Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Minden bizonnyal lesz, de amúgy azért nincs rajta semmi felirat, mert multiplatform. X1, PS4.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Doboz alapján: lesz PC-s verzió is... <#vigyor1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tudsz élni, grat! Jöhet ide is mind a 3 :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Metamorphobet - $0.05 USD

Steam kulcs, és bár max 20 percet lehet vele elszórakozni, ha van angolul tanuló kisiskolás a közelben akkor must have. Igazából egy angol ABC-s képesköny minimális interakcióval. Na de mondhatni nem egy ökör ára.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.09. 13:45:09

Totti5
Nem lesz "drága".

darkSectorxxx
Nagyon faszás, biztos ellennék én is néha ezzel, de drágák ezek a nintendok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

SzirmosSzisza
menő ~5. perctől van a Switch.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Tegnap este néztem streamen két órán át a világ legrosszabb játékosát, ahogy mindenféle gond vagy kihívás nélkül végig fut a játékon.

Hihetetlen mennyire le lett butítva. Hányok tőle. Lehet hogy fun meg minden, de ha 0 kihívás van...

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Láttam volt itt korábban Dead Rising 4 vita:

10 Hours In, Dead Rising 4 Misses What Made The Earlier Games Great

Voltan
Afene, akkor megint fel kell tennem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jim Morrison
Milyen szep kis metodust irtak hozza^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Sokan pont emiatt szarozzák...

Next PC upgrade: 2022

Végigvittem az Inside-ot. Fasza világ, fasza és ötletes játékmenet, hangulatos helyszínek és grafika. Erősen érződik a játékon, h a Limbo fejlesztői csinálták.A sztori meg... Hát öö, el kellett olvasnom egy ilyen megmagyarázó valamit, mert végig csak néztem, h "Mi van? Ez mi ez? Itt most mi folyik?" és hasonlók.
lostprophet
Újabb sorsolás, ezúttal 2 darab (ez nem a FIVE: Guardians of David, hanem annak a spin-offja/kiegészítője).
Kissé rendhagyó lesz ez a sorsolás, mert a két nyertesnek közvetlenül a fejlesztők fogják elküldeni a giftet.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

zorrobomber
Van androidos tabletem, egy időben vettem őket, de hiába vannak benne Android szinten jó címek, ha az igazán ütős cuccok meg se jelennek rá.

Hogy példát is mondjak, turn based wargame témára rákerestem, van pl. Great Big Wargame meg Clash Royale a best listákon, ami biztos jó, de nem egy Panzer Corps. Más dimenzió a két platform. Sajnos.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.07. 21:14:53

SzirmosSzisza
Cserébe a Humble Bundle mobilos vásáraiból is kimarad 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Csomó autós játékba bekerülnek így új pályák, autók, stb.

Mobilon amúgy én Apple párti vagyok, de csak azért mert a warezmentességgel letarolta a fejlesztőket, és mindenki ott nyomul. Lehet itt is ez lesz... Jobb lenne egy erős Android, de most már ez van. A PC ereje egyébként is mindig a szabadságban rejlett, bízom benne hogy ez nem fog megváltozni.

Kiegyensúlyozott? Én multizgatok vele időnként mostanság is, és ezt nem osztom. De persze ahhoz tényleg elég különbözőek a fajok, hogy az egyéni berögződések, a pálya vagy az ellenfél nagyban befolyásolja, melyikkel mire juthatsz.
Sok mod tesz hozzá a játékokhoz, az XCOM Long War modja annyira híres lett, hogy a rajongók szerint azzal az igazi a játék, a fejlesztőcsapat saját játékot készít, és az XCOM 2-t a Fireaxis az ő megjelenés előtt készülő modjukkal is reklámozta. Sok esetben lehet modokkal érdekesebbé tenni korábbi játékokat, vagy belepiszkálni régebbi játékokba, hogy játszhatók legyenek, akár az irányítás vagy a kamera miatt (most is több játékom van így telepítve, multizni is). Szóval nekem fontosabb, mint a warezmentesség, én Windows Store nélkül sem töltök le tilosból játékot. Még a végén a GOG-ot állunk le szidni, hogy terjeszti a warezt <#wilting> (Félkészség alatt a Dark Soulsra gondoltam, amihez nagyon kellett a DSFix.)

Persze ezek nem olyan gondok, amelyek a Microsoft játékainál annyira relevánsak, de ha arról beszélünk, hogy melyik rendszer mennyire jó általában, akkor számomra apokalipszissel érné fel az UWP elterjedése. Basszus, még az RTSS-t se lehet ráengedni, hogy megnézem, hány magot használ ki, egyáltalán mit terhel jobban. (A beállítások finomhangolásához,a port technikai vizslatásához ez hasznos tud lenni.) Számomra a PC éppen ettől a szolgáltatótól függés megkerüléséről szól, ebből nem kérek.

Amúgy legjobban a Forza Horizon érdekelne, és engem a kormánytámogatás körüli MS-kavarás sem érint, de rossz portnak tűnt, így felejtős lett. Aztán lehet, hogy már rendbe tették a stuttert, követi a fene az elszúrt játékokat. Stutteringelt amúgy a nálam a Dead Island is, volt is rá rajongói szoftver, ami orvosolta nálam, ahogy a Civ IV-nél a memory leakre stb. Szóval nem kell nekem Apple-féle "szabadság".
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Alighanem ez a legszebb vadászszimulátor: theHunter: Call of the Wild
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.07. 20:01:01

IMYke2.0.0.0
Tuti én vagyok a béna, de én nem találtam a multiban a chat lehetőségét...
Amúgy: jó móka a multi is - igaz, nagyobb monitor kéne hozzá, mint ez az 1650-re képes 20 incses - a 104-es FOV is kevésnek bizonyul ilyen apróságon.

Jim Morrison
most jövök rá, még nem is toltam a multit :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.07. 19:55:31

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5

IMYke2.0.0.0
DOOM el kezdte patchelni magát... 12 GB...

grebber
Engem az nem érdekel. 5 euróért jó lesz bohóckodni vele.

darkSectorxxx
Osztom.
Bár nem árt beszerezni, hogy MIRE kijavítják, már csak indítani keljen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 19:36:05

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Kijavították a hibákat maradéktalanul? mert ha nem akkor teljesen mindegy hogy mennyibe kerül.

darkSectorxxx
Fenéket, annak aki nem ért hozzá 😄

darkSectorxxx
😄

kigyi
Kezd az ingerküszöböm közelébe kerülni, de amilyen problémás lett még ennyit sem szívesen adnék érte 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Alakulgat alakulgat Mafia 3 10 euro
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.07. 19:13:10

Seth
2. rész sokkal szebb volt. Visszatértek a pre-renderelt hátterekhez, a karakterek, dínók így több poligont kaptak

PSN ID.: Beegabor

Atisz
A klasszikus RE legnagyobb hibája a harc szerintem, az adott helyszín egy pontján rögzített, hangulatnövelő (Alone in the Dark által bevezetett) kameranézet baromi jó, de a legtöbbb halál pont ebből ered: nem veszed észre időben a szörnyet, nem sikerült a fejlövés, stb.
Ezzel ellentétben a RE 4-5 hullámokban támadó szörnyeit is viszonylag könnyen kordában lehet tartani, hála a remek nézetnek. Persze ettől részben még igazad van, a kalandelemek, a feladványok és az "új" kameranézet nem kéne, hogy kizárják egymást.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.07. 18:51:47

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Pejoratív értelemben írtam 😛

A Dino Crisis-ben remek volt a horror érzet (talán éppen azért mert egy az egyben másolta RE-t), a villámgyors, a legdisznóbb helyeekre elhelyezett dinoszauruszokkal, a tényleg darabra kimért lőszerrel és (a Resident Evilnél) ötletes(ebb) kalandelemekkel. A többi rész szerintem átment egy ócska lövöldébe, ráadásul még a grafikája is rosszabb lett a 2. résznél (ahogy emlékszem).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Konzoljátékok voltak a régi részek, csak szólok. 😊

darkSectorxxx
Én mint RE úgy értékeltem, mint akciójáték nem is tagadtam, hogy élvezetes. 😊

"Az atmoszféra és a kalandelemek kaptak 1-1 gyomrost, de az akciórészek, maga a harc sokkal jobb lett. Összességében tehát pozitív irányba lendült a mérleg nyelve."

Hogy mivan?
Nem, nem pozitív amit mondasz hogy elhagytak. 😄
Nagyon nem pozitív. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 17:39:20

zorrobomber
Első 5 óra kínszenvedés, ez köztudott, onnantól meg az átlag AC kaszab. Engem a setting vonz, de annyira nem hogy el is indítsam.

Jim Morrison
Kipróbáltam (Boston ban még járkáltam picit, szóval van benne pár percem).
1., Első pillanatban, mikor megkapom a karakter felett az irányítást, olyan helyre spawnol ahol a lábam a talaj alatt van <#idiota>
2., menürendszer borzalmas. rengeteg almenü, idióta animációval, ráadásul az optionsben lejjebb kell menni, hogy minden opciót lássak (mikor bőven kiférni a képernyőre).
3., térképbe belépés tabbal, kilépni már esc-el kell....
4., Lehet egyéni dolog, de a hajón mikor a parry ból 3at kell csinálni, percekig szenvedtem. Leírás hogy mit kell csinálni nem sokat segített. most se tudom hogyan lett meg.
5., Ennél szebb, nagyobb játékok hasonló beállítások mellett jobban is futottak már a gépemen, de apróság, ezt orvosolni tudom

Majd kiderül a játék maga milyen, nem fogok menüzni ha nem muszáj ez már biztos 😊

Nyilván erről a rétegről beszélek igen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Elérhető az Uplay-en a decemberi ingyenes Assassin's Creed III.
grebber
THQ Nordic - virgács helyett új játékok

...egyszer majd csak kiderül mi a szart akarnak az egész világ összes játékainak a jogaival....

Atisz
A többi tipikus konzol szutyok, elveszítette az 1. rész remek hangulatát a játék.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.07. 14:46:49

Atisz
Nos, lehet, de mint élvezetes játék remekül funkcionál 😊

A RE 4 sokat profitált a váll feletti nézetből, sokkal jobban kezelhető akcióhorror lett. Az atmoszféra és a kalandelemek kaptak 1-1 gyomrost, de az akciórészek, maga a harc sokkal jobb lett. Összességében tehát pozitív irányba lendült a mérleg nyelve.

MarkBlade
És ez a játék milyen jó is volt. A Starcraft 1 óta nem élveztem építgetős stratégiát ennyire mint ezt. Kiegyensúlyozott, sok különböző faj akik nem csak skinben mások hanem játéktechnikában is. Legjobb..
Dzsini
Ha nálatok jönnek a családi összejövetelek vagy ilyesmik, akkor az egyik leginkább ajánlott partijáték lehet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sheltem
Már múltkorában is nézegettem (talán írtam is itt) de most ez az ár nagyon csábító.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Dzsini
A legjobb Worms az Armageddon óta, nagyon rendben van, minden ízében klasszikus Worms.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.