Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Ennek a sz@rházi Ubinak hova, milyen mail címre kellene írni mail cím változtatás miatt, amiről minimális válaszra méltatják azt, aki pénzt ad nekik a sz@rjaikért?
Még 9-én írtam nekik ez ügyben az [email protected] címre, és meg csak vissza se böfögtek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Erre reagált imi én semmi Day of the Tentacle nem láttam ott. De nem is érdekel a sztori attól még egy fos nekem.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.15. 09:52:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.15. 09:51:30
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.15. 09:49:11
A játéktörténelem egyik legjobb alkotásával. Most egy világ omlott össze bennem. Szééééégyeld magad! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.15. 09:39:46
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.12.14. 21:59:17
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az új rendszerű Origin kliens szerint 10 órám van benne.
//WRZ Wiktor koromban elkezdtem, de akkor nem fogott meg. Aztán megvettem a magyar, dobozos kiadást, el is kezdtem 2009-ben. De már nem is emlékszem meddig jutottam el:

//Sose feledd: mindig lesz olyasvalaki aki nem "tolt még le" egy adott címet - legyen az bármilyen régi is...
Pölö életemben nem játszottam még ezzel: mármint az eredetijével...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy Asus BT-400 amúgy megtenné a DS4-hez, de többen számoltak be azzal is alkalmankénti input lagról, így a nevetséges akksiidőt is figyelembe véve inkább vezetékesként használom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.14. 16:46:26
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kérdésre nyilván igen a válasz. <#nemtudom>#nemtudom> <#nevetes1>#nevetes1>
18+ (és még próbáltam a legszolidabbakat kiválasztani 😄)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.14. 16:34:01
Srácok, mondjátok, hogy Mirandát meg lehet majd fektetni, mint az elsőben Liarát, plíz! <#idiota>#idiota>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pc-hez viszont nagyon faszán meg ellentétben a ps3-assal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.14. 15:17:08
Parasite Eve 2, best game EVER!
A ME2 az üdítő kivételek egyike. Igen, a játék valoban akkora epic legendás hatalmas jóság, mint a trailer 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezt minimális befektetéssel is meg lehetne jobban oldani, ami üdvös lenne, de hát a Sonytól nem is számítok ilyesmire. Szóval a célom nem a méltatlankodás volt, hanem reagáltam Tottira. 360-on sem lenne bonyolult lehetővé tenni a One-kontroller használatát, ez inkább szándék hiányának a kérdése, mint pénzé. Mondjuk elsősorban bunyós játékokhoz lenne értelme (a plusz kontrolleren túl), ha az ember nem akar arcade sticket venni, míg a DS3 és a DS4 között nagy a minőségi ugrás.
Infiltratorként lövészkedtem végig mindkettőt, és éppen az elsőben voltak nagyobb terek, ahol messziről ki lehetett irtani a fél bázisokat, de a gyenge mechanika és az idióta AI miatt ebben nem volt sok köszönet, a szűkebb helyszíneken meg jobban működtek a ME2-es skilljeim. Sokkal csiszoltabb a folytatás az első mechanikai bénázása után, és remek játék (a végtelenségig áramvonalasított állítólagos játékmenet ellenére), de sok esetben inkább kivették, amit elszúrtak, nem megjavították. Mint játék, a ME2 sokkal jobban egyben van, de az előd főszála különlegesebb élmény volt számomra (ami azon kívül volt, az meg jóval harmatosabb).
- nem működik a PS-gomb (ergo DS3 nélkül csak a kikapcsolni lehet a konzolt, játékból kilépni nem);
- nem jelzi ki a töltöttségét;
- nincs rezgés (ízlés kérdése, egyébként aránylag sok játékban nem DS3-mal sem);
- nem Sixaxis van benne, tehát nem lesz kompatibilis, ahol mozgásérzékelés kell;
- találtam egy játékot (Ratchet & Clank 2 - végigjátszottam DS3-mal és DS4-gyel is), melynél minijáték közben zavaróan túl erős az analóg kar érzékenysége;
- nem mennek headsetes dolgok lés társai, melyeket én soha nem is próbáltam;
- vannak játékok, amelyekben nem működik egy vagy több gomb, netán egyáltalán a DS4, de ez kisebbségnek tűnik.
A hosszú lista nem hangzik jól, de a gyakorlatban jó pár játékot sikerült vele nyúznom PS3-on, és egy plusz kontroller, pláne ha sokkal jobb már kézbe venni is, mindig jól jön. A gyenge akksiidőt nem írtam, mert a legújabb DS3-é még rosszabb, de a korábbiakat valóban alulmúlja. Mondjuk szidom is a Sonyt, mert a problémák egy része játékoktól nem függ, hanem globális, azokat akár rendezhetnék is.
Ez egy - illetve kettő - hosszú lista a kompatibilis és nem kompatibilis játékokról, nem 100%-os de reprezentatív. Nincs rajta például a Scott Pilgrim vs the World (jópofa beat' em up, sajnos nincs PC-re), mely nem szereti a DS4-et.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.14. 11:46:32
szerk.:
Ja, és igen, ma már kicsit elcsépelt a zene, de akkor is ez szerintem a valaha készült legjobb game trailer:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.14. 11:23:59
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.14. 11:16:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor tudod mit? Rohadjon rajtatok, ingyen sem kell.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.