Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Hú kösz, ez jó hír, szerintem én is megszerzem akkor steam-re is.

Ha tényleg kimaradt, az eredeti Unreal-t (remélem a Return to Na Pali is a csomag része) mindenképp játszd végig, nekem jobban tetszett, mint a Half-Life.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Prey for the Gods,Little Nightmares érdekel azonnal. Pyre-ra leszek még kíváncsi meg a Night in the Woodsra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Finding Paradise nálam 0day-preorder-akár60eurorért is😊

[merlinw.org]

Egy másik fórumra írtam egy listát az általam várólistás idei kevéssé mainstream játékokból. Van köztük indie, de nem mindegyik az. Az elején van néhány akár mainstreamnek is tekinthető cím.
Azért ne a steam sötét bugyraira gondoljatok, aki napi szinten követi a gaming híreket valószínűleg a többségről hallott már.
Ezt a listát megosztanám itt is, mert biztos vagyok benne, hogy van köztük pár olyan, amit az ittlévők egy része értékelne, de eddig elkerülte a figyelmét.
A játékok címei mögött trailer van.

Szóval szerintem 2017-ben ezekre a nyomottáras gyöngyszemekre érdemes odafigyelni majd:

Finding Paradise
A To The Moon készítőjének új játéka, szem nem marad szárazon, alig várom. Biztos vagyok benne, hogy nem fog akkorát ütni, mert a To The Moon egyszeri, megismételhetetlen élmény volt, de abban is biztos vagyok, hogy így is zseniális lesz. (megj. tudom, hogy itt sokan nem igazán szerették a To The Moont, de azért tudom, hogy van olyan, aki igen, szóval itthagyom 😊 )

The Hex
A Pony Island készítőjének új játéka, az előző játékából kiindulva ez is valami pszichothriller lesz, több karaktert irányíthatunk közben és mindegyiknek meglesz a saját játékműfaja, így a játék egyszerre lesz FPS, TPS, platformer, körökre osztott taktikai játék, survival shooter, satöbbi... Nagyon érdekes csemege.

Pyre
A Supergiant Games legújabb játéka. Eddig két zseniális játékot köszönhetünk nekik (Transistor, Bastion), egyedi, hangulatos játékmenet és olyan zseniális soundtrack, amit a mai napig rongyosra hallgatok. Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy ez most is pontosan így lesz.

Prey for the Gods
A Shadow of the Colossus által ihletett játéknak tűnik. Túl nagyszabású projekt egy új indie stúdiónak, úgyhogy benne van a pakliban, hogy bukta lesz, de mindenképp figyelmesen várom a végeredményt. Decemberre ígérik, de a projekt jellege miatt simán lehet, hogy 2018-ra csúszik.

Night in the Woods
Szintén első játékos fejlesztők, valami szétcsúszott gettó állatos kalandjáték, sokat nem tudok róla, de az egyik kedvenc ska zenekarom klipjére nagyban emlékeztet a játék, úgyhogy simán várós. 😄
az emlegetett klip

Abandon Ship
Ugyancsak elsőjátékos fejlesztők, hajókapitány szimulátor. Egy régebbi nagy kedvencre, az első igazán sikeres kickstarter játékprojektre, az FTL-re emlékeztet és nagyon szép , stílusos a grafikája, mindenképp odafigyelek rá.

Cuphead
Rendkívül jó coop élménynek tűnő run and gun platformer a régi disney rajzfilmsorozatok stílusában. Egy kanadai testvérpár készíti. Érdemes hozzá beszerezni egy ismerőst, mert egyértelműen coopra van kihegyezve.

Death's Gambit
Dark Souls, Shadow of the Colossus, Castlevania, pixel art, platformer, mi kell még? 😊 Első játékos fejlesztő, a hátszelet az Adult Swimtől kapják.

Little Nightmares
Újabb platformer játék, korábban már reklámoztam itt, úgyhogy most csak jöjjön a trailer. Szintén első játékos fejlesztők, a Bandai Namco adja rá a pénzt.

Tokyo 42
A Syndicate és a korai GTA részekre hajazó, Tokyoban játszódó cyberpunk detektívtörténet. Erre inkább csak kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle, a képi világ minden esetre igen érdekes.

RUINER
Még egy cyberpunk játék, még egy első fejlesztés, a Devolver pénzeli a projektet. A nagyon erős cyberpunk hangulat miatt került a listára.
genndy
Most a kedvedért megnéztem, mert egyébként nem gyakran multizok, nem is azért vettem, inkább csak az 1-2-n akarok végigszaladni mert annak idején az Unreal sorozat nekem teljesen kimaradt:
UT GOTY: vannak még dedikált szerverek, DM és CTF amit legtöbbet láttam hogy játszanak is rajta (4-5 db);
UT 2004: Onslaught, DM, CTF hasonlóan 4-5 szerver van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Igen, de csak ha a giveaway időpontja későbbre esik, mint a bundlivá válás időpontja.

Példa:

Január tizedikén 15:00-kor elindul egy új bundle, benne egy 100 dolláros játék.
Ekkor még minden kiosztás 100 dollárt ér.
A híresen lassú steamgifts staff február 10-re eljut addig, hogy ideje lenne figyelembe venni, hogy erre a játékra volt már bundle.
Ekkor visszamenőleg is minden olyan az adott játékra vonatkozó GA, ami a bundle indulása, vagyis január 10 15:00 után kreálódott átminősül 15 dollárosra még ha ez szintvesztéssel is jár és a jövőben is minden erre a játékra vonatkozó GA 15-öt fog érni.
Viszont a január 10, 15:00 ELŐTTI GA-k maradnak 100 dollár real value-n.
Fontos még, hogy ha mondjuk level 5 vagy, belépsz egy csomó level 5 GA-ra, de emiatt visszaesel level 4-re attól még a már leadott GA jelentkezéseid érvényesek maradnak, csak a jövőben nem jelentkezhetsz level 5-ösökre.

Egyébként nem csak a bundle játékokat nyesik meg, hanem minden olyat is, ami valamilyen store-ban volt már ~90%+ kedvezménnyel.
kigyi
Tőlem vettek már el szintet 2x is utólag.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Utólag elveszik? Tehát ha egy felajánlott játék utólag eléri a budget kategóriát, akkor utólag lejjebb mehet a felhasználó steamgifts szintje?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Természetesen tisztában vagyok a bundle szabályzattal (fura is lenne, ha level 6 lennék és még nem esett volna le 😄 ), azzal együtt mondtam a 26 dollárt.

Humble GameDev Software Bundle, $1-os anyag:
Clickteam Fusion 2.5 Standard - $99,99
Spriter Pro - $59,99
Spriter: GAme Effects Pack - $12,49

Összesen: $172,47

real value: 172,47 × 0,15 = $25,87

Persze a végtelenségig nem húzható vele a szint:
After you give away a game 5 times (whether in the same giveaway, or in multiple giveaways), it will begin decreasing in value. The value is decreased by 10% for each additional copy. This means if you decide to give away 8 copies of a $10 game, it would add $74.39 (10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 9 + 8.10 + 7.29) in value towards your level. This has little effect on the majority of users, but prevents individuals from receiving a high level from gifting a large number of promotional gifts, games obtained through pricing errors, or keys from contacting game developers.
lalakov
Itt lehet megnézni a fiókod valós értékét.
Itt pedig azt, hogy melyik szinthez milyen érték kell.
wantonly
A humble-s játékokkal folyamatosan tele van a steamgifts, de utólag is el veszik a pontokat, csak a 15%-a marad meg.
Rapid81
Az SG-n a bundliszökevényekért nem sok mindent kapsz.

Giveaways for bundle games created after the bundle date will always receive 15% of their value. For example, if you gift 2 copies of a $20 bundle game, you would receive $6 (3 + 3) in value towards your level. Keep in mind that changes to the list of bundle games will apply retroactively, so if a bundle begins today, attempting to gift the game before it's added to the list will offer no advantage. Games may also be added to the bundle list if they're available for free during a promotion, or if they're highly discounted in a sale.

Amúgy nálam ez van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Registered 4 years ago
Giveaways Entered 16,545
Gifts Won 44 ($571.58)
Gifts Sent 107 ($1,187.95)

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.01.02. 17:07:04

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nálam ez így néz ki:

Registered: 4 years ago
Comments: 2,592
Giveaways Entered: 3,002
Gifts Won: 42 ($587.42)
Gifts Sent: 24 ($357.77)
Contributor Level: 4,15

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Steamgifts téma.

Én idén év közben estem neki a steamgiftsnek érdemben és eléggé rákaptam. Tényleg pont nagyjából fél éve használom az oldalt (bár magam se tudom, miért, de regelve voltam már évekkel ezelőtt).
Bevallom bele is toltam már egy olyan ~10 eurot kifejezetten a szintezésbe, de alapvetően bundli maradványokat osztogatok.
Disclaimer: A csoportokban, ismerősök közt szétosztott dolgokat nem sorolnám szintezésre költött pénzhez, mert azokat értelemszerűen nem a szint miatt csináltam (annak lett volna hatékonyabb módja), de tény, hogy azok is sokat hoztak, elment rájuk úgy 50 pénz és nem bundlizott játékok voltak.
Most 6-os szinten vagyok.
Fél év alatt 91 játékot nyertem az oldalon.
Naponta átlagosan 10 percet töltök az oldalon, csak szétszórom a pontjaim a legnagyobb szintű GA-kra.

Egyébként ha az ember tudja, hogy mit csinál igen gyorsan fel lehet ugrani olyan 4. szintig. A mostani humble bundle 1 dolláros része például 26 dollárt ér steamgifts real value-ban, szóval ha valaki vesz belőle 5-öt és szétosztja, akkor 5 dollárból level 4-es is lett.
Scooter
4.48-on vagy. Elég jó. Én az Alien: Isolation Collection-el lettem 4.78-as és most a Metro Redux Bundle-nek várom a visszaigazolását. Bízok benne, hogy túllépem az 5-öt. Persze annyira nem hiszek benne, hogy egy 30P-s játékkal átlépem.
Szóval inkább kitartás és jóval inkább egy nagy adag szerencse. Én 3 éve vagyok regelve a steamgifts-en és eddig 170-et nyertem. Persze vagyok egy olyan csoportban is ahol a nagy csoportokhoz képest kevesen vannak. Szóval ott több az esély a kevesebb jelentkező miatt. (zárt csoport. Régebben hívott meg a csoport kreálója) Aztán sok csoportba be is léptem, ahol igaz sokan vannak, de ott is voltam már szerencsés.
kigyi
4-es (4.5)

wantonly
Milyen contributor szinten vagy? Az igaz, hogy szerencse kérdése nagyrészt, de azért van lehetőség növelni az esélyeket, például csoportokkal, minél magasabb szinttel.
kigyi
Minden pontomat elköltöttem 2 éven át és alig volt nyereményem, csak akkor futottak túl a pontok, ha éjjel valamiért meglendült szóval ez pusztán azon múlik, hogy nekem nincs szerencsém.

mooo
Az alatt a kb 5 perc alatt amit játszottam ami leginkább feltűnt az valóban a nagyon tré irányítás.
Atisz
A steamgifts-en való nyerés/nem nyerés nem idő függvénye elsősorban, hanem a jelentkezések számáé.

6,752 jelentkezés, 4 hónap alatt -> 10 nyert játék (amiből az Oxenfree az egyedüli igazán ütős, Error jóvoltából).

Atisz
OK, ha eljutsz oda, érdekelne egy vélemény, mert a steam-en ami van, nagyon vegyes. Ahogy elnézem, a tipikus SH hangulat tökéletes, de sokan szidják a bugok és nyögvenyelős irányítás miatt. Imádtam a Silent Hill 2-4-et, bár arra emlékszem, hogy már a 4-el is akadtak problémák az irányítást illetően.

(az Outlast + WB nálam is kilátásba van helyezve, de úgy vagyok, ha eddig megúsztám, most már megvárom az Outlast 2 megjelenését, hátha promóciós jelleggel 1 napig ingyenesen letöltikézhető lesz az 1. rész 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.02. 14:27:36

grebber
Fikatenger ,gyűlölet hullám ON!<#eplus2>

Milyen platform(ok)on játszol?

mindkettőn szoktam játszani

Milyen arányban oszlanak meg az eredeti és nem eredeti játékaid?

bőven van ilyen is, olyan is

Ha játszol, akkor miért játszol nem eredeti játékokkal? (TÖBB VÁLASZ IS MEGJELÖLHETŐ)

Itt az adható lehetőségek szintén nem igazak rám egyik sem így átgondolva őket ezek igazak
túl drágának tartom az eredeti játékokat, annak ellenére hogy bármelyiket lazán megvehetném
Bár megtehetem, hogy megvegyem a játékokat, de nem érzem szükségét/értelmét

Mikor letöltesz egy nem eredeti játékot, vagy játszol vele vannak kellemetlen érzéseid, esetleg lelkiismeret-furdalásod?

milyen kérdés már ez, ugyan miért lenne, ez csak egy játék!

Volt már, hogy letöltöttél egy játékot, de később megvetted?

Ide egyik megadott választ sem tartottam bejelölendőnek. Én anno kb mindent letöltöttem és most ugyanazokat szerzem meg ingyen/dunlekba ...

Ha játszol, akkor miért játszol eredeti játékokkal? (TÖBB VÁLASZ IS MEGJELÖLHETŐ)

nem tudom megmondani igazán, hogy miért veszem meg őket [ + ingyen úgymond a "szart" is]

Digitálisan vagy dobozosan szoktál eredeti játékot venni?

általában digitálisan, de van egy-két dobozos játékom is

Általában mikor szoktál megvenni egy játékot?

-megjelenés után akár hónapokkal-évekkel, egy nagyobb leárazásnál

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.02. 14:21:30

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Értem én, de a példám ettől még áll: zsírúj játékot megvehetsz belőle, amire egyébként nem adnál ki pénzt a megjelenés napján és abban a pillanatban ki is derült, hogy az is pénz 😉

Olyan szőrszálhasogatásba meg hadd ne menjek bele, hogy az a 1,5-4 óra, amíg xy játékból kiesik a kártya, bizony jelentkezik a villanyszámlán is (jó persze, aki mást is csinál az alatt a gépen, annál ez nem tényező, de a legtöbben ezt ugye nem manuálisan végzik).

mooo
Még csak elindítottam, de inkább a Outlast Whistleblowert játszottam végig, utána meg a The Evil Within fog jönni.
Atisz
Silent Hill Homecoming-ot kipróbáltad már? Abba belenéznék én is.

MarkBlade
én csak egy játékot ami hiányzott a Witcher 3-hoz DLC a Blood & Wine.. most már az is teljes 😊
IMYke2.0.0.0
Kíváncsiaknak... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.02. 13:17:26

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
tomsolo is kifarmolta a játékait a Sale előtt, és gyakorlatilag abból vásárolt - 100+ euró (nem tudom a pontos összeget).

kigyi
Az én listám karácsonyra:

LEGO Jurassic World + DLC-k még kari előtt
Victor Vran ezt nyertem
Deep Dungeons of Doom ezt ugye kapta szinte mindenki
Railroad Tycoon 3 Retail ezt is kaptam
JRPG Bundle ezt vettem kártyapénzből, hogy több kártyapénzem legyen
Syberia ezt megint kaptam
Puppy Dog: Jigsaw Puzzles ezt szintén
Time Gentlemen, Please! + Ben There, Dan That! Retail és érdekes módon ezt is 😄

Steamgifts nyeretlenségem 8 hónapja folytatódik, bár idén 1-et nyertem szavam sem lehet

Division Goldot vettem, méregből, mert a BF1 SP-ről lemaradtam, de beletoltam 9 órát eddig tetszik DZ-ba be se mentem

mooo
Én 3 játékot vettem és még a kulcsos oldalakon is drágábbak voltak,mint steamen: Unreal Deal Pack, Outlast Whistleblower, Silent Hill Homecoming. Illetve volt még egy The Division Gold,de azt egy óra után refundoltam, mert meguntam hogy nem tudom úgy beállítani, hogy normálisan fusson, de emelett ne legyen teljesen lebutítva.
Illetve steamen kivűlről még beugrott egy The Evil Within isde sajnos az se fut valami jól. Ahogy olvastam nem sikerült túl jól a portolás.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.01.02. 12:50:05
grebber
Ez csak az indegalától függ...amitől nem tartok annyira. Bár amikor én elhatározok valamit akkor szoktak olyan volumenü dolgok történni amik az elhatározás nélkül a büdös életbe nem történnének.

Tinman
Azért én vettem, cseréltem pár dolgot, de azt, hogy Steam-es akciókor onnan, valódi pénzért vegyek valamit, azt azért nem...

A fogadalmad elég hamar meg fogod szegni. Szóltam :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pedig ez nem egészen így van.

Egyrészt nagyon sok trader/seller a kártyapénzt nem számolja be teljes áron, vagy kiköti, hogy az azon vett akármit nem teljes áron számolja be. Másrészt a kártyapénzt 1-1-ben kivenni nem is annyira egyszerű, hiszen nem tudod azt egyszerűen megtenni, hogy 2 katt és ott a számládon, vagy PP-on.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nálam szerintem még több az ismeretlen változó, mint nálad, de ezt fizetni fogom sokáig.

Atisz
Tényleg, az Unreal Tournamenthez (eredeti és a 2004-es) lehet játékosokat találni?
Számomra máig a legjobb online FPS(-ek).

genndy
Most találtam PH-n, nem gondolom hogy különösebb jelentősége lenne, csak érdekes, meg topikba illő, ha valakinek van kedve nézzen rá (az eredeti hsz-t linkelem az a legtisztább):
Kalózkodás és eredeti játékokkal kapcsolatos kérdőív

genndy
Saját lista:
QUAKE Collection
Unreal Deal Pack
Gothic Universe Edition
ezeket csak azért, mert nagyon régóta wishlistesek, aztán már nem akartam tovább húzni;
meg a két ajándék, The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition + INSIDE

Human: Fall Flat-en agyalok még, mert már kipörgettem, és jópofa, de azért rövid, és így azért soknak érzem érte a majdnem 3000 Ft-ot. Úgyhogy majd a következő akciózásakor.

zorrobomber
Szerintem a kulcsos oldalak terjedésének is köszönhető ez=ami egyszer szarér-hugyér volt, az úgy is marad. Nem érzem hogy akkora baj lenne ez, tényleg legalább van idő backlogot pusztítani 😊

Atisz
Kedvenc vesszőparipám: a kártyapénz is pénz 😛

(20 EUR ha összejön, a megjelenés napján megveheted a következő zseniális indie címet - pl. Inside)

Atisz
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy év közben azért elő-elő fordul 1-1 85-90%-os leárazás, érdemes akkor rögtön megvásárolni az adott címet. A nagy szezonális leárazásra való várakozás azonban már a múlté.

(és igen, én is tele vagyok játékokkal, ha most elkezdenék játszani non-stop, akkor is évekbe telne, mire végigrohannék rajtuk)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.02. 11:37:48

wantonly
Szintén semmit sem vásároltam.

Viszont költöttem épp eleget a sale előtt is, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénzt elszórtam hardverre.

Ellenben többet játszok a játékaimmal, sok címet sikerült az év végén kipörgetni.
Atisz
Igen, nagyon gyenge akciók voltak és az előző 2 monstre (nyári és őszi) leárazást tekintve és ez már így is marad. Tavaly karácsonykor még 85-90%-okkal volt tele a wishlistem (repült is a Dead Island Collection, Shadow Warrior, Murdered: Soul Suspect), de ma már szinte semmi (de tényleg) nincs 75% felett.

Kár azzal jönni, hogy a felhasználók lettek telhetetlenek: a Steam Database-en meg lehet nézni visszamenőlegesen az adott játékot érintő leárazás mértékét és az akkori árakat is (fontos, mert a Shadow Warrior hiába 90%-os most is, ha az alapár 24.99-ről felugrott 34.99-re). Tehát nem, nem mi lettünk hülyék, hanem az akciók lettek kevésbé nagyvonalúak.

Továbbra is a bundle stars a legjobb, ahogy elnézem (a 10%-os extra akcióval persze), meg néha a humble bundle (bár ott csak az első lépcsőfok az igazán érdekes, ahogy megyünk felfelé egyre több a haszontalan játék és egyre kevésbé éri meg).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.02. 11:35:20

grebber
Én sem vettem semmit pedig az a kb 30 db 0.5-1 euro közötti cumo már már égette a zsebem ,de inkább walletet se költöttem rájuk.
Sőt idénre megfogadtam egyetlen egy db játékot se fogok venni sőt a bundleszökevényeket is megpróbálom skippelni és inkább elkezdem tologatni a steam-en már meglévőket. Only steamgifts és a kapott ajándékok játszanak csak. 100% hogy lesz pedig olyan indiegala pakk amibe ott lesznek a kedvenceim.. szóval kiváncsi leszek meddig él majd ez a fogadalmam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.02. 11:28:04

Rapid81
Steamen semmit, ellenben összegyűlt 4 ojró kártyapénz. Originen viszont megvettem a ME3 + Deluxe Upgrade-et. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
FM17 hmm, hát igen, na de akkor abba kell hagyni a 16os mentést <#nezze> Na meg csak nehezebb lehet a 16 után, egyhamar nem lesz megint Wilshere, Mahrez, Bender, Iturbe középpályám az NB1ben 😊

Planet Coaster erősen jó lett volna, de hadd csökkenjen még az az ár.

Scooter
Én csak a Metro Redux Bundle-t vettem, de azt is Bundle Stars-on. -10% kuponnal még így is olcsóbb volt mint steam-en. Iszonyat fos árak voltak steam-en. Végignéztem a wishlist-emet, de mindig mondtam, hogy "nem kell, nem kell, azért se".
dartonite
Nalam is.Van meg 8 orank eldonteni.A WD2-n kivul megkaptam karira az FM2k17-et is, szoval olyan nagyon sok minden nem kene,de...
a Hitman dlc-ken nagyon gondolkozom mert nem voltak meg ilyen olcsok.
kigyi
Én lemondtam na tuti lesz benne valami jó cucc 😄

zorrobomber
Nem, havonta fizetem én is... jogos a felvetés, de annyi ismeretlen tényező van most nekem anyagilag, hogy még a lemondást is fontolgattam (aztán persze levonták).

Tinman
Monthly-t nagyon várom. 12 hóra vagy előfizetve?

Egyre inkább hajlok rá, hogy megelőlegezzem nekik a bizalmat, mert egyrészt 1 hónap árát így megspórolom, másrészt úgyis megveszem minden hónapban :-D

Kártyafarm: Nekem olyan 400 euro körül jár már, igaz jelenleg NULLA kártyám van bent ^^

De ott van Pio példája, aki elég hamar az ünnepek előtt valami 120 eurot nyúzott ki belőlük... sok kicsi még mindig sokra megy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.02. 10:17:03