Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Commodore Amiga (UAE4ALL)
• Apple II (LinApple)
• Atari 800 (Atari800
• Atari 2600 (RetroArch/Stella)
• Atari ST/STE/TT/Falcon (Hatari)
• Apple Macintosh (Basilisk II)
• Commodore C64 (VICE)
• Amstrad CPC (#CPC4Rpi)
• Final Burn Alpha (RetroArch/PiFBA, RetroArch/FBA)
• Nintendo Game Boy (RetroArch/Gambatte)
• Nintendo Game Boy Advance (GpSP)
• Nintendo Game Boy Color (RetroArch/Gambatte)
• Sega Game Gear (Osmose)
• Mattel Intellivision (jzIntv)
• MAME (RetroArch/mame4all-pi, RetroArch/mame4all)
• MSX (openMSX)
• PC – x86 (rpix86)
• SNK NeoGeo (PiFBA, GnGeo)
• Nintendo Entertainment System / Famicom (RetroArch/FCEUmm)
• Nintendo 64 (Mupen64Plus-RPi)
• NEC TurboGrafx 16 / PC Engine (RetroArch/Mednafen/pce_fast)
• Ports
– CaveStory (RetroArch/NXEngine)
– Doom (RetroArch/PrBoom)
– Duke Nukem 3D (eDuke)
– Quake 3 (Tyrquake)
• ScummVM
• Sega Master System / Mark III (RetroArch/Picodrive, Osmose, DGen)
• Sega Mega Drive / Genesis (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sega Mega-CD / CD (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sega 32X (RetroArch/Picodrive, DGen)
• Sony PlayStation 1 (RetroArch/PCSX ReARMed)
• Super Nintendo Entertainment System / Super Famicom (RetroArch/Pocket SNES, snes9x-rpi)
• Sinclair ZX Spectrum (Fuse, FBZX)
• Sega Dreamcast (Reicast)
• Sony PSP (PPSSPP)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.22. 19:40:05
[merlinw.org]
Van zero-ra egy konkrét program ehhez?
Ha tudsz csinálni ilyet én megveszem tőled. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.22. 19:34:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
( persze ezer éve lehet venni, csinálni tolni ezeket a játékokat )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.22. 19:26:41
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ilyet, így. Szerintem sokkal menőbb😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.22. 19:24:41
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ME3 Digital Deluxe az Access-es további kedvezménnyel 8,99€
ME3 4,49€ + Upgrade Pack 2,25€
Nekem ez fura. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak azért kérdezem mert olyan árakat látok, mint máshol sale nélkül...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Game Park
Na most ennél szimpatikusabb, rugalmasabb, EMBERIBB céggel még soha nem álltam kapcsolatban... őrület mennyire rendesek, segítőkészek és rugalmasak voltak. Szinte már nyugati szint.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én gyorsan behúztam az első ingyen kártyát, eladtam, aztán majd holnap átpörgetem a wishlistet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later."
Miért nem lep ez már meg így, 7 év után...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gratula a loothoz! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez az új már a 4. 😄 LOL sorry azt hittem már az új része. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.22. 18:55:50
Originen amúgy leárazás van. Alap leárazás + Origin Access discount mellett 8.99€ a ME3. 😊 Bezzeg a DLC-k. Összes sztori DLC 320 Bioware pont, ami 18€ x 2. Most aranyosak, mert nem 20€ az 1600 pont, hanem csupán 18...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.22. 18:56:18
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha máshonnan jelentkeznek be, akkor arról kell kapnom értesítést, hacsak nem a gépemen van valami komolyabb disznóság (pl. olyan cucc, amivel távolról vezérelhetik).
Anti-keyloggerem nincs, van helyette hardveres, szoftveres tűzfal, meg egy halom mail cím, plusz mobilos hitelesítés mindenhova. Elméletileg ez nagyjából elég.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Lehet, hogy fogok kérni valami anti-keylogger programot, ha ti használtok ilyesmit...
2013-ban már megerősítettem.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.22. 15:14:28
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ABZU - $6.60
PS4 is rinyál folyton, hogy nem tud frissíteni + a játékokat sem tudom frissíteni Internet nélkül, így marad az originál lemezes verzió (amik még bugosak technikailag is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.22. 11:21:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mire hazaérek, addigra meg már lejár a felajánlás. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.22. 11:04:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."