Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Komoly felajánlás volt. Grat nekik, neked meg köszi a lehetőséget 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Az INSIDE-ot BigBlue, a Witcher 3 GOTY-t ZsZso nyerte, az EJ-seknek szerencséjük volt 😊 Mindketten fönt vannak a barátlistámon, úgyhogy közvetlenül Steamen küldtem az ajándékot. Gratula!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Én nyertem! ....volna, ha jelentkezem, de nem. <#fogmosas>

Aki megnyerte annak a minimum 100+ órához kellemes időtöltést kívánok. 😊

Lassan amúgy ideje lenne elkezdenem a Blood and Wine-t, ha már előrendeltem. 😛
Jim Morrison
én nyertem, de a gép mégsem engem ír 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wesker24
És nem is én ! 😄
darkSectorxxx
Ésnemisén. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Gratulálok a ~1,5 perccel ezelőtt véget ért, genndy felajánlásából megnyert "The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition" tulajdonosának - aki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem én vagyok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Lehet előbb rátaláltál a megoldásokra, keveset haltál, nem annyira álltál meg körbenézni... 😊

Jim Morrison
áá mondjuk ja, jogos.

#282682: szerintem nem volt több. kvázi végig jobbra nyilat kellett nyomni. Volt még az elején egy kutyás-kerítéses rész, azt rühelltem, meg pár kis hableányos jelenet, ott meghaltam párszor.
Amit szerintem kihagytam, az a
vége felé, mikor először van felül a víz, és le vannak kötözve a hullák, és ahol le kell menni egy szintet egy kockáért, ott volt egy kapcsoló jobbra fent, de én először "felmentem a vízbe" és már nem tudtam visszajönni. Nem tudom mire volt jó az a gomb, bár kétlem, hogy +30 perc játékidőt jelentett volna.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
+1

Totti5
Jó gyors voltál, nekem 3.5-4

Nem csalóka valami ( az érzés? )? 2 óra körül nagyon rohanni kell, elsőre nem igen jön az ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
+1 én is imádtam a játékot, pláne a végét. 😄

Fpocok
Ez nem volt spoiler.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
Most értem az INSIDE végére. (nem tudom 2-2,5 óra volt kb)

Nem spoiler,de biztonság kedvéért:
na de ténylegMI A FASZ? merült fel bennem a kérdés a vége felé... nem tudom ezek mit szívtak, de hogy nem józanul jutottak erre az biztos.

baromi hangulatos, pengén megcsinált játék. kivitelezés, meg minden egyéb csillagos ötös. ajánlom.

Jaja, még egy ilyen jellegű résznek akkor lenne értelme, ha várnának vele minimum ~3 évet. Én örülök, hogy nem minden FPS ilyen és hogy tovább haladt a műfaj, de ~3 évente egy ilyen kiváló minőségű nosztalgia atombomba nagyon elférne. Mostanában hosszú szünet után volt egy remek wolfenstein és egy remek doom, szóval pár évig pihentessék, ne csapjon át rókabőrbe.
Jövőre jöjjön mondjuk inkább egy nosztalgia atombomba dune vagy cnc modern köntösben... 😊
Akkor mindenképp próbáld ki, ha van rá módod, mi haverokkal csináltuk, őrületesen nagy fun tud lenni, még ha nem is túl effektív. 😄
DasIsFuck
Na erről fogalmam nem volt a játékkal kapcsolatba😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Totti5
Doom 3 frankó volt, bár sok kritika érte akkoriban. Én bírtam, Quake 4 dettó, azt is. Mások voltak mint ami a sorozat, de kellett ilyen is. Doom 4 amúgy hasonló lett volna, de lelőtték mert a fejlesztők sem a Doomot látták benne hanem egy modern FPSt, az pedig nem Doom.

Doom szépen tiszteleg az első 2 rész emléke előtt és ülteti át 2016ba azokat, ennél jobban nem igen lehetett volna. Talán a Doom 5 majd más lesz, én remélem, mert a Doom azért kimaxolta az ebben rejlő dolgokat.

grebber
Ezt nem lehet tanitani ezt érezni kell.

Next PC upgrade: 2022

Mester taníts minket, hogy mit is jelent a jó ízlés!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MoRT2195
A Quake 4 bár nem olyan volt mint a korábbi részek, és inkább a single volt szerintem ott a lényeg, de én hasonlóan jól szórakoztam vele, mint a Quake 3 multijával. 😊 Más fajta, de jó játék, nem kell szidni, amiért próbált újítani, mert nem lett rossz játék, csak a Quake név miatt fikázzák sokan a 4-et.
MerlinW
+1000

[merlinw.org]

Igen igen, hiszen az ízlés az egy objektív dolog és így létezik olyan belőle, hogy "ótvar" és nem pedig csak különbözö vélemények vannak. 😊

Why so serious?

grebber
Jaja engem is sokszor sokkol ,hogy másnak milyen ótvar az ízlésé ,de szerencsére ezért különbözünk.Mennyi jó gametől esnék el meg filmtől ha nem így lenne..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.27. 18:45:10

IMYke2.0.0.0
Eddig is tudtam, hogy furcsán vagy bekötve, de ez megint csak sokkol... és fog még párszor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Akkor valami petíciót kell inditani,hogy minél több Doom 3-at meg Quake 4-et mert ezek a hibás elnevezésű atomüber cuccok überelik a tényleges fost...

MerlinW
A Doom harmadik része idén jelent meg. A "Doom 3" című játéknak annyi köze volt a Doom-hoz, mint Mario-nak a Mass Effect-hez. Magyarult te nem Doom-mal játszottál, hanem egy Doom című tucat shooterrel.

Ugyanez van a Quake 4-el is. Az is valami hibásan elnevezett termék.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.27. 18:36:52

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Én mindig allul a sávon lapozgattam a játékok közt, vagy te melyik részére gondolsz?

IMYke2.0.0.0
<#wilting><#wow3><#wilting><#falbav><#wow2>

grebber
Ez az amazon is mekkora gáz lett. Rége tök faszán összeszedett volt az oldal akciókkor most meg úgy kell vadász ,hogy találj akciós cuccot.

kigyi
Ha valakinek kell Amazonon Division Gold 24.99

Alapjáték + SP
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.27. 18:23:45

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

A howlert mindenképp mikrofonba visítozva játszd (ha nem túl érzékenyek a szomszédok 😊 )! 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.27. 18:07:36
DasIsFuck
Rég vettem már steames akcióba és steamen játékot, de most vettem párat.

Enemy Front,Memoria,Stalker Cop,To the Moon,The Howler.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

MoRT2195
Tök jó, a Borderlands Triple Pack-ből csak a Pre Sequel hiányzik, és ha megveszem a csomagot, akkor összesen csak 4.20 eurót kell fizetnem. 😊 Ennyit megér igazán, nem is hiszem, hogy nagyon lesz olcsóbb bármikor is. Steamen biztos nem. 😊
grebber
Akkor nagy szerencsém ,hogy csak a Doom 3-al kezdtem az isten! Sajnos a BFG-t elkurták ,mert nem voltak képesek normálisan belőni az acsi rendszert (nem adja őket) így már értelme sincs újra játszani 😞

Totti5
Doom 1 is ilyen volt. Nem fos, csak más mint a Doom 3. Nem hiszem hogy túlságosan szarozva lenne a Far Cry széria. Töretlenül sikeres.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 17:17:19

grebber
És akkor a Far Cry-t meg a Crysisokat szarozták...... Azokat inkább játszom végig évente min 2x mint ez a fost majd még1x
"arena-gore-action-shooter stílus nagyon nem a Te műfajod" az ilyen maradjon meg ótvar multinak felesleges single playerként eladni.

Én max a multijáról vagyok negatív véleménnyel, ránéztem arra is, de az sajnos nagyon középszerű lett és ez simán le is rontja a játékot mondjuk úgy 8,5/10-ig. Kár, hogy erőltették a most divatos fejlődési rendszert, ha egy sima klasszikus arena shooter lett volna lehet, hogy elszórakozok vele pár órácskát.

A kritika amúgy erősen oda volt érte:

Meg bezsebelt jónéhány év shootere/év akciójátéka/év játéka címet is.

Ezzel nem azt mondom, hogy biztos mindenkinek tetszik, hisz ez egy szubjektív kérdés, de azért az ilyen "felkötöttem volna magam" kaliberű kirohanás ennél a játéknál szerintem arra utalhat, hogy ez az arena-gore-action-shooter stílus nagyon nem a Te műfajod. 😊

Azért a doom 3 egész más jellegű játék volt, inkább horror, a címen kívül nincs sok kapcsolat a két játék között. Ez a rész vastagon visszanyúl a sorozat gyökereihez.

Viszont ha kicsit gondolkodtam is a kimaxoláson, az ajánlatod után egészen biztos vagyok benne, hogy nem fog megtörténni, szóval köszi, hogy megspóroltál nekem jó sok órát... 😄
grebber
Akkor én is a Doom-ról.

Nagy szerencse ,hogy ingyen kaptam mert szerintem felkötöttem volna magam ha ezért pénzt kiadok. A foscsira online multis játékokba raknak kb ilyen fajta "single" playert ami ebbe van. A doom 3 valami ultraklasszissal jobb.

Annyi a jó benne hogy rohadt nehéz aki ezt legnehezebb szinten végigtolja képzelje azt hogy lehuztam szájjal eskü megérdemli az ilyen ember.

DOOM végigjátszva, szerintem nemhogy idén de talán az évtizedben nem volt még ehhez foghatóan jó single player shooter. Annak ellenére, hogy a végén már arénáról arénára mentem irtani a démonokat sem volt egy pillanatig se unalmas, mert annyira jó a ritmusa a harcnak, hogy simán leköti az embert. Az ilyen játék megéri a pénzét, ráadásul nem szabdalták a sztorit DLC-kre, csak multi DLC-k vannak hozzá. Ajánlom mindenkinek, aki bírja a rengeteg vért és trancsírt.

Véleményem tömören:

Ja és a végigjátszástól garantáltan kétszeresére duzzadnak a golyóitok és legalább 30 centit vastagszik a nyakatok. 😄

Nincs. Nem lenne EA az EA, ha nem úgy adják ki a trilógia kiadást, h kihagyják belőle a DLC-ket. Rossz vicc.
Troger911
De most már van 😊
IMYke2.0.0.0
"Nem is te lennél, ha nem lenne róla táblázatod"

Nem volt - a téma felmerülésekor készítettem, pont azért, hogy átláthat és követhető legyen.

MarkBlade
Érdekes ez a Mass Effect téma. Az első része nagyon bejött. Aztán a második elsőre nem tetszett mert túl akciós lett.. de másodikra már jobban bejött mint az első része. Viszont a hárommal nem tudok kibékülni. Nem fog meg egyszerűen..
Troger911
<#worship> Nem is te lennél, ha nem lenne róla táblázatod 😄 Köszi!
IMYke2.0.0.0
Itt vannak, magyarul - összeszedettebben a Mass Effect 2 DLC-k és ami a legfontosabb: az átfedések is jelezve vannak:

//Fontos: a táblában a "kiegészítő" a ruházat / fegyverzet kiegészítőt takarja
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.27. 09:40:37

IMYke2.0.0.0
"Important Update: We’ve received a statement from Crytek Istanbul, saying the rumors going around various news sites and social media about the “Turkish investment in Crytek” are not reflecting the truth. In order to avoid any misunderstanding, we’ve deleted unconfirmed parts. Below, you’re only seeing the speech of PM Yıldırım about “the three Turkish brothers living in Germany, who own a leading company in the gaming sector” and their investment plans in Turkey

Read more http://hardavenue.com/crytek-invest-500m-turkey/"

Dzsini
Simán kiadhatnának egy complete trilogy packot úgy, ahogy a warezos népségek többször összerakták - minden előrendelői, promóciós és egyéb dlc tartalommal, legfrissebb javításokkal, minden kiegészítővel, egy egyszerű telepítővel, külön aktiválós meg bioware pontos meg egyéb ugrókötelezés nélkül.
Nem hiszem, hogy akik 2010-12 környékén előrendelték, azok most jelentősen háborognának azért, hogy az ő exkluzív páncélzatuk elérhetővé válik egy 2016-7-ben vásárló játékos számára.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Köszi! Visszakeresek!