Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ez nagyon igaz! A napokban vittem végig, isten tudja, hanyadszorra. Hússzor szerintem már tuti. És soha nem unom, imádom minden percét!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Senkinek sem. Email modositás és pár lépésben végigvezet pillanatok alatt. Most kiprobáltam ki dierkt és derült nem tudom modositani mert az emailemhez már van egy uplay fiók nos ez jó volt tudni ,most nyomozom ki miért mire és hogyan csinálta azt 😊

Next PC upgrade: 2022

blackcalibra
Üdv!
Ennek a sz@rházi Ubinak hova, milyen mail címre kellene írni mail cím változtatás miatt, amiről minimális válaszra méltatják azt, aki pénzt ad nekik a sz@rjaikért?
Még 9-én írtam nekik ez ügyben az [email protected] címre, és meg csak vissza se böfögtek.
Dzsini
Továbbra is Imi hozzászólásának #281920 az utolsó soráról van szó (az ME mellett további példaként írta, hogy azzal se játszott még), amire Merlin reagált (még be is idézte), hogy a játéktörténelem egyik legjobb alkotása. (nem a Mass Effect, hanem a DOTT)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Nemá', hogy nem játszottad még a ME-t Te sem?! Úgy írtál a magyarításról, mint aki már letolta...

Erre reagált imi én semmi Day of the Tentacle nem láttam ott. De nem is érdekel a sztori attól még egy fos nekem.

Dzsini
"Pölö életemben nem játszottam még ezzel". - és utána a link. A hozzászólás utolsó sora. Merlin még be is idézte.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.15. 09:52:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
"//WRZ Wiktor koromban elkezdtem, de akkor nem fogott meg. Aztán megvettem a magyar, dobozos kiadást, el is kezdtem 2009-ben. De már nem is emlékszem meddig jutottam el:" és ott van egy kép a mass effect mappákról.... Szépen be lett burkolva a Day of the Tentacle<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.15. 09:51:30

Dzsini
Ne zavarjon, hogy a Day of the Tentacle-ről volt szó, azt linkelte Imi, és arra írta Merlin, amit írt.

grebber
Ne zavarjon ,hogy a Mass Effect 1-2-3 magyar nyelvű.....Könyvet is olvastam róla annyira nulla számomra ,hogy az agyam ki is lökte emlékszem a főhős nevére azt cső
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.15. 09:49:11

Dzsini
A kalandjátékoknál nagyon sokat segít, ha el tudod olvasni és megérteni a kiírt szövegeket. Anélkül arról szól, hogy megfelelő helyre tudsz-e klikkelni a képernyőn.

grebber
Olyannyira jó hogy nem is emlékszem rá miről szól. Ellenbel egy szaros Crysis aminek sokan szerint 0 a sztorija vagy az ezer éves Far Cry pályára pontosan meg mondom mikor hol mi zajlik...Agyonajnározott fos az is

MerlinW
"Pölö életemben nem játszottam még ezze".

A játéktörténelem egyik legjobb alkotásával. Most egy világ omlott össze bennem. Szééééégyeld magad! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.15. 09:39:46

[merlinw.org]

Rapid81
Bakker, a ME2-ben az űrhajózás 1000x gázabb, mint az első részben... Nem gondoltam volna, de visszasírom az első rész galaxistérképét. Ki volt az az elmeroggyant, aki ezt kitalálta? <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Abból kiindulva ,hogy a százezer és felújított cucc is kapott DLC-t valakik veszik és ezek a valakik elegek ahhoz hogy dlc-t kapjon egy ősrégi cucc = Felteszem mindenem ,hogy fog még jönni Age of Empires 4!

Elkezdtem az age of empires 2 hd-t, de kegyetlenül eljárt felette az idő, az egységeim folyamatosan egymást akadályozzák, már szinte az első pályán alig megy emiatt. Nem biztos hogy megérte megvennem, kár hogy máson nem fejlesztettek, csak kapott egy jobb felbontást, és fut a modernebb op. rendszereken, ennyi...

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.12.14. 21:59:17
Totti5
Ezt nem tudtam, köszönöm hogy összeszedted<#eljen>. Én személy szerint semmire nem tudnám használni, eleve ha a rezgés nem megy => rombolja az élvezetet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Ezért nem érdekelt sose ez a szál az ME játékokban, parasztvakitás.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most utánaolvastam és nem nagyon írnak komoly következményekről megcsalás esetén, mert bármikor visszamehetsz hozzá. 😊 De, hogy Tali-val is lehet, na azt nem hittem. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Meg. Mondjuk én végig hűséges maradtam Liarához. Harmadik részben megtérül. Sőt, második rész egyik DLC-jében is fontos szerepe van. 😊
darkSectorxxx
Hát igen a hibákat nem ismerem, ezekszerint nem árt egy kis peccs hozzá...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nem, nem játszottam még végig. Nagyon kevés olyan játék volt eddigi rövid játékos "karrierem" során (~1997-től), amit egy ültőben képes voltam végigjátszani. Mindig is olyan voltam, hogy ugráltam a címek között.
Az új rendszerű Origin kliens szerint 10 órám van benne.

//WRZ Wiktor koromban elkezdtem, de akkor nem fogott meg. Aztán megvettem a magyar, dobozos kiadást, el is kezdtem 2009-ben. De már nem is emlékszem meddig jutottam el:

//Sose feledd: mindig lesz olyasvalaki aki nem "tolt még le" egy adott címet - legyen az bármilyen régi is...
Pölö életemben nem játszottam még ezzel: mármint az eredetijével...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A DS3 is ment jól "fasza programmal", de én is jobban szeretem a DS4 Windowst (amivel ugyanúgy 360-asnak hazudod, megy viszont natívban DirectInputként). A sonys stick meg leginkább lehúzás, igaz, anélkül meg lehet szívni, ha rosszat veszel, mert nem fog vele menni a DS4. Én is vettek egy 4k-s dongle-t, és cseszhetem hozzá, a DS3 meg megy az 1k-ssal is. Szóval vannak árnyoldalak is, a DS3-at én wireless kontrollerként tudtam haszálni a DS4-et pedig - további költekezés nélkül -, nem.

Egy Asus BT-400 amúgy megtenné a DS4-hez, de többen számoltak be azzal is alkalmankénti input lagról, így a nevetséges akksiidőt is figyelembe véve inkább vezetékesként használom.
Rapid81
Nemá', hogy nem játszottad még a ME-t Te sem?! <#merges2> Úgy írtál a magyarításról, mint aki már letolta...

IMYke2.0.0.0
Muszáj ezt itt kibeszélni?

eddig%20csak%202%20spoilerbe%20futottam%20bele---

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Liaráról is tudtam, azért is tereltem szándékosan folyton arra a beszélgetéseket vele és nem Alenko-val. Most már ezt is tudom. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.14. 16:46:26

SzirmosSzisza
Látom bejön Yvonne Strahovski <#vigyor> Amúgy, ha nem zavar a spoiler keress rá a név + "sex scene" kombóra YouTube-on és már a címek alapján is be lehet lőni a dolgokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Hmm, bennem a közeli ellenfelek miatti frusztráció maradt meg inkább... rég volt, te meg most toltad 😊 A 2. részt soldier-el nyomtam és nekem jobban passzolt, pedig általában a távcsövest választom.

A kérdésre nyilván igen a válasz. <#nemtudom> <#nevetes1>

18+ (és még próbáltam a legszolidabbakat kiválasztani 😄)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.14. 16:34:01

Dzsini
tényleg választ akarsz kapni, vagy inkább megtapasztalod magad?

Rapid81
Én is az infiltratorral toltam és nagyon élveztem fél pályányi területeken keresztül legyakni az ellent, mielőtt még a közelünkbe jöhettek volna egyáltalán. Telis-tele volt nyílt terekkel.

Srácok, mondjátok, hogy Mirandát meg lehet majd fektetni, mint az elsőben Liarát, plíz! <#idiota>

darkSectorxxx
Van annak régóta egy fasza program ds4-nek, meg van már ilyen pc-hez egy stick is. 6-7k-ért.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hazudni igen. 😊

A DS3-at is simán lehetett Xbox 360-kontrollernek hazudni, és akként használni, korábban éppen ezt csináltam. A natív támogatása jobb a DS4-nek, de ahhoz eddig édeskevés volt, hogy számolni lehessen vele PC-s gamepadként. Most sem a Sony, hanem a Steam nyomatja, és még bétában van.
darkSectorxxx
Ja értem így, azt hittem a ps3-hoz kellett. 😊
Pc-hez viszont nagyon faszán meg ellentétben a ps3-assal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.14. 15:17:08

Fpocok
zorrobomber
Alapvetően egyetértek, jóval kevésbé sci-fi-s, de összességében jobban tetszett. Én egyébként is annak a híve vagyok, hogy inkább kevesebb, de jobb legyen egy játék. A második résznél már abszolút nincs is meg a KotOR utánérzés hangulat, de megbékéltem vele.

Voltan
Mocsok ritka, hogy egy ilyen epic trailer valóban takarja egy játék, vagy film tartalmát.
A ME2 az üdítő kivételek egyike. Igen, a játék valoban akkora epic legendás hatalmas jóság, mint a trailer 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elég tápos kaszt, ez egyértelmű.
Én ennyit sem vártam, elsősorban PC-hez vettem, de örülök, hogy PS3-hoz is egész tűrhetően használható (azért ezt is figyelembe vettem vásárláskor), a linkemen elég tetemes lista található.

Ezt minimális befektetéssel is meg lehetne jobban oldani, ami üdvös lenne, de hát a Sonytól nem is számítok ilyesmire. Szóval a célom nem a méltatlankodás volt, hanem reagáltam Tottira. 360-on sem lenne bonyolult lehetővé tenni a One-kontroller használatát, ez inkább szándék hiányának a kérdése, mint pénzé. Mondjuk elsősorban bunyós játékokhoz lenne értelme (a plusz kontrolleren túl), ha az ember nem akar arcade sticket venni, míg a DS3 és a DS4 között nagy a minőségi ugrás.
mooo
A második részben számomra a legszórakoztatóbb az Infiltrator volt, de talán túlságosan is erős volt.
darkSectorxxx
Nem is értem mit vártál ha kevered a generációkat. 😊

Pedig a második részben a főszál elvékonyodik az elsőéhez képest, az érdekes "jó sci-fis" indítás után nem jut el messzire. A mellékszálak viszont sokkal-sokkal-SOKKAL jobbak, és bőségesebbek is.

Infiltratorként lövészkedtem végig mindkettőt, és éppen az elsőben voltak nagyobb terek, ahol messziről ki lehetett irtani a fél bázisokat, de a gyenge mechanika és az idióta AI miatt ebben nem volt sok köszönet, a szűkebb helyszíneken meg jobban működtek a ME2-es skilljeim. Sokkal csiszoltabb a folytatás az első mechanikai bénázása után, és remek játék (a végtelenségig áramvonalasított állítólagos játékmenet ellenére), de sok esetben inkább kivették, amit elszúrtak, nem megjavították. Mint játék, a ME2 sokkal jobban egyben van, de az előd főszála különlegesebb élmény volt számomra (ami azon kívül volt, az meg jóval harmatosabb).
A DS4 a legtöbb játékban elég jól használható PS3-mal. Némi megkötésekkel:

- nem működik a PS-gomb (ergo DS3 nélkül csak a kikapcsolni lehet a konzolt, játékból kilépni nem);
- nem jelzi ki a töltöttségét;
- nincs rezgés (ízlés kérdése, egyébként aránylag sok játékban nem DS3-mal sem);
- nem Sixaxis van benne, tehát nem lesz kompatibilis, ahol mozgásérzékelés kell;
- találtam egy játékot (Ratchet & Clank 2 - végigjátszottam DS3-mal és DS4-gyel is), melynél minijáték közben zavaróan túl erős az analóg kar érzékenysége;
- nem mennek headsetes dolgok lés társai, melyeket én soha nem is próbáltam;
- vannak játékok, amelyekben nem működik egy vagy több gomb, netán egyáltalán a DS4, de ez kisebbségnek tűnik.

A hosszú lista nem hangzik jól, de a gyakorlatban jó pár játékot sikerült vele nyúznom PS3-on, és egy plusz kontroller, pláne ha sokkal jobb már kézbe venni is, mindig jól jön. A gyenge akksiidőt nem írtam, mert a legújabb DS3-é még rosszabb, de a korábbiakat valóban alulmúlja. Mondjuk szidom is a Sonyt, mert a problémák egy része játékoktól nem függ, hanem globális, azokat akár rendezhetnék is.

Ez egy - illetve kettő - hosszú lista a kompatibilis és nem kompatibilis játékokról, nem 100%-os de reprezentatív. Nincs rajta például a Scott Pilgrim vs the World (jópofa beat' em up, sajnos nincs PC-re), mely nem szereti a DS4-et.
Scooter
Sose voltam türelmetlen. Szép lassan mindent. Nem szalad el sohova! <#vigyor5> Még csomó "nagy" (számomra mindenképpen) játékhoz hozzá se szagoltam. Az Assassin's Creed II-nek is csak most járok a vége fele, de kicsit félredobtam a Mad Max miatt. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.14. 11:46:32
Hogy bírtad ki eddig, h nem kezdted el a kettőt rögtön az első után? 😄
zorrobomber
Az egy különleges volt a maga idejében... bennem úgy maradt meg mint a KotOR folytatása (amit imádtam), csak ez egy új, felfedezendő világ volt. Imádtam az első részt is, a maga hülyeségeivel együtt (akkor fel se tűntek). A történettől nem ájultam el, és ma már csak foszlányok vannak meg belőle, a második rész viszont tűélesen ki van hegyezve, nincs üresjárat, és az első rész gyermekbetegségei(gunplay, mako, egyen épületek) ki vannak javítva. Hozzá kell tennem, hogy az első részt sajnos a "sniper" kaszttal nyomtam végig, úgy hogy alig van benne nagy nyílt tér, szóval inkább zavaró volt mint hasznos.

szerk.:
Ja, és igen, ma már kicsit elcsépelt a zene, de akkor is ez szerintem a valaha készült legjobb game trailer:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.14. 11:23:59

Scooter
Tényleg annyival jobb mint az első? Nálam az 1 is 95%-os. Akkor ez még több lesz. Ideje lenne elővenni.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.14. 11:16:11
zorrobomber
2. rész a best <#nezze>

Scooter
Nekem az első résszel se volt bajom. Pl. sose bíztam a segítőkben akik mellém vannak rendelve. Talán ha kilő valakit, akkor örülök, de általában szeretek mindenkit magam elintézni. Szerintem tökéletes. Sajnos még a második részhez nem volt szerencsém. Megnyertem gifts-en, de a sok játékom közül még nem volt rá időm, csak amikor bejött belenéztem.
Totti5
Visszafele sem a PS sem az X nem kompatibilis beviteli eszközökkel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Gondoltam beszerzek egy X1-es szupcsi controllert PC-hez, meg X360-hoz is jó lesz. Ja nem... ezek a retardáltak azt nem oldották meg, hogy X360-al is tudjam használni méghozzá azért nem, mert nem is akarják.

Akkor tudod mit? Rohadjon rajtatok, ingyen sem kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.