Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert tudod:
Az öreg Kohn minden nap elmegy a zsinagógába és imádkozik. Így könyörög:
- Édes jó istenem egy lottóötössel szánd meg a te hű szolgádat, ígérem aranyszobrot állíttatok neked!
Ez így megy napról-napra, hétről-hétre, míg egy nap az ima közben hatalmas mennydörgés közepette megszólal az Úr hangja:
-Kohn, legalább egyszer vegyél egy lottószelvényt!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.22. 08:17:15
Amúgy bocsi, hogy belinkeltem eskü legközelebb nem vétek ilyen hibát ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.22. 08:06:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"We have not authorised any bundle sales. We will be investigating it immediately" <#eplus2>#eplus2> Vajon akkor honnan vannak a filléres kulcsok nekik?
Sima Forza H3 -35% offal 11695ft
Gears of War Ultimate Edition -50% 4920 ft
Recore -50% 6495Ft
Ori adn the Blind Forest -50% 3280ft
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.21. 23:18:26
Megtaláltam amivel (ÉN<#vigyor1>#vigyor1>) Boldog Karácsonyt kívánok Nektek : Overwatch VN 😊

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.21. 22:14:17
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bizony, ezt már a nyáron meglépték - én mondjuk nem bánom már, hogy angol az a kliens is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyűjtői változatom van a 2. részből, így megvan a Collectors' Weapon and Armor, melléjük a korábban összeállított táblában látható ingyenes apróságok - a lényegesek hiányoznak.
Persze, ettől még el tudom ill tudnám húzni a játékidőt (ofkorsz) akár 200 órára is, de a medián jó útjelző bolyának ítélhető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... ;(
Parasite Eve 2, best game EVER!
Main story - 24,5 óra
Main story + side questek - 35,5 óra
Maximalista végigjátszás - 50,5 óra
(DLC idők a linken megtalálhatóak)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.21. 21:06:34
De a ~40 óra "belátható" mélységet jelent <~8-10 nap>~8-10 nap> - nem is olyan rossz.
Ezen kívül még max 1-2 órányi van benne, mert pár rendszer bolygóit nem nyálaztam végig, mert beleuntam.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.21. 21:01:35
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez most meglepett.
Röviden: Van, amit javítottak, van, amit eltoltak, de összességében tetszett.
Hosszabban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsőben mocsok jó volt a jobb alsó sarokban lévő radar, amit ebből kompletten kihagytak. Elsőben imádtam, hogy ha volt valami figyelemre érdemes a közelemben, az feltűnt a radaron vagy a térképen, ami itt immáron csupán statikus. Na ezek nincsenek.Rohangáljam be a most már nem 1, hanem 3 űrállomás minden zegét-zugát, hogy megtaláljam a mellékküldetéseket... Felesleges macera.
Ha már küldetések, akkor sztori. 5 küldetés a főszál? Most komolyan? Azért ez röhej. A mellékküldetések nagy része meg csupán a csapattagok lojalitásáról szól. Komolyan, a 4 sztori DLC komolyabb történettel rendelkezett, mint némelyik fő küldetés.
Fegyverek, páncélok, fejlesztések kezelése iszonyat borzalom. Azért az mennyire komolytalan, hogy se egy fegyver sebzése, se egy páncél értéke, se egy fejlesztés tényleges hatása (%-os értékeken kívül, amit mégis ugyan miből számoljak ki???) nem deríthető ki sehogyan sem. Melyik ujjamból szopjam ki, hogy melyik mesterlövészpuskának nagyobb a sebzése? Honnan tudja, hogy a 10%-kal magasabb tárgyalási előny mi a tökömet jelent a sisak esetében?
Csapattársak intelligenciája nagyot nőtt. 😊 Már fedezékbe vonulnak, rendesen támogatnak, támadnak és maguktól is használják a képességeiket. Az ellenfelek esetében ez már annyira nem mondható el.
Olyanokat inkább nem említenék, hogy például azért haltam meg több, mint párszor, mert felsétáltam egy egyébként felsétálhatatlan tereptárgyra, ahonnan már nem tudtam lejönni és szabad prédaként szétkaptak az ellenfelek...
Összességében jobb, de ugyanúgy megvannak a maga hibái. Sztori lezárása miatt kíváncsian várom a 3. rész történéseit. Remélem a DLC-k ugyanúgy megoldhatóak, mint a 2. résznél.<#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Na ez már rohadtul gyanús lett. Alig vártam, hogy hazaérjek, letöltöttem a játékot. És tényleg a ingame a menüből lehet kizárólag csak aktiválni! Na most ez a CJS akármi, ezt soha sehol nem írta, a supportos sem... azt viszont igen, hogy milyen VPN-t ajánlanak... vicc.
Ellenben azt, hogy ingame kell beaktiválni, na azt honnan tudtam meg? Igen, a G2A-ról, mert ott a DLC pakk leírásában már világosan írják is, hogy menüből aktiválós.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem elég, amit küldtem nekik adatokat, kéne a játék könyvtárról és a beaktivált játékokról is kép. Na most elmondom, hogy ezt eddig nem kérték, ezt nekem kellett volna kitalálnom. Semmi gond, elszórakozom én velük. Még vicces.
Ez meg válaszom a csatolt képek mellé: "I can give you any useless data you want, but that does not change the fact CJS sold me an invalid key..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mikor még tudtam eladni is, akkor a gép sosem ment csak kártyagyűjtögetés céljából.
Egy PC multitaskos - ellenben a konzolokkal <#bee1>#bee1>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hajrá Valve, csak így tovább :-D
Nekem eddig cirka 400 ójrót hoztak az elmúlt pár évben ezek a virtuális szarok.
A steam sale-nek 120 euro kártyapénzzel megyek neki.
Ami fontos/hasznos tipp, hogy ha day1 megveszünk valamit, akkor mindenképp érdemes kiszedni belőle a kártyákat mielőbb és feldobni a piacra egyesével, amint esnek.
Az Abzu árának például a harmadát visszahozták a kártyák.