Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
az komoly... együtt tudok érezni veled... én már jó ideje szenvedek egy elõrehaladott refluxtól.. nekem is szelektálnom kell, hogy mit ehetek, mert a dokik szerint ha nem vigyázok könnyen a gyomorrákkal találhatom szemben magam. Mindenesetre szar hogy minden reggel és minden délután úgy tud fájni a hasam, hogy beleizzadok.
Szóval respect haver és nem vagy egyedül!!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, neked és Carlosnak is.
Hát, nem volt gyerekjáték, ez igaz - valahol/gy azért szerencsém is volt: járhattam volna sokkal rosszabbul is. Az elején élni sem akartam. Egyedül elég nehéz volt, magányosan. Be is fordultam rendesen.
Ha nem lett volna PC - internetem akkoriban már az albérletben nem volt -, játék- és zene, meg fordítani való, akkor... bele sem gondolok!

Vidámabb, és érdekesebb téma. Ezek izgatnak, de...
STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.31 - fix ár: 5.000 Ft
STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.28 - jelenleg: 1.900 Ft
STALKER Call of Pripyat - lejár: 08.30 - fix ár: 2990 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyik barátom is vesetranszpéantált, de õ annyira nem becsüli meg, hogy kapott második lehetõséget... Iszik mint a gödény, cigizik stb...

Neked meg tényleg hatalmas tisztelet. Remélem nem leszel munkanélküli, vagy hamar lesz állásod.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Hát erre nehéz mit mondani... azt hiszem most azt kívánom, hogy inkább veszítsem el minden "vagyonom" csak soha ne járjak így. A dialízis már önmagában nem gyerekjáték, hát még a transzplantáció meg az utána következõ általad is leírt dolgok. Iszonyú szerencsésnek érzem magam....
Végtelenül szomorú dolgok ezek. Legjobbakat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
<#sir>
/respect

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Vesetranszplantáció, 2007. október 27. (a második születésnapom)
Sajnos, örökölt poly cysta a betegségem. Mindkét vesém elhalt, és egy ideig dialízis, majd CAPD és 2 év után kaptam vesét. Két havonta járok kontrollra, és naponta marék gyógyszer - közgyógyot nem kapok, mert 7 ezer Ft-al többet kapok a "kelleténél"... a gyógyszerköltségem 10.000 Ft, ha mindent megveszek. Emellett, nem ehetek akármit, így az étkezésem sem olyan olcsó.

De, örülök, hogy esélyt kaptam, és mindent elkövetek, hogy ne szoruljak másokra, magamnak dolgozom, és ami adatott azt élvezem.
Persze, vannak rosszabb és jobb napok is - manapság több rossz. A hobbimnak élek, s remélem, nem lesz ez másként a jövõben sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Atyaég! Sajnálom :-(
Megkérdezném, hogy milyen probléma, de nem kotnyeleskedem. Sok kitartást és egészséget!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Transzplantált beteg vagyok... eléggé macerás lenne az egészségügyi része a dolognak.
Sajnos, a megszerzett szociálpolitikus diplomám külföldön nem versenyképes.

Tinman
Miért nem mész el külföldre?
Angolból perfekt vagy... diplomád van...

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy általános - de én nem közcélú vagyok. 😊

Én csak 1 éve vagyok itt, de én is minden félét csinálok. De a legtöbb közcélúnak igen széleskörû a munkaköre, szóval ez általános.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Igen, közcélú foglalkoztatás szervezõ a titulus.
Én is diplomával kapom a hat órás munkabért... a Körjegyzõség, ahonnan jelenleg is írok, meg "nem tudna" finanszírozni engem a jövõben, teljes idõs, diplomás fizetéssel... mondják õk... az elmúlt 2 évben "ingyen" voltam (vagyok) nekik itt, és minden apró-cseprõ dolgot - - elvégzek itt, s közben meg nincs saját odúm, hanem a tárgyaló sarkába tettek le nekem egy kis asztalkát, PC-vel, és ha tárgyalás, megbeszélés van, akkor húznom kell innen...

Akkor te vagy a foglalkozás szervezõ (nem így hívják, de nem tudom a hivatalos nevét annak a munkakörnek) vagy minek hívják, én meg közcélú (diplomás közcélú bassz.a meg, na gyerekek ez ám a szomorú meg a faláb) vagyok. Úgyhogy engem is közvetlenül érint ez az ügy...

Az egészben a poén, hogy a foglalkoztató cégem át akart venni állandó dolgozónak, de mire mindent elrendeztek volna leváltották az ügyvezetõt <#falbav>a többit már sejtitek gondolom (állandosítás ugrott)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudom javasolni a kocsmát, de ott nem klasszikus boksz megy, hanem tájboksz (2 paraszt verekszik a mezõn mi az? .... Tájboksz... LOL) fõleg vidéken (vidéki vagyok én is) :-D

De ott a restart, vagy új menet csak akkor mûködik, ha nyersz, ha vesztesz akkor akár elõfordulhat, hogy 8 napon túlmenõen tudod csak újrakezdeni a menetet XD

Bocs! Nem bírtam kihagyni ezt a poént. Én nem találkoztam még Pc-s bokszolós játékkal!

IMYke2.0.0.0
Nem - én velük foglalkozom, az õ ügyeiket intézem (szerzõdések, módosítások, szabadságok, beszámolók, statisztika), és reggelente részt veszek a megbeszéléseiken, jót eldumcsizunk stb.
Amúgy, 4 település közcélú munkásaival foglalkozom.
A baj, hogy az OFA csak dec. 31.-ig támogatja a bérünket, és a Siklósi Többcélú Kistérségi Társulás csak addig az idõpontig kötött velünk <12-en vagyunk a megyében> szerzõdést...
Remélem, nem tél közepén leszek munkanélküli... <#vigyor5>

Basszus vagy 5 hete vettem 1 ilyet és még ki sem bontottam<#rolleyes>

Csak nem közcélú vagy? Sorstárs...

w77d
jelentem Marika néni megvédte nehézsúlyú világbajnoki övét és felmosófáját....

Totti5
Végy konzolt és FN4et, érdemes😊

MIKE TYSON KO

saját karakter aláz😊

detto

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
de kár.... most egymás után végignéztem három Rocky részt és akartam egyet virtuálisan bunyózni... így kénytelen leszek átmenni a szomszédba és kiütni a Marika nénit....

Totti5
Nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
srácok PC-re nincs jó boksz játék?? Vagy akármilyen bunyós, de valódi életbõl vett, nem ilyen virtua fighter meg stb...

audio kimenetet állitsd át
vezérlõpult - hang

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

balee4
Nekem is megvan, gyönyörû kiadás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Egy ilyen üzlet engem is érdekelne...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Lenne egy off jellegû kérdésem: rákötöttem, HDMI kábellal a tv-re a gépet, de a hang nem a tv-bõl jön, hanem továbbra is a gépre kötött hangfalszettembõl, hogyan tudnám átállítani, hogy a Tv-bõl jöjjön?

Carlos
Valami ilyesmit keress:

Þór vígi þessi rúnar

totyak
Rendben, köszönöm szépen a segítséget.

Carlos
A 4 CD-s kartontokos volt az elsõ úgytudom.

Þór vígi þessi rúnar

totyak
Csak mert annyi féle van már. Van most egy LV dvd-s, meg azthiszem volt egy korábbi dvd verzió is.

Carlos
hát én nem láttam másikat.

Þór vígi þessi rúnar

totyak
Az érdekel, hogy ez az elsõ kiadás-e a játékból Magyarországon?

SpeedXHUN
vótmá😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Carlos
Nekem van egy ilyen. Mi érdekel?

Karton boritás, benne egy vastag DVD tok, abban 4 CD és egy teljesen szines kábé 30 oldalas kézikönyv

Þór vígi þessi rúnar

totyak
Valaki tudna mondani valamit a Fable elsõ kiadásáról? Találtam egy eladó 4CD-s külsõ karton tokos verziót nagyon jó állapotban. Azthiszem cdprojektes, de nem tudom, hogy magyar feliratos-e.

Carlos
1. Mafia 2
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Eredeti játékaink

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lusta voltam elõkotorni a fényképezõgépet, úgyhogy mobilos kép:

Þór vígi þessi rúnar

tototto
nem tudja valaki hogy ennél a verziónál az airborne magyar feliratos e, mert az eredeti kiadásban az volt, de erre meg a borítón az van írva hogy angol nyelvû a szoftver?

totyak
Ha minden kötél szakad, akkor ez is egy alternatíva. Azért is kértem a multkor, hogy akinek megvannak elsõ kiadásban, azok dobjanak egy képet, mert ugye én nem tudom mik voltak a pakkokban. Viszont azt le merem fogadni, hogy az elsõ részeket itthon nem szerzem be elsõ kiadásban.

Tinman
Egy hete sincs, hogy MM-ben 1490-ért láttam... írtam is.

Tinman
Tenemérteszhozzádetényleg<#duma>

ha külön-külön nem találsz olcsón sehol akkor vedd meg egybe itt
ha magyar kiadás is ugyanez mint a
videón akkor szerintem nem rossz vétel

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Tinman
ÓBAZ!!!

Ki lesz olyan jó, hogy körülnéz, hogy mik vannak ennyiért "elsõsök" és üzletelünk... nem kérem ingyen!

Legközelebbi Cora 220 km-re van... k. jó :-(

Puncipaszta

totyak
Elsõ körben inkább a GTA3-tól SA-ig érdekelne elsõ kiadásban. A GTA IV meg amúgy is megvehetõ még. Bár láttam azt is használtan elég jó árban, csak annál meg nem tudom hogy mûködne ez a regisztráció dolog. Gondolom az elõzõ tulaj is regelte már, csak bonyolítanám az életem. A GTA1, 2 meg a London is elsõ kiadás kéne, de azok ráérnek egyelõre. Ez a Sold Out cucc nagyon nem tûnik elsõ kiadásnak 😄

Carlos
miaza laktacyd femina?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én azé megveszem mostanság amennyiért tudom 😊

Shep
Hát ez az, ha ingyen adnák még az is kínzás lenne. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha nem kurta voln a csajomra a pár ezresem már be is lõttem voln a kosáeba mind,de neeem, nekem cuki kis rózsaszín bizbaszt meg laktacyd feminát kellet vennem bassza meg😄