Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
A FH összességében mindentől mérföldekkel jobb.

Amúgy a NFS kurvajó lenne, leszarnám a kisebb hibákat, de pont a fő gerincét törték el ezzel a fejlesztők. Pedig nagyon kemény lehetett volna ha ezen nem bukik el.
Mert van minden, száguldás, dögös verdák, nitro minden...csak amikor menni kéne, nem tudod élvezni.

De durván irritáló, hogy még1 ilyen irritáló autós gém nem is jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.23. 12:08:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem engine-t akarok, hanem játékot.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
* Unreal (3) 4
* Frostbite 3
* CryEngine (4) 5
* Tech 5
* Unity Engine 5

Nem nehéz bekerülni az első háromba 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Meert azok jobbak ugye.

MarkBlade
Szerintem a Crew is jò..
Totti5
Ha érdekel a kimondottan éjszakai + tunnig nagyon árkéd versenyzés akkor ennél jobbat nem kapsz.

Minden másra ott a Forza Horizon 3.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"nyomják a kurva frostbite szart"

Piacon lévő egyik legjobb motorról van szó?

grebber
Rájöttek ,hogy a Star Wars , BF, Tintanfall bohockodások több embert vonzzanak pc-n mint bármelyik létező autós cucc...

Next PC upgrade: 2022

Papa01
Ez engem is érdekelne... érdemes szerintetek megvenni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

TBTPumpa
Akkor marad a Forza Horizon 3. Mérföldekkel jobb az NFS-nél. Kár, hogy az EA ennyire elfelejtett játékokat készíteni a játékosok számára.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Igazából az OW videóban megértem Zoly szavait.

2 nagy gond van a tesztben ami miatt szinte játszhatatlan, mert a többi negatív dolog még nem olyan nagy gond...

De az irányítás és a sok üzenet, hát elmennek a picsába....
De szó szerint. Irányítás borzalmas, az üzenetek meg nagy sebesség mellett, verseny közbe akár a pofádba tólja a kis buzi jelentéktelen npc mobilos szarjait és csak akkor tűnik el, ha te kinyomod egy gombbal. Miközbe nagy sebesség mellett a vezetésre illetve versenyre koncentrálsz.

Ez a játék max ennyit ér. Fun, mész kicsi freerun-t és ennyi.
Ha autóverseny kell akkor ott a többi játék.
Ez a baj az EA-val, nyomják a kurva frostbite szart, de normális játékot kéne inkább.

Totti5
<#eljen>

Sippie
Bár nem játék, de akciós win10 85% leárazással. Gamesdeal, vásárolt már innen valaki?
TBTPumpa
Akkor már az is marad... 😞

darkSectorxxx
Ps-re nemrég vettük 10/10 dollárért, nagy fos még mindig.

Scooter
Köszönöm szépen itt is! <#eljen> Megkaptam, visszaigazoltam.
TBTPumpa
Need for Speed - 10 euro
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.23. 10:35:14

Tinman
MEGJÖTT!

Atyaég! Szerelmes vagyok belé :-DDD

Nagyon, nagyon tökéletes az emuláció, a mentési rendszer szuper, a kép perfekt!

Amúgy azért 1 nagy negatívum: Hát mennyire gáz, hogy egy rohadt adaptert nem mellékeltek ehhez a konzolhoz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Batman AK Premium 10 euro...<#eljen> (El se hiszi az ember hogy a steam aláment a muve.hunak)<#eplus2>

MarkBlade
Hogy egy TW:warhammer játék dlc sem kapott kedvezményt <#confused>
Ez lesz végig ugye? Nem fog változni?
Az End Times-ról véleményt tudna valaki mondani? Megéri? Most jó árban van..
Scooter
Jó, hogy nem féltem az Assassin's Creed-ek normális leárazásától. Sose lesz már normális áron. Nagyon jó vétel volt amikor megvettem az ACII, Brotherhood, Revelations teljeset pár éve. Azóta se láttam egyik részt se annyiért.
kigyi
Inkább csak így akar feljebb kapaszkodni a GOG, hogy jobban odakösse az embereket. Ha úgy nézzük jó, mert van biztonsági másolat belőlük, ha a steam-el valami történne, de ettől meg nem tartok.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Mert visszafelé nem működik, ahogy többen is írták. Vagyis röviden: a GOG jó fej, a steam nem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Ilyen ár mellett elcsábultam és megvettem a Turok-ot. Remekül fut, jól irányítható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Naná, h jól van. Aranykorát éli jelenleg.
Ainz
Köszi mindenkinek így utólag! Tényleg felesleges G2A-n a shield.
genndy
Bármi is a vége, ha utána kezdesz DLC-t akkor a legutolsó lehetséges főküldi ponttól kezded.

@Error: jól mondod. From Ashes-szel érdemes kezdeni, abban van a társ.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
An additional 50+ cars
4 tracks
60+ community-created liveries
500+ features and improvements that have been added since launch

In addition, the Game Of The Year Edition will feature two distinctive and exclusive items:

The iconic Nurburgring Combined Nordschieife + GP circuit
Two Project CARS exclusive vehicles from Pagani – the Zonda Revolucion and Huayra BC unveiled at this year’s Geneva Motor Show

grebber
Ezek a nem semmi dolgok amikor pár autó és pálya 4x többet ér mint egy teljes játék.Megérett a világ pár atombombára.Jöjjön már a CARS 2 hátha végre értelmes áron adják majd ez elsőt.

Project CARS 29,99€ leárazva:9,89€
Project Cars Game of the Year Edition 82,37€ - leárazva: 21,56€

grebber
Eddig is volt ünnep és régen az ennyire friss címek jó ha kaptak 15-20%-ot. De nem baj nem kell sok idő azt megint 10euró lesz a Fullos kiadás a WD2-ből.

Totti5
Akkor semmi nem megy jól mert a Sony és az MS akciókban is röpködnek mindenre ami létezik és megjelent az elmúlt hetekben. Semmit nem számít, év vége van, ünnepek, akcióözön.

grebber
Az új játékok elég jól teljesíthetnek.WD2 alig 1 hónapos Steep 20 napos és mindkettőre rákurták a -45%-ot<#banplz> A gazdag 0 day hájpmestereknek köszönhetően már biztos visszahozták az előállítási költség 56x-osát<#eplus2>

Totti5
"Az állítólagos „haldokló PC gaming” továbbra is egy felfújt mítosz"

Már jó pár éve nincs erről szó mert egyértelmű hogy visszajött és erős lett, szóval felesleges a ilyen marhaságot írnia akárkinek aki írta a cikket le van maradva és egy rém gyenge erőlködés volt. Bár lehet hogy a PC Gurun még ma is ez a menő és ez szolgálja ki a közönséget. Ebben az évben most először kattintottam rá, hála neked. Az továbbra sem változott hogy miből mennyit tudnak eladni és mire, ott vannak arányok PC és Konzol között ( igen az AAA piac ) Viszont a piac ennél sokkal összetetebb és több szegmensből áll. Van amiben nem erős a PCs bázis, van amiben erősebb mint a konzolos. A végén úgy is csak a profit számít, azt meg minden szegmens megkapja és a piac nő, több a profit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.22. 22:12:42

grebber
3Error
A GOG-os játék a Steam-en nem fog szerepelni. Ahhoz a Steam-en ismét meg kell venned.
(a GOG Connect csak Steamről GOG felé megy, visszafelé nem)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.22. 21:57:14

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 választási lehetőség lesz, de elgondolkodtató lesz mind, nem kizárt, hogy Te sem azt választod, amit jelenleg gondolsz. Komoly kaland a vége, lehet, hogy csak utána fogsz gondolkodni, melyik választás is a "jó". Én is belegabalyodtam, újra is mentem a végén párszor. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Az, hogy nem Steamre vetted meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Just B
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem hozzátok, hátha tudtok segíteni. Megvettem a Witcher 3 GOTY edition-t gog-on. Összekapcsoltam a steammel az accountom, viszont a steam kliensben nem jelenik meg. Mi lehet a baj?

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

3Error
A From Ashes, Omega, mehet bármikor, a Leviathan-t, Citadel-t én a vége felé ajánlom, az Extended Cut fix, az a végén lesz ugye. Ha jól emlékszem... ME-t (meg-erősítést - érted, de vicces vagyok <#idiota>) kérek azért mástól is, ez a játék komoly ahhoz, hogy elbagatellizáljuk. <#nyes>

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, hogy Shepherd elhalálozik, az eredeti befejezés szerint. De tudtommal készült hozzá egy másik befejezés is, utólag. Azt szándékozom választani, ha lehet majd ilyet. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
A társat minél előbb, mert érdemes küldetésekre vinni, jó dumái vannak, a többit szerintem szépen közben ahogy elérhetők, mert a főszál vége elég komoly lezárás. A Citadelt meg közvetlenül az utolsó roham előtt, összegyűjtve lehetőleg mindenkit, mert az úgy nagyon hangulatos. Bár ezt éppen lehet akár már utána is (bár lehet a játék vége után ki is ábrándulsz az ME-böl, és nem lesz kedved játszani...)

Rapid81
Köszi, felraktam. Valóban használható.
Másik kérdés. A sztori DLC-k menet közben ajánlatosak vagy a főszál után?

Most,hogy sírtam a Deathsmiles miatt kapott 50% kedvezményt...viszont még sok más is. Nem szeretem ezeket a széleket,túlköltekezem magam. "Ó ez csak 3 juró,jé ez most 80% off,húúú ezt már régóta nézem...aztán repkednek a 10-20 ezrek 😞

Don't stop me now ('cause I'm having a good time)
Don't stop me now (yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all... yeah!
genndy
Teljesen tisztességes, korrekt munka. Tedd fel nyugodtan.

IMYke2.0.0.0
Nem lényeg. A fő, hogy minél több emberke megszerezze, akinek még nincs meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Upsz.

IMYke2.0.0.0
Inkább többször, mint... <#vigyor3>

Fpocok
Ingyen GRID steamre!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.12.22. 20:34:16

Rapid81
Srácok, a ME3-hoz létező magyarítás milyen munka? Érdemes foglalkozni vele vagy inkább hagyjam?

darkSectorxxx
Ja értem. 😄