Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
c64-en volt jó pár kultuszjáték..😊
3Error
<#eljen>

@ Tinman, ugye még most sem vagyok elfelejtve? (nem sürgetés, csak kérdés) <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Szintén.

De én C64-en toltam... őrület nagy cucc volt az azon a kis vason.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kitartást!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Végre ez is kapható!!! <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mégiscsak Terminátor lettem. Inkább az életet választottam.
MarkBlade
Látom nem csak én játszottam vele sokat. 😄
genndy
Ó, Supremacy <#szeret> Még Commodore64-en tologattam boldogan. Abandonware lett? Nem is baj, szedem is le <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
most értem a sniper elite v2 végére... akkor kezdtem el, mikor ingyenes lett... steam 5 óra játékidőt ír, aminek minimum 20%-a bullettime. achik fele így is simán meglett, bár nem is néztem hogy lehetne unlockolni 1-2-t.
Igazából a kameranézet és irányítás zavart engem, emiatt max csak coopban fogok vele játszani (ha valaki akar). Max 1-2 egyszerűbb achit megcsinálok ami kimaradt.
Igen, kb végigszaladtam rajta, nem láttam sok értelmét hasalva végigmenni rajta. Nem tudom v3 mennyivel lett jobb, de a jelenlegi (teljes árat) ez után biztos nem adnék érte. kár érte pedig, egész jó móka lehetett volna, de az apróságok miatt sem siettem a végigjátszással.
most nézem tegnap streamelték a 4. rész első pályáját. Szerintem 3at kihagyom és majd ezzel folytatom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Még mindig van Abandonia?? <#worship>

MarkBlade
Nekem a Supremacy volt a kedvencem 😊
Voltan
Reunion alaaaaap 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Csomo game ugyanaz mint régen (probáltam már sással) simán felülirni a dolgokat és magyar illetve szinkronos lesz amik akkor régen magyar és szinkronos volt...
Bár itt olvasni hogy belenyúltak a kettőbe az gáz lehet...

Valaki kaphatna az alkalmon és kellhetne neki a zseton és felpakolhatnák a Rallysport Challange-t steam-re
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.20. 12:46:27

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Magyar audio nincs benne...

Amúgy ma ez már nem elég szvsz... ha igazán retrózni akarok (ezzel többet is játszottam mint IG-kkel), akkor meg ezt tölteném be <#nezze> <#nyes> ->

sztármepp, bekk, prodáksön, nó szenksz! <#nevetes1> viccet félretéve én imádtam, volt benne egy védelem (mai fejjel úgy emlékszek hogy elég sokára jött elő) amin nem jutottam túl... aztán igen, és brutál mennyiségű kontent volt még utána is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.20. 12:47:00

IMYke2.0.0.0
Imperium Galactica (1) - STEAM - 20% OFF - 3,99 euro
Imperium Galactica 2 - STEAM - 20% OFF - 7,99 euro

A második részhez:

Remastered features:
Updated rendering engine to support arbitrary screen resolutions and aspect ratios
Updated, higher resolution user interface textures
Updated lighting and shadowing quality on planet surfaces
Updated planet view mode
Added server browser for multiplayer mode

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Hááát, ettől én nem vagyok elájulva.

Voltan
De azárt végigvitted 😊

Én is nemrég vittem végig, 22 óra volt, de túl szomorú, felkavaró volt az egész, hogy megérje vele játszanom...
El lehet szoszolni vele egy darabig, de a harc idővel sztem túl szimpla lesz (bár csilivi). Mondjuk ennyit megér sztem h kipróbáld. (Úgy rémlik olyan 80 órát raktam bele, tbs-be ez nem sok mondjuk)
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Tegnap lepergett a Life is Strange. 20 órát tettem bele, mert nagyon mindent megnézősre vettem a stílust. A történet elképesztően jó és fordulatokban gazdag, a látvány elképesztő és a zene is a fülemben cseng azóta is... Úgy éreztem komoly súlya van a döntéseimnek. Nem pontozom mert 10/10 nem létezik, de kevesebbet sem tudok adni rá. Remélem, hogy igazak a pletykák és lesz folytatás.
darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Ismerős nekem is az ilyen "away". <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Én a Master of Orionon rágódom.
Az Amazonon még mindig 15 dollár.

Tinman
Valaki még rákívánt rajtam kívül?

Might & Magic Heroes 7 Complete Edition 6k

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Néha lépj ki a játékból, amikor elmész a gép előle. <#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
130 órám került bele - a full maxig -, úgy, hogy elég hamar felhagytam az ingame fotókomponálással, és csak játszottam.

Rapid81
Bakker, már 30 órám van a Mad Maxben és még felénél sem járok... <#nevetes1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
(AppStore. Az iTunes médiabolt)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.19. 18:02:55

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Jó csak volt ebből máshol vita, hogy áh ez nem drága, meg ez 100k-ban alapon mindent megkapsz ami kell.
Már a 100k-t is kimondani szörnyű, hát még hogy ezért neked kell venned sd kártyákat tárhelyre, töltőket, meg mobilt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 16:40:56

zorrobomber
Az összes infót előre megadják, szóval nyugodtan el tudja mindeki dönteni hogy kell -e neki, vagy nem. Jogos a rinyálás, csak értelmetlen, ha nem ruháztál be még a konzolra. Mivel még nem is jelent meg, így ha beruháztál, az preorder, szóval akkor meg megint értelmetlen a rinyálás, te vállaltad az ismeretlenbe ugrást.

darkSectorxxx
Windows alatt szerintem a mobiltelefont érti. 😊

darkSectorxxx
Szerintem itt a probléma az hogy egy kibazsott aranyáron mért konzolhoz derül ki hogy kb még 100k-t rá kell költened, nem azon a 10-15k-n van a hangsúly, hanem hogy veszel egy méregdrága konzolt, ami állítólag hyper high-tech, ultramobil meg mindent tud és akkor utána 10k-kat kell költened mert az a 20 alkatrész ami van a csomagban faszt nem elég alap dolgokhoz, amit más konzol 20 éve megold egy dobozzal meg egy kontrollerrel, szerintem ez a probléma. 😊

zorrobomber
Symbian-ra is? Értem én, persze, jöjjön ki "mindenre", de te erre nem formálhatsz jogot, hanem az ő érdekük lett volna, mert ha gazdaságilag elenyésző hátrányt is okoz a Windows-osok szivatása, a háborgók negatív sajtója sose jön jól.

Fpocok
Nagyon rossz hasonlat.
Ha kötelező telefonon használni egy funkcióját, akkor bizony jöjjön ki mindenre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Honnan a fenéből tudjam? <#nemtudom><#nevetes1>

Lehet hogy lesz diszkrimináció, de akkor én, akinek nincs Switch-e és nem is lesz, mit csináljak ? Reklamáljak hogy jöjjön ki pc-re is a Zelda? Ugyanmár...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.19. 14:17:58

Fpocok
De gondolom akkor egyszerre lesz az app iTunes-ra, Google playre és Windowsra, je?

zorrobomber
Azért ez viszonylag gyenge érv, kolleganőmnek most nyiffant ki az ócska nyomógombos, és 10k-ért teljesen jó Vodafone okostelót tervez venni. Szóval mondom én ha nem opció lenne akkor akár még jól is elsülhetett volna.

zorrobomber
<#levele> <#vigyor5>

Fpocok
És ha valakinek nincs olyan telefonja?

Nem opció. Ez van és kész. Nem telefon VAGY konzolon keresztül, hanem CSAK telefon.
zorrobomber
Ja hogy az is, meg matchmaking meg minden multis cucc. Ha opció lenne, akkor menő lenne, tartom. Így hogy belekényszerítenek, kicsit saját lábon lövés a részükről, mert garantált a háborgás, ha meg a két opció közül maguktól használnák a gamerek akkor nem lenne gondjuk.

Fpocok
Ekkora hülyeséget...

Dzsini
Voice chat egy mobilos appon át lesz, nem a konzolon át.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Akkor nincs gáz vele, ha csak opció. Mint a cikk is írja, a Mario Kart hamarabb megjelenik, mint az app, szóval majd akkor kiderül hogy s mint lesz. Ha opció, akkor nemhogy azt mondom hogy nem gáz, hanem tök jó hogy van ilyen lehetőség is. A voice chat-el mi a baj? Nem követem az összes Nintendo hírt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.19. 13:49:09

darkSectorxxx
Várom megint, ebből is mekkora anyázás lesz. 😄

grebber
zorrobomber
Obsidian teasel minket, "Project Louisiana":

Fallout New Orleans?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.19. 08:13:22