Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.04. 20:06:18
[merlinw.org]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.04. 19:41:22
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rákattintok egy játékra és nem sorolja fel az achievementeket. Másnál is fennáll ez a probléma?
(tegnap review-k sem voltak, tehát a helyzet egyértelműen javul 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1.) A jótékonykodás ideális esetben baromira nem üzlet, pláne ha névtelenül csinálod és jó helyre adod a pénzt. Persze a különböző nagy dobra vert, látványosan beharangozott cégek által kieszközölt performanszok (amit CSR-nak hívunk egyébként) valóban azt a célt szolgálják, amiről beszéltél, ám az sem feltétlenül rossz, ha vannak emberek akik odafigyelnek rá és a pénz nem sikkad el valahol, hanem ténylegesen el is jut a célszemélyekhez.
2.) Ha már a kereszténységről beszélünk, ne a XIV-XVI. századot vegyük alapul, hanem inkább napjainkat, ami alapján elmondhatjuk, hogy akár a római katolikus, akár református felekezetet nézzük, a kereszténység a legbékésebb vallási irányzat. Nem kell ahhoz kereszténynek lenni, hogy ne érts egyet a Tízparancsolat 10 pontjából minimum 7-tel és már tuti, hogy nem vagy gazember.
Egy szó, mint száz, a jótékonykodás jó, ha jó helyre adod.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A valláshoz tudom hasonlítani mert az is egy üzlet ugyanilyen mocskos.Nézd csak a középkort.A papok nem dolgoztak kapták a tizedet,egyházi adókat stb..Akinek ez nem tetszett azt kikiálltották eretneknek és elégették.Nem véletlen szól az egész kereszténység a bűnről.Ezzel lehetett megfogni az embereket.Ha jóllakták bűnös vagy ha jót keféltél bűnös stb.Nevetséges.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem is ilyen tapasztalataim vannak és éppen ezért maximálisan egyetértek. Nehogy bárki is azt higgye, hogy csak a magyar lop...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Syndicate, Revolution , Black Flag,Rogue nincs benne pl
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.04. 11:43:36
Next PC upgrade: 2022
Vagy a season passban benne van az összes dlc?
Csak azért kérdem hogy melyik része 4000? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A 486 órára gondolsz vagy a platinum god acsira?
Parasite Eve 2, best game EVER!
My humble bows go to thee, grand master of the unknown realms.
Viccen kívül, hogy raktál ennyit bele?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.04. 02:20:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak ezt fel kellett építeni a nulláról... 12 év totál lemondás mindenről.. A vicc az hogy ez így megvan azt ugyenezt csinálom tovább <#banplz>#banplz> De az új gépem legalább majd "ingyen" lesz
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.03. 21:43:19
Olcsó a játék, érdekel, nem illegális, megveszem. Pont. Aki meg csak azért fizet többet, mert jótékonysági zászlóval lobogtatja a sale-t az adott szolgáltató, hát lelke rajta.
Teljesen legális, tiszta úton csak nagyon kevés ember tudott meggazdagodni. Ahol van pénz ott mindig van balhé is előbb vagy utóbb. Ha tisztán is indul, sosem végződik úgy. Ilyen az élet.
Jah, Menjünk OFF-ba 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 21:31:16
[merlinw.org]
Aztán meg, lehetséges, hogy adott szituációban, izgatottan és túlmérlegelve, jó alaposan megvizsgálva a tálca környékét (helyiségét), nem-e véletlenségből candy camera és/vagy álcázott KGB ügynökök lapulnak az árnyékban, a függöny és a szőnyeg alatt... nos, lehet, hogy ott és akkor, ha úgy találnám, hogy megér nekem annyit, akkor hozzá is érnék, és le is nyúlnám...
...és igaz ez minden más olyan helyzetre is, amikor "senki sem tudhat majd róla"...
...amikor közel kerül a tűzhöz az ember, szívesebben kezd el jobban odahúzódni hozzá, mert jó a kényelemben, melegben lapulni, nem feszülten, dideregve-fázva az éj sötétjében a tűznél ülőket nézegetve... messziről...
Még egyszer: lehet, hogy balfék lennék, és nem nyúlnám le a lóvét... de lehet, hogy én lennék az adott cég legnagyobb sikkasztója... franc se tudja...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.03. 21:22:57
[merlinw.org]
10-20 milla azt mire mennék vele? A jelenlegi adagot is mindig csak lekötöm...
A fene se tudja - de én azért próbára tenném magam 😊