Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
WTF? :-D

Nézd meg a gifem újra. Mit látsz?

Én azt látom rajta, hogy Negan rohadtul, qrvára elégedett és a szájáról ezt olvasod le: "Yeah!" Mellé ahogy mondja, pedig még egy "ez igen!" is leolvasható.

Ha te erről a gifről azt olvastad le, hogy nem vagyok vele elégedett az komoly probléma.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez eddig frankó 😊
Technikailag is rendbe van már téve akkor, ahogy olvaslak.
Még megrágom, de érik bennem a vásárlás 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A Pass a "sztori" DLC-ket tartalmazza, amikről nem tudok nyilatkozni, mert az alapjáték van meg csupán. Abban viszont már van 45 órányi játékidőm, és jó pár challenge még nincs is kijátszva. A jelenlegi Steames árnál nagyon nem kapod meg olcsóbban az XL-t, ami 18€. Szerintem 100%-ra kitolva 60 óra lazán van benne, ami így 30 cent/óra áron szvsz megéri.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Homefronttal várjál mivel a kutya se veszi nemsokára ennyi vagy olcsóbb lesz a "fullos" csomag. De még egy Humble Monthly is kinézhet annak....

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A Just Cause 3-at + Pass-t (ami ugye, immáron ipari szokás szerint: nem ad meg minden DLC-t) megéri akkor venni?
A bohóckodás benne "életszerűbb" lenne, mint egy GTA 5-ben.
Saints Row-kat már rongyosra játszottam, és a full maxhoz már csak az erőltetett kooperatív öcsik hiányoznak.
A 3-ast meg majd egyszer eljuttatom addig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Szigorúan magánvélemény, szóval nem tüzet okádva szidni a fejem. <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nincs meg, csak a kölöknek. Nála láttam, de én sírva röhögtem, hogy számos megoldás mennyire gagyi pl az SR3-hoz vagy a JC2-höz képest. 😄 Amikor láttam, hogy a repülő tol maga előtt, na akkor visítva röhögtem. Amikor meg repülőzés közben a 100 méterre lévő dolgokat töltötte be normális felbontáson, a többi meg GTA3 volt, akkor meg lefordultam a székről. <#idiota> És nem, nem gagyi a kölök gépe. Jobb, mint az enyém. 😊 Nekem sandboxban a JC3 magasan viszi a prímet mostanság, technikai gondok ide vagy oda, amit jórészt már javítottak.

Más:
A Homefront: The Revolution + DLC megéri ezt az árat?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Yup!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Most neked azán tényleg felesleges védenem a játékot (gta v). Számomra a mai napig az über sandbox fun playhouse a játék. Ragyogó karakterekkel, jó sztorival, és nagyszerű világgal. Ahogy követtem a történéseket itt a topikban, nem túl régen váltottál a gta 4-ről 5-re.
Elhiszem, hogy nem rohantál végig rajta, de abban biztos vagyok, hogy szinte semmit nem láttál a játékból.

MESTERMŰ. Csupa nagybetűvel.
Köszi a pontosítást, jó látni, hogy azért foglalkoznak az üggyel és próbálnak minimum látszat szintjén (és reméljük nem csak úgy) legitek lenni.
Mivel ezek szerint vállaltan szereznek kulcsot nem tisztázott forrásból ezért gondolom már sose fognak visszakerülni az Is there any dealre vagy a gamedeals subredditre.

Illetve most nézem, hogy a doom az font és nem euro, így végül is közel annyiba kerülnek, mint a többi store (amiből lejön a házi kedvezmény persze, de az nyilván más tészta), szóval simán lehet legit.

Ez mondjuk elég rideg:
"The announcement referenced similar accusations that surfaced in May, when The Witcher 3: Wild Hunt developer CD Projekt RED said a deal on Green Man Gaming used keys coming from an "unknown source" and, as a result, none of the revenue was being received by the studio."

Jelenleg meg azt mondják a Witcher 3-nál, hogy "Source: Authorised Distributor". Na én itt simán tartok attól, hogy továbbra is a CD Projekt RED issza a levét a dolognak. Mondjuk jelenleg amúgy is out of stock, szóval csak elméleti szinten érdekes a dolog.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.12.28. 23:48:31
Amióta ez kirobbant, feltüntetik a forrásnál vagy a kiadó nevét, ha tőlük van, vagy azt, hogy authorised distributor, ha third-party a forrás. Az utóbbit én elég ritkán látom, pedig amikor érdekel egy játék náluk, mindig csekkolom ezt is. Az Overwatchnál, amiből ki is fogytak, ki is derül, hogy nem a Blizzardtól van a kulcs.

Nyilván lódíthatnak is, de lehet nyomozgatni kiadók, játékok honlapján, supportoldalán. Azóta például a UbiSoft szerint is hivatalos partnerük a GMG.
Régen nem lehetett, aztán egyszercsak engedte, nekem is dobozos van és ott figyel az origin fiókomban pedig tuti nem vettem meg originen. Szóval szerintem próbáld meg, engednie kellene. 😊

Why so serious?

Sajnos egy ideje a GMG se teljesen legit, le is került az Is There Any Deals-ről.

példa 1 - Ubisoft
példa 2 - Activision Blizzard

azért van ellenpélda is

Hogy a Bethesdával mi a helyzet nem tudom, de tekintve, hogy ezek alapján többedszer adja jócskán áron alul nagyjából biztosra vehető, hogy nem legit módon szerzett kulcsokról van szó.
Egyébként steam árakból kiindulva jelenleg az orosz és kínai régióban szerezhető be 10 euró körüli áron a doom, valószínűleg ezen piacok valamelyikéről származik.

Ez persze a szokásos módon szinte biztos, hogy nem jelenti azt, hogy valaha gond lenne a kulccsal.
genndy
Pedig lehet(ett). Nekem a legelső dobozos magyar nyelvű kiadás van meg, és megette a kódot az Origin, 2014.08.22.-án. Lehet hogy nem a kliens, de akkor az aktiválós oldaluk, https://activate.ea.com/activategame.do, de ez mindegy is mert már régóta ugyanarra az accra dolgoznak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
+ Sadface:

Pedig tényleg felesleges minden szó és minden betű róla. A gif tökéletesen kifejezi a véleményem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sadface
Már majdnem elhittem.. Szemét húzás. 😞

I decide when I'm done.

Voltan
Nálam a GTA V a mai napig ez

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.12.28. 22:47:49

Régen nem fogadta el a dobozosom kulcsát, később (egy évvel, másféllel?) újrapróbáltam, és akkor meg már igen. Szóval sanszos, hogy más is el tudja már fogadtatni, nem csak én.
grebber
Ha sürgős és nem akarsz kb húsvétig várni a következő leárazásra megvehetem neked mint korábban a Dragon Age 3-at.

TBTPumpa
Ez valóban jobb, köszönöm.
Mire január eleje lesz addigra úgyis lejár ez az akció, szóval várok tovább. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
GTA V PC rivjúm, elég hosszú, szóval csak az nyissa le, aki ráér, no spoiler.

IMYke2.0.0.0
Érdekesség, hogy a Black Friday alatt ugyanúgy 11,31-ért vettem:

GreenManGaming - Black Friday - 67% + ezzel a kóddal (BLACKFRIDAY10) 10% OFF = 11,31 font (1 font = 366,13).
Csak az összegét nézve: 37 Ft-al drágábban, mint most lehetne 😊

IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com/games/doom/ --- innen legálisabb, tisztább, szárazabb érzés.
Plusz kaphatsz rá %-ot is: SALE10 kóddal
A vége (képen az összeg):

Nem kicsit jobb ár 😊

darkSectorxxx
Ha lenne a karimon előlegezném.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Doom - 15 euro

Kár, hogy a januári fizu még odébb van. Ennyiért szuper lenne. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.28. 21:21:20

Túlreagálod. Telefonálsz. 5 percen belül kapcsol. Elmondod a gondod és hidd el meg fogják oldani. Nagyon jófejek a supportnál. Míg leírnád a gondod addig eléred őket és már meg is oldották. Nem kell tőle félni, nem esznek embert.

Látom közben meg lett válaszolva a kérdésed is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.28. 20:44:38

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És most egyetértek grebberrel. Originnek nagyon jó a supportja. Beszél velük telefonon, sokkal egyszerűbb és magyarul teheted meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Sniper Elite 3 - 2.5 éves game alapára még mindig 46 euro <#levele>

IMYke2.0.0.0
Szívesen <#buck>

totyak
Köszönöm szépen, be is regeltem 😄

3Error
Ohh, én sem, nekem csak az a lényeg, hogy Originen, Steam-en (a 3 kivételével) és fizikai valójában is meg legyen az összes rész. <#nyes>

//Nem lehet, pont ezzel szív Rapid, ha minden igaz.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:52:42

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, a STEAM-es Mass Effect 1 kódját be lehetett aktiválni Origin kliens alá - de lehet, hogy rosszul emlékszem...

IMYke2.0.0.0
Nos, immáron igen 😊
Boldog Karácsonyt, utólag is 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tudni, hányszor vetted, de például a 2. rész benne volt a Humble Origin Bundle 2 -ben:

Dragon Age: Origins
Peggle
Dead Space 2
Medal of Honor Allied Assault: War Chest
Command & Conquer: Generals + Zero Hour
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Dragon Age II
Bejeweled 3
Mass Effect 2
SimCity 2000 Special Edition
Wing Commander III: Heart of the Tiger
Wing Commander IV: The Price of Freedom
Ultima VII The Complete Edition

3Error
Megmondanám a 3-at, csak éppen nem tudok elmenni a dobozért. "Ahova a királyok is gyalog járnak..." <#zavart1>

Ellenben Merlinnek igazat adok, kulcsot sem lehet venni nagyon ME1-hez. Origin-est.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:49:43

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

totyak
Nem kaptam.

IMYke2.0.0.0
Én is úgy emlékszem, hogy a dobozosom kódját "nem ette meg".
Bár, ahogy nézem, a kód felépítése 5x4.
Ugyanilyen a Mass Effect 2 esetében is (Origin és dobozos).
A STEAM-es Mass Effect 2 esetében 3x5.
Az Origines Mass Effect 3-nál meg ugye nem kaptam kódot, mert automatikusan kliens alá pakolta.

3Error
Elhiszem, de nekem ott figyel a fiókban. Lehet megvettem 3x? <#idiota> (tényleg nem emlékszem)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.28. 19:45:28

MerlinW
Nekem is dobozos, de mondom hogy nem lehet.

[merlinw.org]

3Error
<#worship>

Rapid, én eddig csak az chat-es supporttal léptem kapcsolatba (gondolom az amcsival), de ott is piszok jó arcok voltak minden esetben.
(a regelést nem tudom, nekem dobozosan van meg az ME1 is, azt talán be tudtam adni az Originnek - ellenben lecsekkolom, mert két példányom is van, egy limitált és egy sima, lehet, hogy valamelyik kódja még szűz, azt odaadom szívesen)

IMYke2.0.0.0
Kaptál időközben kódot?

MerlinW
Mass Effect 1-et nem lehet Originen regisztrálni, ha azt szeretnéd. Nem tudom miért, de nem lehet. Mint az AC1-et sem a UPlay-en.

Egyébként a telefon jó, megoldják a problémádat azonnal. E-mail-ezés meg hetekig is eltarthat. Ráadásul baromi jó csajok az EA ügyfelesek.. kivéve a srácokat xD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.28. 19:23:21

[merlinw.org]

totyak
Ha valakinek felesleges lenne a Syberia kód, én köszönettel elfogadnám. Az enyém valamiért nem érkezett meg.

kigyi
Nálam a SPAM-ben landolt ahogy írtam is korábban.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Írj PÜ-t, ha kell. Ingyen adom. Nekem már régen megvan.
TBTPumpa
Nekem nem. Csesszék meg akkor az ingyen játékukat.

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Troger911
Inkább örülj neki 😊 Mahjongokat belőttem asszonynak, volt vagy 4-5 a pakkban. A többi kuka...
IMYke2.0.0.0
Ma 12:54-kor jött meg nekem is, a másodlagosra.

Scooter
Igen. Nekem megjött.