Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egy isten jó játék szintén. Igazság szerint semmihez nem lehet hasonlítani, egy gyöngyszem, 2. rész is remélhetõleg nagyon jó lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
én a witcherrel szoktam így lenni, ha leülök, egy 3-4 órát biztos leköt.... ma este szerintem be is fejezem 😊

Ez az átkozott Jade Empire: Gondoltam leülök 1 órácskát vele játszani... ahogy én azt elképzeltem, csak most tudtam belõle kilépni<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Risen nagyon jó. G3-at is érdemes egyszer végigtolni sztem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Szívesen! Örülök, hogy segíthettünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Szeretném mégegyszer megköszönni a házigazdának, hogy kihelyezte a kérdõívemet a fórum tetejére. A kérdõív kitöltését lezártam és megkezdtem az excellbe kódolását, így már le lehet venni a linket.

Nagyon szépen köszönöm a segítségét mindenkinek, aki kitöltötte! Ugyan a rendes kódolás és az elemzés még csak most jön, az esurvey oldalán található összegzésrõl készítettem egy képet, talán érdekes lehet néhány eredmény: http://img691.imageshack.us/img691/8550/esurvey.jpg

Horváth Ádám

Szászke

wedge31
Nekem tetszet, nem egy Witcher de olyat nem nagyon fogsz találni mig ki nem jön jövöre a következö rész.

Ha bejön ez a fantasy stilus most Szept 17-én jö a már emlitett Two Worlds második része mint irják DX11-es támogatásal tehát valszeg nem lesz rossz grafja és még oktoberben jön a Gothic 4 is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
Divine Divinity 2... ezzel pont most szemeztem a Media Markt-ban... ezek szerint emg kellett volna vennem??? jó game?

wedge31
Gothic 3-at én csak az ellenségeimnek ajánlanám...<#eplus2>... akkor már inkább DA😮, vagy Divine Divinity 2.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
hmmm... ezek közül melyik a legszebb és legélvezetesebb?? a Risen jól tudom, hogy a Gothic 3 folytatása???

Daell Drow
Ghotic 3
Risen
Two worlds
w77d
igazábol mind1, csak ilyen fantasy világ legyen, ne stratégia és a grafja tudja visszaadni a világ hangulatát..

Witcherszerûre (egyedül csatangolós), vagy csapat alapúra gondoltál?

Megoldottam!

w77d
nna ma én is megvetem azt az átkozott Crysis Maximum Editiont, pedig nem rajongok a Crysis-ért 😊

viszont srácok, nemsokára a Witcher végére érek, mondjatok még hozzá hasonló gameket, amik grafikára is adnak... nagyon elkapott ez a fantasy világ, még a könyvespolcomat is felujítottam miatta 😊

Valaki akinek meg van a Jade Empire el tudná küldeni a felirat fájlokat?

Ez a magyar felirat ritka illúzió romboló!

Elõre is köszönöm!

Carlos
Én meg egy elsõt az újrainditás után.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Na akkor még a felújítás elõtt posztolok egyet. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
viszont nemsokára elkezdõdik az SG felujítás, és valszeg minimum éjfélig nincs SG.... van kb 20 percetek még mára kiélni magatokat XXD

w77d
áááá nem hagyjuk, ez a topic örök lesz XXD

robotnyk
valahol az elsõ pár százban mintha lettek volna olyan posztok, hogy mindenki berakja a képet a gyüjteményrõl, aztán kihal a topik :p
w77d
hát igen gyerekek, ha egy jó csapat összeáll XXXD

Carlos
1. Mafia 2
2. Eredeti játékaink

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Most tolom és sztem nagyon állat, sokkal jobban bejön mint a Dante's Inferno, mondjuk ofc a GoW-okat még csak meg sem közelíti, azt a stílusban nincs mi felülmúlja. 😄

szept 21!

tototto
1995 mind2

mennyibe kerulnek osanban?

arty
csak sajnos ingame modelleket használtak, ami nagyon nem vált a cgi elõnyére ...

Forza.

tototto
voltam Auchanban, vasárnap szülinap megleptem magam egy Crysis Maximum Edition-el, meg egy Medal of Honor 10 Anniversaryval <#pias>

Totti5
Ezek a jelenetek az átvezetõkbõl vannak, amik nagyon igényesek és így jutubról nem adják át a hangulatot... elõre rendereltek ( videók ), szóval nem CGI, de nagyon ott vannak minõségben ( rendezés, szinkron, vágás és hatásvadász dolgok ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Nem, majd szeptemberben ha igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Most már csak azt kellene megtudnom: megjelent már a PC-s Darksiders? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
játék közben nem lesz rázumolva a modellekre, mivel ez ugye egy h&s tps... tipikus béna tréler, rts-ekben is amikor erõltetik a rázumot és holtgagyi modellek, texturák látszanak, az a vég 😞

Forza.

Shep
Hát azért vannak jó pillanatai a grafikának is, csak hát nem túl sok az ilyen pillanat 😊, de ott úgysem az a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Najó, de az AP eleve teknológialiag eléggé elrontott játék és nem sikerült a játék tartalmához méltó kinézettel megáldani. Darksiders esetében ( ha már ez a téma😊 ) ilyenrõl szó nincs.

IMYke2.0.0.0
Közelmúlt és az elkövetkezõ animézés melletti játékidõ élménye: Splinter Cell (1) - nem mai fickó a játék, mégis jobban tetszik, mint az idei kiadás... pedig, grafikában szinte verhetetlen (SC Conviction).

Shep
Hát de a jól néz ki valami az is személy függõ, engem pl. nem zavar annyira ha nem szép viszont cserébe legyen jó a játék (Alpha Protocol). ellenben ha a játék közepes akkor a grafika kicsit dobhat a megítélésén (Mafia 2) és ugye vannak a jó és szép játékok (számomra a Crysis is ilyen, nem érdekel a techdemózás). Mindazonáltal a Shadow Warrior hangulatát mai napig nem übereli semmi (nem rég játszottam újra végig).

Totti5
Nagyon nem találkoztam olyan játékkal ( amit megvettem és végigvittem ) ebben a genbe ami nem nézett ki jól...

Totti5
Hát akkor ne játszon vele! azért túlzás amit írsz...

Tinman
Egyesek igen. Viszont egy negyedmilliós PC-n vannak az embernek elvárásai és a DX8 szintû textúrák ennek nem tesznek eleget.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát, lehet, hogy ha egy 5-600 ezres gépem lenne, és megtehetném, hogy egy-egy játék kedvéért beruházzak újabb és újabb hardverekbe, hogy 32+ os megjelenítõn recék nélkül fusson egy játék, akkor izgatna a dolog. De, talán mégsem.
A belbecs eddig fontosabb volt számomra, mint a csomagolás.

Totti5
Nem😊 ha a látvány kellemes, kidolgozott akkor nincs gond...

IMYke2.0.0.0
Én tényleg kíváncsian várom a PC-s verziót.

Shep
Az már igaz, de mennyivel jobb úgy játszani ,hogy még jól is néz ki valami 😊

Carlos
Ja igen, konzolon az effektekkel mérik egyesek a játék jósági tényezõjét... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
De nincs vele gond. Szép, látványos a játék nagy területekkel, sok effektelm szépen kidolgozott és változatos pályákkal. Ez nem szuperprodukció, de összességében jobban össze lett rakva mint sok tripla enyi pénzbõl csinált játék...

IMYke2.0.0.0
<Én nem - csak szóvá tettem a látványt.>
Véleményem, hogy az, aki bal/jobb kezével "marokharcol", miközben a monitoron 16x élsimítással és "minden maxon" grafikával megy a legújabb FPS, az valójában nem is játszani akar...

Totti5
Ja igen, pécén textúrában mérik egyesek a játék jósági tényezõjét...

IMYke2.0.0.0
Textúrákkal?
Nem vagyok graphics geek, de még az én szememet is kiböki a textúrák minõsége (illetve azok hiánya).
De, ha jó 'beat 'em up', akkor kábé lekakilom a textúrákat, az élsimítást, a HDR-t stb.
Ha egyszer egy DMC 3SE-vel is tudtam játszani...

Tinman
Hát igen, azok az isteni csatornában töltött órák <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.