Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Project Cars - őrület... erre nem is tudok mit írni!!! ^^
- Mother Russia Bleeds - Wishen volt.
- Trails in the sky - Wishre akartam tenni, de most már így nem :-D
- Jotun - min. 3x akartam eddig megvenni, de erőszakkal lebeszéltem magam, hogy még drága és úgyis Humbli lesz. Ideje volt :-D
- Neon Chrome - ez engem nem nagyon mozgat
- Hopiko - ez meg főleg nem
- XCOM 2 - azbeszt! Instant ment nekik az előfizetés már megint. Beteg egy bagázs ilyen címekkel ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.06. 20:56:03
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tavaly mindösszesen 4x vásároltam tőlük (3 bundli, 1 store). Legutóbb augusztusban. Nagyon silányul nyomják már.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.01.06. 20:07:34
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.06. 19:38:07
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem - https://www.humblebundle.com/monthly - itt olvashatod el, hogy mit is takar ez a HumbleBundle Monthly előfizetés...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jól értem, az X-COM2 a Humble-n lesz akciós a következő hónapban? Ha igen, az áráról lehet tudni valamit? Köszi a választ! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Warhammer The End Times Vermintide (ezt már tudtuk)
Project Cars
Mother Russia Bleeds
Trails in the sky
Jotun
Neon Chrome
Hopiko (Humble Original)
Következő monthly:
XCOM 2
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Helyette megvettem az 1 dollárost.
A Unity hiányzott még, de arra a 15 dolcsit sajnáltam már.
Az AC1-ért megvettem az egy dolcsis bundlét, de a krónikák nem kellenek, tehát aki szeretné ingyé a 3 uplay kulcsot a Chronicles részekhez, írjon egy privit.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Incisor Sniper Rifle
Collectors' Weapon and Armor
Zaeed - The Price of Revenge (Cerberus Network)
Cerberus Weapon and Armor (Cerberus Network)
Normandy Crash Site (Cerberus Network)
Cerberus Arc Projector (Cerberus Network)
Firewalker Pack (Cerberus Network)
Nem tartalmazza:
AEGIS Pack
Arrival (story)
Equalizer Pack
Genesis (story)
Kasumi (story, character)
Overlord (story)
Shadow Broker (story)
Hammerhead
Tehát gyakorlatilag semmit. Legalábbis az Origines és Steam-es leírás szerint.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 21:55:58
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 21:47:22
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És igen, inkább endgame cucc a Diablo 3 (Adventure mód, új zónák, új bossok, riftek) és nem a történet a fontos. Az sem rossz, de mire a Reaper of Souls végére érsz pont egy nevesített WC papír szintű gear-ed lesz. A játék csak utána kezdődik. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.05. 20:50:28
Nem kell túl dimenzionálni.
Tényleg kazuár lett. Viszont, egy Hörcsögnek már alaptétel az ismerete.
A játék valami űberállat. 😊 Annyira egyedi a hangulata, hogy egysincsolyan. Ahogy az ember az erdőt járja, miközben egy borzasztóan elragadó hangú és vonzó, kissé bolondos természetű nővel beszélget a rádión, valami eszméletlen. A játékmechanika/irányítás letisztult, egyszerű, mégis tökéletes. A feszültség szépen épül a játék folyamán, azonban mindezt csak azért, hogy az egészet sutba dobva egy borzasztóan lehangoló befejezést nyújtson. A játéknak konkrétan nem igazán van vége. Vagyis ugyan van, de egy semmi, egy lufi, ami pukk és ennyi volt. 1000x jobban be lehetett volna fejezni, mint ahogy tették. Remélem valami DLC vagy akármittudoménhogyhogyan kapunk egy normális befejezést is. 😊
Ettől függetlenül a játékot ajánlom, mert annyira egyedi, hogy még a befejezés sem tudja elrontani ezt az unikumot.
Remélem az Invisible Inc-nek már végre normális vége lesz, mert a ME vége is sz@r volt, most meg ez, aztán remélem ennyi volt a pocsék befejezésekből. 😊