Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://steamstat.us - "Steam client connections are down."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyi nekem a steam topik szerintem több mint egy éve...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.23. 17:52:25
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.23. 17:36:53
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
direkt vagy "kivegyem" a jelentkezést?^^
szerk: "kivettem", ne legyen baj ebbű'
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.23. 16:35:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@ FartingSquirrel <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.23. 16:31:05
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
@FartingSquirrel: köszi, szép dolog! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.23. 16:28:15
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
TBTPumpa milyen néven van steamgiftsen?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A witcher 3-at viszont megpályázom, köszönet érte!
Örülök, hogy ennyire tetszett az inside!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Inside-ra kíváncsi lennék, ám nem biztos, hogy mostanság időm jutna rá a PS4 mellett, így jobb meghagyni a lehetőséget annak, aki mostanság sort is tud keríteni rá. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.23. 15:20:47
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akik C64 mellett első konzolként egy NES-t anno magának tudhatott, annak jellemzően elég boldog gyerekkora volt. Maga a retro gaming nem új keletű dolog, volt és van is tengernyi más masina ilyen-olyan zömében gagyi vagy gányolt megoldásban, de eddig ilyen még nem volt. Ehhez a Nintendo adta a nevét és nem véletlenül. Az egész készülék mind küllemét, mind pedig a tartalmát tekintve abs. szívmelengető.
Nagy fegyvertény, hogy HDMI kimenete van és 3 féle képmegjelenítési módja, kezdve az interlaced megjelenítéstől, a 4:-3-as klasszikus képarányon át egészen a pixel perfect megjelenítésig, a mentési lehetőségről nem is beszélve.
Mi az értelme? A szórakozáson kívül...? Nos, egy olyan gamernek, akinek az első játéka nem ebből a genből volt: nem sok. Ha csak nem kíváncsi arra, hogy mik az alapjai a jelenleg is népszerű utódoknak (Mario, Metroid, Castlevania, Megaman, Kirby, Final Fantasy, etc.)
Minden olyan gamernek, akinek a gyerekkorának ez egy szelete volt, most egy kis adag a fiatalság forrásának vízéből. Szó szerint 2 perc alatt törtek rám olyan emlékek és érzések, melyekről már teljesen elfelejtkeztem, pedig ott voltak azok, csak nem volt semmi ami előhozza őket. A vicc az, hogy u.a. a szinte gyengéd szeretet érzés lett úrrá rajtam, amikor megláttam a kis masina menüjét magam előtt...
Nekem személy szerint két nyomós okom volt a vas beszerzésére:
1. A párom amikor meglátta egyből beleszeretett és elmesélte, hogy bizony anno ő is ezen nevelkedett, de sajnos neki csak klónok voltak, hamar tönkre is mentek... bezzeg az én Famicom-om a mai napig üzemel, pedig az aztán kapott kemény dolgokat az élettől. Viszont szegénynek csak ilyen ezer éves RF kimenete van, azt tv-m már nem tudja. Jobb is.
2. Amikor én megláttam én is egyből belezúgtam hiszen a már letolt címek mellé olyanokat is láttam a palettán, melyekért anno szinte bármit megtettem volna, de nem voltunk olyan anyagi helyzetben, hogy pl. egy Metroid-ot csak úgy megvegyenek nekem a szüleim, miután a SMB 1-et kivégeztem. Nem mellesleg idehaza az én időmben nem is lehetett kapni jó ideig ilyen kazikat, csak Bécsben járva sikerült beszerezni méregdrágán hozzá címeket. Ergo nem csak múltidézésre, de a régi címek bepótlására is remek lehetőség. Már csak idő kellene ehhez is, azt sajnos nem lehet hozzá venni.
Ennél jobban én ezt elmagyarázni nem vagyok képes. Ha ettől valakinek hánynia kell, azt megérteni nem tudom, elfogadni sem, de az ő dolga.
Steam gift. December 27. este 8-ig, SG-EJ tagok számára + Tinman +TBT +kigyi , nincs contri. Boldog karácsonyt!
Ezt meg azért, mert nem csak nálam, hanem hivatalosan is a tavalyi év GOTYja volt (és akkor persze már legyen a GOTY kiadás is <#nyes>#nyes>):
Steam gift. December 27. este 8-ig, SG.hu tagok számára, lvl 2 contri. Boldog karácsonyt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Részemről inkább megveszem PS4-re a Horizon Zero Dawn-t. Csajszi főszereplő és szórakoztatóbbnak tűnik, mint az új Mass Effect. Mass Effect-et majd egy Complete/GotY kiadás keretében veszem meg (addig talán kilép a bétaváltozatból). EA játékot 0day többet soha.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.23. 14:41:24
PC (Origin) - 6890 Ft
PS4/PS4 Pro - 8890 Ft
XBox One - 8890 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.23. 14:35:48
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bubble Bobble :
https://www.youtube.com/watch?v=O49OgQ_kogw
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.12.23. 13:25:59
Nem tudom te, hogy állsz vele, leírhatnád :-)
- Balloon Fight - nem érdekelt soha, most se
- BUBBLE BOBBLE - jópofa, anno nem volt meg, majd tolok vele kicsit
- Castlevania - ki kéne pörgetni
- Castlevania II: Simon’s Quest - dettó
- Donkey Kong - néha okés
- Donkey Kong Jr. - dettó
- DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE - én ezeket lassan már kávéfőzőn is letoltam
- Dr. Mario - nem rossz
- Excitebike - anno rongyosra játszottam már nem érdekel
- FINAL FANTASY - ezt anno Palm-on elkezdtem, de félbemaradt, nem lenne rossz letolni, most faja mentés is van
- Galaga - nekem ez soha nem volt a kedvencem
- GHOSTS‘N GOBLINS - C64-en sokat toltam, soha nem bírtam végigtolni, pedig nem ártana...
- GRADIUS - nekem anno kimaradt 1x jó lenne letolni
- Ice Climber - kimaradt, nem is nagyon érdekel
- Kid Icarus - kimaradt, nem hiszem, hogy nagyon rákattannék
- Kirby’s Adventure - kimaradt, de abs. érdekel
- Mario Bros. - soha nem szerettem
- MEGA MAN™ 2 - letolandó, de hol az első rész? :-/
- Metroid - must play
- NINJA GAIDEN - dettó
- PAC-MAN - bárhol, bármikor
- Punch-Out!! Featuring Mr. Dream - kimaradt, nem az esetem
- StarTropics - kimaradt, de érdekel
- SUPER C - tolni való, de anno kimaradt
- Super Mario Bros. - rommá toltam, végig is vittem, talán majd 1x újra
- Super Mario Bros. 2 - eléggé top letolandó, anno picit tolhattam, de soha nem végig
- Super Mario Bros. 3 - dettó
- Tecmo Bowl™ - ehelyett kellett volna a Megaman 1!
- The Legend of Zelda - eléggé letolandó
- Zelda II: The Adventure of Link - dettó
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"nyomják a kurva frostbite szart"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.23. 12:14:01