Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváló lett az új banner! 😄 Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
Itt az én karácsonyi steames bevásárlólistám, ezeket már megvettem, még azért a sale végéig bővülhet, de szerintem nem fog:

Age of Mythology Extended + Tale of the Dragon
Egyszerű szentimentális okai vannak, ezt még warezhuszár koromban rongyosra játszottam, LANon is toltuk, ha soha nem indítom el akkor is itt volt az ideje, hogy lerójam a sok órányi szórakozásért a hálámat.

Dark Souls 2 Scholar of the First Sin
Itt picit hosszabb leszek.
Az első rész PCs megjelenésekor bár már átnyergeltem a legális játékfogyasztók táborába, de egyszerűen nem hittem el, hogy ez a játék jó lehet, annyira dicsérték ismerőseim, hogy egyszerűen nem hittem nekik és ki kellett próbálnom warezon, ahol aztán bele is fittyent olyan 100 óra... Nagyon tanulságos élmény volt, mert már közben rég tudtam, hogy ez a játék megéri a pénzét és meg is fogom venni, mégse hagytam abba. Utána viszont levontam a megfelelő következtetéseket és a dark souls volt az utolsó olyan játék, amit warezben végigjátszottam (cserébe megvettem steamen és ki 100%-oltam újabb 100 óra alatt, szóval ne kövezzetek meg 😊 ). Született emellett egy amolyan belső törvényem, legfeljebb 20-30 percig vagyok hajlandó warez játékot futtatni a gépemen, az alatt el kell döntenem, hogy megveszem-e vagy nem és a prepare to die óta ezt sose szegtem meg. Sőt, nagyjából 1-2 éve nem is volt warez játék a gépem közelében.
Egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb a második résznek is terítékre kell kerülnie, de egyszerűen nem tudok odáig eljutni, hogy legyen rá elég szabadidőm. Most viszont úgy döntöttem, hogy szégyen, hogy még mindig addig se jutottam el, hogy megvegyem, szóval most már ott van az accomon és nagyon erősen elhatároztam, hogy jövő karácsonykor már ki lesz végezve (nem hiszem, hogy ezt is 100%olom majd) és jöhet a 3 goty.

DOOM
Tudtam, hogy még jönnek hozzá DLC-k, szóval a szokásos GOTY váró státuszban volt nálam a játék, aztán megtudtam, hogy csak multiplayer DLCk vannak hozzá. Ez számomra nagyon szimpatikus, hogy nem nyesnek ki a sztoriból részeket, hogy DLCben eladják, aki akarja megveszi a teljes single élményt, aki meg még hónapok múltán is tolja a multit annak hoznak újabb tartalmakat. Követendő példa. Ennek megfelelve be is kattintottam. Valószínűleg ennek a végigjátszásával kezdek.

ENSLAVED: Odyssey to the West Premium Edition
Erre nincs épkézláb magyarázatom, ha jól emlékszem a főnököm mondta, hogy ez egy igen jó játék, akkor feltettem wishlistre és valahogy minden sale-nél megakad rajta a szemem, hogy be kéne kattintani és most már felhergelt annyira, hogy be is kattintottam. 😊 Remélem eljutok addig, hogy volt is értelme bekattintani (kipróbálom) és még ráadásul tetszeni is fog.

Firewatch
Abszolút nekem való játék, ráadásul 1-2 egész jó díjat is behúzott a különböző év játéka listákon, szóval nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb megveszem és arra gondoltam, hogy a doom után tökéletes levezető lesz.

Reigns
Kerek 1 euro volt, sokfelé láttam, hogy egy igen kreatív kis light-hearted cucc, néha el lehet vele prüntyögni egy kicsit. Kipróbáltam és tényleg nagyon kis tréfás, szerintem inkább mobilra kellett volna megvennem, de tuti játszogatok még vele majd egy keveset.

Undertale
Az MINŐSÉGI indie cuccok hatalmas rajongójaként számomra is érthetetlen, hogy ez hogy maradhatott ki eddig, pedig sokak szerint ez a legjobb indie játék ever. Szégyelltem magam, hát bekattintottam, egészen biztos, hogy a DOOM és a Firewatch után/mellett ennek is nekiesek.
Részemről is +1 a felvételedhez.

Szerintem amúgy aki aktív tagja a topiknak és nem az a hozzáállása a dolgokhoz, a szoftverek ingyen, alanyi jogon járnak, annak simán helye van a csoportban.
IMYke2.0.0.0
Nem kell itt a megmondás.
WRZ verzióban megvannak valamelyik BD-n vagy DVD-n az anyagok.
Viszont, ezek szerint, nem olvastad Rapid81 hozzászólását...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sokan sokáig vártak arra, hogy végre megszüntetik ezt a Bioware pontos marhaságot és értelmes áron külön megvásárolhatóvá teszik az EA az ME2 és ME3 DLC-it. Ez a mai napig nem történt meg így érthető, hogy sokan kiakadnak emiatt. Főleg ha azt nézed, hogy mennyivel drágábban lehet csak a DLC-ket megvásárolni a játékhoz (kiváltképp idegesítő a dolog, mert az itteniek szeretik megvásárolni is amivel játszanak).

Így valahol érthető, hogy alternatív megoldásokhoz folyamodik az ember, mikor a dlc-kért az alapjáték árának 3-4, vagy akár 5x-ösét is elkérik. Nekem szerencsém volt, mert pár éve sikerült annyi pontot begyűjtenem, hogy mindent meg tudtam venni, de így se volt olcsó.

Az a baj egyébként a DLC-k hiányával hogy némelyik igencsak jól sikerült és vétek kihagyni. Hidd el Imrénk is sokkal több eredeti játékkal rendelkezik, mint amennyinél ilyen módszereket alkalmaz. Mellesleg ha hazánkban csak a játékosok 50-75%-a olyan lelkesen áldozna pénzt a kedvenceire, mint az itteniek akkor nem is lenne kérdés, hogy minden játékhoz lenne magyarítás is (na jó kissé azért túlzok, de szerintem a lényeget érted).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen> Ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem már ez a taglimit rég nem aktuális érv...Limit nélkül is lehet kontrollálni, hogy kit engedünk csatlakozni és kit nem.

MarkBlade
Más helyét nem szeretném átvenni.. <#lookaround> csak símán csatlakozni szeretnék egy jó fej bandához<#law>úgy is nagyrészt ide írók meg itt nézem a hozzászólásokat. Informatív és néhol vicces.. még mikor összerúgja a port pár ember az is normálisan történik.
Akkor miért nem rögtön már a tört verzióval játszol...
A ME-k DLC megoldása már feltünhetett volna, amikor megvetted az alapot. Ilyen megoldás is benne van a pakliban a kiadó részéről - ami rajta kívül mindenkinek rossz persze - de ez van; nem kötelező játszani vele, ha nem érzed teljesnek, inkább tiltakozz az ilyen fajta DLC politika ellen azzal, hogy nem játszol vele. Gondolom a no Early Access, no Pre-order, stb. betartása megy, akkor ez is menni fog.
Vagy nevezd át a topikot mondjuk "Eredetinek tűnő játékaink klub"-ra, ha az unlock-olós módszer mellett maradnál vagy ne nézz tükörbe 😊

Törölhető a hsz., ha gondolod.
IMYke2.0.0.0
Gamersgate UK - "Dishonored 2 - 20 font (*364,13) = ~7262 Ft.

//(ugyanez a "Ft-os" oldalon: 9306 Ft... <#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.24. 08:40:52

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rég láttunk Zsömi - de ez nem azt jelenti, hogy át "kell" adnod a helyed...
Itt nincs kötelező kvóta, amit hozni kell a részvényesek számára év végén.
<#law>

IMYke2.0.0.0
Ne kímélj kérlek - én is meg akartam / szerettem volna venni mindent a ME-khez, de nem teszik lehetővé számomra anélkül, hogy ne a 3x-osát fizessem ki annak, mint amit már eddig... -, priviben elküldhetnéd nekem a forrásodat mind a két részhez 😊

kill3r21
Srácok, látom lentebb hogy valaki szeretne csatlakozni EJ tagnak, én mivel már nagyon régóta nem vagyok aktív, nagyon szívesen átadnám a "helyem"
Fontoljátok meg!
Mindenesetre nagyon kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek 😊
Nagyon szépen köszönöm, ünnepek közt úgyis jönnek ide ismerősök, tökéletes hasznát fogjuk venni a mortal kombatnak egy kis koop mókához! 😊
Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találtam ugyanolyan DLC unlockert a 3. részhez, mint a 2-höz volt. 😊 Csak letöltöm, feltelepítem a DLC-ket, az unlockerrrel indítom az eredeti játékot és az EA bekaphatja a DLC politikáját. Hejjj! <#mf1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MarkBlade
Köszönöm a bizalmat, akkor már 3 támogatóm van <#worship>
Nem tudom mennyi igen kell hozzá hogy tag legyek, mindenesetre előre is köszönöm mindenkinek aki igent mond rám!<#law>
Jim Morrison
Á, így már értem, köszi az infót <#circling>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Itt egy kis update a holnapi nyereményjátékkal kapcsolatban. <#awink>
genndy
Régebben volt valami max. 40-es taglétszám meghatározva, de persze nem kőbe vésve. A kiszórások miatt akkor veled lennénk 35-en, az is jó szám, én nyomok rád egy igen-t.

#282434 Jim Morrison: betett whitelistjébe, azért tudsz rá jelentkezni úgy is ha nem vagy EJ-tag. Jelentkezhettél volna rá nyugodtan.

Nyerteseknek gratula! <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Pedig könnyű az első két pálya HC-ban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MarkBlade
Akkor csak 1/2 órával maradtam le..<#awink>
IMYke2.0.0.0
Majdnem fél órája.

IMYke2.0.0.0
Te tudod... a Hard nehézséggel én biztosan nem merném kezdeni...

MarkBlade
Elindult a Steam..
Tinman
Nagyon várom, hogy toljam, de most Michonne-t nem hagyom el, viszont az hamar lemegy... 1-2 pici esti gaming és már hoppanok is bele a Shadow Tactics HARD(!)-ba :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor és ezek szerint Tiéd lett a "Shadow Tactics" - Gratulálok <#eljen>
Én is szeretem azt a játékot.
Csak az első pályát több mint 2 óra (több teljes újrakezdés) alatt abszolváltam: KÉP
A másodikat is elkezdtem, és izzadtam 😊

MarkBlade
Köszönöm neked is!<#eljen><#worship>
Én is támogatom a belépésed.

Troger911
Köszi! Már csak aktiválni kéne, ha menne ugye az a fránya steam 😊
Tinman
Hogy micsoda?

Aztarohadt! Nem hiszem el! Ez most komoly?

Nem is tudok mit írni... teljesen lesokkoltál!

Nagyon nagyon szépen köszönöm! Tudom nem hiszed el, de ennél jobb helyre nehezen kerülhetett volna! Imádtam az összes Commandost és bizony le is toltam őket. Atyég micsoda ajándék! Őrület! <#worship>

Annyi türelmet kérek csak tőled, hogy TWD Michonne-t tolom, most vagyok a 2. fejezet elején, még 1 fejezet és végzek vele, utána AZONNAL tolom!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.23. 20:53:23

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Nagyon köszönöm az Oxenfree-t 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Mert ha olyankorra időzítenék, amikor mindenki tojik rá, akkor .... mindenki tojna rá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
mondjuk karácsonyra időzíteni ilyet külön gratula hozzá<#levele>
3Error
Kb. Élő Watch dogs Light... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.23. 20:19:38

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Gratula !

Plusz második kör gratulálás Pio-nak, Wesker-nek, I. Gaunt-nak, Atisz-nak és végül, de nem utolsó sorban Tinman-nek ! <#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Nem tudnak vásárolni az emberek = anyagi veszteség a cégnek. Na nem mintha megéreznék, de a sok lökött ezt nem fogja fel😊 DDOS meg egy olyan metódus, amihez nem kell ész, minden idióta akinek van hozzáférése erősebb szerverekhez/botnet-hez, 15 percig igazi hekkernek érezheti magát. Ez amolyan felnőtt óvoda😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A két másik nyertes nem az EJ csoportunk tagja - SG.hu-sok, és így nem tudom, hogy STEAM-en mi lehet a nevük.

lalakov
Név fordításban tudnál segíteni? chungee-n kívül megint bajban vagyok. ;-)
3Error
Mi értelme van ddos-ozni folyton a steam-et? Nem értem. Úgyse pusztul le végleg soha... <#whatever>

IMYke2.0.0.0
Innen is gratulálás a nyerteseknek <#eljen> - most már csak a STEAM-kliensnek kell drukkolni 😊

lalakov
Gratulálok a nyerteseknek!
A kulcsok elmentek, a Deus Ex-et küldöm, ha lesz Steam.

Alien: Isolation Collection: Athem
Just Cause™ 3: chungee
Deus Ex: Mankind Divided: Maxx1974
MerlinW
Támadás alatt vannak a szerverek és emellett pár idióta reddit-es mókus is csak ront a helyzeten.

[merlinw.org]

3Error
Eléggé... Vagy csak spúúúr a főnök normális szerverekre, etc-re?

Tinman
Szánalmas egy bagázs...

IMYke2.0.0.0
http://www.polygon.com
"Yes, Steam is down for everyone
The sales will have to wait a bit
by Ben Kuchera Dec 23, 2016, 11:44am EST"

MarkBlade
Biztos azért halnak le az oldalak mert hatalmas ajándék készül.. irónia on 😊
MarkBlade
Köszönöm... Ha nem most akkor majd legközelebb újra megpróbálom 😊 egy ideje már próbálok csatlakozni.. nem vagyok én sem ma csirke <#circling>
Atisz
Sosem volt problémám a uplay-jel nekem sem 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én támogatom, bár én is csak új tag vagyok, tehát nem biztos, hogy ildomos ez ügyben hallatni a hangomat.

grebber
Gondoltam csak felnézem Uplay-re mi van hogyé ...<#banplz> .... Origin az megy

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.23. 18:12:56

Next PC upgrade: 2022