Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Már kiküldték a kódokat?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Aki szeretne egy Syberia 1-et az ne kíméljen PÜ-ben. Ingyen adom! <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.28. 16:30:51
Scooter
Szuper felajánlás! <#eljen> Nálam betalált a játék de nagyon.
IMYke2.0.0.0
Durva, hogy egyetlen egyet sem ismerek ezek közül?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Nem vagyok hajlandó telefonálni. Ez a 21. század. Nehogy már ne lehessen valamit Interneten elintézni...

Wesker, grebber, ha csöndben maradtatok volna, bölcsek maradtatok volna...

Igen, de kizárólag telefont ajánl fel. Még egy szerencsétlen chatet sem hajlandó nyújtani.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.28. 16:15:13

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Én is a Mahjongra repültem rá, hát népszerű 😄 Köszi a lehetőséget 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.28. 16:14:02

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Troger911
Asszonynak kellett a sok Mahjong 😊 Próbáltam nyerni, aztán mikor megláttam mennyi a bundli ára...
grebber
Legelsőt vittem köszi. Kurva steamgiftsen nem tudtam 76millió közül se megnyerni<#eljen>

+ Barnyardos Mahjongot vitte már valaki
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 16:07:35

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy
<#taps><#worship>

@Rapid: "Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el."
Tényleg ez a legjobb, magyar szám, magyar ember, magyar nyelven, pillanat alatt megoldják, EA supportról csak jót hallottam. Ha neked ez a legegyszerűbb megoldás nem jó, akkor csak magadat szivatod.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.28. 16:06:08

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Lehet kiskorába zaklatta valami pedofil telefonbetyár<#eplus2>

wesker24
Hát akkor igy jártál ha arra nem vagy képes hogy elmond mi a bajod akkor magadra maradtál, a problémáddal ennyi !
Dzsini
idáig eljutottál már?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.28. 15:31:15

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Bakker a Syberia kulcs a spam mappában landolt tessék odafigyelni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
A Steames Mass Effect kódomat nem eszi meg az Origin. Ennyi a bajom. Én nem telefonálgatok velük, az tuti. Ha nincs ticket rendszer, akkor kapják be.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Te meg a franctól parázol ennyire ? Ennyire paranoiás vagy ? Na ne már vazze ! Nekem is bajom volt az Origin-nel felhívtam őket telefonon azonnal kapcsoltak is és 5 perc alatt már meg is oldották az ügyemet, és készségesen álltak mindenben a segítségemre, ha ennyire paranoiás és makacs vagy hogy nem akarod őket felhívni, akkor el is felejtheted öket, mert írásban nem fognak válaszolni neked, szóval ha makacskodsz akkor csak görcsölj a problémáddal amig meg nem gondolod magad ennyi.
grebber
Ja hogy neked nem kell segítség értem. Akkor görcsöljél emailekkel megérdemled magad
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 14:37:41

Rapid81
Mondom engem ne hívogassanak. Pont ezt írtam. Én le akarom írni a bajom és oldják meg. Pont.

Update: Nagy segítség vagy, mondhatom. A "nem akarok velük telefonon beszélni"-ből mit nem értettél meg?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.28. 14:31:32

grebber
Minek amikor van magyar ügyfélszolgálat? Ha írogatsz csak az idődet húzod. Telefonon megoldanak bármit. Egyetlen értelmes supportja az EAnek van... Addig jó amig onnan nem lesznek kipaterolva a magyarok<#banplz>

#282726: Nagy cucc ,hívd te őket ilyen egyszerű.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.28. 14:30:06

Rapid81
Hogy a pitében lehet support ticketet felvenni az Originen/EA-nél? Mindenáron a telefonszámomat kéri, hogy felhívnak, de engem ne hívogassanak. Email már nem menő?

A JA2-ben összetettebb a harc, sokkal nagyobb a szerepe a nem harci képességeknek (mondjuk a bombaszakértőimet a JA1-ben sokkal jobban kihazsnáltam), és a felszerelési tárgyak sokszorosát teszik ki az X-COM-ban megtalálhatóknak. Ettől lehet kevésbé szeretni, érthető, ha neked nem jött be, de más még megtalálhatta a kiválóságot benne.

Az UFO-invázió, mint téma alapvetően nem volt friss, de játékban, pláne ebben a stílusban még csak megközelítően hasonlóan sem jelent meg előtte (azért a Space Invaders kissé más volt 😊. Nagy élmény volt kikutatni az idegenek eredetét és technológiáját. Sőt, idén játszva a 2012-es "új" játékot, azt is mocskosul élveztem, minden okosításnak köszönhetően, de minden butításnak az ellenére.

A Forgotten Realmsnál a kliséelemek összedobása mellett az lett volna a lényeg, hogy ha az ember már ismert fantasy világokat, esetleg abban a világban játékokat, 1998-ban nem volt nagy releváció maga a világ, annak a felhasználása az, ami dicsérhető. (És kritizálható is nyilván, ahogy az összes többi felsorolt játékba is bele lehet kötni. Megvannak a videojátékoknak a maguk limitációi.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.28. 13:46:57
Voltan
"A Forgotten Realms szerintem a legjobban összerakott és legtöbb lehetőséget rejtő fantasy világ, ráadásul elég régi is ahhoz, hogy ne nevezzük annyira szenzációhajhász lépésnek a megalkotását."

Az FR-t pont nem nevezném jól összerakottnak, csak összehánytak bele mindent ami elképzelhető, és annyi. Ott aztán van minden, mint a búcsúban. Mondom ezt úgy, hogy magam is ebben játszottam a legtöbbet aztali RPG-t, és szeretem nagyon, de jól összerakottnak még véletlenül sem nevezném 😊 Viszont épp emiatt az eklektikus jellege miatt tényleg határtalanok a lehetőségek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Nem tudom, lehet kaptak egy vagy több befektetőtől pénzt pár éves kutatás/fejlesztésre. Mint a UStream az IBM-től.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.28. 12:23:38

[merlinw.org]

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
BUÉK giveaway:

(erre is az SG.hu csoport tagjai jelentkezhetnek)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.12.28. 11:27:25

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Gratula! 😊
darkSectorxxx
<#integet2>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ZsZso
Itt is nagyon szépen köszönöm!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Atisz
Érdemes kivárni a GOTY kiadás árzuhanását, mivel az alapjáték + kiegészítők felállás jóval többől jön ki.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lalakov
GOG-os Witcher 3 1990-ért kapható most a CDGalaxys-nál.
Atisz
Kártyapénzből meg tudnák csinálni, ha akarnák 😉

Sokkal kényelmesebb és játéktörténelmi szempontból is jobb lépés nem elkészíteni a HL 3-at, hiszen így a HL 2 szinte mitikus magasságokba emelkedik ezáltal, mint az a legendás játék, aminek soha nem készül el a folytatása.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A Forgotten Realms szerintem a legjobban összerakott és legtöbb lehetőséget rejtő fantasy világ, ráadásul elég régi is ahhoz, hogy ne nevezzük annyira szenzációhajhász lépésnek a megalkotását.

Az UFO invázió lerágott csont (volt már akkor is), de a UFO Defense egyedi 2 szintes taktikai alapú harca a rengeteg felszereléssel és RPG elemekkel kiváló játékká tette. Valahogy ezt a kiválóságot hiányoltam a Jagged 2-ből.

grebber
Crysis keressél rá bármelyikre mennyit adtak el...... na most ismét keressél rá hogy ezeket a mostani VR ótvarokat veszi -e egyáltalán valaki.... Nos vajon melyik hozhatott több pénzt? Nem kell agytrösztnek lenni melyiknek van több értelme...

"nem úgy megy az hogy csináljunk AAA játékot" minden alatt adott nekik szimplán ugyanúgy kellett volna átskinezni a crysis 3-at kicsit mokolni a storyn tudod ahogy a mai nagyok teszik és dől a lé..
De nekem mindegy. Eddig se nagyon úgy tűnt, hogy lesz több Crysis menjenek csődbe azt legalább akkor nem lesz nehéz ,mert tudom nem is lesz soha. Amíg "működnek" talán van 0.5% remény

MerlinW
Az a probléma hogy nem tudod vagy egyszerűen nem akarod elfogadni/felfogni hogy működik a világ. Eltaposol, vagy eltaposnak. Senki sem fog dollármilliókat költeni x száz emberre, irodára, egyéb költségekre ha az nem térül meg. Egy AAA játék fejlesztése meg mindig hatalmas kockázat volt, nem úgy megy az hogy csináljunk AAA játékot és majd lesz pénzünk.

[merlinw.org]

grebber
"Viszont szánalmasnak bagázsnak nevezni egy tehetséges 7-800 fős csapatot" Biztos aki ilyet tesz féreg is lenne...
Én a paraszt vezetőket gyűlölöm ,mert azok viszik csődbe a céget nem a munkásokat akik parancsra cselekednek.

Quake 4 a második rész folytatása, legalábbis abban a világban játszódik ha jól rémlik! Az első rész ami totál más volt pentagram, démonok stb...

MerlinW
Crytek december óta 2 stúdióval és alig 200 alkalmazottal rendelkezik. Valószínűleg feloszlik, profilt vált. Nincs ebben semmi extra, valószínűleg így éri meg a tulajdonosoknak. Valve és Bioware is ~15 játékot tett le az asztalra 20 év alatt és azóta is boldogak. Bioware átalakult, az alkalmazottak egy része átment máshova, a tulajdonosok meg számolják a milliárdokat, amit az EA fizetett a cégért. Akik kiadnak évente 2-3 AAA címet, azok nem fejlesztőcégek, hanem kiadók, akik alatt több ezer ember és 20+ stúdió dolgozik. Nem időhúzás miatt tart 1 órán át ezeknek a játékoknak a stáblistája.

Ebben az esetben egyedül neked rossz, mert valszeg soha nem lesz már Crysis. Átérzem, még ha nem is szeretem a sorozatot, én sem örülök, ha meghal egy általam szeretett cím. De ilyen az élet, megy tovább. A filmsorozatoknak is vége, mikor vége. Ez van.

Viszont szánalmasnak bagázsnak nevezni egy tehetséges 7-800 fős csapatot (7 céget/stúdiót), akik 10 évig képesek voltak megállni ebben a gyilkos iparban... ráadásul örömet okoztak neked a termékeikkel... nos ez már csak téged minősít.

[merlinw.org]

Jim Morrison
ahh sorry, én hibám, azt hittem az INSIDE os hsz re válaszoltál, arról már meg is feledkeztem 😊
amúgy teljesen egyetértek, ezeken kívül semmi érdemleges. most még gyorsan kiadják robinsont oculusra, talán nyernek vele kis időt, muszáj hozniuk valami crysist. ha kell a pénz muszáj lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Számomra akik saját magukat "csődbe" (most ismét kaptak alamizsnát kb semmit nem fognak kezdeni vele ezt most mondom neked) tehát csőd közelbe juttatnak egy "nagy múltú" céget többször is (folyamatosan) az egyre jobban halmozódó elmehibbant ötleteivel az számomra szánalmas.

Far Cry - übercsászár volt megmutatták ki az isten
Crysis - ismét megmutatták ki a tech pápa
Crysis Warhead ......azbeszt meg......zsír
Crysis 2 - jöttek a konzolok 😞
Crysis 3 - o jeah bébi ismét a techcsászárság trónján
Ryse - back in the biznisz bébi
és ezzel le is lehet zárni a Crytek történetét.Amikkel ezeken kívül maszatoltak az mint a halálukat készítettek elő + az is közrejátszott hogy ez a 5 cím 2004 -2014 között jött létre. 10 év alatt 5 cím.... Más cégek egy évben min 2-3 olyan AAA címet kiad kihullik az ember haja..
Azt már meg sem említem ,hogy lehetett úgy elindítani az enginejüket a licenszelhetőség útján ahogy ők tették?Nem csoda hogy a kutya se használta/használja.

Bármennyire is szarozzák a Crysisokat lazán hozták 3+ milliós eladásokat,de ők ehelyett mobákat meg alig 1 millás bázissal rendelkező VR -re szarokat fejlesztenek. Ezek után ha csődbe mennek meg is érdemlik. Ezt az 500 millát is olyan jól elfogják tapsolni a semmire ,hogy öröm lesz nézni a további szenvedésüket
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.27. 21:56:30

Jim Morrison
miért szánalmas brigád ha szabad kérdeznem ?😊

Voltan
Igen, zseniális játék lett. Végigvittem én is már, de még tuti visszatérek, mert rég játszottam ilyen király "old school" FPS-sel!
Év játéka dobogós nálam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Igaz, lehet alábecsültem, sajnos nem tudom mennyit tettem az alapjátékba + első kiegbe, mert a kliens nem számolta (gog-on játszom, de lustaságból a steam kliensen belül indítom, mert így minden egy helyen van - persze így egyik kliens sem számolta).

Humble GameDev Software Bundle: lehet most én vagyok az egyetlen itt aki örül ennek a csomagnak, mert a Spiter Pro-t behúzhatom az alapcsomagból 1$-ért. Mostanában karakter animálással, pályatervezéssel töltöm a szabadidőm egy részét és ez most egy ajándék nekem ennyiért.
MarkBlade
<#eljen>
grebber
Te vagy a megmentőjük akkor annak a szánalmas brigádnak 😞

Jim Morrison
idén 1 bundlit vettem, az a cryengine assetes bundli volt 😊

Jim Morrison
bevallom virágbóti, de majd mindenképp megveszem, megérdemli és akkor jönnek az achik 😊)

IMYke2.0.0.0
"Humble GameDev Software Bundle"

Ezek se normálisak...

genndy
Nyugodtan kezdd el elölről, mert a vége alapján egy csomó minden érthetőbb lesz az elejéről (is), és VAN értelmes sztorija, világa.
Meg hát az achik, az achik, megvan mind? He? Kimaxolni! 😉

@wantonly: 120-hoz közelibb az már csak az alapjátéknál is, gwenttel 150, kiegekkel meg simán veri a 200-at, és az nagyon JÓ!

És mindeközben:
Humble GameDev Software Bundle

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>