Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: Jah amúgy PC verzió egy időben jön a másik két konzolossal és nem egy évvel később azoktól.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.03. 17:02:08
1 év múlva PS4-re és XBox One-ra (2018), utána 1 év múlva pedig PC-re (2019).
$$$$$$zia lyátékipar 2017! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.03. 16:37:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.03. 13:46:19
Moddal lehet, hogy orvosolták, de nem használok.
Egyébként annyira nem zavaró, egy minimálisan kell figyelni a megfelelő sorrendre, de bőven elég erős leszel a végére sztem így is-úgy is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 12:35:57
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.03. 11:35:55
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ennyit voltál AFK?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogyafenébe??? Tudom,hogy sokat toltam, de wow.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor most értelmezd mit írtál. Segítek: Az annak adod akinek akarod az pont, hogy azt IS jelenti, hogy Hans-nak adod németbe vagy Ahmednek szíriába. Banolhatnak érte? Mint a huzat.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy azonos helyről rendre bejelentkezve a Valve nagyon tudna kötekedni, hiszen a személyimet se kérték még soha, az is lehet, hogy Tinman néven a párom regelt be....
Ha eladom Jim-nek az USA-ba és ő belép, első dolga lesz a Valve automatikus rendszerének a fiókot gyanúsnak megjelölni mert hót más régióból jelentkezik be. Aztán Jim megváltoztatja a nicket, a kártya/pp adatokat és mail címet is. Ekkor jön a banán...
Idehaza Steam accot te normálisan áron el nem adsz az k. élet. Az én accom reális ára tudod mennyi? Alsó hangon 700k, idehaza senki nem fog ennyit érte adni.
De ahogy most haver is "kölcsönadta" az accountját azt bárkivel meglehet minden szarság nélkül.
Pont leírtad te is "Értelek, de a Valve soha az életben nem tudja meg, hogy nem a Tinman lépett be már, hanem a kölyke... "
Pont ezt írják az ezzel kapcsolatos threadekben, hogy a továbbadás / sutyorgás mindaddig működhet, amíg a Valve-nak valamilyen okból nem jut eszébe, hogy valamilyen módon ellenőrizze, hogy valóban a szerződés eredeti létrehozójával áll-e kapcsolatban.
Tehát egyszerűnek tűnik, de mint minden online jogi dolog, ez is nagyon kiforratlan még, és végtelenségig lehet csócsálni a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This type of situation is resolved on a case by case basis.
It is against the Steam Subscriber Agreement to buy, sell, or trade a Steam account; however we are happy to work with the respective legal parties if this unfortunate event occurs.
If you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.03. 10:17:23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Volt már ebből banán...
609 játékból kipotyogó kártyából azért esélyes, hogy 2 db. AAA cím is kijön akár...
Átruházni is lehet az accot, csak ésszel kell csinálni, a gyereked pedig még a törvény szerint is teljes joggal örökölheti az accot az 100%.
Ez egy totális ellentmondás. Ha a kártyapénz is pénz, akkor nyilván nem adok pénzt a megjelenés napján egy "zsírúj" játékra. Kártyapénzből kizárólag a tényleg jóáras akciós játékot veszem steam-en.
"bizony jelentkezik a villanyszámlán is"
Jó nagy barom az, aki csak azért indítja el a gépét, hogy az kártyát farmoljon.Van ilyen idióta? Kérem jelentkezzen, hadd ignoráljam egy életre a hülye fajtáját!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.02. 22:06:18
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tavasszal vagy nyáron fel is röppen a fiókomra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az a "baj", hogy sajnos tényleg elég lassú a supportja az oldalnak, szóval van, hogy 2-3 hónapos lemaradásban vannak ezzel és ezért lehet az, hogy szintet esik az ember és közben nem is emlékszik, hogy miről lehet szó.