Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.28. 16:30:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Wesker, grebber, ha csöndben maradtatok volna, bölcsek maradtatok volna...
Igen, de kizárólag telefont ajánl fel. Még egy szerencsétlen chatet sem hajlandó nyújtani.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.28. 16:15:13
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.28. 16:14:02
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
+ Barnyardos Mahjongot vitte már valaki
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 16:07:35
Next PC upgrade: 2022
@Rapid: "Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el."
Tényleg ez a legjobb, magyar szám, magyar ember, magyar nyelven, pillanat alatt megoldják, EA supportról csak jót hallottam. Ha neked ez a legegyszerűbb megoldás nem jó, akkor csak magadat szivatod.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.28. 16:06:08
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 14:37:41
Update: Nagy segítség vagy, mondhatom. A "nem akarok velük telefonon beszélni"-ből mit nem értettél meg?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.28. 14:31:32
#282726: Nagy cucc ,hívd te őket ilyen egyszerű.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 14:30:06
Az UFO-invázió, mint téma alapvetően nem volt friss, de játékban, pláne ebben a stílusban még csak megközelítően hasonlóan sem jelent meg előtte (azért a Space Invaders kissé más volt 😊. Nagy élmény volt kikutatni az idegenek eredetét és technológiáját. Sőt, idén játszva a 2012-es "új" játékot, azt is mocskosul élveztem, minden okosításnak köszönhetően, de minden butításnak az ellenére.
A Forgotten Realmsnál a kliséelemek összedobása mellett az lett volna a lényeg, hogy ha az ember már ismert fantasy világokat, esetleg abban a világban játékokat, 1998-ban nem volt nagy releváció maga a világ, annak a felhasználása az, ami dicsérhető. (És kritizálható is nyilván, ahogy az összes többi felsorolt játékba is bele lehet kötni. Megvannak a videojátékoknak a maguk limitációi.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.28. 13:46:57
Az FR-t pont nem nevezném jól összerakottnak, csak összehánytak bele mindent ami elképzelhető, és annyi. Ott aztán van minden, mint a búcsúban. Mondom ezt úgy, hogy magam is ebben játszottam a legtöbbet aztali RPG-t, és szeretem nagyon, de jól összerakottnak még véletlenül sem nevezném 😊 Viszont épp emiatt az eklektikus jellege miatt tényleg határtalanok a lehetőségek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.28. 12:23:38
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sokkal kényelmesebb és játéktörténelmi szempontból is jobb lépés nem elkészíteni a HL 3-at, hiszen így a HL 2 szinte mitikus magasságokba emelkedik ezáltal, mint az a legendás játék, aminek soha nem készül el a folytatása.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az UFO invázió lerágott csont (volt már akkor is), de a UFO Defense egyedi 2 szintes taktikai alapú harca a rengeteg felszereléssel és RPG elemekkel kiváló játékká tette. Valahogy ezt a kiválóságot hiányoltam a Jagged 2-ből.
"nem úgy megy az hogy csináljunk AAA játékot" minden alatt adott nekik szimplán ugyanúgy kellett volna átskinezni a crysis 3-at kicsit mokolni a storyn tudod ahogy a mai nagyok teszik és dől a lé..
De nekem mindegy. Eddig se nagyon úgy tűnt, hogy lesz több Crysis menjenek csődbe azt legalább akkor nem lesz nehéz ,mert tudom nem is lesz soha. Amíg "működnek" talán van 0.5% remény
[merlinw.org]
Én a paraszt vezetőket gyűlölöm ,mert azok viszik csődbe a céget nem a munkásokat akik parancsra cselekednek.
Ebben az esetben egyedül neked rossz, mert valszeg soha nem lesz már Crysis. Átérzem, még ha nem is szeretem a sorozatot, én sem örülök, ha meghal egy általam szeretett cím. De ilyen az élet, megy tovább. A filmsorozatoknak is vége, mikor vége. Ez van.
Viszont szánalmasnak bagázsnak nevezni egy tehetséges 7-800 fős csapatot (7 céget/stúdiót), akik 10 évig képesek voltak megállni ebben a gyilkos iparban... ráadásul örömet okoztak neked a termékeikkel... nos ez már csak téged minősít.
[merlinw.org]
amúgy teljesen egyetértek, ezeken kívül semmi érdemleges. most még gyorsan kiadják robinsont oculusra, talán nyernek vele kis időt, muszáj hozniuk valami crysist. ha kell a pénz muszáj lesz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Far Cry - übercsászár volt megmutatták ki az isten
Crysis - ismét megmutatták ki a tech pápa
Crysis Warhead ......azbeszt meg......zsír
Crysis 2 - jöttek a konzolok 😞
Crysis 3 - o jeah bébi ismét a techcsászárság trónján
Ryse - back in the biznisz bébi
és ezzel le is lehet zárni a Crytek történetét.Amikkel ezeken kívül maszatoltak az mint a halálukat készítettek elő + az is közrejátszott hogy ez a 5 cím 2004 -2014 között jött létre. 10 év alatt 5 cím.... Más cégek egy évben min 2-3 olyan AAA címet kiad kihullik az ember haja..
Azt már meg sem említem ,hogy lehetett úgy elindítani az enginejüket a licenszelhetőség útján ahogy ők tették?Nem csoda hogy a kutya se használta/használja.
Bármennyire is szarozzák a Crysisokat lazán hozták 3+ milliós eladásokat,de ők ehelyett mobákat meg alig 1 millás bázissal rendelkező VR -re szarokat fejlesztenek. Ezek után ha csődbe mennek meg is érdemlik. Ezt az 500 millát is olyan jól elfogják tapsolni a semmire ,hogy öröm lesz nézni a további szenvedésüket
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.27. 21:56:30
Év játéka dobogós nálam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Humble GameDev Software Bundle: lehet most én vagyok az egyetlen itt aki örül ennek a csomagnak, mert a Spiter Pro-t behúzhatom az alapcsomagból 1$-ért. Mostanában karakter animálással, pályatervezéssel töltöm a szabadidőm egy részét és ez most egy ajándék nekem ennyiért.
Ezek se normálisak...
Meg hát az achik, az achik, megvan mind? He? Kimaxolni! 😉
@wantonly: 120-hoz közelibb az már csak az alapjátéknál is, gwenttel 150, kiegekkel meg simán veri a 200-at, és az nagyon JÓ!
És mindeközben:
Humble GameDev Software Bundle
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.