Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
De hát az EA 60-ér árulja Originen😊 Kétlem hogy ha ő adja ennyiért, másnak olcsóbban adná. Mármint a saját platformjával tolna ki ezzel. A 40%-al olcsóbb termék meg nem kevés, majdnem félár ugye.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.04. 20:06:18

[merlinw.org]

Prince23
Gondolom a helyi forgalmazótól veszi, vagy az EA-től D:

TBTPumpa
Mass Effect Andromeda coming March 21st, 2017 (US) / March 23rd (EU)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Gondolom (még?) nincs régiókorlát a preorder kulcson. Vagy nem tudom. Az biztos, hogy ha 40-ért adja a CDKeys, akkor valahonnan 30-ért meg tudja venni😊

[merlinw.org]

Rapid81
Worldwide a régió, nem orosz.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Instanton instant vétel lesz 😊
Még várok vele am

MerlinW
Jól hangzik a 40%😊 Valójában meg 60€ az EU kulcs ára, 40€ az orosz, amit árulnak 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.04. 19:41:22

[merlinw.org]

MarkBlade
passz de vagy ez vagy a Ghost Recont fogják adni az nvida kártyákhoz és akkor 8-6000 ftért be lehet majd szerezni.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rossz topik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Steam:

Rákattintok egy játékra és nem sorolja fel az achievementeket. Másnál is fennáll ez a probléma?

(tegnap review-k sem voltak, tehát a helyzet egyértelműen javul 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Nem lehet tudni, 4k? de az kód vagy account? mert az account árusítása tilos.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Hoppá-hoppá, álljunk meg 1 szóra.

1.) A jótékonykodás ideális esetben baromira nem üzlet, pláne ha névtelenül csinálod és jó helyre adod a pénzt. Persze a különböző nagy dobra vert, látványosan beharangozott cégek által kieszközölt performanszok (amit CSR-nak hívunk egyébként) valóban azt a célt szolgálják, amiről beszéltél, ám az sem feltétlenül rossz, ha vannak emberek akik odafigyelnek rá és a pénz nem sikkad el valahol, hanem ténylegesen el is jut a célszemélyekhez.

2.) Ha már a kereszténységről beszélünk, ne a XIV-XVI. századot vegyük alapul, hanem inkább napjainkat, ami alapján elmondhatjuk, hogy akár a római katolikus, akár református felekezetet nézzük, a kereszténység a legbékésebb vallási irányzat. Nem kell ahhoz kereszténynek lenni, hogy ne érts egyet a Tízparancsolat 10 pontjából minimum 7-tel és már tuti, hogy nem vagy gazember.

Egy szó, mint száz, a jótékonykodás jó, ha jó helyre adod.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
OFF-ban válaszoltam.

A jótékonyság az egy üzlet egy mocskos üzlet.Pénzt hoz és ahol pénz van ott van korrupció és sikkasztás is.Kihasználják az emberek jólelküségét,ha nem adsz adományt akkor meg egy szemét magadnak való vagy.
A valláshoz tudom hasonlítani mert az is egy üzlet ugyanilyen mocskos.Nézd csak a középkort.A papok nem dolgoztak kapták a tizedet,egyházi adókat stb..Akinek ez nem tetszett azt kikiálltották eretneknek és elégették.Nem véletlen szól az egész kereszténység a bűnről.Ezzel lehetett megfogni az embereket.Ha jóllakták bűnös vagy ha jót keféltél bűnös stb.Nevetséges.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jól látod a dolgokat.Becsület az csak 1 van ha azt elveszti az ember nincs másik.Visszaszerezni nehéz szinte lehetetlen mindig rajtad lesz a bélyeg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

zorrobomber
Pedig a nagyobb összegnek már azért nyugtató hatása is van... szerintem <#nevetes1>

Tinman
"Szerintem egész addig nem lehet bízni a jótékonységi témában, amíg nem te magad adod oda a rászorulónak"

Nekem is ilyen tapasztalataim vannak és éppen ezért maximálisan egyetértek. Nehogy bárki is azt higgye, hogy csak a magyar lop...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Erre nem nagyon tudok mit írni... sokszor eltehetnék én is 5-10-20k-t vagy ezzel egyező értéket és a kutyát nem érdekelné, de nem teszem. Nyilván nagyobb összegnél még úgysem tenném, nem tudnék nyugodtan aludni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Turok - 4,99€

Tinman
Benne.

Voltan
Ez nem is kérdés, igazi beteg gyöngyszem a játék 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Nem az összes azért az Ubisoft se jótékonysági alapítvány 😊

Syndicate, Revolution , Black Flag,Rogue nincs benne pl
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.04. 11:43:36

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
Ez tulajdonképpen az összes AC ami valaha megjelent PC-re?! A 15 EUR csomag is igen jó ajánlat.

Fpocok
Egyik se. A játékmenet miatt jó!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Számomra is nagy talány ennek a játéknak ez a szintű sikere. Én is kedvelem a Dragon Quest klónokat (nem, nem fogom JRPG-nek titulálni őket), de ez azért talán egy kicsit túlzásnak tűnik. Persze nem ismerem annyira, lehet, hogy a sztorija vagy a hangulata ennyire jó, passz.

Scooter
Gondolom a 4, mivel "új"-at írt. Persze egyszerűbb lett volna odaírni, hogy melyik rész.
Az ubisoftos Assassin's Creed III dlcknél csak 3 dlc van + a season pass a steamen meg season pass+ 5 dlc... pl a Betrayalt nem találtam az ubisoft oldalán...

Vagy a season passban benne van az összes dlc?
darkSectorxxx
Bocs de melyik Gears? Mert nem mindegy, a régi első részét úgy vettem 1990-ért, hogy járt mellé egy gamestar újság. 2009ben, amikor a boltban volt 4990 a játék dobozosan...

Csak azért kérdem hogy melyik része 4000? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Jó szórakozást a Greedier módhoz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

NeoMaN
Új Gears Of War eladó. 4.000.-ft
Bocs, hogy ide, de ez legalább pörög. 😊

3Error
Pocok nagy fanja a játéknak. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Hogy érted, hogy ennyit?
A 486 órára gondolsz vagy a platinum god acsira?

Voltan
Although thou art a person being tortured by sick-sick arts of malevolent creations, I do find my humble self impressed by thy nightmares known from stories told in woods and marshes long forgotten. Yet thou disembark thine grace into fables unknown.
My humble bows go to thee, grand master of the unknown realms.

Viccen kívül, hogy raktál ennyit bele?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.04. 02:20:13

Fpocok
So it begins!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kigyi
Na ez jól néz ki csak a 3 meg a China van meg belőle, még a végén meg kell vegyem a teljes pakkot.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Pont ezért írtam le oly sokszor ilyen embert mint engem nem találsz még egyet a földön. Hiába vagyok tele manival semmi nem érdekel így nehéz bármire is költeni. Egy dolog érdekel a gépem az meg ha kell megkapja majd mindig az upgrade-et

Hát akkor nem kéne néha élned is egy kicsit? Hidd el nem olyan rossz dolog az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez lehetne Vágónál az 50 milliás kérdés ,mert erre én se tudom a választ.

Aztán mire mész vele, ha soha semmire nem költöd...Már ne is haragudj a kijelentésért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Viszont ha sok pénzt szerzel az még fos kamattal is tud szépen hozni a konyhára....tisztában vagyok vele ,hogy a bank a többszörösét szedi meg a pénzemből,de a havi + 30 k csak mert levan kötve a zseton (kb havi 30 a semmiért mert ezért nem kell plusszba dolgoznom már) azért elég jó.
Csak ezt fel kellett építeni a nulláról... 12 év totál lemondás mindenről.. A vicc az hogy ez így megvan azt ugyenezt csinálom tovább <#banplz> De az új gépem legalább majd "ingyen" lesz
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.03. 21:43:19

Voltan
TRUE

Voltan
Szerintem egész addig nem lehet bízni a jótékonységi témában, amíg nem te magad adod oda a rászorulónak a csekket, pénzt, vagy tárgyat. Tapasztalatból beszélek, és nem a koldusnak adott kis személyes pénzről. Innentől meg, főleg, ha a játékokból folyó pénzekről van szó, pont leszarom, hogy abból mit adnak jótékonyságra, illetve mit állítanak arról.

Olcsó a játék, érdekel, nem illegális, megveszem. Pont. Aki meg csak azért fizet többet, mert jótékonysági zászlóval lobogtatja a sale-t az adott szolgáltató, hát lelke rajta.

MerlinW
Nézd, csak úgy senki sem fog neked adni sok pénzt. Így vagy úgy meg kell dolgoznod érte. Viszont az hogy a pénz amit adnak honnan, milyen úton jutott a fizető félhez ne érdekeljen. Üzleti értelemben, értelemszerűen nem véres gyémántokból meg 10 éves rabszolgák csempészéséből származó javakra gondolok 😊

Teljesen legális, tiszta úton csak nagyon kevés ember tudott meggazdagodni. Ahol van pénz ott mindig van balhé is előbb vagy utóbb. Ha tisztán is indul, sosem végződik úgy. Ilyen az élet.

Jah, Menjünk OFF-ba 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 21:31:16

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Uppppsy - ez nem OFF-tocsikmárta...

IMYke2.0.0.0
Tudom, az egész olyan, mint egy vicc poénjának elmagyarázása, de nem ok nélkül írtam ám, hogy "de én azért próbára tenném magam" = JELENLEG, MOST, úgy gondolom, hogy nem hogy nem venném el, de még csak hozzá sem érnék a lovettával megpakolt tálcához.
Aztán meg, lehetséges, hogy adott szituációban, izgatottan és túlmérlegelve, jó alaposan megvizsgálva a tálca környékét (helyiségét), nem-e véletlenségből candy camera és/vagy álcázott KGB ügynökök lapulnak az árnyékban, a függöny és a szőnyeg alatt... nos, lehet, hogy ott és akkor, ha úgy találnám, hogy megér nekem annyit, akkor hozzá is érnék, és le is nyúlnám...
...és igaz ez minden más olyan helyzetre is, amikor "senki sem tudhat majd róla"...
...amikor közel kerül a tűzhöz az ember, szívesebben kezd el jobban odahúzódni hozzá, mert jó a kényelemben, melegben lapulni, nem feszülten, dideregve-fázva az éj sötétjében a tűznél ülőket nézegetve... messziről...

Még egyszer: lehet, hogy balfék lennék, és nem nyúlnám le a lóvét... de lehet, hogy én lennék az adott cég legnagyobb sikkasztója... franc se tudja...

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ahonnan ez jött, ott van még több is". Egyébként egy fél éves megbízás díja volt 2 főre. Mínusz adó, amit sosem fizettem be, lévén Ubi Australia volt az ügyfél és elég volt nekik egy kamuszámla 😊

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 21:22:57

[merlinw.org]

grebber
Tavalyi utolsó bajnokin az öltöző padon hagyott valaki 150ft-ot azóta várom ,hogy kezdődjenek az edzések és visszaadjam...szerintem aki otthagyta mér nem is tudja ,de lelkiismeretem fontosabb.

10-20 milla azt mire mennék vele? A jelenlegi adagot is mindig csak lekötöm...

IMYke2.0.0.0
"Az erkölcsduma meg pont addig van az emberben amíg elé nem raknak 10-20-30 milliót. Ott abban a pillanatban elmúlik 😊"

A fene se tudja - de én azért próbára tenném magam 😊