Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Nincs az olyan messze,itt a dlc-k szépen beépülnek a játékba,pár cucc és küldetés már az elején elérhető és hasznos,érdemes foglalkozni vele!
Rapid81
Az még messze van, hogy DLC-kkel foglalkozzak. 😊
Ez a rész sem indított túl jól nálam. 😄 2x összeomlott, meg rányomtam valami "bővebben" gombra, ami megnyitotta a böngészőt, utána vissza a játékba és csak fekete kép... Még jó, hogy rá van kötve a gépre a TV és azon meg tudtam nyitni a feladatkezelőt, hogy bezárjam. 😄
És mindezt még az első képkockák és a ME1 mentésének importálása előtt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Egyszeri utazásnál belefér, hogy "itthonról" vásárol egyszer-egyszer az ottani árakon. Ha már tartósan itt él, akkor át kell(ene) jelentkeznie Steamen, mert a botoknak fel fog tűnni, és az orrára koppintanak.
Plusz léteznek olyan játékok, amik régiózártak, és nem csak vásárolni, játszani se lehet velük bizonyos régiókban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.14. 06:48:43

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A 2. rész DLC-i közül se magyar mind. Két DLC között döntött úgy az EA, h nem lesz több magyar fordítás a játékaikban.
Voltan
Persze, gondolom technikailag ez ennyi, de nem is erről van szó, érdekes, hogy megy így a dolog. A Steam rendőrség majd vagy elkapja, vagy nem. Azért szólok neki, hogy lépjen, ha akar.
Mivel meg csak pár játéka lehet a kliensen, érdemes megnézni, hogy meddig mehet el ez a dolog 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.12.13. 23:33:26

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Van valahol a Steam support oldalon erre egy opció/"bejelentőlap" (vagy simán lehet nyitni egy ticket-et). Biztos ami biztos, érdemes jelezni a változást feléjük, hogy ne legyen később bonyodalom. Ezeket a vizsgálatokat értelemszerűen "robotok" végzik, nem jó ha akár ideiglenesen is felfüggesztik az account-ot. Az ördög sohasem alszik. Szerintem egy sima ticket nyitás elég, amiben leírja a support-nak, hogy ez az account-om, itt éltem, most itt élek, stb. A túloldalon átbillentenek maguknál egy "kapcsolót" és nyugi van.

[merlinw.org]

Voltan
Nos, lenne egy érdekes történetem-kérdésem-észrevételem.

Egy barátom 4 éves kiküldetésből tért haza Moszkvából. Ő ott regisztrált Steam-re, meg GOG-ra, stb. Ott és akkor értelemszerűen orosz bankkártyával. Pár hónapja hazajött, és immár magyar kártyával működik, ofkorsz. Nem mifélénk hörcsög, de gamer. A lényeg az, hogy továbbra is az orosz account él, és pl. az új Deus Ex-et season pass-el, meg mindennel megvette már itthon, magyar bankkártyával 18 Euróért. Semmi szürke oldal, a Steam-en, hopp.

Szóval nála az orosz account működik, magyar kártyával fizet, és ragyogó áron megkapja a dolgokat.

A kérdésem csak annyi, hogy ez akkor a továbbiakban is így mehet nála, és ennyi? Vagy a Steam előbb-utóbb látja, hogy nem ottani IP-ről és nem ottani kártyával megy a móka, és akkor mi van?

Nyilván nem visszaélni akarok az ő accountjával - nem is menne - de ez akkor neki egy jó kiskapu?
Sztem érdekes kérdés.

Voltan
Óóó, még csak most volt meg? És most jön a kettő? Jaaaj, irigyellek, hatalmas élmények várnak rád!
Mármint irigyellek kicsit , hogy új élményként fog hatni ez a remek játék. A második rész pótolja az első hiányosságait, sztem abszolút a legjobb a trilógiában.

IMYke2.0.0.0
CDKeys: "Styx: Shards of Darkness" - Pre-Order - Key will be available on or before 28th February 2017 - 26,39 euro (*314,04) = ~8290 Ft.

Tudom, hogy "nopriiiiiiorder"... de...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
" A 3. is magyarul jött ki?"

Nem, nem hivatalos honosítás van hozzá.
Akkoriban döntött az EA a magyarítások elhagyásáról... .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Most nézem, hogy a Steames 2. részben benne van a magyar nyelv. 😊 A 3. is magyarul jött ki?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Valóban sose volt hibátlan, de elnézi neki az ember a sok egyéb pozitívum miatt. Van egy olyan érzésem, hogy a második rész még jobban fog tetszeni,mert amiket felsoroltál negatívumokat azoknak a nagy részét javították/átdolgozták. Irigylem azokat akik most játszák a sorozatot először 😊)
Rapid81
A Mass Effect első része 28 óra alatt kivégezve. Tuti nem találtam meg minden mellékküldetést, és nem találtam meg, fedeztem fel mindent. Még lett volna benne pár óra, de ez a jobbra-balra rohangálás nincs túl jól kivitelezve, így inkább hagytam. A Galaxis-térkép kezelése nehézkes, macerás, a repkedés, bolygók feltérképezése szintén. A 95%-ban elnyomhatatlan átvezetők baromi időigényesek. Azok nélkül szvsz minimum 3 órányival rövidebbre sikeredett volna a játékidőm. Csapattagok irányítása gagyi, ráadásul nem is engedelmeskednek rendesen. A képességeiket üzemszerűen használják, de szerencsétleneket még fedezékbe sem lehet küldeni, mert tosznak a parancsaimra. Fegyvertár kezelése sem az igazi. A kiegészítők ötletesek, de hogy nem lehet átlátni, hogy mi van nálam, csak a kereskedőknél, az gáz. Párszor elértem a maximális 150 tárgyat, pedig folyamatosan toltam a régi cuccokat omnigélbe. Aztán az egyik kereskedőnél rájöttem, hogy némelyik kiegészítőből vagy fegyverből van nálam 10 (!) és habár a fegyvertárban omnigélbe toltam az adott dolgot, az csupán egyet vett el belőle, miközben eltűnt a listából.

Kinézetét még némely mai AAA játék is megirigyelhetné! 2008-as játékhoz képest gyönyörű! Bár, amikor átmentek a karakterek Minecraft-ba, erősen keresgélnem kellett rá a megoldást.

Ami viszont bazi nagy plusz, az a történet. Na az üt, keményen. Töltődik a 2. rész. 😊

3Error
Dark fantasy FPS? <#fejvakaras>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Számomra meg ez a cikk egyértelművé tette, hogy az Evolve kitaláloi szellemi fogyatékosok.Rég láttam ennyire hozzá nem értő szánalmas bandát. De legalább nyíltan világga kürtölik magukról ez azért egy jó dolog.
A cikk több ponján sírva röhögtem.Szerintem most hagyják abba a fantasy szarjukat ,mert ilyen tudatlanul mint magukat most előadták totál bukás lesz az is.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Fantasy FPS-en dolgoznak az Evolve készítői

Goldstein számára azonban az Evolve esete egyértelműen azt jelezte, hogy a független fejlesztők többé nem nagyon képesek érvényesülni a dobozos AAA-kategóriás játékok piacán. "A nagy kiadók már több mint 100 millió dollárokat költenek el egy-egy sorozat új részére, és ezzel párhuzamosan egyre kevésbé akarnak költeni új címekre" - mondta, ráadásul szerinte az sem megoldás, ha egy független fejlesztő elad egy új címet egy kiadónak, hiszen úgysem fog rá megfelelő költségvetést kapni.

"A legjobb reményed az lehet, hogy a teljesen új dobozos AAA-kategóriás játékodból eladnak annyit, hogy engedélyt kapj a folytatás elkészítésére. De aztán azt még nagyobb költségvetésből kell elkészíteni, és így folytatódik a ciklus, a profit meg csak nem jön. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor 60 dollárosa áron már csak a bejáratott franchise-ok új részeit lehet eredményesen értékesíteni" - fejezte be.

A cikkhez mellékelt kép... a képen lévő 29 férfi mindegyike (kör)szakállas... <#wilting>

grebber
"A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező Yooka-Laylee a tervek szerint április 11-én érkezik majd, emellett a fejlesztők a Nintendo Switch kiadáson is dolgoznak, ez utóbbiról további részleteket jövő év elején kapunk majd."

Nekem a steam kliens g-sync mellett folyamatosan vibrált, esetleg nem ez a gond?
3Error
Nézd a jó oldalát: Visszahozza azokat az időket, amikor Opera Mini-vel WAP(!!)-oztunk mobilon. \(;´□`)/

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
en steam a klienset mindig is utaltam, ha nem a friends listet vagy library nezetet nezzuk. Beepitett bongeszos reszt mindig is utaltam benne.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.12. 23:54:11

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Chrome -> steam.com -> Nincs tearing.
Steam kliens -> Van.

Oldják meg. Tele a net, a sok hónapja siránkozókkal.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.12. 23:15:06

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Chrome van a kliensbe integrálva. v54-es.

[merlinw.org]

Tinman
Hihetetlen ez a Valve... 4 milliárd évvel van lemaradva ezzel a retkes klienssel.

Semmi(!) nem screen tearing-el nálam kivéve a szánalmas, lomha, elavult Win 95 feelingű kliensnek nevezett szörnyszülöttüket. Gondoltam -fél éve!- majd javítják, hát nem. Jönnek mennek a driverek, a kliens frissítések, de ez a szemét ez marad. Olyan smooth scrollom van Nagy Sándor kora óta a FF alatt, hogy fel sem tűnik, hogy ott van, mert így természetes... csak akkor tűnik fel, amikor a Valve moslékban keverem a rozsdás tápos kanalukat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
StarCraft II (3/3): Battle Chest (2.0)
* CDGalaxisban, dobozos: 11,990 Ft + PK
* CDKeys-nél: 26,39 euro (+ no PK) = ~8300 Ft.

Fpocok
Nem tudtam megoldani, úgy hogy nem játszom vele. Szánalom Bethesda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Prototype 2 nagyon jó választás, a Darksiders 2-ön kívül a Prototype 2 volt az amit fullra ki achi maxoltam steamen !
Tinman
Humbli felköpött és aláállt.

Yogcast bundle-nél, hogy tolták, hogy limited number max 50k! Aztán szépen eltűnt az 50k, már csak a limited maradt, most meg tartunk 52.571 eladott példánynál. Szánik.

Na elmondom én nektek, hogy ezt tavaly is előadták, u.e. a bundlinél. A tavalyi se ért egy rozsdás garast se, tele volt olyan szemetekkel, mint most. Akkor 95.000 db. körül ment el belőle, bőven jutott mindenkinek, aki venni akarta.

Tinman
De jó, hogy megvettem kártyapénzből Prototype 2-öt, erre már nem telik... ezt szívesebben berántottam volna. :-(

Viszont egyre gyanúsabb ez humbliban.

IMYke2.0.0.0
Hard West - 60% OFF - 8 euro (*314,34) = ~2520 Ft.

Tinman
Dzsininek és j0nNyKa-nak hála, jó hírekkel szolgálhatok, az EJ alapítója (Fery02 vagy Steamen: Phei) él és virul, csak rohadtul becsajozott :-D
Bevágom ide mit üzent nektek:

"Nagyon szívet melengető volt most olvasni az érdeklődésedet, üdvözlök mindenkit és egészséget is kívánok mindenkinek.
Remélem Imi helyzete sem annyira tragikus, mint ami távozásomkor volt."

Részemről megnyugodtam :-)

Fpocok
Felraktam Skyrim SE-t, megjött hozzá a kedvem. Sajnos egyelőre input lagos, szóval játszhatatlan. Remélem van valami fix rá.

Tinman
Epic :-)

Nekem mondjuk az Origins zenéi is eszméletlenül tetszettek... ha hibát kell felrónom azt mondanám, itt kevesebb muzsika van és ami van az sem annyira fülbemászó, mint az előd esetében.

A videón levő ilyen running challenge-es mókák, általában egy herot ment ki az ember, ha végigszalad a pályán. Ezt csak azért mondom el, mert nehogy valaki azt higgye, hogy ennyiből áll a játék, hogy végig kell rohanni minden pályán. Nem. A pályák nagy része rendes platform, méghozzá az egyre keményebb, nehezebb, gondolkodást és ügyességet igénylő fajtából.

SzirmosSzisza
Anno demóban ez volt az egyik pálya ami bele raktak, minden ismerősnek megmutattuk aki csak arra járt 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Igaz, kábé két másodperc erejéig mutatnak valami ilyesmit.
Ez nekem úgy fest, hogy még egyelőre nincs kidolgozva ez a része a játéknak.
Mindegy, early access, szóval még lehet bármi.

Tinman
Toltam tovább Rayman Legends-et.

Az a tartalom, ízlés, ötlethalom amit ebbe a játékba beletoltak az brutális. Olyan smooth, precíz, elegáns az egész, hogy receptre kellene felírni. Tudtam, hogy valamilyen módon elérhetők az Origins pályái, de így megtapasztalva még jobban odáig vagyok az egész koncepcióért.

Emlékszem mikor tavaly, párom kishúga elkezdte itt tolni, nem érdekelte se a strand, se a kirándulás, se semmi. Ült a sötét szobában és orrvérzésig tolta, még enni sem akart. Hát megértem.

Keservesen keresem benne a hibát, de egyelőre sikertelenül ^^

kigyi
Nálam is felkerült a listára, az a legrosszabb, hogy már most jobban érdekel mint a NMS 😞 Ez nem igazság.

Kinézetre is jobban bejön és az eddig látottak alapján akár tartalomra is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Kapolják be. A Heavy Rain PS4-es verziójában nincs benne a Taxidermist DLC. Mármint nem úgy, h külön kell megvenni, hanem egyáltalán nem készült belőle PS4-es átirat. Ok, tudom, h eredetileg 6 részes DLC-sorozatot terveztek és aztán nem lett befejezve, mert a Sony rájuk erőltette a Move implementálását, utána meg már a Beyonddal foglalkoztak, de akkor is azért ez az 1 kijöhetett volna PS4-re is. Fasság.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.12.10. 12:49:41
Dzsini
plusz a boltban is azt írják, hogyaszondja:
Reshape terrain as though it were made of Play-Doh.
Explore procedurally generated planets that can be entirely deformed and traversed.
Build a spaceship and travel to new planets and moons.
Snap together components and objects to create custom vehicles and modules.
4 player online drop-in/drop-out co-op.

A grafikai stílus bejön, a játékstílus ránézésre bejön, figyelőre lett téve. Köszi az ajánlást Fpocok!

Más: A Shantae: Half-Genie Hero december 20-án jelenik meg. Az előző részeket nagyon kedveltem, ez is profinak ígérkezik, jó kis metroidvania. (gameplay video)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
0:55 ?

Voltan
A bolygó kinézete hasonló, de sehol nem látok űrutazást a trailerben, szóval túl sok hasonlóság ezen felül nincs ez alapján.

Dzsini
Trailer alapján az NMS is "sokkal jobb" volt 😊
Itt legalább tényleg Early Accessnek fogják hívni az első kiadást.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.10. 07:05:23

3Error
<#eljen>

Fpocok
ASTRONEER - Early Access Trailer

Olyan mint a NMS, csak sokkal jobb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
GTA 4 alap után Lost & Damned is lepergett. Utóbbi egész korrekt volt, főleg úgy, hogy néha beleszőtte az alap eseményeit. Javították a motoros témát is benne, sokkal irányíthatóbbak és sokkal kisebb eséllyel lehet róluk lezúgni. Vannak benne hiányosságok és még mindig bugos a játék rendesen, de az összhatás korrekt volt. Simán megfordítottam volna és inkább ezt a motoros gyereket erőltettem volna Niko helyett és Niko-t tettem volna a DLC-be. Ha az alap 6/10, akkor ez a DLC egészen nyugodtan ér egy 7-et,
bár az arcomba tolt péniszt nem igazán tudtam értelmezni, totálisan felesleges és értelmetlen volt.

Gay Tony-nak is nekiestem, eddig egész jópofa és rögtön kellemes csalódás, hogy
nem mi vagyunk a homók, hanem egy homónak kell melózgatni.

X360-on anno rommá toltam Rayman Origins-t. Annak a játéknak minden perce csodálatos volt. Később meglett X360-ra a Legends is, de nem volt rá időm. Na mondom le kéne tolni lassan, de PC-n, teljes pompájában. Rémesen erkölcstelen és tolvaj céhnél kemény 3.99 euro-ért berántottam és kipróbáltam a Legends-et.

Jól tettem, hogy nem X-en próbálkoztam vele, mert bár, mind X-en, mind PC-n 60 frém van, PC-n egyetlen árva pixelt nem látni a képernyőn, míg X-en azért némi AA elkelne. Eddig 2 pályát toltam le, őrületesen magasan van most is a minőség! Nem túlzó, de nem is kevés, mestermunka!

grebber
Sea of Solitude - újabb indie játék az EA Originals programjában Jóféle <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.09. 18:37:39

SzirmosSzisza
Only on PlayStation 😊

Tudom, más játék

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Mert tuti így is lesz! Ha az FF IX kijött ez főleg kijön... simán borítékolom, hogy jövőre érkezik.

3Error
Őőő... oké. Eddig abban a tudatban voltam, hogy minden platformon elérhető az FF. Miért? Nem tudom. <#idiota>

Hát, h az "Only on Playstation" feliratot hiányolod, akkor az azért nincs rajta, mert kijött One-ra is. 😊
Dzsini