Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a gifem újra. Mit látsz?
Én azt látom rajta, hogy Negan rohadtul, qrvára elégedett és a szájáról ezt olvasod le: "Yeah!" Mellé ahogy mondja, pedig még egy "ez igen!" is leolvasható.
Ha te erről a gifről azt olvastad le, hogy nem vagyok vele elégedett az komoly probléma.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Technikailag is rendbe van már téve akkor, ahogy olvaslak.
Még megrágom, de érik bennem a vásárlás 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
A bohóckodás benne "életszerűbb" lenne, mint egy GTA 5-ben.
Saints Row-kat már rongyosra játszottam, és a full maxhoz már csak az erőltetett kooperatív öcsik hiányoznak.
A 3-ast meg majd egyszer eljuttatom addig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más:
A Homefront: The Revolution + DLC megéri ezt az árat?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Elhiszem, hogy nem rohantál végig rajta, de abban biztos vagyok, hogy szinte semmit nem láttál a játékból.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mivel ezek szerint vállaltan szereznek kulcsot nem tisztázott forrásból ezért gondolom már sose fognak visszakerülni az Is there any dealre vagy a gamedeals subredditre.
Illetve most nézem, hogy a doom az font és nem euro, így végül is közel annyiba kerülnek, mint a többi store (amiből lejön a házi kedvezmény persze, de az nyilván más tészta), szóval simán lehet legit.
Ez mondjuk elég rideg:
"The announcement referenced similar accusations that surfaced in May, when The Witcher 3: Wild Hunt developer CD Projekt RED said a deal on Green Man Gaming used keys coming from an "unknown source" and, as a result, none of the revenue was being received by the studio."
Jelenleg meg azt mondják a Witcher 3-nál, hogy "Source: Authorised Distributor". Na én itt simán tartok attól, hogy továbbra is a CD Projekt RED issza a levét a dolognak. Mondjuk jelenleg amúgy is out of stock, szóval csak elméleti szinten érdekes a dolog.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.28. 23:48:31
Nyilván lódíthatnak is, de lehet nyomozgatni kiadók, játékok honlapján, supportoldalán. Azóta például a UbiSoft szerint is hivatalos partnerük a GMG.
Why so serious?
példa 1 - Ubisoft
példa 2 - Activision Blizzard
azért van ellenpélda is
Hogy a Bethesdával mi a helyzet nem tudom, de tekintve, hogy ezek alapján többedszer adja jócskán áron alul nagyjából biztosra vehető, hogy nem legit módon szerzett kulcsokról van szó.
Egyébként steam árakból kiindulva jelenleg az orosz és kínai régióban szerezhető be 10 euró körüli áron a doom, valószínűleg ezen piacok valamelyikéről származik.
Ez persze a szokásos módon szinte biztos, hogy nem jelenti azt, hogy valaha gond lenne a kulccsal.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pedig tényleg felesleges minden szó és minden betű róla. A gif tökéletesen kifejezi a véleményem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.12.28. 22:47:49
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mire január eleje lesz addigra úgyis lejár ez az akció, szóval várok tovább. 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

GreenManGaming - Black Friday - 67% + ezzel a kóddal (BLACKFRIDAY10) 10% OFF = 11,31 font (1 font = 366,13).
Csak az összegét nézve: 37 Ft-al drágábban, mint most lehetne 😊
Plusz kaphatsz rá %-ot is: SALE10 kóddal
A vége (képen az összeg):

Nem kicsit jobb ár 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kár, hogy a januári fizu még odébb van. Ennyiért szuper lenne. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.28. 21:21:20
Látom közben meg lett válaszolva a kérdésed is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.28. 20:44:38
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
//Nem lehet, pont ezzel szív Rapid, ha minden igaz.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:52:42
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Boldog Karácsonyt, utólag is 😊
Dragon Age: Origins
Peggle
Dead Space 2
Medal of Honor Allied Assault: War Chest
Command & Conquer: Generals + Zero Hour
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Dragon Age II
Bejeweled 3
Mass Effect 2
SimCity 2000 Special Edition
Wing Commander III: Heart of the Tiger
Wing Commander IV: The Price of Freedom
Ultima VII The Complete Edition
Ellenben Merlinnek igazat adok, kulcsot sem lehet venni nagyon ME1-hez. Origin-est.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:49:43
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bár, ahogy nézem, a kód felépítése 5x4.
Ugyanilyen a Mass Effect 2 esetében is (Origin és dobozos).
A STEAM-es Mass Effect 2 esetében 3x5.
Az Origines Mass Effect 3-nál meg ugye nem kaptam kódot, mert automatikusan kliens alá pakolta.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:45:28
Rapid, én eddig csak az chat-es supporttal léptem kapcsolatba (gondolom az amcsival), de ott is piszok jó arcok voltak minden esetben.
(a regelést nem tudom, nekem dobozosan van meg az ME1 is, azt talán be tudtam adni az Originnek - ellenben lecsekkolom, mert két példányom is van, egy limitált és egy sima, lehet, hogy valamelyik kódja még szűz, azt odaadom szívesen)
Egyébként a telefon jó, megoldják a problémádat azonnal. E-mail-ezés meg hetekig is eltarthat. Ráadásul baromi jó csajok az EA ügyfelesek.. kivéve a srácokat xD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.28. 19:23:21
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/