Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
- Warhammer The End Times Vermintide - 2 DLC-t se felejtsük ki. Szóval, ez a cím se volt piskóta!
- Project Cars - őrület... erre nem is tudok mit írni!!! ^^
- Mother Russia Bleeds - Wishen volt.
- Trails in the sky - Wishre akartam tenni, de most már így nem :-D
- Jotun - min. 3x akartam eddig megvenni, de erőszakkal lebeszéltem magam, hogy még drága és úgyis Humbli lesz. Ideje volt :-D
- Neon Chrome - ez engem nem nagyon mozgat
- Hopiko - ez meg főleg nem

- XCOM 2 - azbeszt! Instant ment nekik az előfizetés már megint. Beteg egy bagázs ilyen címekkel ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez a hónap HM jól hangzik, annyi kérdésem lenne azokhoz akik tolták már az x-com2-t h mit ér dlc nélkül?
zorrobomber
Uhh ez a hónap nagyon üt, a következő meg... ááá, végig kell tolni az egyet egy hónap alatt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.06. 20:56:03

MerlinW
Hát ott írja 3 helyen is hogy van még 27 napod és ha most fizetsz, azonnal kapod az XCom-ot😊

[merlinw.org]

RatBaG
ezt a pakkot már buktam, ha csak most fizetek elő, ugye?

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Cars bundleban azért az odabasz. És most se lehet szerezni mert mindenkinek az kell 😞

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Attól hogy neked megvan, még nem gyenge. Pláne nagyon gyenge. XCOM2 még egy éves sincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Szerintem nagyon gyenge. Egyik sem érdekel (AC-k) vagy már megvan (XCOM 2).

Tavaly mindösszesen 4x vásároltam tőlük (3 bundli, 1 store). Legutóbb augusztusban. Nagyon silányul nyomják már.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.01.06. 20:07:34

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MarkBlade
Szerintem is nagyon jó játék! Az első része is jó volt!<#eljen>
genndy
Fasza! HB erősen kezdi az új évet, AC-sale, most ez a monthly, meg a következőre is erős húzócím...<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kb. amit Pio mondd....Régóta várom már, hogy jó áron legyen és igazad van egyébként a 15 is jó ár, de így meg 12 és még kapok mellé 6 apróságot is (amiből valószínűleg egy se érdekel XD). Jah meg 10 % offot a store-ban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na és azt néztétek, hogy már a humble monthlyn is van referral bónusz? <#banplz>
Most pedig 12 tuti legális forrásból és jár még mellé 6 másik játék is. Illetve 1 hónapig 10% kedvezmény a store-ban.
MerlinW
Mondjuk eddig is 15€ volt az XCom 2 G2A-n.

[merlinw.org]

Az igen...Hát ez akkor instant buy úgy érzem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ezt nem vettem, de asszem jól tettem.

MerlinW
12$ Megkapod a nagy címet meg pár kicsit mellé.

[merlinw.org]

Papa01
Köszönöm a segítségeket! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Humble Monthly - ez egy havonta megújuló "előfizetés", ahol az adott hónapra befizetve egy meghirdetett és néhány meg-nem-hirdetett játékot kapsz. Ha hosszabb időre előfizetsz, akkor egy-egy havi olcsóbb persze. (és bármikor le is lehet mondani)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.06. 19:38:07

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
" X-COM2 a Humble-n lesz akciós a következő hónapban?"

Nem - https://www.humblebundle.com/monthly - itt olvashatod el, hogy mit is takar ez a HumbleBundle Monthly előfizetés...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Szia!

Jól értem, az X-COM2 a Humble-n lesz akciós a következő hónapban? Ha igen, az áráról lehet tudni valamit? Köszi a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
XCOM2 jól hangzik. <#love11>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mostani monthly:
Warhammer The End Times Vermintide (ezt már tudtuk)
Project Cars
Mother Russia Bleeds
Trails in the sky
Jotun
Neon Chrome
Hopiko (Humble Original)

Következő monthly:
XCOM 2
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Hát akkor el lesz veszítve egy text fájlban a 6TB-nyi háttértáram legsötétebb bugyraiban 😄

[merlinw.org]

Rapid81
1 befejezés van csak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Nekem pont a Brotherhood, Unity, Chronicles-ök és a Liberation hiányzik (meg a Revelations). Más kérdés, hogy rohadtul ellentmondásos a viszonyom a sorozattal, és még finoman fogalmaztam 😄 Magyarul gameplay=szar, a történelmet szeretem, az időgépes szarozás meg olyan mintha egy tőrt forgatnának az agyamban. Meg lehetett volna csinálni jól is csak mégse sikerült. De azért meg lesz véve, csak hogy ott legyen plusz egy sornak, ha egyszer lobotómiát hajtanak végre rajtam, utána is legyen mivel játszani. Aztán nem ám túl komolyan venni amit írtam.

IMYke2.0.0.0
Nekem szó szerint nem volt bőr a képemen jelentkezni érte... ez van.
Helyette megvettem az 1 dollárost.
A Unity hiányzott még, de arra a 15 dolcsit sajnáltam már.

Tehasut
Az enyémért ketten is jelentkeztek, bebebeeee. <#crazya>
MerlinW
Én is felajánlottam, de senkinek sem kell😊

[merlinw.org]

Tehasut
Sziasztok! Jó rég jártam már errefelé.
Az AC1-ért megvettem az egy dolcsis bundlét, de a krónikák nem kellenek, tehát aki szeretné ingyé a 3 uplay kulcsot a Chronicles részekhez, írjon egy privit.
Atisz
Szerintem még grafikailag sem egyértelmű a Diablo 3 fölénye, engem kimondottan taszít az enyhén rajzfilmszerű stílus. Persze technikailag nyilván fölötte áll, de ez engem felhasználóként nem igazán érdekel.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem lehet, hogy többféle befejezés van (laikus kérdés)?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Szerintem akkor se kell bánnod. Jó vétel volt. Én pl. meg se vettem, hanem megnyertem steamgifts-en és az Origin is benyalta. Már csak az első rész dobozos verzióját kéne elfogadnia a steam-nek és akkor szuper lenne.
Sajnos nem tartalmaz mindent.

genndy
Egyikből sincs olyan változat ami minden DLC- t tartalmaz. Vedd meg őket külön, jó drágán hülyegyerek. Veszi a pöcsöm, szopjanak lovat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Digital Delux tartalmazza:

Incisor Sniper Rifle
Collectors' Weapon and Armor
Zaeed - The Price of Revenge (Cerberus Network)
Cerberus Weapon and Armor (Cerberus Network)
Normandy Crash Site (Cerberus Network)
Cerberus Arc Projector (Cerberus Network)
Firewalker Pack (Cerberus Network)

Nem tartalmazza:

AEGIS Pack
Arrival (story)
Equalizer Pack
Genesis (story)
Kasumi (story, character)
Overlord (story)
Shadow Broker (story)
Hammerhead

Tehát gyakorlatilag semmit. Legalábbis az Origines és Steam-es leírás szerint.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 21:55:58

[merlinw.org]

Prince23
Digital Deluxe Edition... még karácsonykor le is volt árazva fendesen. És az minden DLC-t tartalmaz.

MerlinW
Trilogy-ra gondolsz? Az nem tartalmazta a DLC-ket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 21:47:22

[merlinw.org]

MerlinW
Óó rengeteget változott azóta.

[merlinw.org]

Prince23
De hisz 5 euróért meg lehetett venni a Complete kiadást....

TBTPumpa
A mostani javítással bekerült a Diablo 1 is a játékba (dungeon formájában korlátozott ideig). Ideje újra végigjátszani azt is.

Tinman
Jujjj... abba beletettem még béta korába 2 hétnyi gaming időt, de rohadtul megbántam. Napközben szó szerint csukódott le a szemem mellette.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
+1 Path of Exile szerintem is köröket ver Dio3-ra. Max látványban marad el.

[merlinw.org]

Nem dimenzionaltam túl 😊 anno day1 volt szerencsém kipróbálni és azóta kerülom de ennyiert lehet berantom én is megnézni mennyit változott változott. Most már sok helyről hallom h rendberaktak és fasza.
Troger911
kb 4 napja vettem meg...
TBTPumpa
Jó-jó értjük. Nekem is DH volt az első karakterem, imádtam is, 400 órát töltöttem vele, utána áttértem a Wizard csajra.
És igen, inkább endgame cucc a Diablo 3 (Adventure mód, új zónák, új bossok, riftek) és nem a történet a fontos. Az sem rossz, de mire a Reaper of Souls végére érsz pont egy nevesített WC papír szintű gear-ed lesz. A játék csak utána kezdődik. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.05. 20:50:28

IMYke2.0.0.0
wantonly költői túlzással jelezni kívánta, hogy mennyire kazuár lett a 3. rész.
Nem kell túl dimenzionálni.

Tényleg kazuár lett. Viszont, egy Hörcsögnek már alaptétel az ismerete.

Rapid81
Firewatch kijátszva. 4.4 óra, de nincs meg minden acsi, így lesz még 1 nekifutásom.

A játék valami űberállat. 😊 Annyira egyedi a hangulata, hogy egysincsolyan. Ahogy az ember az erdőt járja, miközben egy borzasztóan elragadó hangú és vonzó, kissé bolondos természetű nővel beszélget a rádión, valami eszméletlen. A játékmechanika/irányítás letisztult, egyszerű, mégis tökéletes. A feszültség szépen épül a játék folyamán, azonban mindezt csak azért, hogy az egészet sutba dobva egy borzasztóan lehangoló befejezést nyújtson. A játéknak konkrétan nem igazán van vége. Vagyis ugyan van, de egy semmi, egy lufi, ami pukk és ennyi volt. 1000x jobban be lehetett volna fejezni, mint ahogy tették. Remélem valami DLC vagy akármittudoménhogyhogyan kapunk egy normális befejezést is. 😊
Ettől függetlenül a játékot ajánlom, mert annyira egyedi, hogy még a befejezés sem tudja elrontani ezt az unikumot.

Remélem az Invisible Inc-nek már végre normális vége lesz, mert a ME vége is sz@r volt, most meg ez, aztán remélem ennyi volt a pocsék befejezésekből. 😊