Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Biztos, hogy nem olyan rossz, engem a konzolosított szemlélet az, ami leginkább taszított. Ugyanez a helyzet a Deus Ex 2-vel, ami egy lecsupaszított, konzolosított verziója az első résznek (na és persze közrejátszik a Thief 3-ban is használt, nevetségesen apró helyszíneket kezelő engine is), de ha a sztorit nézzük és eljutunk a végéig, egyáltalán nem nevezhető rossznak.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.08. 15:12:15

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hamarosan indul az idei Awesome Games Done Quick 1 hetes maraton, előző évben is hatalmas móka volt. Idén is rákellenes szervezetnek gyűjtenek.
program itt található
grebber
Mások a népek. Rengetegen csak azért veszik ezeket mert fillérekért vannak + hetente a 2-3 bundle miatt 30-40-el növekedhet a steam játékok száma és milyen király hogy megvan a 3-4-5+ K game plecsni steam-en
+ ugye ott vannak a kártyák amiket dobál. Erről biztos tudna beszélni valamelyik farmjóska vannak sokan ,hogy mennyi valós pénzt ölt bele/mennyit szedett ki a kártyákból/megéri-e ez stb. Én nem tudom engem ez a része nem érdekel. Én játszom velük nem program futtatja őket..Múltkor elkezdtem számolni 300 kártyánál meguntam alsóhangon is 50 euró. Hidd el rettentő jó lenne ha progival kifarmolnám pár hét alatt. És akkor nem kéne még 4-5-6 évet várnom pl egy GTA 5-re hogy meglegyen (ingyen) de nekem nem kell a program futtatási idő a játékidőhöz.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Na most már murvára elég lesz...
Invisible Inc. is kijátszva. Ennél hülyébb vége nem is lehetett volna.

A játék maga nagyon jó. A lopakodás, a hekkelgetés, a mindent lépésről-lépésre kiszámolás, fegyverek, ellenfelek és a végtelen lehetőségek szépen ki vannak dolgozva. De a vége? Komolyan!? Menjen már minden játékfejlesztő a pitsába, hogy nem tudják rendesen befejezni a játékaikat.

Utolsó 3 játékból 3-nak xar volt a vége. Most a Mad Max-nek fogok neki. Remélem nem ez lesz a ráadás...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én még azzal az 570 játékkal se bírok ami a fiókomon van....Rengeteg az az 5000.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én végigvittem. Nem olyan rossz az, mint amilyennek lefestik. Persze az első részhez képest mélyrepülés, de amúgy nekem kifejezetten tetszett. Ami nagyon gáz benne az újrafelhasznált helyszínek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Ha a Dragon Age 2-ről van szó, az mondjuk tényleg jócskán elmarad az 1. résztől és én sem próbáltam, de pár let's play-t és kritikát elolvasva róla, ez szerintem elmondható.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TBTPumpa
Na azért messze van a sz@rtól (tudom irónia, mert emlékeim szerint neked is tetszett valamilyen szinten). A visszautalások (korábbi részek, karakterek, könyvek), a visszatérő karakterek fantasztikusak. Ahogy a játék technikai oldala is (zene, hang, grafika). Nekem problémám csak az üres és jellegtelen területekkel és küldetésekkel volt (+ farmolás 0-24 órán keresztül), illetve az új karaktereknél csak az összecsapottságot éreztem. Nem voltak olyan szinten kidolgozva, mint Morrigan és Leliana.
A logikai és puzzle feladatok nagyon tetszettek és a Sárkányokkal való harc is klassz volt.
Ettől függetlenül messze van ez a rossz játéktól. Persze a Game of the Year dolgot nem tudom hova tenni, de ha a nép megszavazta, akkor legyen. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.08. 13:11:56

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Mindenki más és más. Nekem elég pár kép egy játékról vagy kis videó ,hogy tudjam valami ótvar vagy nem.
Leírás alapján nem szoktam nem kiprobálni valamit talán ez a Dragon Age 3 az egyetlen ilyen. Én ezekben a játékokban szeretem ha lehet folyamatában csapatni. Itt meg pont hogy már már only tápolni kell hogy haladni tudj tovább.... + magyarítás sincs hozzá ami a másik bajom. Pedig a VGA tesztbe be akartam rakni... Lehet 4 euros origin havi szar lesz belőle még nem tudom...

ratgab: "indiegala apró szírszar sokszor totálisan értékelhetetlen játékok...." amíg kell az embereknek és termelik nekem a lóvét hidegen hagy milyen játékok ezek. Kb 3000 gameből aktivált magamnak 200-at mert valóban ide a selejtek jönnek 90%-ban. De a sok farm jánosnak meg a nekem már 5k game van a fiokomon (amiből 4700-at csak a farmolo progi futtatott) matyiknak kell addig nekem csak jóvilág van. Saját pénzből évek óta semmit nem vettem volna az 100% ,ezért hoztam létre ezt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.08. 12:55:55

Nekem ne mondd. Az első rész is tetszett, meg az utána következő összes is....Az a baj, hogy hadilábon állok mostanában az RPG-kkel, aminek az oka elsősorban az időhiány.

Én mostanában játszom újra, nekem mindhárom tetszik, mindegyik teljesen más okból. Eléggé különbözőek. 😊

Why so serious?

Ugyan már! Mások már leírták, hogy szar tehát szar. Mi ezen a bonyolult? (irónia off).

Én sok negatív dolgot olvastam róla és az is sokat elárul, hogy bizony én is félbehagytam (nem azért mert nem tetszett, hanem azért mert akkor épp volt valami más ami jobban érdekelt...ez azért megint csak sokat elárul a játékról), de tervben van hogy végigjátszom (megvan a mindent tartalmazó kiadás is).

Mondjuk ha így vizsgáljuk a dolgot akkor a Dragon Age 1 is rossz játék, mert azt is félbehagytam, a második rész meg jó, mert azt meg végigjátszottam....Ezen a trilógián is végig kéne szaladni újra. Kiváló élmény lenne valószínűleg.

Dzsini
Az interneten az nem szokás, elveszi az időt attól, hogy lehessen osztani az észt a fórumokon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Viszont mielőtt véleményt formálok bámiről, ki szoktam próbálni.

Why so serious?

Jó neked ingyen van, de ez kb olyan, mint a kutyaszart találnál az utcán és még örülnél is neki (indiegala apró szírszar sokszor totálisan értékelhetetlen játékok....kár szerintem ilyenekre pazarolni az embernek az idejét, dehát ez a te döntésed).

Dzsini
Viszont ha véletlenül mégis tetszik, akkor természetesen nem szabad adni mások véleményére.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem én, csak úgy szaroztad, hogy gondoltam próbáltad is. De ha olvastál róla akkor természetesen igazad van, egy szar volt.

Why so serious?

grebber
Egy ideje kint van már a game úgy tudom ....jót nem sokat olvastam róla.

Ez a vétel dolog már kezd uncsi lenni ugyse én fizetem hanem az indiegala vásárlok.... szóval amit játékra költök olyan mintha az utcán találnám a pénzt mintha nem is létezne... Jó is ám az mikor semmiért nem kell fizetned..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.08. 12:35:24

Atisz
Nem vesz drágábban, mint 1 $, de játszani azért játszhat vele 😉

Honnan tudod? Azt hittem semmivel se játszol ami drágább mint 1 dollár. 😊

Why so serious?

grebber
Mivel egy rakás szar lett és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket nem lehetett vele úgy lehúzni a népet ahogy a biowre pontos dlckel.
EA se hülye tudja jól mi az amiért fizetnek és érdemes be feccölni...

TBTPumpa
DAI-ból van teljes kiadás, 2015 októbere óta!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
de van. magon láttam. 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ha külön vetted őket akkor persze hogy megvannak, hiszen a bio account-odon vannak. Semmi köze a Deluxe-hoz. Ha lenne teljes kiadás már rég megvettem volna mindhármat újra, de nincs. Ahogy DA2, DAI-ból sincs.

Lényeg, hogy egyik ME-ből sincs olyan kiadás ami az összes DLC-t tartalmazná, hidd el nekem. Sajnos.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.08. 04:19:58

[merlinw.org]

Prince23
Külön vettem őket, még akkor, amikor nem volt Origin. Utána meg nemrég upgredeltem, nyáron Digital Deluxra

Nem vetted meg azokat esetleg valamikor régen külön és nem emlékszel rá? 100%-ban biztos vagyok, h nem tartalmazza minden DLC-t. Az Originen is ezt írja:

The Digital Deluxe Edition includes:
• Bonus in-game weapon and armor
• Bonus in-game Incisor sniper rifle
• Mass Effect 2 Soundtrack (digital download)
• The Making Of Mass Effect 2 videos
• Digital version of Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics
• Digital 48-page art book
• Cerberus Network code granting access to bonus content

Cerberus Network kód = Normandy Crash Site, Zaeed, Cerberus fegyó és páncél, Arc Projector, Firewalker Pack.

Se Shadow Broker, se Overlord, se Kasumi, se Arrival.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.01.08. 02:21:17
Prince23
Mass Effect 2 Digital Deluxe Editionom van és minden egyes dlc-t tartalmaz. Kasumi Goto, Overlord is benne van.... Most tolom a gamet amúgy is...

írtátok, hogy a DLC felét tartalmazza a DDE, hát nekem meg vannak mind 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.08. 00:59:52

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
NES Mini Classic jelentem meghaxorolva, most végeztem vele, így most 58 játék van rajta :-)

Proof:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ezek vannak rajta pluszban az eredeti 30 címen felül:

- Adventure Island 2
- Adventure Island 3
- Archon
- Arkanoid
- Battle Chess
- Batman - The Video Game
- Batman Returns
- Bomberman
- Bomberman II
- Castlevania III
- Conan
- Contra
- Donkey Kong 3
- Double Dragon
- Double Dragon III
- Little Nemo - The Dream Master
- Maniac Mansion
- Mega Man 1
- Mega Man 3
- Mega Man 4
- Mega Man 5
- Mega Man 6
- Metal Gear
- Ninja Gaiden II
- Ninja Gaiden III
- Shadowgate
- Tetris
- Tetris II

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.07. 19:04:16

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Én vagyok Abstergo lore sucker. Imádtam a modern vonalat AC4-ig 😊 Desmond, Lucy, Subject 16, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.07. 15:01:51

[merlinw.org]

3Error
Én meg kihagytam az egész AC univerzumot úgy ahogy van... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Köszönöm, figyelni fogom.

Atisz
Pont ezért hagytam ki az egész sorozatot, emiatt a memóriabeültetős cyberspace-es (amit egyébként szeretek, csak ne keverjük a történelmi/fantasy környezettel) hülyeség miatt. Pedig nagyon tetszett a Szentföld, meg a kereszteslovagos miliő.

Atisz
VIlágos és kösz, ezért írtam, hogy az a csomag, amiben pl a SOMA volt, nekem ideális lett volna mert volt +2 játék ami érdekelt. De ha engem a Vermintide-on kívül semmi más nem érdekel és 3 EUR-val olcsóbban meg tudom vásárolni máshol, akkor az nekem nem buli.

A DLC-kkel kapcsolatos álláspontom nem változott, a legnehezebb meló megállapítani, hogy van-e értelme és megéri-e.

Voltan
Totális egyetértésem. Mindenféle fórumon olvasgattam évek óta, hogy jaaaj, de mennyire jó volt ebben a részben a modern idős szál. A fenét volt jó, letojom, ha ezt akarom, ezer játék és könyv van a témában. Nem, ha Assassins Creed, akkor kardozás, ugrálás, felfedezés az adott korban. Könyörgöm, mi a francért érdekeljen egy nyögve-nyelős történet erről a kvázi párhuzamos időkről, amikor tele van az irodalom ilyenekkel.

A játékok is hullámoztak színvonalban ettől eltekintve is. Megvettem a csomagot 15-ért, mert kíváncsi vagyok a Unity-re, bár elsősorban technikai szempontból, és mert sok darab hiányzott a gyűjteményből. Persze az igazi zseniális kakukktojást, a negyedik részt kihagyták a csomagból, de az megvan szerencsére. A régiek némelyikét újrajátszom, a maradék meg kellett a gyűjteménybe.

Nagy fanja vagyok az ötletnek és a sorozatnak is, de nem baj, hogy kicsit szüneteltetik. A film meg nem érdekel, jó biztos nem lett 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.07. 00:16:05

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Nem.Van amikor 2 napig is egyfolytában megy. De gondolom ezek a dolgok, hogy mikor meddig mind csomag db szám függő..

Pár csomag ára hogyan is alakulnak...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.06. 22:46:57

Ahogy Tinman lentebb mondta, vermintide + DLC-k jártak humble-n, nem csak a vermintide. És 6 másik játék, amik közt simán vannak erős darabok.
Ár/értékben még mindig rettenetesen erős a cucc, tehát objektíve azt mondani, hogy nem éri meg szerintem erős. Az, hogy valakinek személyesen nem éri meg persze totál érthető. Én még mindig azt mondom, hogy ha valaki nem vagy csak épphogy sajnálna 12 dollárt a húzócímre annak érdemes beletolni a pénzt, akit a húzócím hidegen hagy az kerülje.
Atisz
Köszönöm.

És ezek milyen időtartammal bírnak (gondolom a nevével ellentétben nem csak 1 órán át - vagy igen)?

grebber
A Happy Hour idejére nincs létező képlet, hogy mikor indul.
Van amikor alig fogy a csomag "teljes áron" akkor már 4-5 nap után rátolják. Van amikor az utolsó előtti napon. De szerencsére eddig mindig volt több HH egy csomagnál. Ott fogy a legtöbb db mert szerte a világon mindenki befarmolja így a pakkokat (eladásra,közösségekbe,stb)
2.49-3.49-3.99 kezdőáras pakkok HH-ban 0.7*-1.3* között mozognak. Néha fellőnek drágábbat de azok se vészesek 1.35 stb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.06. 22:33:25

Atisz
Tudom, ő dobta be és akkor figyeltem fel rá. Az Artifex csomagot megvenném, bár tegnapelőtt nyertem belőle egyet, így már csak 4 van, ami kéne a csomagból, de még így is bőven megérné 😊

kigyi
Ezzel kapcsolatba írj grebbernek ő a topic HH beszerzője 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Kösz, világos 😊

Még 1 kérdés: indiegala-n ez a happy hour milyen rendszerességgel fordul elő? Az aktuális csomag lejáratának vége felé?

kigyi
Aki most kifizeti az egyből kapja is. (csak ezt az egy játékot a többit 1 hónap múlva).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.01.06. 22:20:54

Atisz
Azt árulja el valaki, hogy ha az X-COM 2 a köv. hónapi, akkor miért most jelent meg steamgifts-en?

Atisz
Hát igen, a szeptemberi (SOMA, Banner Saga, Town of Salem) nagyon jó, de az azt megelőző 2 havi felhozatal számomra feledhető.

Szóval "kicsit" szerencsejáték jellege is van a dolognak.

Atisz
Szerintem ez a 12 $-os HB akció nem akkora buli, mert kb. 1 hónap múlva már a bundlestars-on is ott volt pl. a Vermintide €9.51-ért.

Gyakorlatilag kicsivel előre (annyival drágábban) megveszed az akciós játékot, semmi extra.

(ezt úgy mondom, hogy a mostaniból kb. egyik sem érdekel, de tény, hogy pl. a múltkori Flame in the Flood wishlistes, tehát az már elgondolkoztató)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.06. 22:12:55

kigyi
Ezt buktad azért kell előre fizetni, hogy értéke legyen, ha utólag is lehetne akkor senki sem fizetne elő rá, max hobbiból.

RatBaG
engem nem is igazán az xcom érdekelne, hanem a januári. viszont ha arra rámegyek, akkor " This was the January 2017 Humble Monthly Bundle. Subscribe to get the NEXT one!"
csak ezért kérdezem...

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Humble a Day1 vásárlók réme. Emlékszem amikor vetted XCom2-öt, akkor azt gondoltam, hogy 2018-ra lesz meg nekem, akkor tudom majd jó áron berántani. Tévedtem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.