Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem zavart, hogy idézlek: "Valaki valahol megvette a játékot ergo a kiadó már látta belőle a pénzét. Azt hogy most oroszba ,kinába , tájföldön kutyát nem érdekli. Olcsóbban vette és eladja amennyiért jónak látja.... Nincs ezzel semmi gond.
Ha meg lopott úgyis tiltva lesznek ... "
"á megvan bundle..... A türelmes ember vár a hülye vásárol."
Egy időben próbáltalak megérteni, de szerencsére elmúlt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha meg lopott úgyis tiltva lesznek ...
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Előbb-utóbb rá fognak jönni, hogy vagy értelmes leárazásokat tartanak (ezt sugallva a kiadóknak és fejlesztőknek is) vagy újra feldobják a leárazásokat a napi vagy flash leárazásokkal (ezek esetében lehet nagyobb leértékeléseket tartani, valamint még akkor is megveszi az ember, ha nem 90%-os a leárazás mert tudja, hogy a szokásosnál is olcsóbb). Nem fogják ezt sokáig így hagyni, mert ez a Valve zsebéből hiányzó pénz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.25. 10:48:35
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ühüm csak majd azt fogják látni, hogy ilyen foscsira leárazással a kutya se veszi és majd jön a gondolat ,hogy tudnánk végre pénzt keresni a szarjainkból....á megvan bundle..... A türelmes ember vár a hülye vásárol.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.25. 10:43:02
Nyilván, nincs az a pénz a pénztárcámban, számlámon, amennyiért mindennek a bevásárlását egyszerre le lehetne tudni
Keserű a szám íze, mert azt látom --- különösen 2013 vége óta, mióta ezt a táblázatot használom ---, hogy vannak olyan címek, és egyre több, ami
* egyrészt tartja az alapárát, fikarcnyit sem faragtak le belőle, és/vagy: kapott olyan plusz tartalmat, ami miatt ez a status quo tartható
* a Flash Sale hiánya nem készteti a kiadókat arra, hogy versenyezzenek a vásárlók kegyeiért.
Bedobják a Day 1 árakat a STEAM-re, és hagyják, hogy csengjenek a dollárok a kasszában...
Kell a játékom, amit 2 éve ugyanazon áron, és ugyanazon %-os engedménnyel adok minden STEAM-vásáron? Akkor vedd meg most! Nem akarod elfogadni, hogy 2+ éve ugyanaz az alapár és a %? Akkor ne vedd meg, és oldalogj tovább! --- valahogy így, ez járhat a vezetők buksijában... ilyesmi az érzésem...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.25. 10:37:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
...nézem a kosarat... 54 euró és még sehol sem tartok a táblában...
Idén sem lesz rendes vásárlás, azt hiszem <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.25. 00:23:47
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ahogy Te is írod, 100 euróba azért ne kerüljön már egy játék, főleg "darabokban"...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Your require is sent, you will get your game code next Monday."
Ha addigra nem lesz meg az itteniek közül annak, akinek kellene, akkor az enyém elérhető lesz 😊
"Login with Facebook, LIKE our page and GET YOUR GAME."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.24. 17:17:43
@ Imi, király a banner ! <#eljen>#eljen>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha úgy tartja kedved, akkor gyalog végigjárhatod a teljes - folyamatosan megnyíló - játékteret... amihez óhatatlanul szükséges autóznod is, mert a küldetéseket viszont csak a kormány mögött feszülve, lövöldözve, törve-zúzva tudod teljesíteni.
Szerintem, a játékmenet és a történet szempontjából egészséges arány 70-30 az autózás javára.
Parasite Eve 2, best game EVER!
//Meg is vannak. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.24. 12:36:36
#282503 Voltan: alapvetően igen, de tavaly pl. Ubi lejjebb vitte az árait a sale közben is, tehát volt(ak) kiadói akciók, amik nem rögtön indultak. Hogy ez idén is így van-e azt nem tudom, de ha nem irtóztatóan sürgős, akkor nyugodtan várd ki a sale végét és akkor vásárolj. Bár most meg van már refund is, lehet korrigálni az impulzusvásárlást <#vigyor>#vigyor>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem aztán hidegen hagy, ha egyik szavadat ütöd agyon a másikkal, és teszed minimum szemöldökrángatóssá a véleményedet a témában ("Tisztában vagyok a Bioware pont-rendszerének a hülyeségével, én is kiszúrásnak tartom."😉, de továbbra is kikérem magamnak, hogy te akard megmondani nekem, vagy itt bárki másnak, hogy mit-mikor-hol és miért!
Nincs itt semmiféle magyarázkodás, viszont legyenek akkor képek:
Origin-fiókomról:
- Mass Effect 1 - (eredeti, dobozos verzió - Magyarországon, boltban vásárolt, magyar verzió. Még papír tokban.)
- Mass Effect 2 Collector's Edition - (eredeti, dobozos verzió - minden finomsággal.)
- Mass Effect 3 - (digitálisan, Originen vásárolt. Mellé a Deluxe)
A kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

STEAM-fiókomon ott a sima Mass Effect 2
Fogalmam sincs, hogy ki vagy, mióta jársz az SG.hu-ra, és azt sem tudom, hogy mit és mikor olvasgattál akár itt, akár máshol, de az efféle kinyilatkoztatások előtt KÉRDEZHETNÉL...
Több éve próbáljuk megvenni a DLC-ket az itt lakókkal. Számos alkalommal találtunk hiteles és kevésbé hiteles, hihető beszerzési forrásokat Bioware Pontokra. Volt, aki KEMÉNY pénzeket
Továbbá: a topik lakóinak nagyon túlnyomó része nem pénzben fürdő emberke - mindenki (s a korodból ítélve akár te is lehetsz) szülő nagyrészt, a játék a(z egyik) hobbija. S amikor ilyen DLC-politikával szembesül, akkor kinyílik a bicska a zsebében.
Ahogy sokan itt, én sem vagyok WRZ Wiktor. Csak a STEAM-es fiókomon csücsül majdnem 900 játék...
"Legújabb játékok csúnya verziójának beszerzése": Ez soha nem fog megtörténni. Ott már jártunk. Innen mindenki warezistvánként kezdte, aztán azóta a legalitás útjára lépett. Én szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy egyrészt nem szorulunk rá a tört verziókra, mert mindenkinek 100 számra vannak játékai a steam és egyéb fiókjain (nekem is, Imy-nek és innen szinte mindenkinek 3 számjegyű a steames játékainak a száma, tehát ha mostantól mindent ignorálnánk amit kiadnak még akkor is életünk végéig jól szórakoznánk).
Másrészt meg ezt szintén a magam nevében mondom, de szerintem a többiek is egyetértenek azzal, hogy sokkal kényelmesebb eredeti játékokkal játszani az esetek nagyjából 95%-ában. Kényelmesen leszeded, simán multizol ha ahhoz van kedved, nyugodt a lelkiismereted, hogy támogattad a fejlesztőt, nem kell buherálni az esetek nagy többségében hogy elinduljon (ami nem ment azokat általában törtben is buherálni kellett hogy elinduljanak), maguktól lejönnek a javítások is. Ezt a kényelmet nem hiszem hogy bárki hajlandó lenne feladni...
Nem olyan könnyű újra visszasüllyedni a warezolás szintjére, mint ahogy azt te itt most leírtad. Szintén szerintem sokak nevében beszélek amikor azt mondom az eredeti játékok beszerzése az nem csak a gamingről szól. Persze az a lényege, hogy tudjunk játszani, de maga a vásárlás, a beszerzés, az akciók kajtatása és közzététele is szerves része a dolognak. Ez is a hobbi része, ezért is van kirakva a hörcsög is a bannerba, mert hörcsögölünk itt sokan. Még akkor is vásárolunk, amikor már emberileg szinte lehetetlen a meglévők végére is érni. Ez már-már gyakorlatilag életforma, vagy életszemlélet...akár mondhatjuk fanatizmusnak is....Senkiről nem tudom elképzelni, hogy újra a warezolás szintjére süllyedjen.
Csak nézd meg Grebbert. Szidja a kiadókat, egy fillért nem adna ki ha nem lenne muszáj, Bundle-t vesz, amely játékokból kártyapénzt csinál és úgy vásárol. De még az ő fejében se fordul meg hogy újra warezoljon, mert már semmi értelme. Fillérekért dobálják utánad a játékokat még a legújabb játékokat is (Dishonored 2 már 7000-ért vehető, hogy csak egy friss példát mondjak), az indiekből tucatszámra vásárolhatsz újabb cuccokat is. Emellett az a tény, hogy 2 db játéknál aminél a kiadó nem hajlandó rendezni végre az idióta bioware pontos rendszerét eltörpül. Az EA magának köszönheti. Ha belőné szépen az ME2 és 3 ára alá a DLC-k árait akkor örömmel megvenné Imy is szerintem, meg Rapid is, így viszont ablakon kidobott pénz volna...Olyan luxus, ami már a józan ész határán túl mutat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.24. 11:08:16
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.12.24. 11:07:11
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.24. 10:52:24
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De: akkor te hol szabnál határt? Ezt még szabad és mást nem vagy még egy kicsit lehet tovább menni? Mert innen már egyáltalán nincs messze a legújabb játékok csúnya verziójának beszerzése és azzal történő játék.
Tudom, hülye az értékrendem, de nálam így az "eredeti" játékok topik kezd kicsit képmutatóvá válni ezzel; elveszíti az eredeti mondandóját, ha a házigazda/topikgazda is ilyen módszereket kér/használ.
Természetesen ez csak saját vélemény.
-
kb 35 wishlist cuccom van 0.5-1.2 euro között van 25 euro kártyapénzem...,de mivel ezek a Halo Spartan kivtelével 1000000% ,hogy lesznek bundleba amiért a kártyapénzemet se kell elpazarolnom nem költök semmire <#eljen>#eljen>
Imi hány fő támogatása kell a felvételhez?
Amúgy tényleg jó a Banner!<#eljen>#eljen>
+ ne feledjétek el használni a WINTER10 kupon kódot sem!
Viszont, ami rajta van azt komolyan gondolja 😊
Legyen mindenkinek BÉKÉS, NYUGODT, MEGHITT KARÁCSONYA - nyakon öntve egy kis játék-elmaradás-pótlással, a sok finom étek, ital, és családi melegség mellett.
Sőt, fokozom: MOST kerüljenek elő mindenkinél a COOP játékok, ha már... 😊