Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
2. Ashtar Command - Deadman's Gun (Red Dead Redemption) (4:15) link
3. Behavior - Main Menu Theme (Splinter Cell: Double Agent) (2:13) link
4. Bill Elm and Woody Jackson - Dead End Alley (Red Dead Redemption) (2:06) link
5. Hans Zimmer & Lorne Balfe - Intro (Crysis 2) (3:10) link
6. Inon Zur - Main Theme (Dragon Age: Origins) (2:48) link
7. Inon Zur - Healing Ground (Prince of Persia 2008) (2:26) link
8. Inon Zur - Lelianna's Song (Dragon Age: Origins) (2:35) link
9. J.Hayes, T.W.Bush, D.Duke & G.Stafford - Seasons Of War (World of Warcraft) (2:58) link
10. Jack Wall and Sam Hulick - M4 Part 2 (Mass Effect) (8:17) link
11. Jesper Kyd - Venice Rooftops (Assassin's Creed II) (3:17) link
12. Jose Gonzalez - Far Away (Red Dead Redemption) (4:39) link
13. Lisa Miskovsky - Still Alive (Mirror's Edge) (3:36) link
14. Michael Hunter - Soviet Connection (From Grand Theft Auto IV) (2:50) link
15. Michael McCann - Icarus Main Theme (Deus Ex: Human Revolution) (3:44) link
16. Raison Varner - Fighting off the Skags (Borderlands) (2:21) link
17. Two Steps From Hell - Heart Of Courage (Mass Effect 2) (1:57) link
[merlinw.org]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Itt vannak még zenék Fahrenheitbõl lehet csemegézni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az elõadó Kariina Gretere nem "settlers 7" ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Settlers 7 - Hero Within 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
U.I: és mondja már meg vki, hogy kepfeltotes.hu mért nem lehet ide linkelni az SG-re?
Fákjúal!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Fahrenheit
Most igy hirtelen ennyi jutott még eszembe 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én a Crysis 2-t csak azért toltam le, mert Hans Zimmer bácsi írta a zenéjét. Mondjuk én megszállotja vagyok a filmzenéknek is (egy Hans Zimmer koncertért a fél életemet is odaadnám, csak az istenért se akar Európába jönni 😊).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Believe - The witcher Theme
Keményebb stílust kedvelõknek meg: Vader- Sword of the witcher
Lisa Miskovsky...Still Alive (The Theme From Mirror's Edge) - The Remixes (North American Version)
Wikipedia: Klikk!
1. Still Alive (The Theme From Mirror's Edge Radio Edit) 3:38
2. Still Alive (Benny Benassi Mix Radio Edit) 3:42
3. Still Alive (Paul van Dyk Mix Radio Edit) 3:39
4. Still Alive (Armand Van Helden Mix) 5:25
5. Still Alive (Benny Benassi Mix) 8:26
6. Still Alive (Junkie XL Mix) 4:38
7. Still Alive (Teddybears Mix) 4:37
8. Still Alive (Paul van Dyk Mix) 9:35
9. Still Alive (The Theme From Mirror's Edge) 4:18
10. Still Alive (Paul van Dyk Mix Short Version) 6:48
11. Still Alive (The Theme From Mirror's Edge US Radio Edit) 3:41
Mondanom sem kell, beszerezhetõ az anyag...
S ha valaki zenét akar linkelni beágyazott Youtube NÉLKÜL tegye! Csak így marad meg a topikban:
Lisa Miskovsky...Still Alive - 5:11, Youtube
Koop- Koop Island Blues
Személy szerint azt gondolom, hogy a játék OST-je baromija jól sikerült (illik a korszakba amiben játszódik) és ez a dal gyakran felcsendült a Fõhadiszálláson!
Nekem ez is baromira tetszett Cage the Elephant - Ain't No Rest for the Wicked, de ez a verzió még jobb! Ain't no rest for the wicked mix
Persze ezeken kívül még baromi sok lehet. Rám jellemzõ, hogy ezen zenék nagy részét elõtte nem ismertem, de a játékokból sok olyan nótát összeszedek, melyek utána bekerülnek állandó winamp listámba. Portal emlékezetes zenéje, Witcher 1 zenéje, Ez :-D, számos zene a régebbi GTA-kból!
Én pártolom az ötletet és érdekelne is a lista (mivel nagyon eltalált zenék vannak)!
Off vége!
Van valakinek a TheHut-ra kódja amit nélkülözne? Priviben jöhet ha van ilyen 😊
Köszönöm
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Egy márkás táp úgy hálálja meg magát, hogy nem tudsz róla... egyszerûen teszi a dolgát éveken keresztül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jól el is ajándékoztam már ezt a kiadást!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvolt az uninstall kb. 5 napja... Felfedeztem rajta az MMO-k tipikus jellemzõit... Farmolj egy sza....al 2-3 órát, majd kapsz egy újabb sza....t és kezdheted elõlrõl de már 4-5 óra farm következik.
Orosz ágon KV-t megszereztem sok farmolás árán és rájöttem, hogy egy nagy rakás szar.. többször elhaltam vele, mint a t-28-al, ami eleve egy harmatgyenge tank. Német ág: Hetzerig vittem és a PZ 3-ig, USA ágon pedig a Sherman irányába indultam, Lee következett volna.
Összességében a sok hihetetlen paraszt user miatt (mind külföldi, mind magyar) és a már említett folyamatos farmolás miatt hagytam abba, na meg persze az igazságtalan matchmaking rendszer miatt is: Ergó Tier 3-as tankkal tier 5-ös KV-k ellen kellett volna érvényesülni... néha IS-ek ellen is, szóval kösz, de kösz nem.... elég volt ennyi
Betonstabilan tartják a csavar-nélküli rögzítõk mind a 3 HDD-met.
Eddig kétszer kellett turkálnom a házban , és nehezen tudtam a már rögzítettet is kivenni a helyérõl.
Ez a felfogatási mód a legtöbb esetben, nem gumírozott és nem tartja stabilan a vinyót, alig érsz hozzá és érzed, hogy megmozdul. Coolermaster házakra ez kifejezetten jellemzõ, de az tény, hogy 30k feletti házaknál, már találkoztam normális megoldással is ilyenbõl.