Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval respect haver és nem vagy egyedül!!
Hát, nem volt gyerekjáték, ez igaz - valahol/gy azért szerencsém is volt: járhattam volna sokkal rosszabbul is. Az elején élni sem akartam. Egyedül elég nehéz volt, magányosan. Be is fordultam rendesen.
Ha nem lett volna PC - internetem akkoriban már az albérletben nem volt -, játék- és zene, meg fordítani való, akkor... bele sem gondolok!
Vidámabb, és érdekesebb téma. Ezek izgatnak, de...
STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.31 - fix ár: 5.000 Ft
STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.28 - jelenleg: 1.900 Ft
STALKER Call of Pripyat - lejár: 08.30 - fix ár: 2990 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Neked meg tényleg hatalmas tisztelet. Remélem nem leszel munkanélküli, vagy hamar lesz állásod.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Végtelenül szomorú dolgok ezek. Legjobbakat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos, örökölt poly cysta a betegségem. Mindkét vesém elhalt, és egy ideig dialízis, majd CAPD és 2 év után kaptam vesét. Két havonta járok kontrollra, és naponta marék gyógyszer - közgyógyot nem kapok, mert 7 ezer Ft-al többet kapok a "kelleténél"... a gyógyszerköltségem 10.000 Ft, ha mindent megveszek. Emellett, nem ehetek akármit, így az étkezésem sem olyan olcsó.
De, örülök, hogy esélyt kaptam, és mindent elkövetek, hogy ne szoruljak másokra, magamnak dolgozom, és ami adatott azt élvezem.
Persze, vannak rosszabb és jobb napok is - manapság több rossz. A hobbimnak élek, s remélem, nem lesz ez másként a jövõben sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megkérdezném, hogy milyen probléma, de nem kotnyeleskedem. Sok kitartást és egészséget!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos, a megszerzett szociálpolitikus diplomám külföldön nem versenyképes.
Angolból perfekt vagy... diplomád van...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is diplomával kapom a hat órás munkabért... a Körjegyzõség, ahonnan jelenleg is írok, meg "nem tudna" finanszírozni engem a jövõben, teljes idõs, diplomás fizetéssel... mondják õk... az elmúlt 2 évben "ingyen" voltam (vagyok) nekik itt, és minden apró-cseprõ dolgot -
Az egészben a poén, hogy a foglalkoztató cégem át akart venni állandó dolgozónak, de mire mindent elrendeztek volna leváltották az ügyvezetõt <#falbav>#falbav>a többit már sejtitek gondolom (állandosítás ugrott)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ott a restart, vagy új menet csak akkor mûködik, ha nyersz, ha vesztesz akkor akár elõfordulhat, hogy 8 napon túlmenõen tudod csak újrakezdeni a menetet XD
Bocs! Nem bírtam kihagyni ezt a poént. Én nem találkoztam még Pc-s bokszolós játékkal!
Amúgy, 4 település közcélú munkásaival foglalkozom.
A baj, hogy az OFA csak dec. 31.-ig támogatja a bérünket, és a Siklósi Többcélú Kistérségi Társulás csak addig az idõpontig kötött velünk <12-en vagyunk a megyében>12-en vagyunk a megyében> szerzõdést...
Remélem, nem tél közepén leszek munkanélküli... <#vigyor5>#vigyor5>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vezérlõpult - hang
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Karton boritás, benne egy vastag DVD tok, abban 4 CD és egy teljesen szines kábé 30 oldalas kézikönyv
Þór vígi þessi rúnar
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Eredeti játékaink
Þór vígi þessi rúnar
Ki lesz olyan jó, hogy körülnéz, hogy mik vannak ennyiért "elsõsök" és üzletelünk... nem kérem ingyen!
Legközelebbi Cora 220 km-re van... k. jó :-(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!