Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jönnek bónuszcsomagok, de mivel hitvány "játékok" a csomagok is azok...
Ellenben megéri még így is. Nekem. <#vigyor3>#vigyor3>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem sajnos JÓVAL többe van az egész játék. Sajnos voltam olyan barom, hogy egy PH-stól megvettem 3k-ért a játékot aztán 3 éve nem volt időm tolni vele.
Az a vicc, hogy most már nem is tudom, hogy anno Deluxe-ot vettem-e tőle vagy sem, szóval este lehet, hogy lesz k. anyázás, amikor letöltöm és kiderül, hogy Deluxe, mert ezen a fos uplayen egyszerűen nem látom, hogy milyen DLC van meg hozzá, meg melyik nem.
Mint kiderült ez a Lost Expeditions valószínűleg nem is aktiválható UPLAY kliensben, hanem INGAME! Ezt bezzeg a fostos CJS Keys egy szóval nem említi sehol, hanem honnan kell megtudnom? Na honnan? HÁT A G2A-ról! Mert ott bezzeg ott a Deluxe DLC bundle-nél a leírásban, hogy hé paraszt ingame aktiválós only!
A kártyákat pedig célszerű hamar kikapni a játékokból, mert ha évek múlva szeded ki kb. a legalacsonyabb árat kapod értük. Hogy ez most a te mércéd szerint, akkor melyik kategória azt nyilván csak te tudhatod...
S megint csak egyet kell értsek veled, mert én is így gondolom: csak idő kellene ezekhez... arra meg ugye nincs bundle. Pedig, a gatyámat is inkább arra költeném. 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rampage Knights
Offworld Trading Company
Lost Castle
Predynastic Egypt
Factorio
Subnautica
Worms WMD
Owlboy
Ezeket mind szemrebbenés nélkül behúznám ha végtelen kassza lenne, egyébként úgysincs időm rájuk... 😊
Másra én sem számítok.
Megint az első napi akciók lesznek a vásár végéig.
Szerintem.
Illetve tuti, hogy végig fogok kattintgatni pár discovery queue-t, mert előző évben így fedeztem fel 2 olyan játékot, amikkel aztán napokig nagyon jól elvoltam (Door Kickers, Crypt of the Necrodancer).
Kártyapénzem most annyi van, mint égen a csillag, szóval tuti nem fogok kifutni belőle.
Mondjuk "ismerősöktől" jöhet, mert lepörög rólam, mint a 12 tárcsás ekéről a ganajos föld. <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Szögezzük le, hogy a SIMA CDKeys.com ami normálisan megy, én a másikat nem is próbáltam, sőtt most hallok róla először....
Ez amiről már régóta vásárolok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.21. 13:52:14
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy érdekes hogy a CDKeys szinte mindig olcsóbb ugyanabban a termékben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
S minden vásárlásom hibátlan volt, és gyors. Valamint minden játékom megvan még, évek után Uplay és STEAM kliens alatt is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Far Cry 3: Deluxe Edition" - Uplay - 2014.09.23 - Saját vásárlás
Honnan: GreenManGaming - Ubisoft Deals - 75% - 4,99 font (+25%-os egyedi kód)
Benne:
* The Monkey Business Pack
* The Lost Expeditions
* The Warrior Pack
* The Predator Pack
* Survivor Guide
* Soundtrack
A Kinguint még nem próbáltam, mert majdnem mindig jobb megoldásokat találok nála.
A Shadow Tactics különösen ajánlott a stílus rajongóinak - tuti év játéka lesz valamilyen kategóriában!
Az hogy kiszeded programmal soha nem játszod nem egyenlő a KIJÁTSZOD belőle évek alatt... Az egyik megvetendő szánalmas a másik tisztelendő követendő példa.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sosem fogok tőlük megszabadulni. Egy dologra rájöttem. A sikeres leiratkozás azt ezt jelenti = még legalább 60 helyre kiraktuk az email címedet köcsög
Term. abs. nem zavar, ha bebuktam az 1.11 GBP-t hiszen inkább bukjak be most ennyit, mint esetleg valami értékesebb vételezésekor 20x ennyit.