Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Aki megnyerte annak a minimum 100+ órához kellemes időtöltést kívánok. 😊
Lassan amúgy ideje lenne elkezdenem a Blood and Wine-t, ha már előrendeltem. 😛
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#282682: szerintem nem volt több. kvázi végig jobbra nyilat kellett nyomni. Volt még az elején egy kutyás-kerítéses rész, azt rühelltem, meg pár kis hableányos jelenet, ott meghaltam párszor.
Amit szerintem kihagytam, az a
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem csalóka valami ( az érzés? )? 2 óra körül nagyon rohanni kell, elsőre nem igen jön az ki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem spoiler,de biztonság kedvéért:
baromi hangulatos, pengén megcsinált játék. kivitelezés, meg minden egyéb csillagos ötös. ajánlom.
Jövőre jöjjön mondjuk inkább egy nosztalgia atombomba dune vagy cnc modern köntösben... 😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Doom szépen tiszteleg az első 2 rész emléke előtt és ülteti át 2016ba azokat, ennél jobban nem igen lehetett volna. Talán a Doom 5 majd más lesz, én remélem, mert a Doom azért kimaxolta az ebben rejlő dolgokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.27. 18:45:10
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanez van a Quake 4-el is. Az is valami hibásan elnevezett termék.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.27. 18:36:52
[merlinw.org]
Alapjáték + SP
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.27. 18:23:45
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.27. 18:07:36
Enemy Front,Memoria,Stalker Cop,To the Moon,The Howler.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.27. 17:17:19
"arena-gore-action-shooter stílus nagyon nem a Te műfajod" az ilyen maradjon meg ótvar multinak felesleges single playerként eladni.
A kritika amúgy erősen oda volt érte:

Meg bezsebelt jónéhány év shootere/év akciójátéka/év játéka címet is.
Ezzel nem azt mondom, hogy biztos mindenkinek tetszik, hisz ez egy szubjektív kérdés, de azért az ilyen "felkötöttem volna magam" kaliberű kirohanás ennél a játéknál szerintem arra utalhat, hogy ez az arena-gore-action-shooter stílus nagyon nem a Te műfajod. 😊
Azért a doom 3 egész más jellegű játék volt, inkább horror, a címen kívül nincs sok kapcsolat a két játék között. Ez a rész vastagon visszanyúl a sorozat gyökereihez.
Viszont ha kicsit gondolkodtam is a kimaxoláson, az ajánlatod után egészen biztos vagyok benne, hogy nem fog megtörténni, szóval köszi, hogy megspóroltál nekem jó sok órát... 😄
Nagy szerencse ,hogy ingyen kaptam mert szerintem felkötöttem volna magam ha ezért pénzt kiadok. A foscsira online multis játékokba raknak kb ilyen fajta "single" playert ami ebbe van. A doom 3 valami ultraklasszissal jobb.
Annyi a jó benne hogy rohadt nehéz aki ezt legnehezebb szinten végigtolja képzelje azt hogy lehuztam szájjal eskü megérdemli az ilyen ember.
Véleményem tömören:

Ja és a végigjátszástól garantáltan kétszeresére duzzadnak a golyóitok és legalább 30 centit vastagszik a nyakatok. 😄

Nem volt - a téma felmerülésekor készítettem, pont azért, hogy átláthat és követhető legyen.

//Fontos: a táblában a "kiegészítő" a ruházat / fegyverzet kiegészítőt takarja
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.27. 09:40:37
Read more http://hardavenue.com/crytek-invest-500m-turkey/"
Nem hiszem, hogy akik 2010-12 környékén előrendelték, azok most jelentősen háborognának azért, hogy az ő exkluzív páncélzatuk elérhetővé válik egy 2016-7-ben vásárló játékos számára.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.