Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
De ugye a bónusz (kártya)csomagok árát az nyomja fel, hogy azokból foil kártya is eshet, ami ugye megint magas szint kérdése.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Én suttyó paraszt módon veszem a csomagokat és nem foglalkozom 95%-ban a benne lévő cuccal, csak farmolok, másodlagos acc-on... <#vigyor1>
Jönnek bónuszcsomagok, de mivel hitvány "játékok" a csomagok is azok...
Ellenben megéri még így is. Nekem. <#vigyor3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
A fő ok (szerintem) amiért sokan nyomják a kártyakiszedést, az a bónusz csomagok potyogtatása, ami elég szép summát hozhat, ha valaki magasabb szintű.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Így van... és sajna cirka 10GB-ot kell lenyalatnom vele :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez az ingame aktiválás engem is kivesz a béketűrésből - így, amíg le nem töltöm az adott játékot a plusz tartalomról sem tudok meg olyasmit, amit lehet, hogy jó lenne már most tudnom... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igen, a CJS-ről, bocsi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
ott a pont. <#eljen> minél hamarabb ki kell fejni a kártyák pénzét ha komolyabban gondolja az ember 😊
Tinman
Ez derék!

Nekem sajnos JÓVAL többe van az egész játék. Sajnos voltam olyan barom, hogy egy PH-stól megvettem 3k-ért a játékot aztán 3 éve nem volt időm tolni vele.

Az a vicc, hogy most már nem is tudom, hogy anno Deluxe-ot vettem-e tőle vagy sem, szóval este lehet, hogy lesz k. anyázás, amikor letöltöm és kiderül, hogy Deluxe, mert ezen a fos uplayen egyszerűen nem látom, hogy milyen DLC van meg hozzá, meg melyik nem.

Mint kiderült ez a Lost Expeditions valószínűleg nem is aktiválható UPLAY kliensben, hanem INGAME! Ezt bezzeg a fostos CJS Keys egy szóval nem említi sehol, hanem honnan kell megtudnom? Na honnan? HÁT A G2A-ról! Mert ott bezzeg ott a Deluxe DLC bundle-nél a leírásban, hogy hé paraszt ingame aktiválós only!

Tinman
Ilyen embert nem ismerek. Tudhatod, hogy én is csak akkor veszek rajtad keresztül pakkot, ha érdekel is valami. Ha nem érdekel semmi, de kártyás az összes, akkor nem kell.

A kártyákat pedig célszerű hamar kikapni a játékokból, mert ha évek múlva szeded ki kb. a legalacsonyabb árat kapod értük. Hogy ez most a te mércéd szerint, akkor melyik kategória azt nyilván csak te tudhatod...

IMYke2.0.0.0
Offworld Trading Company-re én is ránéztem a napokban - nem rossz.
S megint csak egyet kell értsek veled, mert én is így gondolom: csak idő kellene ezekhez... arra meg ugye nincs bundle. Pedig, a gatyámat is inkább arra költeném. 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nekem most egy Planet Coaster kell, kicsivel olcsóbban mint a default ár, a többi pénzemet meg inkább a PS Vitába nyomom... azért ha farmolnám a kártyákat vagy nyertem volna a lottón akkor be tudnék vásárolni:
Rampage Knights
Offworld Trading Company
Lost Castle
Predynastic Egypt
Factorio
Subnautica
Worms WMD
Owlboy

Ezeket mind szemrebbenés nélkül behúznám ha végtelen kassza lenne, egyébként úgysincs időm rájuk... 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, most ugye az lesz a "játék", amit az őszi vásár során "megszavaztunk"...
Másra én sem számítok.
Megint az első napi akciók lesznek a vásár végéig.
Szerintem.

IMYke2.0.0.0
Eszem ágában sem lenne és volt ilyet írni Neked vagy bárkinek...

Nekem van pár játék a wishlistemen és ismét úgy vagyok vele, hogy amelyik indie 5 pénz alá megy vagy AAA 10 alá és elképzelhetőnek tartom, hogy jövő nyárig játsszak vele azt valószínűleg bekattintom.

Illetve tuti, hogy végig fogok kattintgatni pár discovery queue-t, mert előző évben így fedeztem fel 2 olyan játékot, amikkel aztán napokig nagyon jól elvoltam (Door Kickers, Crypt of the Necrodancer).

Kártyapénzem most annyi van, mint égen a csillag, szóval tuti nem fogok kifutni belőle.
MarkBlade
Ez az.. 1-2 játékhoz várok hátha DLC kicsit lejjebb megy mert kicsit túlárazottnak érzem. Warhammer TW meg Ark Survi. dlc-i. De játék nincsen ami igazán érdekelne. Bár ha jó akciót csinálnának lehet lecsapnék egy egy régi címre.
3Error
Hirtelen azt hittem, hogy az én kommentemre "Bizony"-oztál. <#idiota>

Mondjuk "ismerősöktől" jöhet, mert lepörög rólam, mint a 12 tárcsás ekéről a ganajos föld. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nekem is ez a bajom. Általában minden a megvan, nem érdekel, vagy a még így is túl drága kategóriába tartozik.
MarkBlade
Túl sok jót nem várok..tavaly is elég száni volt már. De köszi a tippet körbe nézzek.<#eljen>
lalakov
<#worship>
darkSectorxxx
X store-on is, kíváncsi leszek rá.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Igen 22-én startol. Érdemes felnézni pár oldalra ahol már fut szerintem 1az1be ugyanazok az offok lesznek steam-en is.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Holnap van steam Winter ugye?
darkSectorxxx
Igen az egy másik.

Szögezzük le, hogy a SIMA CDKeys.com ami normálisan megy, én a másikat nem is próbáltam, sőtt most hallok róla először....

Ez amiről már régóta vásárolok:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.21. 13:52:14

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Amúgy igen, én is elsőnek arra a kettőre lépek fel, csak a Kinguin-t tudom hogy mükszik, de valóban ha van valami megtalálom az első 2-őn.
Amúgy érdekes hogy a CDKeys szinte mindig olcsóbb ugyanabban a termékben.

Voltan
Tinman nem arról a CDKeys-ről beszélt sztem.

Van ez , Tinman pedig erről beszélt sztem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Kinguinon vásároltam nem is 1x gond nélkül instant megjött egyből a játék kódja !
zorrobomber
Nincs baj velük, többször vásároltam ott sikerrel.

lalakov
Örülök hogy a CDKeys-t is beírtad, mert Tinman megijesztett. Most vásároltam először a CDKeys-ről. (Just Cause 3)
Shep
Nekem is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Bizony 😊))

S minden vásárlásom hibátlan volt, és gyors. Valamint minden játékom megvan még, évek után Uplay és STEAM kliens alatt is.

3Error
Hmmm. Akkor én bizony suttyó paraszt vagyok...

3Error
Az is jó ám, én sokat bizniszelek ott. <#nyes>

Scooter
Én is a Far Cry 3: Deluxe Edition-t vettem. A maximális élményért!
Shep
Az Ördögtől való G2A-ról, úúúúúúúúúúúúúú :_DDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
S épp ezért vettem meg ezt annak idején:

"Far Cry 3: Deluxe Edition" - Uplay - 2014.09.23 - Saját vásárlás
Honnan: GreenManGaming - Ubisoft Deals - 75% - 4,99 font (+25%-os egyedi kód)
Benne:
* The Monkey Business Pack
* The Lost Expeditions
* The Warrior Pack
* The Predator Pack
* Survivor Guide
* Soundtrack

IMYke2.0.0.0
Ezek közül kettőről én is mondjuk úgy, hogy rendszeresen vásárolok (legutóbbiak ebben a hónapban): gond nélkül - G2A, CDKeys,
A Kinguint még nem próbáltam, mert majdnem mindig jobb megoldásokat találok nála.

IMYke2.0.0.0
Szépek és köszi mindegyikért!

A Shadow Tactics különösen ajánlott a stílus rajongóinak - tuti év játéka lesz valamilyen kategóriában!

grebber
Tévedés ilyet soha nem mondtam. Az a suttyó paraszt ahogy te mondod aki csak azért szerez be minden indie szemetet, hogy egyből betegy a farmoló progiba hogy kinyerje belőle a zsetont.

Az hogy kiszeded programmal soha nem játszod nem egyenlő a KIJÁTSZOD belőle évek alatt... Az egyik megvetendő szánalmas a másik tisztelendő követendő példa.

Tinman
De nem úgy van, hogy a kártyapénzesek suttyó parasztok? Vagy most akkor én ezt nem értem, mert korábban ilyesmit mondtál...

Tinman
Nagyon szépen köszönjük, a Shadow Tactics-től el is aléltam rendesen <#worship>

Scooter
Esetleg ha valakinek nagyon nem kéne a Humble Sierra Bundle-ből a Timeshift, engem érdekelne. Van cserealapom helyette.
genndy
Szép pakk, köszönet! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Ej ezek a spam-ek 😞

Sosem fogok tőlük megszabadulni. Egy dologra rájöttem. A sikeres leiratkozás azt ezt jelenti = még legalább 60 helyre kiraktuk az email címedet köcsög

Scooter
<#eljen> Mind a 6-ra! <#eljen>
grebber
Indiegala miatt kialakult ökoszisztéma miatt én kiadást már soha nem fogok elkönyvelni játékokra. Steam-en is ott a kártyapénzt szóval nemhogy teljes áron de pénzért se veszek semmit már (értsd jól nem az én pénzem fogy az csak növekszik)

Scooter
Akkor én is dobok egyet! Ez gyors lesz! Holnap 12 óráig! Hajrá!
Atisz
Nem halálos bűn a DLC, lásd alább én és Tomb Raider Underworld, de nálam az esetek kb. 10%-ában jöhet szóba, amikor valami nagyon egyedi és a történet szempontjából (szinte) kihagyhatatlan dolog van benne. Persze ilyen esetekben a fene vigye el a készítőket, hiszen azoknak így vagy az alapjátékban vagy egy folytatásban lett volna a helyük.

Atisz
Na igen, kb. ennyit tehetek.

Tinman
Persze ezt Ratgab is mondta már, de én ilyen téren olyan vagyok, mint Imi... a teljes élményt akarom és ugye nem skin DLC-ről van szó, mert az tényleg nem érdekel. Viszont rohadtul túlárazták. Az alapjáték lehet olcsóbban venni, mint azt a vacak DLC-t.

Term. abs. nem zavar, ha bebuktam az 1.11 GBP-t hiszen inkább bukjak be most ennyit, mint esetleg valami értékesebb vételezésekor 20x ennyit.

Tinman
Legrosszabb esetben megnézed YT-on a 2 DLC-t, de hát az ugye nyilván nem egyenlő a végigvitelével. Nagyon nem és tényleg a k. anyjukat, anno a PC-s közösség is háborgott keményen a 2 DCL hiányáért.