Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnálom azokat, akik be vannak hájpolva rá. Nekem sajnos(?) kimaradt az első rész. Szal meg vagyok békélve a Switch (ideiglenes) exkluzivitással. Még mindig jobb, mint a Bayonetta 2, ami valszeg örökre Wii U exkluzív marad.

Szerk: Jah amúgy PC verzió egy időben jön a másik két konzolossal és nem egy évvel később azoktól.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.03. 17:02:08
TBTPumpa
Beyond Good and Evil 2 még az idén érkezik, első körben csak Nintendo Switch gépekre.
1 év múlva PS4-re és XBox One-ra (2018), utána 1 év múlva pedig PC-re (2019).

$$$$$$zia lyátékipar 2017! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.03. 16:37:54

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ha nagy szintnél is annyi XP-t adna egy kis szintű küldi, mint amikor akkora szinten csinálod, mint amekkora a küldi, akkor túl nagy lvl lennél a főszálhoz képest. Szal olyan sorrendben csinálod a mellékküldiket, ahogy neked jól esik. Annyi, h persze a túl nagyokat nem ajánlott, ameddig el nem éred azt a szintet, mert meghalsz. Amúgy, ahogy Merlin is írta, a mellékküldiket nem azért csinálja a Witcher 3-ban az ember, h felfejlődjön, hanem, mert jók.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.03. 13:46:19
Voltan
Hivatalos peccsel szerintem nem, mert még most is ad ilyen elkallódott, meg későn felvett küldikért minimális xp-t, ez szint függvénye, ha nagyon sokkal a küldi szintje fölött vagy, akkor nem ad szinte semmit.
Moddal lehet, hogy orvosolták, de nem használok.

Egyébként annyira nem zavaró, egy minimálisan kell figyelni a megfelelő sorrendre, de bőven elég erős leszel a végére sztem így is-úgy is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Hát, nekem az alapjáték kimaxolva volt 230 óra, nyugis nézelődős, olvasgatós tempóban. A 2 DLC még rádobott ~50 órát.

[merlinw.org]

Voltan
Ez persze igaz. Csak ijesztő 😊

Voltan
Nem, szinte semmit... OK, tény, hogy sokat játszom vele a mai napig, mert nagyon szeretem, de ennyit azért kétlem 😄

MerlinW
Van pár HC mod nexuson, de nem tudom hogy csinálnak-e bármit is a szintezéssel. Engem mondjuk sosem zavart, ha nem kaptam XP-t, nem azért toltam a questeket, hanem mert jók voltak😊 Egyébként XP balansz van, tehát a végére 1-2 szint eltéréssel ugyanakkora leszel, bármilyen sorrendet is követsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 12:35:57

[merlinw.org]

MerlinW
Azok alapból szét vannak szedve. Alapjáték, preorder bonusz, dlc1, dlc2, dlc3, stb 😊

[merlinw.org]

grebber
Apropó Witcher 3.... 980Tivel még nem toltam csak régen amikor megjelent... Azt kipatchelték vagy lett esetleg valami rajongói mod ahhoz a kénköves baromsághoz hogy minden küldetés adjon xp-t? Mert ugye faszcsíra szintekhez volt igazítva és ha hyperpowa mod mentünk oda lószart se adott= nuku szintlépés ..nekem meg ne mondja meg senki egy open wordlbe mikor hova menjek satöbbi.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Jó játékkal nem szégyen sok időt eltölteni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Ott azért inkább a számláló bakizik, 200 órát még elhinnék. Nem hibátlan, beta még a Galaxy, nekem pl. nem is számolja a W3 játékidejét, nem jöttem rá hogy miért (az achikat igen).

Tinman
Német és angol van inkább, utóbbiból több is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.03. 11:35:55

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az, hogy lehetséges? Nagyon lassú tempóban a full komplett végigvitel is max 200-210 óra.

Ennyit voltál AFK?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Többek között ezzel is van gond, és ezért írja a Valve, hogy mindent egyedi alapon bírál el.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
Akkor a steamen tárolt játékokat szétszedik? 😄
Voltan
Aztaq... Witcher 3 belső számlálója szerint 412 órám van benne. A két kieg még fel sincs rakva, a fősztorinak is most érek a vége felé.
Hogyafenébe??? Tudom,hogy sokat toltam, de wow.

grebber
Ok nem tudtam, hogy neked vannak szír és nemét haverjaid akikkel olyan jóba vagy hogy nekik szánod

Dzsini
Egy apró kiegészí- és helyesbítés: a jogi élettárs (esetedben feleség) ugyanúgy egyenlő részben örököl a gyerekekkel, tehát a lenti esetben 33-33-33, nem 50-50.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
grebber

Akkor most értelmezd mit írtál. Segítek: Az annak adod akinek akarod az pont, hogy azt IS jelenti, hogy Hans-nak adod németbe vagy Ahmednek szíriába. Banolhatnak érte? Mint a huzat.

Tinman
Értem, term. végrendeletbe egy ilyen nagyobb értéket is beletennék, amúgy is aktuális lenne lassan így 38 felé bandukolva, köszi, hogy emlékeztetsz rá :-)

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy azonos helyről rendre bejelentkezve a Valve nagyon tudna kötekedni, hiszen a személyimet se kérték még soha, az is lehet, hogy Tinman néven a párom regelt be....

grebber
Te nem érted. Egész nap az odaadom / öröklésről beszéltünk, te meg jössz az eladással. Ami tiltott alapból.

Tinman
Nem érted.

Ha eladom Jim-nek az USA-ba és ő belép, első dolga lesz a Valve automatikus rendszerének a fiókot gyanúsnak megjelölni mert hót más régióból jelentkezik be. Aztán Jim megváltoztatja a nicket, a kártya/pp adatokat és mail címet is. Ekkor jön a banán...

Idehaza Steam accot te normálisan áron el nem adsz az k. élet. Az én accom reális ára tudod mennyi? Alsó hangon 700k, idehaza senki nem fog ennyit érte adni.

grebber
Jógyerek "selling2 nem erről beszélünk.... Aki eladja nyilván debil mert abból egyértelműen származhat baj belőle.
De ahogy most haver is "kölcsönadta" az accountját azt bárkivel meglehet minden szarság nélkül.

Pont leírtad te is "Értelek, de a Valve soha az életben nem tudja meg, hogy nem a Tinman lépett be már, hanem a kölyke... "

Dzsini
Az megint más kérdés, de ha jogilag tisztán akarod művelni a dolgot, akkor nem teheted meg. Tegyükfelhogy van 2 gyereked, és te - nem hivatalosan - Gyerek1-nek adod tovább az accountod adatait. Egy valós végrendelet hiányában pedig 50-50 arányban kellene örökölniük minden tulajdonodat és egyebeket, vagyis szét kellene osztani az accountodat is. Ha pedig van végrendelet, akkor annak ezzel kapcsolatos részéről tájékoztatni kell(ene) a Valvet.
Pont ezt írják az ezzel kapcsolatos threadekben, hogy a továbbadás / sutyorgás mindaddig működhet, amíg a Valve-nak valamilyen okból nem jut eszébe, hogy valamilyen módon ellenőrizze, hogy valóban a szerződés eredeti létrehozójával áll-e kapcsolatban.

Tinman
Értelek, de a Valve soha az életben nem tudja meg, hogy nem a Tinman lépett be már, hanem a kölyke...

Dzsini
Azért az öröklés nem olyan egyszerű dolog, érdemes a több, különféle beszélgetést elolvasni róla (inherit steam account) - elvileg te végrendeletben meghatározhatod, hogy ki örökölje, viszont a Steam szerződésben elő van írva az, hogy senki részére semmilyen indokkal nem adhatod tovább a bejelentkezési adataidat. Egy szerződés továbböröklésének előkészítésénél pedig tudatni kell minden szerződő felet (tehát a Valve-t is), hogy te ezt szándékozod tenni, és elvileg csak az ő beleegyezésükkel teheted meg, különben a szerződés az egyik fél halálával megszűnik. Plusz ehhez hozzájön a különféle országokban különféle hatályosság és előírás.

Tehát egyszerűnek tűnik, de mint minden online jogi dolog, ez is nagyon kiforratlan még, és végtelenségig lehet csócsálni a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for contacting Steam Support.

This type of situation is resolved on a case by case basis.

It is against the Steam Subscriber Agreement to buy, sell, or trade a Steam account; however we are happy to work with the respective legal parties if this unfortunate event occurs.

If you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.03. 10:17:23

Atisz
Szerintem nem ellentmondás (ha a spórolás <-> pénzszórás ellentétre akartad felhívni a figyelmem, akkor OK): pont azt szerettem volna érzékeltetni, hogy igenis pénznek számít, ha utána olyan dolgot veszel meg belőle, ami tetszik, de máskülönben nem vennéd meg, legalábbis nem azon az áron.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman

grebber
Dehogy volt ott 100000000% hogy más balfaszság volt.

Tinman
Azért nem.

Volt már ebből banán...

Tinman
Ez a gametime adat ne legyen ennyire a mániátok, hiszen ahogy te is írod: pontatlan. Amikor a menüben matatsz, azt is ugyan úgy számolja, mint amikor kimész klotyóra, telefonálsz, kajálsz, alt+tab-ra letéve megnézed a fórumot vagy akármit.

609 játékból kipotyogó kártyából azért esélyes, hogy 2 db. AAA cím is kijön akár...

Átruházni is lehet az accot, csak ésszel kell csinálni, a gyereked pedig még a törvény szerint is teljes joggal örökölheti az accot az 100%.

grebber
A valvet kicsit sem érdekli ki használja a te accoutodat annak adod akinek akarod.

zorrobomber
Igazából még mindig élettelenül árválkodik a progi indító ikonja nálam. Valahogy nincs szívem elcseszni a gametime-jaimat, akkor sem ha az csak egy pontatlan adat. Apropó, ha nem lehet átruházni accountot, akkor majd a gyerekem sem örökölheti meg? 😊

Tinman
Tekintve, hogy milyen sokan mondták anno, hogy a kártyázás mennyire putri dolog, a fejlemények egyre izgalmasabbak :-D

Tinman
"zsírúj játékot megvehetsz belőle, amire egyébként nem adnál ki pénzt a megjelenés napján és abban a pillanatban ki is derült, hogy az is pénz 😉"

Ez egy totális ellentmondás. Ha a kártyapénz is pénz, akkor nyilván nem adok pénzt a megjelenés napján egy "zsírúj" játékra. Kártyapénzből kizárólag a tényleg jóáras akciós játékot veszem steam-en.

"bizony jelentkezik a villanyszámlán is"

Jó nagy barom az, aki csak azért indítja el a gépét, hogy az kártyát farmoljon.Van ilyen idióta? Kérem jelentkezzen, hadd ignoráljam egy életre a hülye fajtáját!

kigyi
Még nem sikerült behatóbban tanulmányoznom a single részét, mert mindig elcsábít a multi. Persze kipróbáltam végül is BF-hez mérten nem annyira gáz csak értelme nincs sok 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
<#nevetes1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Shep
Hát pedig az elmúlt pár év legrosszabb játékélményét a BF1 single-nek köszönhetem. Nem is tudnék hasonlóan rossz játékot felhozni azok közül amivel mondjuk az elmúlt 3 évben játszottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azért ennyire nem szar nem kell eltúlozni.

Shep
Bf1 single kb Mesterlövész szintet képvisel, csak jobb grafikával.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jól van te tudod. Én csak szóltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Engem nem érdekel (mármint ha nem jó akkor nem halok bele...annyi szarkupaccal játszom, hogy azt tanítani kéne) Amire számítok az hogy gyengébb lesz mint a Cod mint mindig. Azt hozza fixen. VGA tesztbe kell ,de majd beszerzem a fullt valahonnan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.02. 22:06:18

3 vagy 4 pálya. De hidd el a single lóxart nem ér. Mindenhol lehúzták.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk már a STEAM Sale véget ért... de a csomag nekem is a listámon szerepel.
Tavasszal vagy nyáron fel is röppen a fiókomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Igen, benne van a kieg is (Unreal Gold).

grebber
A BF1 -nél a 10 órás trialba mennyi a pálya limit? Meddig lehet letolni a singlet benne? Mert ami a legfontosabb azt mindig ba**nak leírni oda.

Ez így van, a felajánlás időpontját a bundle-be kerülés időpontjával veti össze a rendszer, ha az előbbi kisebb, akkor marad a teljes érték.
Az a "baj", hogy sajnos tényleg elég lassú a supportja az oldalnak, szóval van, hogy 2-3 hónapos lemaradásban vannak ezzel és ezért lehet az, hogy szintet esik az ember és közben nem is emlékszik, hogy miről lehet szó.
Atisz
Tehát ha egy játékot felajánlok és az mondjuk 1 év múlva bekerül egy csomagba, akkor ez nem fogja utólag visszaminősíteni a szintet?