Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.08. 15:12:15
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
program itt található
+ ugye ott vannak a kártyák amiket dobál. Erről biztos tudna beszélni valamelyik farmjóska vannak sokan ,hogy mennyi valós pénzt ölt bele/mennyit szedett ki a kártyákból/megéri-e ez stb. Én nem tudom engem ez a része nem érdekel. Én játszom velük nem program futtatja őket..Múltkor elkezdtem számolni 300 kártyánál meguntam alsóhangon is 50 euró. Hidd el rettentő jó lenne ha progival kifarmolnám pár hét alatt. És akkor nem kéne még 4-5-6 évet várnom pl egy GTA 5-re hogy meglegyen (ingyen) de nekem nem kell a program futtatási idő a játékidőhöz.
Next PC upgrade: 2022
Invisible Inc. is kijátszva. Ennél hülyébb vége nem is lehetett volna.
A játék maga nagyon jó. A lopakodás, a hekkelgetés, a mindent lépésről-lépésre kiszámolás, fegyverek, ellenfelek és a végtelen lehetőségek szépen ki vannak dolgozva. De a vége? Komolyan!? Menjen már minden játékfejlesztő a pitsába, hogy nem tudják rendesen befejezni a játékaikat.
Utolsó 3 játékból 3-nak xar volt a vége. Most a Mad Max-nek fogok neki. Remélem nem ez lesz a ráadás...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A logikai és puzzle feladatok nagyon tetszettek és a Sárkányokkal való harc is klassz volt.
Ettől függetlenül messze van ez a rossz játéktól. Persze a Game of the Year dolgot nem tudom hova tenni, de ha a nép megszavazta, akkor legyen. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.08. 13:11:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Leírás alapján nem szoktam nem kiprobálni valamit talán ez a Dragon Age 3 az egyetlen ilyen. Én ezekben a játékokban szeretem ha lehet folyamatában csapatni. Itt meg pont hogy már már only tápolni kell hogy haladni tudj tovább.... + magyarítás sincs hozzá ami a másik bajom. Pedig a VGA tesztbe be akartam rakni... Lehet 4 euros origin havi szar lesz belőle még nem tudom...
ratgab: "indiegala apró szírszar sokszor totálisan értékelhetetlen játékok...." amíg kell az embereknek és termelik nekem a lóvét hidegen hagy milyen játékok ezek. Kb 3000 gameből aktivált magamnak 200-at mert valóban ide a selejtek jönnek 90%-ban. De a sok farm jánosnak meg a nekem már 5k game van a fiokomon (amiből 4700-at csak a farmolo progi futtatott) matyiknak kell addig nekem csak jóvilág van. Saját pénzből évek óta semmit nem vettem volna az 100% ,ezért hoztam létre ezt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.08. 12:55:55
Why so serious?
Mondjuk ha így vizsgáljuk a dolgot akkor a Dragon Age 1 is rossz játék, mert azt is félbehagytam, a második rész meg jó, mert azt meg végigjátszottam....Ezen a trilógián is végig kéne szaladni újra. Kiváló élmény lenne valószínűleg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?
Ez a vétel dolog már kezd uncsi lenni ugyse én fizetem hanem az indiegala vásárlok.... szóval amit játékra költök olyan mintha az utcán találnám a pénzt mintha nem is létezne... Jó is ám az mikor semmiért nem kell fizetned..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.08. 12:35:24
Why so serious?
EA se hülye tudja jól mi az amiért fizetnek és érdemes be feccölni...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lényeg, hogy egyik ME-ből sincs olyan kiadás ami az összes DLC-t tartalmazná, hidd el nekem. Sajnos.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.08. 04:19:58
[merlinw.org]
The Digital Deluxe Edition includes:
• Bonus in-game weapon and armor
• Bonus in-game Incisor sniper rifle
• Mass Effect 2 Soundtrack (digital download)
• The Making Of Mass Effect 2 videos
• Digital version of Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics
• Digital 48-page art book
• Cerberus Network code granting access to bonus content
Cerberus Network kód = Normandy Crash Site, Zaeed, Cerberus fegyó és páncél, Arc Projector, Firewalker Pack.
Se Shadow Broker, se Overlord, se Kasumi, se Arrival.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.08. 02:21:17
írtátok, hogy a DLC felét tartalmazza a DDE, hát nekem meg vannak mind 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.08. 00:59:52
Proof:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ezek vannak rajta pluszban az eredeti 30 címen felül:
- Adventure Island 2
- Adventure Island 3
- Archon
- Arkanoid
- Battle Chess
- Batman - The Video Game
- Batman Returns
- Bomberman
- Bomberman II
- Castlevania III
- Conan
- Contra
- Donkey Kong 3
- Double Dragon
- Double Dragon III
- Little Nemo - The Dream Master
- Maniac Mansion
- Mega Man 1
- Mega Man 3
- Mega Man 4
- Mega Man 5
- Mega Man 6
- Metal Gear
- Ninja Gaiden II
- Ninja Gaiden III
- Shadowgate
- Tetris
- Tetris II
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.07. 19:04:16
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.07. 15:01:51
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A DLC-kkel kapcsolatos álláspontom nem változott, a legnehezebb meló megállapítani, hogy van-e értelme és megéri-e.
A játékok is hullámoztak színvonalban ettől eltekintve is. Megvettem a csomagot 15-ért, mert kíváncsi vagyok a Unity-re, bár elsősorban technikai szempontból, és mert sok darab hiányzott a gyűjteményből. Persze az igazi zseniális kakukktojást, a negyedik részt kihagyták a csomagból, de az megvan szerencsére. A régiek némelyikét újrajátszom, a maradék meg kellett a gyűjteménybe.
Nagy fanja vagyok az ötletnek és a sorozatnak is, de nem baj, hogy kicsit szüneteltetik. A film meg nem érdekel, jó biztos nem lett 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.07. 00:16:05
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Pár csomag ára hogyan is alakulnak...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.06. 22:46:57
Ár/értékben még mindig rettenetesen erős a cucc, tehát objektíve azt mondani, hogy nem éri meg szerintem erős. Az, hogy valakinek személyesen nem éri meg persze totál érthető. Én még mindig azt mondom, hogy ha valaki nem vagy csak épphogy sajnálna 12 dollárt a húzócímre annak érdemes beletolni a pénzt, akit a húzócím hidegen hagy az kerülje.
És ezek milyen időtartammal bírnak (gondolom a nevével ellentétben nem csak 1 órán át - vagy igen)?
Van amikor alig fogy a csomag "teljes áron" akkor már 4-5 nap után rátolják. Van amikor az utolsó előtti napon. De szerencsére eddig mindig volt több HH egy csomagnál. Ott fogy a legtöbb db mert szerte a világon mindenki befarmolja így a pakkokat (eladásra,közösségekbe,stb)
2.49-3.49-3.99 kezdőáras pakkok HH-ban 0.7*-1.3* között mozognak. Néha fellőnek drágábbat de azok se vészesek 1.35 stb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.06. 22:33:25
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Még 1 kérdés: indiegala-n ez a happy hour milyen rendszerességgel fordul elő? Az aktuális csomag lejáratának vége felé?
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.01.06. 22:20:54
Szóval "kicsit" szerencsejáték jellege is van a dolognak.
Gyakorlatilag kicsivel előre (annyival drágábban) megveszed az akciós játékot, semmi extra.
(ezt úgy mondom, hogy a mostaniból kb. egyik sem érdekel, de tény, hogy pl. a múltkori Flame in the Flood wishlistes, tehát az már elgondolkoztató)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.06. 22:12:55
csak ezért kérdezem...
Per Aspera Ad Inferi.