Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Én arra várok hogy találok egy nyertes szelvényt a földön <#awink>
Fpocok
/GTAB

😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Remek. Még egy walking simulator.

kigyi
Mi ez a negatív hozzáállás? 😄 Nekem már összejött idén egy nyeremény 😄 Vannak szerencsés és kevésbé szerencsés emberek, de jelentkezés nélkül a nyerni sem lehet 😄

Mert tudod:

Az öreg Kohn minden nap elmegy a zsinagógába és imádkozik. Így könyörög:

- Édes jó istenem egy lottóötössel szánd meg a te hű szolgádat, ígérem aranyszobrot állíttatok neked!

Ez így megy napról-napra, hétről-hétre, míg egy nap az ima közben hatalmas mennydörgés közepette megszólal az Úr hangja:

-Kohn, legalább egyszer vegyél egy lottószelvényt!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lalakov
Elnézést azoktól, akik már beléptek, de a felmérésemmel ellentétben alig jelentkeztek a játékra, így töröltem az előzőt és újracsináltam. Most már csak level 4 a szint.

Troger911
Köszi, átgondolom, nem szívesen vinném más elől 😊
Scooter
Pedig a lehetőség mindenkinek adott, de ha így érzed...
TBTPumpa
Úgysem nyerek (az idén semmit sem sikerült nyerni), úgyhogy nem is jelentkezem, de a többieknek sok sikert! 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Pedig nyugodtan ha gondolod. Nem írtam bele, hogy nem lehet!
Troger911
Alapjáték megvan, úgyhogy nem jelentkezek, de szép felajánlás!
grebber
The Challenge időutazós cumo<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.22. 08:47:13

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Még 3 óra van belőle! Gyertek! Jöhet bárki! <#eljen>
Tinman
Pontosan, jól látod... nem mellesleg tele lettek vele a kulcsos oldalak fillérekért :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
"Who cares? :-D" Most még senkit de ha kulcsvisszavonásig fajul a dolog sokakat érdekelhet...Ja de te(ti) már biztos kifarmoltátok úgyhogy ja számotokra who cares<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.22. 08:17:15

Tinman
Who cares? :-D

Amúgy bocsi, hogy belinkeltem eskü legközelebb nem vétek ilyen hibát ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.22. 08:06:40

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Tinman: Amit linkeltél HRK Bundle-et az Edge of Twilight miatt... Még akkor gyorsan be is tettem a másik akciómmal a steam-es oldalára had örüljön a nép.Az egyik fejlesztő reagált rá:

"We have not authorised any bundle sales. We will be investigating it immediately" <#eplus2> Vajon akkor honnan vannak a filléres kulcsok nekik?

grebber
Hopp MS beizzította a rakétákat és az eddigi -35%-os offot lejjebb szedte -45%-ra így már csak 10950ft a Gears of War 4 (Mondjuk ahhoz képest hogy 3 hónapos cím + MS nem is rossz a leértékelés mértéke ,csak hát MS Store )
Sima Forza H3 -35% offal 11695ft
Gears of War Ultimate Edition -50% 4920 ft
Recore -50% 6495Ft
Ori adn the Blind Forest -50% 3280ft
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.21. 23:18:26

wesker24
Jah egyetértek én fullra kimaxoltam a Mass Effect 2 DLC-vel együtt és kb ugy volt 40 max 42 óra !
3Error
Nekem szerintem volt annyi, DLC-kkel együtt. Persze én lassú játékos vagyok, a nyersanyaggyűjtéssel elvoltam szerintem vagy 20 órát... <#nyes>

Megtaláltam amivel (ÉN<#vigyor1>) Boldog Karácsonyt kívánok Nektek : Overwatch VN 😊
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.21. 22:14:17

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nincs 100 óra az ME2...Távolról sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Bizony, ezt már a nyáron meglépték - én mondjuk nem bánom már, hogy angol az a kliens is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tényleg jól hangzik. Jó lenne már kipipálnom a bakancs-listámon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hm, így sem olyan rossz végül is - különösen annak fényében, hogy nekem nincs meg minden DLC, ugye... 😞
Gyűjtői változatom van a 2. részből, így megvan a Collectors' Weapon and Armor, melléjük a korábban összeállított táblában látható ingyenes apróságok - a lényegesek hiányoznak.
Persze, ettől még el tudom ill tudnám húzni a játékidőt (ofkorsz) akár 200 órára is, de a medián jó útjelző bolyának ítélhető.

Fpocok
Épp raktam fel új Origint, amikor...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... ;(

wesker24
Amúgy én a teljes Mass Effect Trilogiát az összes DLC-vel együtt 120 óra alatt végeztem vele, nagyjából 40 óra volt a Mass Effect részek fejenként.
howlongtobeat szerint:
Main story - 24,5 óra
Main story + side questek - 35,5 óra
Maximalista végigjátszás - 50,5 óra

(DLC idők a linken megtalálhatóak)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.21. 21:06:34
IMYke2.0.0.0
Nos, ez akkor valóban meglep - a fene se tudja, hogy mire számítottam igazán, de valahol, mélyen 100 órára saccoltam , és úgy gondoltam, hogy nem sok értelme volna, ha egy nagy lélegzetvételű játékot meg-megszakítgatva indítanék.
De a ~40 óra "belátható" mélységet jelent <~8-10 nap> - nem is olyan rossz.

Rapid81
Kb 3 órát a csúnyával játszottam, amit ugye nem loggolt a Steam, mielőtt rájöttem, hogy az eredetivel is mennek a feloldott DLC-k.

Ezen kívül még max 1-2 órányi van benne, mert pár rendszer bolygóit nem nyálaztam végig, mert beleuntam.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.21. 21:01:35

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

keresgélek,de nem találok utalást...ma volt valami bioware az originon?
IMYke2.0.0.0
Zoli, nehogy kötekedésnek vedd, csak megnéztem, hogy mennyi idő alatt végeztél vele, mert még élénken élt bennem az első részről való beszámolód emléke... csak 37-40 órányi játék van a játékban?
Ez most meglepett.

Rapid81
ME2 kivégezve, összes DLC-vel, szőröstűl-bőröstűl.

Röviden: Van, amit javítottak, van, amit eltoltak, de összességében tetszett.

Hosszabban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok problémás és zavaró dolgot javítottak, amit az első részben kritizáltam. Sok egyéb problémát és kritizálható dolgot hoztak bele helyettük. A csillagtérkép az első részben macerás volt, ellenben tök egyszerű volt kezelni. Ebben átgondoltabb, szebb, jobb, színesebb, szagosabb, de ezt meg macerás kezelni. A bolygók szkennelése, üzemanyag és szondavásárlás semmi más, csak macera. A nyersanyagok problémásak. Nulladik elemet például alig lehet találni az egész tetves galaxisban... Simán mehetett volna az egész fejlesztgetés pusztán zsetonból. Meg, hogy járjam be az összes rendszer összes bolygóját, hogy egyébként komoly háttérinfókat vagy fejlesztéseket/fegyvereket adó küldetéseket megtaláljak. Hát, az anyukájukat.
Elsőben mocsok jó volt a jobb alsó sarokban lévő radar, amit ebből kompletten kihagytak. Elsőben imádtam, hogy ha volt valami figyelemre érdemes a közelemben, az feltűnt a radaron vagy a térképen, ami itt immáron csupán statikus. Na ezek nincsenek.Rohangáljam be a most már nem 1, hanem 3 űrállomás minden zegét-zugát, hogy megtaláljam a mellékküldetéseket... Felesleges macera.
Ha már küldetések, akkor sztori. 5 küldetés a főszál? Most komolyan? Azért ez röhej. A mellékküldetések nagy része meg csupán a csapattagok lojalitásáról szól. Komolyan, a 4 sztori DLC komolyabb történettel rendelkezett, mint némelyik fő küldetés.
Fegyverek, páncélok, fejlesztések kezelése iszonyat borzalom. Azért az mennyire komolytalan, hogy se egy fegyver sebzése, se egy páncél értéke, se egy fejlesztés tényleges hatása (%-os értékeken kívül, amit mégis ugyan miből számoljak ki???) nem deríthető ki sehogyan sem. Melyik ujjamból szopjam ki, hogy melyik mesterlövészpuskának nagyobb a sebzése? Honnan tudja, hogy a 10%-kal magasabb tárgyalási előny mi a tökömet jelent a sisak esetében?
Csapattársak intelligenciája nagyot nőtt. 😊 Már fedezékbe vonulnak, rendesen támogatnak, támadnak és maguktól is használják a képességeiket. Az ellenfelek esetében ez már annyira nem mondható el.
Olyanokat inkább nem említenék, hogy például azért haltam meg több, mint párszor, mert felsétáltam egy egyébként felsétálhatatlan tereptárgyra, ahonnan már nem tudtam lejönni és szabad prédaként szétkaptak az ellenfelek...
Összességében jobb, de ugyanúgy megvannak a maga hibái. Sztori lezárása miatt kíváncsian várom a 3. rész történéseit. Remélem a DLC-k ugyanúgy megoldhatóak, mint a 2. résznél.<#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Köszönöm szépen!!!!

Tinman
Mindfuck. Itt tartok jelenleg. Mivel nem tudtam beaktiválni ezt a kódot Uplay-en, így vettem egy Deluxe DLC pakkot G2A-n. Vajh képes voltam aktiválni Uplay-en? Nem. Ezt sem.

Na ez már rohadtul gyanús lett. Alig vártam, hogy hazaérjek, letöltöttem a játékot. És tényleg a ingame a menüből lehet kizárólag csak aktiválni! Na most ez a CJS akármi, ezt soha sehol nem írta, a supportos sem... azt viszont igen, hogy milyen VPN-t ajánlanak... vicc.
Ellenben azt, hogy ingame kell beaktiválni, na azt honnan tudtam meg? Igen, a G2A-ról, mert ott a DLC pakk leírásában már világosan írják is, hogy menüből aktiválós.

3Error
Verd ki belőlük. Egy alkalom volt G2A-n mikor az eladó hülye volt, vagy csaló, de pénz visszajött, az árus meg ban. Plusz nem volt shield akkor sem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
+1 ember, aki nem vett és sok játéka onnan van. <#vigyor>

Tinman
Update.

Nem elég, amit küldtem nekik adatokat, kéne a játék könyvtárról és a beaktivált játékokról is kép. Na most elmondom, hogy ezt eddig nem kérték, ezt nekem kellett volna kitalálnom. Semmi gond, elszórakozom én velük. Még vicces.

Ez meg válaszom a csatolt képek mellé: "I can give you any useless data you want, but that does not change the fact CJS sold me an invalid key..."

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Amióta a Szím átváltott az én "védelmem érdekében" az okosmobilos marhaságra: nem kártyázom.
Mikor még tudtam eladni is, akkor a gép sosem ment csak kártyagyűjtögetés céljából.
Egy PC multitaskos - ellenben a konzolokkal <#bee1>

Szintén sose járattam még gépet kártyafarmolási célzattal. Annyi a különbség, hogy nekem a munkahelyi gépen nem megy a farmolás. 😊
darkSectorxxx
Ja úgy igen... 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Az nekem 0. Itthon kizárólag akkor fut, ha éppen más is csinálok (game/movie/music/work/pr0n). Céges gépen is csak akkor megy, ha előtte ülök és melózok.

Troger911
Rapid nyerte a Firewatch-ot, gratulálok!
Én se vettem shielddel és eddig nem volt gond.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
-200 az áramszámla amivel kifarmoltuk? 😄

Tinman
"120 euro kártyapénz"

Hajrá Valve, csak így tovább :-D

Nekem eddig cirka 400 ójrót hoztak az elmúlt pár évben ezek a virtuális szarok.

Tinman
Nem tudom megszámolni már, hogy vásárlásom volt onnan, de soha nem kértem pajzsot. Ha gondom volt mindig megoldották... méghozzá hihetetlenül gyorsan. Azért amikor vasárnap este reklamálsz és 23:15-kor kapod paypalon a refundot az elég fincsi. Eddig a rekord 4 perc. Írtam nekik és 4 perc múlva nem sablon szöveggel támadtak be, hanem konkrét egyenes válasszal.

IMYke2.0.0.0
Összes vásárlásom Pajzs nélküli volt.

Én nem matekozok szintekkel meg bónusz paklikkal, egyszerűen csak futtatom a farmoló progit, ha épp amúgy is megy a gép (ezek alapján akkor én is a "megvetendő szánalmas" kategóriába kerültem, de ezzel simán együtt tudok élni 😊 ).
A steam sale-nek 120 euro kártyapénzzel megyek neki.

Ami fontos/hasznos tipp, hogy ha day1 megveszünk valamit, akkor mindenképp érdemes kiszedni belőle a kártyákat mielőbb és feldobni a piacra egyesével, amint esnek.
Az Abzu árának például a harmadát visszahozták a kártyák.
darkSectorxxx
Nem, nem tudom mi az eltérés, de nem, én vettem már annélkül, kb 10-10 vásárlásom így volt. 😊

Ainz
Sziasztok!
G2A-n ha nem veszek shieldet akkor átvernek ? Elég buta kérdés, de ha lehet nem fizetnék + 6 eurót feleslegesen.