Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Zero egy sima ARM procis alaplap. Linux és emulátor. Van ezer féle. Én RetroPie-t tettem fel, ami ezeket tudja emulálni (a lenti videón is ezt használják, a végén lehet belőle látni):

• Commodore Amiga (UAE4ALL)
• Apple II (LinApple)
• Atari 800 (Atari800
• Atari 2600 (RetroArch/Stella)
• Atari ST/STE/TT/Falcon (Hatari)
• Apple Macintosh (Basilisk II)
• Commodore C64 (VICE)
• Amstrad CPC (#CPC4Rpi)
• Final Burn Alpha (RetroArch/PiFBA, RetroArch/FBA)
• Nintendo Game Boy (RetroArch/Gambatte)
• Nintendo Game Boy Advance (GpSP)
• Nintendo Game Boy Color (RetroArch/Gambatte)
• Sega Game Gear (Osmose)
• Mattel Intellivision (jzIntv)
• MAME (RetroArch/mame4all-pi, RetroArch/mame4all)
• MSX (openMSX)
• PC – x86 (rpix86)
• SNK NeoGeo (PiFBA, GnGeo)
• Nintendo Entertainment System / Famicom (RetroArch/FCEUmm)
• Nintendo 64 (Mupen64Plus-RPi)
• NEC TurboGrafx 16 / PC Engine (RetroArch/Mednafen/pce_fast)
• Ports
– CaveStory (RetroArch/NXEngine)
– Doom (RetroArch/PrBoom)
– Duke Nukem 3D (eDuke)
– Quake 3 (Tyrquake)
• ScummVM
• Sega Master System / Mark III (RetroArch/Picodrive, Osmose, DGen)
• Sega Mega Drive / Genesis (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sega Mega-CD / CD (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sega 32X (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sony PlayStation 1 (RetroArch/PCSX ReARMed)
• Super Nintendo Entertainment System / Super Famicom (RetroArch/Pocket SNES, snes9x-rpi)
• Sinclair ZX Spectrum (Fuse, FBZX)
• Sega Dreamcast (Reicast)
• Sony PSP (PPSSPP)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.22. 19:40:05

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Hu ez zsír....😄
Van zero-ra egy konkrét program ehhez?

Ha tudsz csinálni ilyet én megveszem tőled. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.22. 19:34:04

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
A 4. résznek kéne ennyiért mennie.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Az nem Nintendo Nes <#schmoll2>

( persze ezer éve lehet venni, csinálni tolni ezeket a játékokat )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.22. 19:26:41

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Egy 5cm-es alaplap van műanyag házban. Én egy raspberry zero-ból csináltam még kisebbet ~2000 snes/nes/sega játékkészlettel, 10e forintból (raspberry + snes kontroller) 😊

Ilyet, így. Szerintem sokkal menőbb😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.22. 19:24:41

[merlinw.org]

Nier Automata Demo letolva. Finomság!!! Alig várom, h márciusban jöjjön a teljes játék.
grebber
Dead Rising 3 ->-70% 9 euro.... alakul.

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Pontosan ugyanaz a véleményem....

Rapid81
Valaki magyarázza meg légyszi, hogy hogyan lehet az, hogy a ME3 Digital Deluxe drágább, mint ha megveszem az alap ME3-at és az Upgrade Pack-ot a Digital Deluxe-hoz?

ME3 Digital Deluxe az Access-es további kedvezménnyel 8,99€
ME3 4,49€ + Upgrade Pack 2,25€

Nekem ez fura. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ez már igazából ilyen hagyomány féle, hogy ránézek az elején. Meg arra vagyok kíváncsi lesz-e bármi előrelépés, vagy megint végig egyfajta leárazás lesz mint tavaly.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Mikor indul a sale, nem tudja valaki?

Csak azért kérdezem mert olyan árakat látok, mint máshol sale nélkül...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Gratula! Nekem holnap hozza a futár és ha már cégek ingyen rekláma:

Game Park

Na most ennél szimpatikusabb, rugalmasabb, EMBERIBB céggel még soha nem álltam kapcsolatban... őrület mennyire rendesek, segítőkészek és rugalmasak voltak. Szinte már nyugati szint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én azért se tudom ezt hova tenni, mert pont az elején semmi értelme nézegetni, mert úgyis kell egy kis idő az áraknak, hogy befrissüljenek.

Én gyorsan behúztam az első ingyen kártyát, eladtam, aztán majd holnap átpörgetem a wishlistet.
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Átálltam a sógorokhoz az a szerver még bírja 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Most őszintén: Szerintem már hiányozna is, ha nem lenne lerobbanás az első pár percben. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Sorry

The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later."

Miért nem lep ez már meg így, 7 év után...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Most már csak Tinmanért kell izgulni 😊

Hát még az mennyire fog ütni, ha rájössz, hogy a vezeték is milyen rövid! 😄
Gratula a loothoz! 😊
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Totti5
Láttam képeken, videón, de kézbe venni és hogy tényleg ilyen kicsi az csak most ütött igazán.

kigyi
Elindult a téli szél le is fosta magát a steam főoldala 😄

Scooter
...és elindult a szél! Jaj de izgulok! <#vigyor1>
Rapid81
3200 pont, nem 320. 😄 De jó is lenne.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
O bameg elnéztem! 😄
Ez az új már a 4. 😄 LOL sorry azt hittem már az új része. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.22. 18:55:50

Rapid81
A játékban... 😄

darkSectorxxx
Hol nézted?

Rapid81
ME3 kezdés azért odab@sz rendesen. <#ijedt>

Originen amúgy leárazás van. Alap leárazás + Origin Access discount mellett 8.99€ a ME3. 😊 Bezzeg a DLC-k. Összes sztori DLC 320 Bioware pont, ami 18€ x 2. Most aranyosak, mert nem 20€ az 1600 pont, hanem csupán 18...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.22. 18:56:18

Atisz
Köszönöm, akkor végleg megnyugodtam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Múltkor nekem is jött ilyen, pedig az e-mail fiókomban semmi utalás nem volt rá, hogy máshonnan megpróbáltak volna bejelentkezni.

Milyen elégedettséggel tölt el, hogy másokkal sikerült kibasznod...Annak fényében, hogy mennyire fejlesztőellenes vagy most pont sikerült teljes mellszélességgel benyalni nekik. A többi játékostársadnak meg ezzel egy szép nagy boldog karácsonyt kívánni, amikor is visszavonják a kulcsaikat....Nice Job!

3Error
A gépen nincs szerintem semmi bajos cumó, tőlem még nem kérdezték, de lehet, hogy a más hitelesítés miatt. Ha Dzsininél is van ilyen akkor no para. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Remélem semmi komoly, mert egyéb üzenet, figyelmeztetés nem érkezett.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Erre pár havonta rá szoktak kérdezni nekem is - még mindig ez és ez az emailcímed? Igen - oké.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Sima mobilt használok. A kliensen belül jött egy kérdés, hogy még mindig a megjelölt e-mail címet használom-e, ha igen, akkor az oda kapott e-maillel erősítsem ezt meg.

Ha máshonnan jelentkeznek be, akkor arról kell kapnom értesítést, hacsak nem a gépemen van valami komolyabb disznóság (pl. olyan cucc, amivel távolról vezérelhetik).

3Error
Mobilos a bejelentkezésed? Milyen levelet kaptál?
Anti-keyloggerem nincs, van helyette hardveres, szoftveres tűzfal, meg egy halom mail cím, plusz mobilos hitelesítés mindenhova. Elméletileg ez nagyjából elég.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Ha másik gépről benéznek a fiókomba, arról kapok értesítést, nem?

Lehet, hogy fogok kérni valami anti-keylogger programot, ha ti használtok ilyesmit...

3Error
Még én sem kaptam ilyet. Nézz át mindent alaposan.

Atisz
Hmm. Elvileg már megerősítettem, bár ebben nem vagyok biztos.

2013-ban már megerősítettem.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.22. 15:14:28

MerlinW
Az elvileg akkor jön, ha még sosem erősítetted meg, vagy ha valaki be akar mászni az accodba, vagy már bemászott és meg akarja változtatni azt.

[merlinw.org]

Shep
Nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atisz
Nektek is jött steames (kliensen belüli) e-mail megerősítés kérés?

zorrobomber
Apropó:
ABZU - $6.60

TBTPumpa
Áhh. Netem sincs, szolgáltatóváltás miatt, illetve a mostani év végi hajtásban később is érek haza (túlóra hegyek). Tegnap előtt sikerült még játszanom egy kicsit a The Last of Us-szal, de tegnap már abszolút nem volt rá időm. Előreláthatólag ma sem lesz, pedig jó kis játék, baromira élvezem. 😞
PS4 is rinyál folyton, hogy nem tud frissíteni + a játékokat sem tudom frissíteni Internet nélkül, így marad az originál lemezes verzió (amik még bugosak technikailag is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.22. 11:21:41

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Na az tényleg gond, de akkor ennek technikai akadálya van nem az, hogy úgy sem nyerek 😞

Scooter
Tetszik ez az képernyő alján lévő piros sáv, ha PÜ-d érkezett. Végre az ember észreveszi! Bár én mindig észrevettem fent is.
Scooter
Pedig este lett volna időd. Vagyis gondolom, hogy igen. Okostelóról se, vagy nincs?
TBTPumpa
Tudom, de munkahelyről nem tudok belépni sem Steam-re, sem Steamgifts-re, így eleve nem tudok jelentkezni (Authentikáció miatt).
Mire hazaérek, addigra meg már lejár a felajánlás. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.22. 11:04:25

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Istenem... mekkora rakás instabil fos ez az origin meg a BF1. Fél órája próbálom normálisan elindulni, még nem sikerült.

Parasite Eve 2, best game EVER!