Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steam kulcs, és bár max 20 percet lehet vele elszórakozni, ha van angolul tanuló kisiskolás a közelben akkor must have. Igazából egy angol ABC-s képesköny minimális interakcióval. Na de mondhatni nem egy ökör ára.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.09. 13:45:09

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hihetetlen mennyire le lett butítva. Hányok tőle. Lehet hogy fun meg minden, de ha 0 kihívás van...
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 Hours In, Dead Rising 4 Misses What Made The Earlier Games Great
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
i7 timed exkluzív kontent:
"Working with Intel allowed us to create even more content than we originally planned, including these modes and the physics systems in the game, making Arizona Sunshine one of the richest VR experiences possible. We want to give 5th, 6th and 7th gen Intel® Core™ i7 owners first glimpse into these additional modes, but they’ll be available March 6, 2017 to everyone who owns the game."
SZERK:
Már meg is hunyászkodtak.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.12.08. 01:05:30
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kissé rendhagyó lesz ez a sorsolás, mert a két nyertesnek közvetlenül a fejlesztők fogják elküldeni a giftet.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Hogy példát is mondjak, turn based wargame témára rákerestem, van pl. Great Big Wargame meg Clash Royale a best listákon, ami biztos jó, de nem egy Panzer Corps. Más dimenzió a két platform. Sajnos.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.07. 21:14:53
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mobilon amúgy én Apple párti vagyok, de csak azért mert a warezmentességgel letarolta a fejlesztőket, és mindenki ott nyomul. Lehet itt is ez lesz... Jobb lenne egy erős Android, de most már ez van. A PC ereje egyébként is mindig a szabadságban rejlett, bízom benne hogy ez nem fog megváltozni.
Persze ezek nem olyan gondok, amelyek a Microsoft játékainál annyira relevánsak, de ha arról beszélünk, hogy melyik rendszer mennyire jó általában, akkor számomra apokalipszissel érné fel az UWP elterjedése. Basszus, még az RTSS-t se lehet ráengedni, hogy megnézem, hány magot használ ki, egyáltalán mit terhel jobban. (A beállítások finomhangolásához,a port technikai vizslatásához ez hasznos tud lenni.) Számomra a PC éppen ettől a szolgáltatótól függés megkerüléséről szól, ebből nem kérek.
Amúgy legjobban a Forza Horizon érdekelne, és engem a kormánytámogatás körüli MS-kavarás sem érint, de rossz portnak tűnt, így felejtős lett. Aztán lehet, hogy már rendbe tették a stuttert, követi a fene az elszúrt játékokat. Stutteringelt amúgy a nálam a Dead Island is, volt is rá rajongói szoftver, ami orvosolta nálam, ahogy a Civ IV-nél a memory leakre stb. Szóval nem kell nekem Apple-féle "szabadság".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.07. 20:01:01
Next PC upgrade: 2022
Amúgy: jó móka a multi is - igaz, nagyobb monitor kéne hozzá, mint ez az 1650-re képes 20 incses - a 104-es FOV is kevésnek bizonyul ilyen apróságon.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.07. 19:55:31
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bár nem árt beszerezni, hogy MIRE kijavítják, már csak indítani keljen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 19:36:05
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
PSN ID.: Beegabor
Ezzel ellentétben a RE 4-5 hullámokban támadó szörnyeit is viszonylag könnyen kordában lehet tartani, hála a remek nézetnek. Persze ettől részben még igazad van, a kalandelemek, a feladványok és az "új" kameranézet nem kéne, hogy kizárják egymást.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.07. 18:51:47
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Dino Crisis-ben remek volt a horror érzet (talán éppen azért mert egy az egyben másolta RE-t), a villámgyors, a legdisznóbb helyeekre elhelyezett dinoszauruszokkal, a tényleg darabra kimért lőszerrel és (a Resident Evilnél) ötletes(ebb) kalandelemekkel. A többi rész szerintem átment egy ócska lövöldébe, ráadásul még a grafikája is rosszabb lett a 2. résznél (ahogy emlékszem).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Az atmoszféra és a kalandelemek kaptak 1-1 gyomrost, de az akciórészek, maga a harc sokkal jobb lett. Összességében tehát pozitív irányba lendült a mérleg nyelve."
Hogy mivan?
Nem, nem pozitív amit mondasz hogy elhagytak. 😄
Nagyon nem pozitív. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 17:39:20
1., Első pillanatban, mikor megkapom a karakter felett az irányítást, olyan helyre spawnol ahol a lábam a talaj alatt van <#idiota>#idiota>
2., menürendszer borzalmas. rengeteg almenü, idióta animációval, ráadásul az optionsben lejjebb kell menni, hogy minden opciót lássak (mikor bőven kiférni a képernyőre).
3., térképbe belépés tabbal, kilépni már esc-el kell....
4., Lehet egyéni dolog, de a hajón mikor a parry ból 3at kell csinálni, percekig szenvedtem. Leírás hogy mit kell csinálni nem sokat segített. most se tudom hogyan lett meg.
5., Ennél szebb, nagyobb játékok hasonló beállítások mellett jobban is futottak már a gépemen, de apróság, ezt orvosolni tudom
Majd kiderül a játék maga milyen, nem fogok menüzni ha nem muszáj ez már biztos 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...egyszer majd csak kiderül mi a szart akarnak az egész világ összes játékainak a jogaival....
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.07. 14:46:49
A RE 4 sokat profitált a váll feletti nézetből, sokkal jobban kezelhető akcióhorror lett. Az atmoszféra és a kalandelemek kaptak 1-1 gyomrost, de az akciórészek, maga a harc sokkal jobb lett. Összességében tehát pozitív irányba lendült a mérleg nyelve.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"