Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mennyire megbízható, fogják idõben küldeni a cuccost, rendelt már innen valaki?
Az operációs rendszeren is túl...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Bármit is adsz egy nõnek, õ még jobbat csinál belõle. Ha élelmiszert adsz neki, finom ételt készít, ha lakást adsz neki, kényelmes otthont varázsol, ha hímivarsejtet adsz neki, õ gyereket szül. A nõ mindent megsokszoroz, és tovább fejleszt. Ezért, ha te sz*rsz a fejére, biztos lehetsz benne, hogy egy tonna sz*rt fogsz visszakapni..."
[merlinw.org]
Mass effect bontatlan: 1000 Ft volt
Tomb Raider 500 Ft, bontott, kézikönyv nélkül viszont gyönyörû állapotban
World in Conflict 500 Ft gyönyörû állapotban
Mass Effect: Hangulat novella nincs és lemez is csak 1 db van. Gyémánt kiadás tartalmasabb, viszont szerintem ezrest ez is megért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jut eszembe... ilyen kódja esetleg nincs valakinek?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
A héten 3szor próbáltunk Fifázni, egyszer sem jött össze... most csak az 1ik társamnak nem csatlakozott fel az EA serverre, multkor 2õnek.
Nevetséges, ráadásul írtam nekik egy szép hosszú levelet, abban mindent leírtam és nyomatékosítottam hogy ha eddig ment a megjelenés óta ( ami nem igaz, mert másfél hónapig használhatatlan volt!!! ), akkor most miért lett rossz hírtelen 2 társamnak, akik az orszég két különbözõ pontján vannak... biztos a gond nálkuk van és nem az EAnál.
Erre küld egy szokványos fele PC-s gány ( aminek nyilván semmi köze a Xboxhoz ) és egy 2 mondatos Boxos nézd meg a rútert meg a kábelt copy paste szöveget... amikor direkt írtam neki hogy ne nézzen idiótának és ne küldje nekem el a sopy paste szöveget amit a hülyéknek szoktak, erre elküldte. Most erre mit lehet mondani?
EA support<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
( nem fogom megvenni a a Fifa 12õt, csak az online kódot, már ha mûködik ( megvárom a többeket vele hogy mit mondanak róla )... leszarom az EAt, úgy is szar lesz és 0day nem fogok kiadni 12 ezret megint, hogy aztán 5 hétig nézegessem a tokot, mert nem mûködik... )
Azt meg hogy keresztbe tettek a Turn 10nek, meg már a legalja gennyedék módszer volt amit el lehet képzelni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha elõre tudom, hogy ezt a legalja bandát gazdagítom, sose veszem meg a játékot... de én vagyok a hülye, hogy nem néztem utána a kiadónak 😞((
Fél órát szoptam, mire sikerült az aktiválás - steames, de amig nem installáltam fel origint, frissitettem, inditottam, adtam hozzá ott is a játékot, addig nem tudtam aktiválni a gépemre. A wareznál duplaklikk az exe-re és játszol. RÖHEJ!!!!!
(de a haragom nem ez okozta. ezek a gennyedékek nem engedték, hogy a Forza Motorsportsban legyenek Porschek, azok need for speed exkluzivak lesznek ... megfogadtam, hogy 1 fillért nem adok játékukért innentõl. ÁÁÁÁ, sík ideg vagyok 😞(( )
Forza.
"Érdekes pályát futott be a The Haunted: Hell’s Reach: az akció-horror garázsfejlesztés tavaly megnyerte az Epic "amatõr" Unreal-fejlesztõknek kiírt versenyét, a Make Something Unreal-t - idén õsszel pedig kereskedelmi forgalomba kerül.
A THQ állt be a játék mögé, a négyfõs koop játékmóddal (is) felszerelt Haunted idén õsszel PC-re (Steam) jön ki, 2012-ben pedig megjelenik PSN-en és XBLA-n is."
Trailer megtekinthetõ a linken.
20 dolcsi lesz az ára tehát steam-en 20 euró!
Next PC upgrade: 2022
----------
Batman Arkham Asylum / PC Digitális Vásárlás 1000 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha angolul is jó, akkor a DAO, és DAO-A PDF-ek beszerzése is jó alternatíva lehet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Giana Sisters
pár napja kivételesen kaptam egyet levélben a huttól, de már lejárt mikor felhasználtam volna :S
a rögzítõkeret pedig fixen tart a házamban, elég jol megszorul, ahogy bepattintom - oké, a 4 csavart nyilván nem éri el, de nemérdekel, nekem ez így kényelmesebb 😊
---
Gatling Gears pécén !!! (megvettem)
Forza.
hatalmas Respect, egyik alapfilmem a Világ második legjobb gitárosa, az isteni woody és a felejthetetlen Sean Pennel az élen.
Minden Youtube-os beágyazást töröltem és törölni fogok!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Heroes III + Heroes IV - ezek csak egyszerûen gyönyörûek...
Fable - elvarázsol és beszippant a játék világába 😊
Morrowind soundtrack-je is az egyik legcsodálatosabb, ami csak létezik (erre még most is könnybe lábadnak a szemeim, felidézi a játékkal eltöltött idõ kellemes emlékeit: Morrowind Theme)
Freedom Fighters - Jesper Kyd és a Magyar Rádió Kórusa! Aki játszott a FF-el, az tudja, hogy ennél jobban zenével már nem lehet fokozni egy játék hangulatát 😊
Fahrenheit - most is fent van telón, már "rongyosra" hallgattam.
Van még jónéhány kedvenc, de most hirtelen ezek jutottak eszembe 😊
Doom1-2 teljes OST-je is zseniális.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Portal 2 - Turret Opera