Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Per pill a dio2-t tolom otthon, us east-en, így aztán megjegyezném h ebben sem kellett éveket farmolni h felhuzz egy karit 80 korulire 😊 nyilván 85tol (pláne 90+) verhuggyozas de addig azért folranthato gyorsan. Ugy h egyedül jatszom volt 1-2 hét között, persze nagyon nem optimálisan toltam 😊 (de h egy kurva 4os shield nem akar esni sehonnan csak hülye palas az lassan vicc)
Tinman
Még sokat beszélsz róla és szépen csendben megveszem... na meg Ratgab is. Gyanús is, hogy sunyít, tuti már nézegeti a Blizz store-t :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A 4-es pontot a korábbi nem-megvásárlásra értettem... 😊

//Sőt, az összes pontot arra...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.05. 20:31:41

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Az ár szerintem nagyon rendben van... főleg, hogy full a Blizztől ennyi.

Anno az alap játékot Day 5 nagyjából 13k körül vettem. A Reaper is amikor kijött 12k körül láttam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Azt hittem az 'on the house'-ra írtad 😄DD

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszöntem 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Fej vagy gyomor?

Path of Exile 😛

IMYke2.0.0.0
1 - Nem volt szétdarabolva megjelenéskor... ellenben valami másik játékkal, amit ki is fejlesztett, nem jut eszembe...
2 - A konstrukció, amit rád vertek az elején , az nekem nagyon-de-nagyon nem tetszettek --- nem ok nélkül szajkóztaM*, hogy majd 4-3-2-1,999 Ft környékén...
3 - ósdi tanyanet volt itt <1 megabit/0,5 megabit - ami "feljavult" az évek folyamán 4 megabitig, majd 10 is volt egy ideig>
4 - az ára és a Blizzard körüli kézzel fogható változások, és leges-legfőképp a fóR*umokon kapott visszajelzések olyan játékosoktól, akik az első résztől szerették a sorozatot...

Most pedig, mivel egyrészt sikerült megtakarítanom egy kis pénzt a meg-nem-vásárolt karácsonyi ajándékkal, és berobban a baromi olcsónak nevezhető Battlechest = lecsaptam rá.
Nem érdekel, hogy jövőre már 4,99 euróért lesz a GéTuÉjn...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.05. 20:16:43

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nagyjából egyet is értek veled, de a változtatások egy része szükséges. Már nincs a népnek 3 éve arra, hogy csak ezzel az egy játékkal tolja, emiatt kellett ezen javítani. Amúgy nekem full egyedül eljutni Inferno fokozatig ha jól rémlik, legalább 60-70 óra kellett, igaz én komótosan haladok.

A bogár azért benne a fülemben, ugyanis én Day 5 vettem anno a játékot, majd akinek eladtam örömmel vette át accostól dobozostól a játékot, így jelenleg nem rendelkezem vele. A Reaper viszont eléggé piszkálja a fantáziám :-/

Tinman
Rapid! Küldd át nekem is, elmehetnek az anyjukba... az 1. részt letoltam, de meghoztad a kedvem, szóval GTA V után erősen esélyes, hogy folytassam a 2. résszel.

Köszönöm!

wantonly
Sajnos nekem csalódás a Diablo III, a kezdeti lelkesedés hamar elmúlt. Nem érzem már azt, mint amikor a második rész előtt ültem estétől hajnalig és nem akartam lefeküdni aludni, csak már a fáradtságtól dőltem ki. Egyszer végigjátszottam a kiegészítővel együtt. Jó volt és ennyi.

Ez a végletekig leegyszerűsített fejlődési rendszer már nem az én korosztályomnak lett kitalálva. Kezdve azzal, hogy néhány kattintással átpakolhatom az összes képességem - kazuár géming a javából - és, ha egy ismerősömmel bemegyek multizni, akkor maximum néhány óra és 70-es szinten vagyok. A nulláról. Amikor a Diablo II-ben nyomtam az n+100 Baal run-t, akkor örültem mint majom a farkának amikor végre szintet léptem. A cuccok is szinte számolatlanul esnek. Annyi játékmódot, felesleges hülyeséget beletettek a megjelenés óta, hogy már követni sem tudom, biztos nem volt elég játékos.

Az eredeti dobozok ott virítanak a polcomon, megbánni egyszer sem bántam meg, hogy megvettem és eszem ágában sincs lebeszélni róla senkit, a BattleChest vígan megéri még így is. A játék természetesen minőségi, profi munka - de talán túlságosan is a hideg profizmus érződik benne.
Rapid81
Az első rész kéne, mert az Originen nincs meg.

Nem kell törni az alapjátékot, csak kell egy DLC unlocker. Átküldjem az infókat? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Papa01
Elég felháborító ár, az tény... de gondolom viszik ennyiért is... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Kiszámoltam, az összes ME2 DLC 3600 pontba kerül. Ami 60€... (G2A áron is 41€) Továbbra is marad az eredeti alapjáték törve, warez DLC-kkel... :/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 19:48:14

[merlinw.org]

Tinman
Elég szomorú, hogy elmondható....

Tinman
Még jó, hogy ingyen... lassan 2 éve már, hogy filléres bundle része volt.

Jim Morrison
Vannak akik képesek bundlira pénzt adni, én inkább a megvárom míg ingyenes lesz típus vagyok<#banplz>

Kösz!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
slowpoke 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Gyakorlatilag kieg nélkül most már értelme sincs. Főleg, mert a kieghez jön a tartalom most már évek óta tolják bele a cuccot és bizony még mindig tudnak olyat mutatni amiért megéri elővenni és játszani pár hetet a season-ök elején.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Mass Effect 2 ingyen

Csak 7 évig kellett várni rá! <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MarkBlade
ezt kb majdnem az összes játékról elmondható.. csak azokat vagy 3 hónap után már le se xarják a fejlesztők vagy a játékosok mert olyan gány. <#eljen>
jarlaxxe
Jó is az mondom ezt ugy, hogy én már meguntam mert ez a seasonos ökörködés nekem már nem jön be.

Szerencsére most ebben a kategoriában a grim dawn le tud kötni.

Tinman
Teljesen bölcsen megvárta, míg olcsón megveheti az alapjátékot és a kiegészítőt, ráadásul közben a putri AH-t is kigyomlálták, sokszor sokadik javításon és balanszoláson van túl, meg persze pár broken build is ment a kukába. A játék már szerencsére olyan, hogy gondolkodás nélkül megéri a többszörösét is a feltüntetett árnak.

A probléma nem ott van, hogy 5 évet várt, hanem ott, hogy 5 éve kijött egy játék, ami qrvára nem volt rendben, sőt kellett hozza laza 1.5 év mire azt lehetett rá mondani, hogy ilyennek kellett volna lennie Day1.

TBTPumpa
Pedig ez egy hulladék, fos, fújjblizzard, fővandarabóva. <#idiota>

Végül is csak közel 5 évet vártál rá, hogy játszhass vele. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.05. 18:44:34

mooo
Rengeteget. Kb ugyanaz mint Diablo 2-nél a LoD.
IMYke2.0.0.0
Ezt láttam most a kilépéskor(6. szinten vagyok, Normal) - (kép az összefoglalóról, a legutolsó patchről):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#eljen> Be is került nekem is a bogár a fülembe a kedvező ár miatt...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs, hogy mennyit ad hozzá - Diablo 3-szűz vagyok, most játszom vele életemben először. 😊

//Az élsimításnál mindent feltoltam, ami a csövön kifér --- kell neki a nagyobb felbontás is a rece ellen, de azért már így is jobban néz ki.

MarkBlade
Az D3-al az alappal játszottam egy barátomnak hála. A kieg sokat ad hozzá?
Haver visszavette az játék árát annó belőle 😊
IMYke2.0.0.0
Alig kicsivel több, mint 6 rugóért már bő nyállal meg is éri a kirándulást 😊
Ez volt a legvégső határ (4,999 és alatta), ahol már ~5 percnyi megfontolás tárgyává vált a játék megvásárlása - TISZTA forrásból.
Szürkéből lesz ennél olcsóbb is, nyilván.

S attól függetlenül, hogy erősebben nyitottak a konzumer réteg felé, egyszerűsítettek, azért ez még mindig Diablo. Még ha nem is a leghardkórabb kezdéssel, amit ebben a témában láttunk <1-es karakterrel feküdt már mindenki --- ami sem a Diablo 1-ben, Hellfire-ben, sem a Diablo 2-ben és később a LoDdal egyáltalán nem volt elmondható... a szinteződés baromi nehéz volt a korábbi részekben.>

Úgy sejtem, hogy tényleg a későbbi részekre, és nyilvánvalóan a magasabb Paragonokra, meg a Seasonökre gyúrtak rá - feláldozva a kezdő kampányt.

3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Nem lökném ki az ágyból... <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
Mindenki kedvét meghozod a Diablóhoz 😊
IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy miért ilyen recés a karakter itt, de elhiheted: minden maxra van tolva, amit csak lehet.

EszterKE (Diablo 2 óta mindig ez az RPG-karakterem neve, 99,99%-ban) -
Decard Cainnel
diskurált:

//Korai fázisban, a felszerelés

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.05. 17:26:05

3Error
Én is szemeztem a Diablo 3-al kb. 3 hete, regeltem is battleneten. Lehet, hogy érdemes lenne belekóstolnom? <#love11> (fempro rulz <#vigyor1>)

IMYke2.0.0.0
Hát, így 3-as szinten, a kezdetek is mutatnak egyszerűsödést --- rohadtul zavar, hogy nem én oszthatom el a fejlődési pontokat (vagy csak én nem jöttem rá, hogy miként lehet ezt megakadályozni) ---, kisebbek (az elején) a terek.
Viszont, a hősnőm (Demon Hunter) végre beszél, az mellett, hogy baromi jól néz ki. <#buck>

mooo
Amúgy tudom hogy itt nem sokan szeretik(a real money AH miatt nem is csodálkozom rajta, de az már szerencsére a múlté), de én mindkettőt előrendeltem és nem hogy nem bántam meg, de annyi játékóra van benne mint szerintem semmi másban. Mondjuk általában mindig voltunk 3-4-en, így nehezebb megunni is.
mooo
Tudom hogy nem érdekel, de pont holnap kezdődik az új season is 😊
Mivel az előző kettő kimaradt így valószínűleg belerakok majd 3-4 hetet 😊
kigyi
Várom a tapasztalatokat 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Ennyiért szerintem elég faja! Grat!

Ha most nagyon ráérnék a Reaper miatt venném, de k. nem érek rá :-/

zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Üssetek: 20 júrójé' megvettem magamnak a Diablo 3 Battlechest-et.
Eddig vártam vele, s nem tovább.
<#vigyor5>

lalakov
Mivel a játék topikja kihalt, itt tennék fel egy Deus Ex Mankind-os kérdést. Ha jól láttam többetek játszott vele.
A bankot ki lehet csak úgy rabolni? Majd egyszer főküldetés lesz hozzá, de nekem viszket a tenyerem. :-D Már megszereztem pár kódot, kártyát, de nem vagyok az a nagy rejtőzködős; szóval inkább kinyírnék mindenkit.
Atisz
Egyébként tényleg.

Rapid81
Ha az oroszoknak megéri negyedáron eladni, akkor biztos vagyok benne, hogy féláron is megéri.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Féláron. A másik meg haszon nélkül odaadja neked. Elhiszem😊

[merlinw.org]

grebber
Happy Hourba a teljes csomag 1.3$ körül lesz.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Egész korrekt kis Artifex Mundi HOG csomag, kár (illetve dehogy kár 😊), hogy egy jelentős része már meg van. Az Endless Fables: The Minotaur's Curse egyébként zsírúj és magyarok készítették 😊

Prince23
Gyártó viszonteladóknak, partnereknek full olcsóban tolja az árut. Így van mindenütt.

TBTPumpa
Ez meglepő, hisz a Rise történetéért díjat is kapott. Számomra nehéz megértenem, hogy miért, de egy évben egyszer, legyen gyereknap.
Ez a reboot Lara csak úgy fogyasztja a nagy neveket a cégnél. A 2013-as reboot óta már lelépett a Square Enix amcsi vezetője, a Crystal vezetője, a Tomb Raider 2013 és Rise of the Tomb Raider direktora, most pedig az írónő.
Mondjuk annyira nem baj. Ráfér az újdonság a harmadik részre, remélhetőleg így talán már valami történetet is kapni fogunk. <#idiota>
Asszem már csak Noah és Camilla Luddington a két ismert arc (Tomb Raider 2013 fejlesztői videókban lehetett látni őket - a többiek már lemorzsolódtak), akik a harmadik részen dolgoznak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.04. 20:16:05