Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Csak ne adj neki hitelkártyát! 😄

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
http://www.gameshop.hu

Ez mennyire megbízható, fogják idõben küldeni a cuccost, rendelt már innen valaki?

Az operációs rendszeren is túl...

Tinman
Ezt mondd az exemnek <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
like 😊
MerlinW
Csak úgy, mert tetszik😊

"Bármit is adsz egy nõnek, õ még jobbat csinál belõle. Ha élelmiszert adsz neki, finom ételt készít, ha lakást adsz neki, kényelmes otthont varázsol, ha hímivarsejtet adsz neki, õ gyereket szül. A nõ mindent megsokszoroz, és tovább fejleszt. Ezért, ha te sz*rsz a fejére, biztos lehetsz benne, hogy egy tonna sz*rt fogsz visszakapni..."

[merlinw.org]

davidka003

Mass effect bontatlan: 1000 Ft volt
Tomb Raider 500 Ft, bontott, kézikönyv nélkül viszont gyönyörû állapotban
World in Conflict 500 Ft gyönyörû állapotban

Mass Effect: Hangulat novella nincs és lemez is csak 1 db van. Gyémánt kiadás tartalmasabb, viszont szerintem ezrest ez is megért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FrezeR
Most kaptam meg a levelet, hogy a másikat is elindították hát úgy néz ki, hogy valamiért vártak vele egy napot <#fejvakaras>

Tinman
Nagyon hálás lennék... 2 XBOX játék és most akkor 1 PC-s. Elõre is köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Küldtek 7 napja egy 4 fontos engedményre jogosító kódot... szerintetek elfogadja? Pedig 35 font felett vagyok.<#rinya>

Jut eszembe... ilyen kódja esetleg nincs valakinek?

Amint kapok, elküldöm priviben, oks? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Jó, akkor már 3 játék van a kosaramban, már csak 1 10%-os kód kellene, ugy cirka 1.5 hete <#szomoru1>

wesker24
Zavvin akciós a Bulletstorm csak 11,85 GBP !

Bulletstorm
arty
én azonnal írtam nekik, gondoltam hiba. két hét mulva irtak, hogy bocsi, küldtük ... és kültdték :/

Forza.

FrezeR
Akkor tarthatok tõle én is, hogy nem küldik, vagy van rá esély (ezek szerint szokásukhoz híven), hogy pár nap késéssel indítják el a másik játékot?

FrezeR
Ez nem hangzik túl jól :S Azért remélem nem játsszák el azt, hogy raktáron van de még sem küldjük el...de egyébként a thehut-ról van szó.

grebber
Embereket bárki bármit mond ez a Limbo hatalmas játék.Hihetetlen hogy egy fekete fehér 70mb-os game ennyire letud kötni.<#eljen><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

arty
(gondolom thehut vagy zavvi, õk küldik külön a játékokat, egyesével. nekem volt, h "reklamálnom" kellett, hogy adják már fel, állandoan in stock volt és 2 hétig vártam a sajátomra... õk ilyenek. itt nincs olyan rossz hírük, de kinti forumokon nemigazán ajánlott boltok, amolyan "csak ha k. olcso és tudsz várni" a reputációjuk)

Forza.

FrezeR
Értem, köszi

robotnyk
miattam megtarthatják a fosschékat, francnak sem kell a bogárhátú kávédarálójuk. 😛
Totti5
400 pont még ezen a héten is... holnap "érkezik" a 4200 pontom, sajnos sehogy sem jön ki még abból SEM, amit szeretnék, mert nyilván 200 pontal kilógok a keretbõl, hiszen bonyolult lett volna a 2100 helyett 2400 ( ugye ki az a hülye aki szeretne megvenni 3*800as játékot... ) a 4200meg detto 200al kevesebb mint kellene lennie, hiszen abban az esetben véletlenül éppen kijönne egy (4 * 800) + 1 200-as pakk...

A héten 3szor próbáltunk Fifázni, egyszer sem jött össze... most csak az 1ik társamnak nem csatlakozott fel az EA serverre, multkor 2õnek.

Nevetséges, ráadásul írtam nekik egy szép hosszú levelet, abban mindent leírtam és nyomatékosítottam hogy ha eddig ment a megjelenés óta ( ami nem igaz, mert másfél hónapig használhatatlan volt!!! ), akkor most miért lett rossz hírtelen 2 társamnak, akik az orszég két különbözõ pontján vannak... biztos a gond nálkuk van és nem az EAnál.

Erre küld egy szokványos fele PC-s gány ( aminek nyilván semmi köze a Xboxhoz ) és egy 2 mondatos Boxos nézd meg a rútert meg a kábelt copy paste szöveget... amikor direkt írtam neki hogy ne nézzen idiótának és ne küldje nekem el a sopy paste szöveget amit a hülyéknek szoktak, erre elküldte. Most erre mit lehet mondani?

EA support<#levele><#levele><#levele>

( nem fogom megvenni a a Fifa 12õt, csak az online kódot, már ha mûködik ( megvárom a többeket vele hogy mit mondanak róla )... leszarom az EAt, úgy is szar lesz és 0day nem fogok kiadni 12 ezret megint, hogy aztán 5 hétig nézegessem a tokot, mert nem mûködik... )

Azt meg hogy keresztbe tettek a Turn 10nek, meg már a legalja gennyedék módszer volt amit el lehet képzelni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Gatling Gearsot nyugodtan lopjátok el, retek EA games gazdagodott a pénzembõl 😞((

Ha elõre tudom, hogy ezt a legalja bandát gazdagítom, sose veszem meg a játékot... de én vagyok a hülye, hogy nem néztem utána a kiadónak 😞((

Fél órát szoptam, mire sikerült az aktiválás - steames, de amig nem installáltam fel origint, frissitettem, inditottam, adtam hozzá ott is a játékot, addig nem tudtam aktiválni a gépemre. A wareznál duplaklikk az exe-re és játszol. RÖHEJ!!!!!

(de a haragom nem ez okozta. ezek a gennyedékek nem engedték, hogy a Forza Motorsportsban legyenek Porschek, azok need for speed exkluzivak lesznek ... megfogadtam, hogy 1 fillért nem adok játékukért innentõl. ÁÁÁÁ, sík ideg vagyok 😞(( )

Forza.

arty
volt

azt jelenti a másikat késõbb kapod

Forza.

FrezeR
Volt már olyan valakinek, hogy ha rendelt mondjuk 2(vagy több) játékot egyszerre amibõl mind a kettõ 24 órán belül elérhetõ tehát raktáron van de az értesítõ email amit küldenek mikor elindult a csomag csak az egyiket tartalmazza? A másik még mindig awaiting dispatch státuszban van. Ilyen mi történik?

grebber
A hent kedvelõinek: The Haunted: Hell's Reach

"Érdekes pályát futott be a The Haunted: Hell’s Reach: az akció-horror garázsfejlesztés tavaly megnyerte az Epic "amatõr" Unreal-fejlesztõknek kiírt versenyét, a Make Something Unreal-t - idén õsszel pedig kereskedelmi forgalomba kerül.

A THQ állt be a játék mögé, a négyfõs koop játékmóddal (is) felszerelt Haunted idén õsszel PC-re (Steam) jön ki, 2012-ben pedig megjelenik PSN-en és XBLA-n is."

Trailer megtekinthetõ a linken.
20 dolcsi lesz az ára tehát steam-en 20 euró!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Hát megnéztem az angolt, jó lesz az PDF-ben. 😊

----------

Batman Arkham Asylum / PC Digitális Vásárlás 1000 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Ha mindenképp magyarul kell, akkor megéri ezt az árat.

Ha angolul is jó, akkor a DAO, és DAO-A PDF-ek beszerzése is jó alternatíva lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003

IMYke2.0.0.0
DAO-POGG-XnuTtiuS - RS, 18 MB
DAO-A POGG - 4S, 25 MB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Itt beszerezheted, de feltölthetem én is valahova, ha a szeretnéd.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Klikk a nagyobb változathoz!:

IMYke2.0.0.0

davidka003
Akinek megvan a Dragon Age:Vérvonalak Stratégiai Útmutató Könyv az tudna 1-2 képet mutatni a belsejérõl, hogy mégis milyen?

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

pointer4
Talán nem a legjobb, de a legrégebbi amire emléxem 😄
Giana Sisters
robotnyk
küldtem
zaki
zavvi/hut kódja van vkinek esetleg (privibe kérném, ha kapok egyáltalán)? megköszönném 😊
pár napja kivételesen kaptam egyet levélben a huttól, de már lejárt mikor felhasználtam volna :S

arty
2003-ban simán már 7200as 160as, 250es samuk mentek a gépemben és sose volt velük semmi bajom 😊

a rögzítõkeret pedig fixen tart a házamban, elég jol megszorul, ahogy bepattintom - oké, a 4 csavart nyilván nem éri el, de nemérdekel, nekem ez így kényelmesebb 😊

---

Gatling Gears pécén !!! (megvettem)

Forza.

Django, ?
hatalmas Respect, egyik alapfilmem a Világ második legjobb gitárosa, az isteni woody és a felejthetetlen Sean Pennel az élen.

A fenét, a Red alert 3 nagyon jó lett szerintem, nem értem miért lenne szégyen, az egyik legjobb rész.
IMYke2.0.0.0
Ezt csak azért nem töröltem, mert rengeteget írtál, és mert azért van linkelés is benne.

Minden Youtube-os beágyazást töröltem és törölni fogok!

mooo
Nem is a játék az alap(mondjuk nekem egynek elment),hanem a zenéje 😊
Zomil
ez nem...a red alert 3 a sorozat szégyene a c&c4-el együtt 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Nem hívnak csak, ha baj van. Mindig forinttal fizetsz mert az van a számládon. A bank váltja át fontra.

[merlinw.org]

vk90
Engem is érdekelne ez a kérdés, plusz még az, hogy forintba lehet fizetni?

Capcom is the best!

Beyond Good and Evil OST az abszolút favoritok közé tartozik nálam (Propaganda - szerintem ezt mindannyian ismerjük és szeretjük).

Heroes III + Heroes IV - ezek csak egyszerûen gyönyörûek...

Fable - elvarázsol és beszippant a játék világába 😊

Morrowind soundtrack-je is az egyik legcsodálatosabb, ami csak létezik (erre még most is könnybe lábadnak a szemeim, felidézi a játékkal eltöltött idõ kellemes emlékeit: Morrowind Theme)

Freedom Fighters - Jesper Kyd és a Magyar Rádió Kórusa! Aki játszott a FF-el, az tudja, hogy ennél jobban zenével már nem lehet fokozni egy játék hangulatát 😊

Fahrenheit - most is fent van telón, már "rongyosra" hallgattam.

Van még jónéhány kedvenc, de most hirtelen ezek jutottak eszembe 😊

davidka003
In my restless dreams. I see that town...

MerlinW
Dragon Age
Doom1-2 teljes OST-je is zseniális.

[merlinw.org]

MerlinW
Silent Hill 2 - nagy kedvencem
Silent Hill 3

[merlinw.org]

Jaka923
A Házigazda megmondta, hogy ne legyenek videóként beágyazva a fórumra, hanem csak link.

Portal 2 - Turret Opera