Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Abból inkább kifizetek 6-7 hónap Origin Access-t 😊
IMYke2.0.0.0
a Game.Co.Uk adventi ajánlata: "Mirror's Edge Catalyst" - digitális, Origin - 24,99 font = ~9320 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja hogy az . 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Íme az egyik SZÜRKE: http://www.cdkeys.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
WOW. Bárcsak futna a gépemen.
Hol a szürke zóna? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.16. 17:18:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//
Szürkéknél:
"Call of Duty: Infinite Warfare PC" - 15.19 euro <#vigyor5>
//Ja és ugyanott még -10%-os kupon kód is van... <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.16. 17:13:34

Troger911
Köszi! Megleptem magam egy Mafia 3 + dlc-vel 12€-ért...
IMYke2.0.0.0
Boldog karácsonyt Neked is!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a beszélgetős-séta-játék mondjuk engem nem érdekel, de: <#puszi>

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
<#worship>

[merlinw.org]

Troger911
Boldog karácsonyt! Kaptunk egy kis prémiumot, így titeket is meg tudlak lepni!
IMYke2.0.0.0
Kitűnő és tartalmas karácsonyi ajándék a nyertesnek <#eljen>
Csak az jelentkezzen rá szerintem, aki fel is van készülve a sok-sok (akár sok 100) órányi játékidőre. <#papakacsint>

Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Ha a játékidőt nézem melyik kötött le legjobban akkor nekem is. De ezt mind a játék nehézségének köszönhetően.

Számomra év játéka a DS3. Persze nekem önsajátmagamizlésének a Dodonpachi resurrection sokkal jobb vétel volt mert azzal még 5 év múlva is játszani fogok,imádom és must have. Ha viszont a mainstrem AAA játékokat nézem simán nyert,baromi jól néz ki(nem a tech,a design),kenyérpirítón is fullon megy,a kihívás pont el van találva,beszippant. Emlékezni fogok rá mert hangulatos a világa a harc élvezetes,elég nehéz,hogy örüljek ha lenyomtam elég könnyű,hogy ne kapjak agyvérzést.

Witcher 3 lett volna a befutó de szétcseszték az openworld felkiáltójel/kérdőjel agyrémmel. Tudom nem kötelező,de úgy is megnézem mi van ott...teljesen kizökkenti az egész játékot a medréből,oda a hangulat. Átmegy mapfeltárós favágásba és a jelölések miatt oda a felfedezés öröme is.

Végszóként : nálam teljes mértékben lesöpörték a nagy címeket a kevésbé ismert játékok vagy azok portjai,rondák/régiek de sokkal több élményt adtak. 😊
Jó vicc. Az év egyik legszarabb PC portja kapja a GOTY díjat a PC Gamer-től.
Scooter
Ugye tudod, hogy már eltelt 6 nap. Szóval ha nem küldik, akkor nem fogjuk tudni visszaigazolni! <#szomoru1>
Totti5
Mindenképpen terítéken van a cucc, majd valamikor 2017ben, az elsőt bírtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.16. 12:32:19

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0

MarkBlade
Elég jó lett az új Space Hulk. Tudom sokan írják hogy vannak vele bajok, de nálam nem jött még ki. Mondjuk multiban és úgy hogy van rálaátása az embernek a WH40k-ra van értelme igazán. De a grafika és a hangulat nagyon jó!
3Error
Amíg a könyéken nem látok migránst - és kezdek el "tömeggyilkolni" - addig azért nem mondanám, bármennyi szutyerák is van már itt...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Steamen van két Minion Masters giftem, ha valakit érdekelne szóljon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tinman
Na engedte "megvenni" konzolról méghozzá bankkártya nélkül.

Just MS logic: Konzolról megy szó nélkül PC-ről nem, ahol 242342x authentikációt kér belépéskor. Rofl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Benne élsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
ungarisztán... ez még viccenek is rossz... <#sir>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
No priorder... de amúgy ha minden igaz paypal sale is van az oldalon (-10%), meg lehet próbálni működik -e minden címnél a kupon: cdkeyspp10

Tinman
A Blue Dragon tényleg nem free <#banplz>

Tinman
Ha láttok belőle ungarnisztánba is szállítható CE-t pls szóljatok!

IMYke2.0.0.0
CDKeys: "Torment: Tides of Numenera" - preorder - 33,49 euro (*313,22) = ~10500 Ft.

Tinman
Nem a store bővítésről hanem az akciókról... a Steam-nek érdekes megy.

Lol... a blodogon (nelson) nézem, hogy FREE... érdemes betenni a kedvencekbe és akkor látod :-)

Totti5
Ha minden egyes store bővítésről emailt küldene, akkor napi 10et kapnál átlagban. Megnézed az oldalt ( beteszed kedvencnek ) és naprakész vagy, azért van, azért csinálja.

Blue Dragon nem free.

Tinman
Mert az MS kommunikációja a sárga föld alatt van. Minden MS usernek megvan az elérhetősége nekik, kb. semmibe nem kerülne nekik.

Totti5
Mert rossz helyeken tájékozódsz.

Még mindig naprakész és friss, első kézből a

Major Nelson

Rendszerint itt is minden lényeges dolog fent van

Magyar hivatalos Xbox Blog

De amúgy minden Xbox-al foglalkozó oldalon szerintem felkerült.

zorrobomber
Baromira nem kapom vissza, se Microsoft-tól, se Apple-től 😊

Tinman
Hát nem.

Erről pl. miért nem küldenek egy körmailt? Rohadtul gáz.

Ja és a Blue Dragon is free, ezt egy szaros blogból kell megtudnom...

Tinman
Itt nem egészen így van. Egyszer már hozzáadtam ezt a kártyát, de később eltávolítottam, és ezért akarja újra terhelni. Konzolról nem szokta terhelni free címnél, ha minden igaz...

Totti5
Mindent lehet tudni, év végéig él az akció.

Totti5
Visszakapod a pénzt mint mindig.

kigyi
Csak azért von, hogy ellenőrizze a kártyát. Az összeget visszakapod csak próbaterhelést csinál.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Ja, és vonnak összeget is a kártyáról első alkalommal... 230 HUF. Nem ők az egyetlen banda, az Apple a billing address házszám változtatásnál is levon egy eurot 😄 Beszoptam már vele párszor.

Tinman
Vazmekk ^^

Köszi! Iszonyat bírtam, de már eladtam sok éve a lemezes verzát. Belépve PC-n keresztül az accomba azt írja, hogy nem kell hozzá Gold, a nagy kérdés az az, hogy este mire hazaérek él-e még, mert így az ingyenes játékhoz is hitelkártya adatokat kér azt meg nem adom meg neki, mert sajt. Igen, olvasom, hogy dec 31, de hát ezeknél sose lehet tudni.

Ez is az MS kreténségét bizonyítja, hogy free cucchoz hitelkártya adatokat kér, szokásos retardáltságuk.

zorrobomber
Megvan lemezes verzióban is, de behúztam, hogy ne kelljen az 5 cédét cserélgetni 😊

zorrobomber
Lost Odyssey Xbox 360 - FREE

Nem vagyok biztos benne, de szerintem ez Gold nélkül is él... dec. 31.-ig.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.15. 13:14:08

Dzsini
Mert onnantól te már nem férsz hozzá, és nem tudod megváltoztatni az emailcímet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

blackcalibra
És mégis mi célja lenne bárkinek is egy mail cím változtatással, ha amúgy be tud lépni mind az online felületre mind pedig magába a pc-s játék portálba is és teljes mértékben hozzáfér amúgy is a játékaihoz?
Tudom használni a játékaimat, csak egy egyszerű mail cím váltást szeretnék.....
darkSectorxxx
Nem hinném hogy adatokat kiszolgáltatnak csak így. Mégis hogy gondoltad?

Ennyi erővel a szomszéd is írhatna a te nevedben, szerintem nem lesz egyszerű, de ha lenne livechat, akkor ott el tudnám képzelni.

grebber
Így már értem a gondod. Akkor sajnos a supportra kell várni.... Ezért csillagos 5-ös nálam ügyintézésben az EA aminek van telefonos magyar supportja.

Next PC upgrade: 2022

blackcalibra
Már ne férek hozzá ahhoz a mail fiókhoz, amivel még anno regisztráltam az uplayre.
Most ugyan tudom használni az uplay-t, de mivel ahhoz a mail fiókhoz nem férek hozzá már, így jó lenne átváltani a mostanira.
A gondom az, hogy ha megpróbálom módosítani, akkor a régire fog küldeni visszaigazolandó üzenetet.....

Utoljára szerkesztette: blackcalibra, 2016.12.15. 12:01:32
IMYke2.0.0.0
Megjelenési dátumot kapott a Torment: Tides of Numenéra

"2017. február 28-án vehetjük kézbe az éles verziót."

"Az időpont bejelentése mellett kiderültek a Day One és a gyűjtői változatok részletei is, melyek többek között egy szobrot, egy művészeti albumot, a Kilencedik Világ nyomtatott térképét és egy csodaszép dobozt tartalmaznak."

"A rossz hír azonban az, hogy a játék oldaláról Magyarországra nem rendelhető elő sem a Day One, sem a gyűjtői doboz."

Aki esetleg kipróbálná a hétvégén ingyenes a division.