%-ot. Eladsz ebbõl a tool-ból 100-at: nyereséged 9900 Ft.

Ellenben: Kiirod DVD-re, bedobozolod, kirakod a boltba, stb. Ez el is viszi a bevételed 75-80%-át, eladsz 100-at nyereséged 2500 Ft.

Valahogy így mûködik kábé.

p.s.: Ezért volt anno nagyon sikeres a shareware (márha emléxik még rá valaki). Ott a fejlesztõktõl vették az emberek a további részeket és az összes bevételt a fejlesztõk kapták!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ez benne az üzlet.
A lusták (nem akarok elmenni a boltba megvenni) ugyanannyit fizetnek (eleinte) mint azok akik megveszik a boltban vagy az amazon-on.
És ugye több a lusta ember, ergó sokkal nagyobb a haszon a lustákból. (nincs csomagolás, kiskereskedõ, nagyker, etc)

Þór vígi þessi rúnar

Egy kicsit off.

Miért van az hogy digitális vásárlás esetén (mikor csak kódot veszel, nem kell tok, meg kézikönyv meg DVD készítés árát állniuk) mégis megjelenéskor is épp annyiba kerülnek az ilyen boltokban a játékok mint ha dobozost vásárolna (jó lehet minimális mértékkel olcsóbb).
Szóval ezt nem értem jóval kevesebbre kerül nekik az ilyen fajta forgalmazás de az áron ez nem látszik.

Agreed!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hehe: Nekem a körzeti fogorvos fogtöméskor nem kérdezte, hogy kérek-e érzéstelenítõt...egyszerûen nem kaptam (úgy volt vele biztos, hogy: "paraszt gyerek bírjaaaa...."

Ha már itt tartunk: kiskoromban egyszer ráesett a lábamra 10 cm vastag 1x1 m-es betontömb 20 cm magasról--> zúzodással megúsztam

Pár évre rá tesómmal hülyéskedtünk és én elszédültem és belefejeltem a konektorba. Konnektor kettérepedt, fejemnek semmi baja.... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Valid! <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Én is tegnap próbáltam ki a w. verziót! Gondoltam hátha elfut a cserekártyán mediumon. Ahogy én azt elképzeltem 800x600 minden csúszka a pincébe lehúzva és kemény átlagos 20 fps... :-(

Úgyhogy amíg nem lesz jobb kártyám maradnak a régi cuccok, mert ez így nem fun....

w77d
a száraz egyhangú téma csak megöli a topicot... kell a változatosság..

IMYke2.0.0.0
Beszélgetünk mindenrõl, ami képbe kerül - szerintem, ez így jó.
A játékok amúgy is a napi témát képezik.

grebber
Ez SG.Már illene megszokni hogy egy adott topikban soha nem csak azok vannak amire a címe utal.

Carlos
Amíg a házigazdát nem zavarja és csak baráti beszélgetés folyik és ez 1 emberen (rajtad) kívül nem zavar senkit, addig szerintem nem kötelezõ.

Þór vígi þessi rúnar