Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kártyafarmolás témába beleolvastam itt az ünnepek közt és fontolgatom hogy belevágok, következő sale-re legyen valami apró...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.02. 10:15:28
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt most én sem értem :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Viszont erőgép kell hozzá.. komolyan.. nagyon szarul van optimalizálva.. illetve nincs sehogy. Ha jó géped van viszont gyönyörű.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Goldból: 1
Silverből: 2
Bronze-ból: 1 (de az is akkor lett meg mikor ingyenes volt 1 darabig (l4d2))
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Platinumból: 2
Goldból: 2
Silverből: 4
Bronze-ból: 15
van a Library-mben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.01. 19:14:53
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az lenne bizonyíték, ha ők kimondtak volna dolgokat, nem csak többértelmű utalásokat tettek volna, amit lehet így, lehet úgy is értelmezni. Így csak örülnek neki, hogy sok évvel a játék kvázi lezárása után is még rugózik rajta több játékos, és esélyesen további eladásokat generál.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.01.01. 18:06:12
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(az "egyértelműen bizonyítja" kifejezést ne használd ilyen lazán, sehol nincs se egyértelműség, se bizonyítás - ugyanannyira "bizonyított" a dolog, mint a lenti Jar Jar Sith mesteres dolog - ha neked tetszik, számodra az)
Ugyanakkor ez azt is jelent, hogy ez csak steames eladás, szóval ha valamit sokan boltban vagy más store-ban vettek és csak aktiválták a steamen az nem számít.
Ettől még egészen durva, hogy például a COD: IW vagy a Just Cause 3 a top40-be se fért be és olyan játékok verik, mint a 6 éves civ 5 vagy az europa universalis 4.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.01. 17:49:27
A grebber-féle lista ha jól veszem ki, akkor steamspy overall owner count az adott játékra. Ennek amúgy a bajnoka a dota 2 (91,299,099) és a legerősebb nem free2play játék a CS:GO (26,266,669). A legerősebb nem valve játék a Skyrim (11,488,460).
szerk: kösz Pio!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.01. 16:54:56
Next PC upgrade: 2022
GTA 5: 6,317,543
Rocket League: 4,865,649
ARK Survival: 4,175,506
Fallout 4: 4,075,467
Witcher 3 :2,629,081
Doom: 1,607,016
Dying Light: 1,705,989
Civilization VI: 1,544,470
Dark Souls 3: 1,341,727
RS Siege: 1,293,573
Rise of The Tomb Raider 1,295,883
The Division: 1,102,380
X Com 2: 1,104,513
Total War Warhammer: 1,052,095
No Mans Sky 819,500
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.01. 16:48:38
Next PC upgrade: 2022
Én semmit nem olvastam sztorijáról, de ha így van, akkor tényleg nem zavaró.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.01.01. 16:31:57
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Binding of Isaac sztoriját még nem igazán sikerült pontosan feldolgoznom, hogy ki micsoda a kiskölyök rémálmaiban 😊
Amúgy én meg az Indoctrination elméletben hiszek.
Szerintem ezért is hagyták ennyire nyitottan az egész világot, hogy mindenki saját ízlése szerint népesítse be az üres pontokat. Ha neked tetszik az, amit más kitalált bele, akkor hajrá, de attól még se az, se egyik másik se lesz általánosan "igaz". Számodra így zárul a történet, és ez van a háttérben, mások számára másképpen, mert ők más következtetésekre jutottak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.01. 14:43:31
Valamint:
De igazad van. Ki mit hisz el. 😊
A 3. részre kiforrott minden technikai megoldás. A harcrendszer, a fejlődési rendszer, a képességek, fegyverek, fegyverek fejlesztése, csapattársak, ellenfelek, mind-mind tökéletesre lett fejlesztve. Habár, az, hogy max 2 fegyver lehetett az embernél, na az zavart. Mármint lehetett több is, csak akkor a képességek használhatatlanra lettek butítva. Mondjuk ettől függetlenül sosem volt olyan, hogy elfogyott volna a lőszerem mindkettőből. A játék 80%-ában elég volt a mesterlövész puska. A maradék 20%-ban pedig a gépkarabély, ami még nálam volt.
Imádtam politikust játszani. Véget vetni több száz éves konfliktusoknak, megmenteni vagy átállítani fajokat, egyéneket a saját oldalamra. Baromi jól illett a harmadik részhez az egész rohangálás, gyűjtögetés, tárgyalás és a segítségnyújtások lehetősége. Az összes karakter, csapattárs, átmeneti segítő borzasztóan jól össze lett rakva. A beszélgetések, személyes érzelmek, konfliktusok annyira komolyan sikerültek, hogy konkrétan hiányozni fog némelyik karakter (Liara, Tali, Ashley, Baka, stb). Konkrétan az ember szívéhez nőnek a 3 rész folyamán. Az elesettekre pedig fájó szívvel gondolok.
A befejezés már más tészta. Ugyebár 4 opciót kapunk a végén.
- Nem teszünk semmit és a ciklus folytatódik, de következő civilizációknak a Liara által hátrahagyott információkkal sikerült megtörniük a körforgást. Shepherd megborul, ahogy mindenki más is.
- Irányításunk alá vesszük a Kaszásokat és a galaxis "jótevői" lesznek általunk. Shepherd fizikailag megszűnik, de elméje irányítja a Kaszásokat.
- Egybe olvasztjuk a szintetikusokat az organikusokkal, egyetértést és békét hozva a galaxisra. Shepherd szintén megnyekken.
- Elpusztítjuk a Kaszásokat és velük együtt az összes szintetikust is (Gethek, EDI), de megtörjük a ciklust és feltehetőleg életben is maradunk.
Namármost, kisebb-nagyobb utánaolvasás után rá kellett jönnöm, hogy az egyetlen tényleges befejezés, ahol ténylegesen megmenekül a galaxis, az az utolsó, mert a "nem teszünk semmit" részen kívül a másik 2 egyéb befejezés csupán Shepherd elméjének szüleménye, miképpen sulykolás áldozatává válik. Amikor az egybeolvadás és az irányítás befejezést válasszuk, Shepherd szeme megegyezik a húsbábokéval és a rejtőző Fickóéval (koncentrikus körökben 2 pötty). A pusztítás befejezésnél viszont ilyen nincs. Akit érdekel, keressen rá az "Indoctrination Theory"-ra. Ennél 100x bővebben kifejtik és különböző, a játékban előforduló dolgokkal alá is támasztják a dolgot rendesen. Megdöbbentő, de valós. Persze a Bioware nem szól semmit. Tehát se nem tagadja, se nem ismeri el, fenntartva ezzel a frencsájz iránti érdeklődést, mivel ugye még mindig beszélnek róla.
Összességében nagyon jó a frencsájz, nagyon össze van rakva, a sci-fi RPG műfajban magasan a csúcsot képviseli. Sajnálatos a befejezés milyensége a Bioware részéről, főleg, hogy anno a 3. rész és a DLC-k kiadása után folyamatosan azt kommunikálták, hogy még jön valami, majd csend lett és most jön az Androméda, aminek semmi köze Shepherdhöz. Igazán befejezhették volna normálisan is, hogy a csapattagok koktélt szürcsölnek egy tengerparton, ha már a frencsájz ezen részét lezártnak tekintik.
Örömmel fogok visszagondolni a "beleölt" 130 órámra (A 3. rész teljes kivesézése 49 órába fájt), de mindeközben csalódott is vagyok a befejezés miatt és hiányozni fognak a benne lévő karakterek. A játékostársadalom bánatára még csak hasonló játék sem létezik, mint ez.
Az Androméda pedig nem lesz ugyanaz, mert sajnálatos módon egyetlen ismerős arccal sem fogunk találkozni. Ettől függetlenül kíváncsian várom az első review-kat róla, hogy sikerül-e felérnie az első részekhez és csak remélni tudom, hogy az EA nem végzi ki ezt a sorozatot is, mint ahogy azt megtette sok másikkal.
Keelah Se'lai!

Az év, mikortól függő lettem igazán: 1997.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.