Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a rész sem indított túl jól nálam. 😄 2x összeomlott, meg rányomtam valami "bővebben" gombra, ami megnyitotta a böngészőt, utána vissza a játékba és csak fekete kép... Még jó, hogy rá van kötve a gépre a TV és azon meg tudtam nyitni a feladatkezelőt, hogy bezárjam. 😄
És mindezt még az első képkockák és a ME1 mentésének importálása előtt.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Plusz léteznek olyan játékok, amik régiózártak, és nem csak vásárolni, játszani se lehet velük bizonyos régiókban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.14. 06:48:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mivel meg csak pár játéka lehet a kliensen, érdemes megnézni, hogy meddig mehet el ez a dolog 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.12.13. 23:33:26
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Egy barátom 4 éves kiküldetésből tért haza Moszkvából. Ő ott regisztrált Steam-re, meg GOG-ra, stb. Ott és akkor értelemszerűen orosz bankkártyával. Pár hónapja hazajött, és immár magyar kártyával működik, ofkorsz. Nem mifélénk hörcsög, de gamer. A lényeg az, hogy továbbra is az orosz account él, és pl. az új Deus Ex-et season pass-el, meg mindennel megvette már itthon, magyar bankkártyával 18 Euróért. Semmi szürke oldal, a Steam-en, hopp.
Szóval nála az orosz account működik, magyar kártyával fizet, és ragyogó áron megkapja a dolgokat.
A kérdésem csak annyi, hogy ez akkor a továbbiakban is így mehet nála, és ennyi? Vagy a Steam előbb-utóbb látja, hogy nem ottani IP-ről és nem ottani kártyával megy a móka, és akkor mi van?
Nyilván nem visszaélni akarok az ő accountjával - nem is menne - de ez akkor neki egy jó kiskapu?
Sztem érdekes kérdés.
Mármint irigyellek kicsit , hogy új élményként fog hatni ez a remek játék. A második rész pótolja az első hiányosságait, sztem abszolút a legjobb a trilógiában.
Tudom, hogy "nopriiiiiiorder"... de...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem, nem hivatalos honosítás van hozzá.
Akkoriban döntött az EA a magyarítások elhagyásáról...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Kinézetét még némely mai AAA játék is megirigyelhetné! 2008-as játékhoz képest gyönyörű! Bár, amikor átmentek a karakterek Minecraft-ba, erősen keresgélnem kellett rá a megoldást.
Ami viszont bazi nagy plusz, az a történet. Na az üt, keményen. Töltődik a 2. rész. 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A cikk több ponján sírva röhögtem.Szerintem most hagyják abba a fantasy szarjukat ,mert ilyen tudatlanul mint magukat most előadták totál bukás lesz az is.
Next PC upgrade: 2022
Goldstein számára azonban az Evolve esete egyértelműen azt jelezte, hogy a független fejlesztők többé nem nagyon képesek érvényesülni a dobozos AAA-kategóriás játékok piacán. "A nagy kiadók már több mint 100 millió dollárokat költenek el egy-egy sorozat új részére, és ezzel párhuzamosan egyre kevésbé akarnak költeni új címekre" - mondta, ráadásul szerinte az sem megoldás, ha egy független fejlesztő elad egy új címet egy kiadónak, hiszen úgysem fog rá megfelelő költségvetést kapni.
"A legjobb reményed az lehet, hogy a teljesen új dobozos AAA-kategóriás játékodból eladnak annyit, hogy engedélyt kapj a folytatás elkészítésére. De aztán azt még nagyobb költségvetésből kell elkészíteni, és így folytatódik a ciklus, a profit meg csak nem jön. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor 60 dollárosa áron már csak a bejáratott franchise-ok új részeit lehet eredményesen értékesíteni" - fejezte be.
A cikkhez mellékelt kép... a képen lévő 29 férfi mindegyike (kör)szakállas... <#wilting>#wilting>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.12. 23:54:11
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam kliens -> Van.
Oldják meg. Tele a net, a sok hónapja siránkozókkal.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.12. 23:15:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi(!) nem screen tearing-el nálam kivéve a szánalmas, lomha, elavult Win 95 feelingű kliensnek nevezett szörnyszülöttüket. Gondoltam -fél éve!- majd javítják, hát nem. Jönnek mennek a driverek, a kliens frissítések, de ez a szemét ez marad. Olyan smooth scrollom van Nagy Sándor kora óta a FF alatt, hogy fel sem tűnik, hogy ott van, mert így természetes... csak akkor tűnik fel, amikor a Valve moslékban keverem a rozsdás tápos kanalukat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
* CDGalaxisban, dobozos: 11,990 Ft + PK
* CDKeys-nél: 26,39 euro (+ no PK) = ~8300 Ft.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Yogcast bundle-nél, hogy tolták, hogy limited number max 50k! Aztán szépen eltűnt az 50k, már csak a limited maradt, most meg tartunk 52.571 eladott példánynál. Szánik.
Na elmondom én nektek, hogy ezt tavaly is előadták, u.e. a bundlinél. A tavalyi se ért egy rozsdás garast se, tele volt olyan szemetekkel, mint most. Akkor 95.000 db. körül ment el belőle, bőven jutott mindenkinek, aki venni akarta.
Viszont egyre gyanúsabb ez humbliban.
Bevágom ide mit üzent nektek:
"Nagyon szívet melengető volt most olvasni az érdeklődésedet, üdvözlök mindenkit és egészséget is kívánok mindenkinek.
Remélem Imi helyzete sem annyira tragikus, mint ami távozásomkor volt."
Részemről megnyugodtam :-)
Nekem mondjuk az Origins zenéi is eszméletlenül tetszettek... ha hibát kell felrónom azt mondanám, itt kevesebb muzsika van és ami van az sem annyira fülbemászó, mint az előd esetében.
A videón levő ilyen running challenge-es mókák, általában egy herot ment ki az ember, ha végigszalad a pályán. Ezt csak azért mondom el, mert nehogy valaki azt higgye, hogy ennyiből áll a játék, hogy végig kell rohanni minden pályán. Nem. A pályák nagy része rendes platform, méghozzá az egyre keményebb, nehezebb, gondolkodást és ügyességet igénylő fajtából.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez nekem úgy fest, hogy még egyelőre nincs kidolgozva ez a része a játéknak.
Mindegy, early access, szóval még lehet bármi.
Az a tartalom, ízlés, ötlethalom amit ebbe a játékba beletoltak az brutális. Olyan smooth, precíz, elegáns az egész, hogy receptre kellene felírni. Tudtam, hogy valamilyen módon elérhetők az Origins pályái, de így megtapasztalva még jobban odáig vagyok az egész koncepcióért.
Emlékszem mikor tavaly, párom kishúga elkezdte itt tolni, nem érdekelte se a strand, se a kirándulás, se semmi. Ült a sötét szobában és orrvérzésig tolta, még enni sem akart. Hát megértem.
Keservesen keresem benne a hibát, de egyelőre sikertelenül ^^
Kinézetre is jobban bejön és az eddig látottak alapján akár tartalomra is.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.12.10. 12:49:41
Reshape terrain as though it were made of Play-Doh.
Explore procedurally generated planets that can be entirely deformed and traversed.
Build a spaceship and travel to new planets and moons.
Snap together components and objects to create custom vehicles and modules.
4 player online drop-in/drop-out co-op.
A grafikai stílus bejön, a játékstílus ránézésre bejön, figyelőre lett téve. Köszi az ajánlást Fpocok!
Más: A Shantae: Half-Genie Hero december 20-án jelenik meg. Az előző részeket nagyon kedveltem, ez is profinak ígérkezik, jó kis metroidvania. (gameplay video)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Itt legalább tényleg Early Accessnek fogják hívni az első kiadást.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.10. 07:05:23
Olyan mint a NMS, csak sokkal jobb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gay Tony-nak is nekiestem, eddig egész jópofa és rögtön kellemes csalódás, hogy
X360-on anno rommá toltam Rayman Origins-t. Annak a játéknak minden perce csodálatos volt. Később meglett X360-ra a Legends is, de nem volt rá időm. Na mondom le kéne tolni lassan, de PC-n, teljes pompájában. Rémesen erkölcstelen és tolvaj céhnél kemény 3.99 euro-ért berántottam és kipróbáltam a Legends-et.
Jól tettem, hogy nem X-en próbálkoztam vele, mert bár, mind X-en, mind PC-n 60 frém van, PC-n egyetlen árva pixelt nem látni a képernyőn, míg X-en azért némi AA elkelne. Eddig 2 pályát toltam le, őrületesen magasan van most is a minőség! Nem túlzó, de nem is kevés, mestermunka!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.09. 18:37:39
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás