Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lol, de azért múltkor a HRK bundlinál rohantál a fejlesztőhöz felnyomni a népet :-D

Akkor nem zavart, hogy idézlek: "Valaki valahol megvette a játékot ergo a kiadó már látta belőle a pénzét. Azt hogy most oroszba ,kinába , tájföldön kutyát nem érdekli. Olcsóbban vette és eladja amennyiért jónak látja.... Nincs ezzel semmi gond.
Ha meg lopott úgyis tiltva lesznek ... "

"á megvan bundle..... A türelmes ember vár a hülye vásárol."

Egy időben próbáltalak megérteni, de szerencsére elmúlt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Sosem értettem miről beszéltek ilyenkor? Szerinted honnan a p-ból vannak azok a kulcsok? Valaki valahol megvette a játékot ergo a kiadó már látta belőle a pénzét. Azt hogy most oroszba ,kinába , tájföldön kutyát nem érdekli. Olcsóbban vette és eladja amennyiért jónak látja.... Nincs ezzel semmi gond.
Ha meg lopott úgyis tiltva lesznek ...

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja, de nekem nem is azok a marhaságok kellenének, hanem a story kiegeg, de 10 jurót nem érnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És gondolod, hogy ők nincsenek tisztában azzal, hogy szürkéből még a leárazásuk ellenére is olcsóbban be lehet szerezni mindent? Gondolod hogy sokáig fogják még tűrni hogy az ő zsebükből vegyék ki a szürke boltosok a bevételt?

Előbb-utóbb rá fognak jönni, hogy vagy értelmes leárazásokat tartanak (ezt sugallva a kiadóknak és fejlesztőknek is) vagy újra feldobják a leárazásokat a napi vagy flash leárazásokkal (ezek esetében lehet nagyobb leértékeléseket tartani, valamint még akkor is megveszi az ember, ha nem 90%-os a leárazás mert tudja, hogy a szokásosnál is olcsóbb). Nem fogják ezt sokáig így hagyni, mert ez a Valve zsebéből hiányzó pénz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.25. 10:48:35

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"Kell a játékom, amit 2 éve ugyanazon áron, és ugyanazon %-os engedménnyel adok minden STEAM-vásáron? Akkor vedd meg most! Nem akarod elfogadni, hogy 2+ éve ugyanaz az alapár és a %? Akkor ne vedd meg, és oldalogj tovább! --- valahogy így, ez járhat a vezetők buksijában... ilyesmi az érzésem..."

Ühüm csak majd azt fogják látni, hogy ilyen foscsira leárazással a kutya se veszi és majd jön a gondolat ,hogy tudnánk végre pénzt keresni a szarjainkból....á megvan bundle..... A türelmes ember vár a hülye vásárol.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.25. 10:43:02

IMYke2.0.0.0
Ránéztem most a táblázatomra - 100 sor van benne.
Nyilván, nincs az a pénz a pénztárcámban, számlámon, amennyiért mindennek a bevásárlását egyszerre le lehetne tudni ... de az, hogy 3-4 tétel után 54 eurót lássak a kosárban... ez azért kiábrándító na...

Keserű a szám íze, mert azt látom --- különösen 2013 vége óta, mióta ezt a táblázatot használom ---, hogy vannak olyan címek, és egyre több, ami
* egyrészt tartja az alapárát, fikarcnyit sem faragtak le belőle, és/vagy: kapott olyan plusz tartalmat, ami miatt ez a status quo tartható
* a Flash Sale hiánya nem készteti a kiadókat arra, hogy versenyezzenek a vásárlók kegyeiért.
Bedobják a Day 1 árakat a STEAM-re, és hagyják, hogy csengjenek a dollárok a kasszában...

Kell a játékom, amit 2 éve ugyanazon áron, és ugyanazon %-os engedménnyel adok minden STEAM-vásáron? Akkor vedd meg most! Nem akarod elfogadni, hogy 2+ éve ugyanaz az alapár és a %? Akkor ne vedd meg, és oldalogj tovább! --- valahogy így, ez járhat a vezetők buksijában... ilyesmi az érzésem...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.25. 10:37:50

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
208 játék van a kívánságlistámon. Egy darab sincs olyan árban, amire azt mondanám, hogy na végre...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Gondoltam egyet, és elkezdtem kiszemezgetni a táblázatomból a kicsit "sürgősebbnek" ítélt címeket, hogy behörcsögöljem őket...
...nézem a kosarat... 54 euró és még sehol sem tartok a táblában...

Idén sem lesz rendes vásárlás, azt hiszem <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A szexi bőrruciban feszítő Catwoman DLC-t meg kell fizetni. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.25. 00:23:47

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jim Morrison
Kvazi hamar kiprobaltam de mar aktivaltak. Azert koszi😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
Ezzel ott a probléma, hogy sok-sok játékból kivágják a sok cuccot, amit később DLC-ként adnak. Nah, ha én viszont játszani akarok vele, akkor nem egy év múlva akarok, hanem azonnal. Régen nem voltak ezek a baromságok, volt egy játék és kész. Esetleg érkezett hozzá kieg. jóval később, de teljesen máshogy, mint ma. A Season Pass egy akkora g*ciség, mint a ház, lévén, hogy annyiba szokott kerülni, mint maga a játék.
Ahogy Te is írod, 100 euróba azért ne kerüljön már egy játék, főleg "darabokban"...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mindenkinek kell minden azonnal,ha kivárnák a goty vagy kutyafasza edisön megjelenését kb 1 év múlva,nem lenne ez a szutykolás,hogy egy játék ~100 juró ha nem több ha 0day veszed a szarokat hozzá....
wantonly
Azóta nincs rendben valami amióta egyáltalán létezik SP és DLC-k. Megvettem volna most is 1-2 játékot, de mivel tudom, hogy van hozzájuk SP, azzal együtt meg horror áron vannak, így inkább nem veszek semmit. Majd amikor már utánam dobálják fillérekért... Szerintem nem csak én gondolkodom így, hogy nem támogatom ezt a lehúzást.
Shep
Elmehet a francba aki kitalálta ezt a season pass árszabást. Batman Arkham Knight SP; 9,99, BAK deluxe (alap+SP): 9,99, alap játék meg 6,79. Egy szar SP drágább, mint az alap játék. A végkövetkeztetést mindenki le tudja vonni a saját nézőpontja alapján ,de szerintem abban egyet érthetünk ,hogy valami nagyon nincsen rendben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MarkBlade
Ez a Steam szivat engem. Kiírja hogy a Warhammer franchise akciòs. A logò is Total War:warhammeres. Mondom bakker vàltozott..hàt nem. Ez a 40k ami màr mind megvan...szemetek.. 😞)
Ainz
Spec Ops The Line CD kulcs
R2WIK-ZTWQP-C85LB
kigyi
Én pont ilyen leszek 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"Thank you!
Your require is sent, you will get your game code next Monday."

Ha addigra nem lesz meg az itteniek közül annak, akinek kellene, akkor az enyém elérhető lesz 😊

Scooter
Irígylem azt aki még csak most látja majd először. Nálam abszolút favorit a kalandjátékok között.
IMYke2.0.0.0
A Microids - fejlesztője és kiadója a játéknak - INGYEN ADJA a "Syberia" c. játékát.
"Login with Facebook, LIKE our page and GET YOUR GAME."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.24. 17:17:43

Scooter
Sok lenne a steam játékidő Mad Max-ben, ha csak gyalog akarna eljutni az ember mindenhova. Úgy fut Max, mint egy öregasszony. <#idiota>
Scooter
Jah nem kell foglalkoznia vele senkinek. Bár nem tudom, de lehet, hogy ezt is egy automata csinálta, ami a legvalószínűbb.
Scooter
Azt se tudták mi az a sztím! <#vigyor>
Voltan
Boldog karácsonyt evribádi!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Boldog Karácsonyt srácok ! Ne egyetek túl sok denevért. <#vigyor>

@ Imi, király a banner ! <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
Boldog Karàcsonyt nektek és csalàdotoknak!
Rapid81
BéBoKa mindenkinek, srácok!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Remek. Beüzemelem a steam controllert akkor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A Mad Max-ben Te döntöd el, hogy milyen arányban akarod ezeket.
Ha úgy tartja kedved, akkor gyalog végigjárhatod a teljes - folyamatosan megnyíló - játékteret... amihez óhatatlanul szükséges autóznod is, mert a küldetéseket viszont csak a kormány mögött feszülve, lövöldözve, törve-zúzva tudod teljesíteni.
Szerintem, a játékmenet és a történet szempontjából egészséges arány 70-30 az autózás javára.

Fpocok
Imi. Tudom, hogy te szarrá játszottad. Mad Maxben mennyi arányban van autós és mászkálós rész?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MarkBlade
Bakker ezt a szìvàst. Na mindegy..ìrtam megint.<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Olvastam, de abban csak 2 szó szerepelt - "Szia ismét" - 😊

MarkBlade
Imi küldtem èn is privit.
grebber
Nekem is jöhet ,hogy lehet fullossá tenni...aztán ha egyszer emberi ára lesz a ME3-nak végigküldöm én is.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

//Meg is vannak. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.24. 12:36:36

Rapid81
Egyetértek. Az EA megkapta a pénzét az 1-2 és nekem az Access-en keresztüli 3 után. Az, hogy a DLC-k sokszor annyiba kerülnek, mint amit a 3 játékra összesen költöttem, az több, mint vérlázító. Szóval EA bekaphatja. 😊 Androméda után úgysem fognak tőlem pénzt látni, mert nem Shepherd lesz benne és egyetlen ismerős arc sem fog feltűnni. Ugyanúgy ki fogják nyírni a sorozatot, mint ahogyan tették azt a Dead Space, NFS, SimCity, stb esetében. Amúgy meg küldtem privit. <#awink>

genndy
Nem saját vélemény, de sokak szerint is: nem. Egy nagyon rövid single mission van csak benne, a többi meg csak mindenféle challenge.

#282503 Voltan: alapvetően igen, de tavaly pl. Ubi lejjebb vitte az árait a sale közben is, tehát volt(ak) kiadói akciók, amik nem rögtön indultak. Hogy ez idén is így van-e azt nem tudom, de ha nem irtóztatóan sürgős, akkor nyugodtan várd ki a sale végét és akkor vásárolj. Bár most meg van már refund is, lehet korrigálni az impulzusvásárlást <#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Így van. A (Valve-nek) STEAM-nek ez így nagyon kényelmes, gazdaságos.

Igen, most már minden steam sale ilyen (amíg ki nem találnak valami mást 😊 ).
Voltan
Idén is olyan a sale Steam-en, mint tavaly, ugye? Szóval hogy nem változik a kínálat, az első naptól minden be van lökve az akciókba?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
"Tudom, hülye az értékrendem, de nálam így az "eredeti" játékok topik kezd kicsit képmutatóvá válni ezzel; elveszíti az eredeti mondandóját, ha a házigazda/topikgazda is ilyen módszereket kér/használ."

Engem aztán hidegen hagy, ha egyik szavadat ütöd agyon a másikkal, és teszed minimum szemöldökrángatóssá a véleményedet a témában ("Tisztában vagyok a Bioware pont-rendszerének a hülyeségével, én is kiszúrásnak tartom."😉, de továbbra is kikérem magamnak, hogy te akard megmondani nekem, vagy itt bárki másnak, hogy mit-mikor-hol és miért!

Nincs itt semmiféle magyarázkodás, viszont legyenek akkor képek:

Origin-fiókomról:
- Mass Effect 1 - (eredeti, dobozos verzió - Magyarországon, boltban vásárolt, magyar verzió. Még papír tokban.)
- Mass Effect 2 Collector's Edition - (eredeti, dobozos verzió - minden finomsággal.)
- Mass Effect 3 - (digitálisan, Originen vásárolt. Mellé a Deluxe)

A kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

STEAM-fiókomon ott a sima Mass Effect 2

Fogalmam sincs, hogy ki vagy, mióta jársz az SG.hu-ra, és azt sem tudom, hogy mit és mikor olvasgattál akár itt, akár máshol, de az efféle kinyilatkoztatások előtt KÉRDEZHETNÉL...

Több éve próbáljuk megvenni a DLC-ket az itt lakókkal. Számos alkalommal találtunk hiteles és kevésbé hiteles, hihető beszerzési forrásokat Bioware Pontokra. Volt, aki KEMÉNY pénzeket költött a Mass Effect-sorozatra, és Őt is, minket is arcul köptek a Bioware Pontokkal, azok árazásával, és beszerezhetetlenségével.

Továbbá: a topik lakóinak nagyon túlnyomó része nem pénzben fürdő emberke - mindenki (s a korodból ítélve akár te is lehetsz) szülő nagyrészt, a játék a(z egyik) hobbija. S amikor ilyen DLC-politikával szembesül, akkor kinyílik a bicska a zsebében.

Ahogy sokan itt, én sem vagyok WRZ Wiktor. Csak a STEAM-es fiókomon csücsül majdnem 900 játék...

Nem mondom, hogy jó megoldás megkerülni a rendszert, viszont ha valaminél meg tudom érteni és el tudom fogadni az a Bioware pontok esete. Ehhez azért bőven kell az EA teljes érdektelensége a témában. Nekik kellett volna már évekkel ezelőtt rendezni a helyzetet. Elérhetővé tenni a dlc-k megvásárlási lehetőségét Bioware pont nélkül.

"Legújabb játékok csúnya verziójának beszerzése": Ez soha nem fog megtörténni. Ott már jártunk. Innen mindenki warezistvánként kezdte, aztán azóta a legalitás útjára lépett. Én szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy egyrészt nem szorulunk rá a tört verziókra, mert mindenkinek 100 számra vannak játékai a steam és egyéb fiókjain (nekem is, Imy-nek és innen szinte mindenkinek 3 számjegyű a steames játékainak a száma, tehát ha mostantól mindent ignorálnánk amit kiadnak még akkor is életünk végéig jól szórakoznánk).

Másrészt meg ezt szintén a magam nevében mondom, de szerintem a többiek is egyetértenek azzal, hogy sokkal kényelmesebb eredeti játékokkal játszani az esetek nagyjából 95%-ában. Kényelmesen leszeded, simán multizol ha ahhoz van kedved, nyugodt a lelkiismereted, hogy támogattad a fejlesztőt, nem kell buherálni az esetek nagy többségében hogy elinduljon (ami nem ment azokat általában törtben is buherálni kellett hogy elinduljanak), maguktól lejönnek a javítások is. Ezt a kényelmet nem hiszem hogy bárki hajlandó lenne feladni...

Nem olyan könnyű újra visszasüllyedni a warezolás szintjére, mint ahogy azt te itt most leírtad. Szintén szerintem sokak nevében beszélek amikor azt mondom az eredeti játékok beszerzése az nem csak a gamingről szól. Persze az a lényege, hogy tudjunk játszani, de maga a vásárlás, a beszerzés, az akciók kajtatása és közzététele is szerves része a dolognak. Ez is a hobbi része, ezért is van kirakva a hörcsög is a bannerba, mert hörcsögölünk itt sokan. Még akkor is vásárolunk, amikor már emberileg szinte lehetetlen a meglévők végére is érni. Ez már-már gyakorlatilag életforma, vagy életszemlélet...akár mondhatjuk fanatizmusnak is....Senkiről nem tudom elképzelni, hogy újra a warezolás szintjére süllyedjen.

Csak nézd meg Grebbert. Szidja a kiadókat, egy fillért nem adna ki ha nem lenne muszáj, Bundle-t vesz, amely játékokból kártyapénzt csinál és úgy vásárol. De még az ő fejében se fordul meg hogy újra warezoljon, mert már semmi értelme. Fillérekért dobálják utánad a játékokat még a legújabb játékokat is (Dishonored 2 már 7000-ért vehető, hogy csak egy friss példát mondjak), az indiekből tucatszámra vásárolhatsz újabb cuccokat is. Emellett az a tény, hogy 2 db játéknál aminél a kiadó nem hajlandó rendezni végre az idióta bioware pontos rendszerét eltörpül. Az EA magának köszönheti. Ha belőné szépen az ME2 és 3 ára alá a DLC-k árait akkor örömmel megvenné Imy is szerintem, meg Rapid is, így viszont ablakon kidobott pénz volna...Olyan luxus, ami már a józan ész határán túl mutat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.24. 11:08:16

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Walking Dead 1. és 2. évad még 9 percig nyerhető. <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.12.24. 11:07:11
kigyi
Na lassan munkaidő végére érek mára, remek dolog ez a főnöktől, hogy megkímél az otthoni unatkozástól 😄 Kérdezték reggel miért vagyok morcos válaszoltam, hogy tegnap nem tudtam csatlakozni a steam hálózatához, hát furcsán néztek, de ez az igazság 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.24. 10:52:24

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tisztában vagyok a Bioware pont-rendszerének a hülyeségével, én is kiszúrásnak tartom.
De: akkor te hol szabnál határt? Ezt még szabad és mást nem vagy még egy kicsit lehet tovább menni? Mert innen már egyáltalán nincs messze a legújabb játékok csúnya verziójának beszerzése és azzal történő játék.
Tudom, hülye az értékrendem, de nálam így az "eredeti" játékok topik kezd kicsit képmutatóvá válni ezzel; elveszíti az eredeti mondandóját, ha a házigazda/topikgazda is ilyen módszereket kér/használ.
Természetesen ez csak saját vélemény.
Troger911
Az Alien: Isolation-hez érdemes beszerezni a dlc-ket?
grebber
Az én listám:

-

kb 35 wishlist cuccom van 0.5-1.2 euro között van 25 euro kártyapénzem...,de mivel ezek a Halo Spartan kivtelével 1000000% ,hogy lesznek bundleba amiért a kártyapénzemet se kell elpazarolnom nem költök semmire <#eljen>

MarkBlade
Köszönöm neked is<#eljen><#worship>

Imi hány fő támogatása kell a felvételhez?
Amúgy tényleg jó a Banner!<#eljen>
IMYke2.0.0.0
GMG - "Might & Magic® Heroes® VII : Complete Edition" - Uplay - 68% - 13 font = ~4720 Ft.
+ ne feledjétek el használni a WINTER10 kupon kódot sem!

IMYke2.0.0.0
<#pironkodo_szmaj_lee> - nem is igaz 😊
Viszont, ami rajta van azt komolyan gondolja 😊
Legyen mindenkinek BÉKÉS, NYUGODT, MEGHITT KARÁCSONYA - nyakon öntve egy kis játék-elmaradás-pótlással, a sok finom étek, ital, és családi melegség mellett.
Sőt, fokozom: MOST kerüljenek elő mindenkinél a COOP játékok, ha már... 😊