Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mint játék önnmgában nem az, csak én a Resi cím hallatán, akaratlanul is egy túlélő horror-t keresek mindig, amit segbekúrt a Capcom. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem adja. <#vigyor1>#vigyor1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem játszottam soha warhammer játékkal, de egy jó kóp efpéesre mindig vehető vagyok.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Magadról és a "hc gamerekről" beszélsz. A többségben levő casual konzol játékosok nagy részének nem hogy nincs PC-je, de bekapcsolni sem tudják. Személyes tapasztalat (olyannyira, hogy grafikus kolleginám is ilyen. Napi 8 órát ül a PC előtt, de majdnem minden nap megkérdezi, milyen bill.kombóval kell taskot váltani). A master race-nek nagyobb arányban van konzolja is a PC mellett.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.06. 22:22:55
[merlinw.org]
[merlinw.org]
FF15re gyúrok most, csak a Pró peccset várom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hm és tényleg igazad van...Nem play anywhere játék. Van Xbox verzió és van PC verzió.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.06. 21:16:31
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.06. 21:13:36
A single rész viszont fenomenális, akkora feeling és pörgés, ami eddig szerintem példa nélküli FPS-ben. Azon kívül van még egy csomó játékmód, rengeteg custom map, szóval multi nélkül is hatalmas móka. Főleg, ha olyan vén fasz vagy, mint mi itt sokan 😄
Ennyiért bagó, ajándék. Remekül van optimalizálva, jól skálázható, zseniális.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.12.06. 21:13:36
Amúgy érdekes lesz, DR esetében, hogy megtartják-e a win10 igényét a játéknak vagy átportolják, hogy win7-en is fusson.
Kérdezném a nagy Winstore ellenesektől, hogy akkor mi van ha a Dead Rising 4 ugyanúgy igényli majd a win10 meglétét és továbbá winstoreból fogja magát indítani....Akkor teljesült a kívánság, hogy steamen vegyétek, de mégis valahogy winstore-os marad a cucc.
S nyilván a világ játékosai "örültek" volna, ha az elmúlt évtizedben mindvégig ugyanolyan lett volna a Resisent Evil-sorozat.
//Hint: nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DR 4 akkor play anywheres lesz steamen is (ennek így ebben a formában már totál nincs semmi értelme az MS részéről...És tudom Capcom és társai....attól még akár maradhatna winstore-os is a DR 4)? Gondolom azt azért nem. Vagy ki tudja ugyanúgy lehet Winstore védelme valamilyen formában ,mint az eddigi ubi játékoknak az uplay. Érdekes lesz mindenesetre.
Remélem min a felére letolja majd a DR 3 alapárát aztán majd úgy -75% sale-be jöhet majd
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.06. 20:59:22
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.06. 20:58:51
Hibát keresgélni én is tudok a Steamnél is.
3 játékom van eddig: Sávszél köszöni megvan, javításoknál nem szedi le az egészet újra. Ezeket már mind javították.
Kit érdekel hogy indult! Az a lényeg, hogy most hogy áll.
A játékok játszható, le lehet őket szedni, leárazások is vannak, javítások is vannak. Engem csak ennyi érdekel. Semmivel sem tartom rosszabbnak vagy jobbnak,mint a Steamet. Részemről nagy ívből tojom le a modolást (egy Forzánál pl. amúgy mi a bánatot akarsz modolni?) Amúgy meg ha lehet választani modolási szabadság vagy warezmentesség közt én utóbbira szavazok bármikor!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.06. 20:55:40
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.06. 20:51:31
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Resident 4 kultjáték lett, Resident 5 teljesen frankó akciójáték volt.
Resident 6al sokat akartak és nem jött össze. Konepció amit kigondoltak a megvalósítás során nem úgy állt össze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.06. 20:20:56
Nem toporoghatott egy helyben.
Lásd, a 7-es résszel megint másfajta vízre eveznek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arról nem is beszélve, hogy egyelőre az installálásokról és patcheléseknek is hallani horrortörténetek sorát, amikor újra lekapja a teljes játékot, vagy sávszél sehol nincs a konkurenciához képest. Win 10 híján magam nem próbáltam, de egyelőre nem érték el, hogy fájjon e hiány.
Mindenesetre ne tegyünk úgy, mintha nem döcögősen indult volna.
Ha akarod, MINDENRŐL olvashatsz a játékban (mert bőven vannak leírások, napló bejegyzések és némi sztori is - meglepő módon).
Vannak easter eggek. Tempós, brutális és mellé jól átgondolt pálya design, titkok, klasszikus fegyverek kicsit átgondolva, tamagocsi fejlesztősdi.
15 eurónál nyilván lesz még olcsóbb a közeljövőben.
A kérdés az, hogy mennyire akarsz vele játszani most, amikor szinten mindenhol és mindenkinek "friss" a cím, sokan játsszák a multit, és még van Season Pass-tartalom érkezőben
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én nem tapasztaltam, hogy abban lett volna...
Tökéletesen játszható - single és multi módban egyaránt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Látom nyomtad a Dead Rising 3-at, ami amúgy "butított" volt az 1-2höz képest. Nyomd az 1et, nemrég jött ki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.06. 19:18:18
Mi köze van a Xbox tábornak a Steamhoz?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.06. 18:43:58
"Dead Rising 4 will be available on Steam in March 2017"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.06. 18:41:53