Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha lenne valaha is tetkóm csak és kizárólag Brotherhood of steel tetkó lenne...
Þór vígi þessi rúnar
OUTCAST Soundtrack - 3.Soldier´s Camp - az egész OST zseniális, de az elõbb éppen ezt hallgattam, azért választottam ezt
További jelöltjeim:
Incubation OST - Incubation of an Insect Nation V1
No One Lives Forver Main Theme
Fallout Intro (benne The Ink Spots - Maybe)
For the Emperor!
Last Ninja 3 intró - remélem, hiogy senki szerint nem számít 8 bitesnek 😊
Nagyon jó még a Braid OST is, d e azt keveset hallgattam, így nem tudok róla egy konkrétan választani.
Jó néhány egyéb kedvencen már volt alant említve (pl. The Witcher OST, Baba Yetu, Hell March, Fahrenheit OST, a Mirror's Edge fõcímdala, Deus Ex OST, Blizzard).
Stay awhile and listen...
Þór vígi þessi rúnar
(azert a bena gepeles, mert en is atalltam fekvo uzemmodba->hdtv+gamepadek+trackballos, angol keyboard 😄 😛 a borderlands vicces lesz PCn gamepaddal)
http://www.youtube.com/watch?v=Nb-jk6Ftx7o
eheh, imadom, meg ha nem is vagyok tul pro cives...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hell march 1
hell march 2
SZERK.: ezt ismeri vki? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Django Reinhardt e Josette Dayde - Coucou
A Mafianak az összes zenéjét be lehetne linkelni , örökbecsû klasszikus mind.
Kár , hogy manapság fele annyira igényes játékok sem készülnek.
Sok szempontból máig az az etalon.
dio1-2 tristam theme-je, aki nem ismeri... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Többen írták az AC és ME részeket, de érdekes mód nekem semmi emlékezetes nem maradt meg belõlük... ott helyben frankók voltak, de OST hallagatásra sosem vetemedtem.
Utóbbi évekbõl pl:
Bayonetta - Misterious Destiny - Angel Attack
Vannak benne szebb zenék is, de ez maradandó lett... ( gondolom neked is😊 )
NieR Soundtrack - Hills of Radiant Winds
Silent Hill Origins Theme
Nagy kedvenc:
Lost Odyssey Theme - What You Are
Halo 3 ODST Main Theme
Bulletstorm - Main Theme (HQ)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az oblivion zenéi viszik nálam a pálmát. Egyszerûen nem lehetett megunni õket, a közel 100 óra játék alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=E3kV1QqQIDM
Illetve a portal játékok stáblistája alatt szóló zenék is jóak <#nyes>#nyes>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Dark Reign 2
Mafia
Baldurs 2
ezt már csak lehet azért szeretem mert rengetegszer hallottam
örök megunhatatlan H3
Crusader, ki ne ismerné?
Shogo Mad intro, hatalmas
fu lehetne folytatni, sok kellemes emlék, egyébként mostanság is vannak jó ostk
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szóval:
regisztrálj az oldalra, és bizonyos idõnként küldenek, hogy ugyan rendeljé' má' valamit.
Fákjúal!
Még abból az idõbõl kegyetlen jó volt a KINGPIN... emlékszem a játék lemezén audiotrack formájában volt fent a Cypress Hill alapvetése.
Azt szénné hallgattam anno gyerekként az ezeröcsiben :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alan Wake - The Poet and The Muse alapvetés!
Final GODLY Fantasy VII. - Aeris theme
Need for Speed High Stakes - Quantum Singularity
Max payne 2 - Poets of the fall - Late goodbye
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.