Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Tinman, ugye még most sem vagyok elfelejtve? (nem sürgetés, csak kérdés) <#worship>#worship>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De én C64-en toltam... őrület nagy cucc volt az azon a kis vason.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Igazából a kameranézet és irányítás zavart engem, emiatt max csak coopban fogok vele játszani (ha valaki akar). Max 1-2 egyszerűbb achit megcsinálok ami kimaradt.
Igen, kb végigszaladtam rajta, nem láttam sok értelmét hasalva végigmenni rajta. Nem tudom v3 mennyivel lett jobb, de a jelenlegi (teljes árat) ez után biztos nem adnék érte. kár érte pedig, egész jó móka lehetett volna, de az apróságok miatt sem siettem a végigjátszással.
most nézem tegnap streamelték a 4. rész első pályáját. Szerintem 3at kihagyom és majd ezzel folytatom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bár itt olvasni hogy belenyúltak a kettőbe az gáz lehet...
Valaki kaphatna az alkalmon és kellhetne neki a zseton és felpakolhatnák a Rallysport Challange-t steam-re
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.20. 12:46:27
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ma ez már nem elég szvsz... ha igazán retrózni akarok (ezzel többet is játszottam mint IG-kkel), akkor meg ezt tölteném be <#nezze>#nezze> <#nyes>#nyes> ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztármepp, bekk, prodáksön, nó szenksz! <#nevetes1>#nevetes1> viccet félretéve én imádtam, volt benne egy védelem (mai fejjel úgy emlékszek hogy elég sokára jött elő) amin nem jutottam túl... aztán igen, és brutál mennyiségű kontent volt még utána is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.20. 12:47:00
Imperium Galactica 2 - STEAM - 20% OFF - 7,99 euro
A második részhez:
Remastered features:
Updated rendering engine to support arbitrary screen resolutions and aspect ratios
Updated, higher resolution user interface textures
Updated lighting and shadowing quality on planet surfaces
Updated planet view mode
Added server browser for multiplayer mode
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az Amazonon még mindig 15 dollár.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.19. 18:02:55
[merlinw.org]
Már a 100k-t is kimondani szörnyű, hát még hogy ezért neked kell venned sd kártyákat tárhelyre, töltőket, meg mobilt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 16:40:56
Ha kötelező telefonon használni egy funkcióját, akkor bizony jöjjön ki mindenre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet hogy lesz diszkrimináció, de akkor én, akinek nincs Switch-e és nem is lesz, mit csináljak ? Reklamáljak hogy jöjjön ki pc-re is a Zelda? Ugyanmár...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.19. 14:17:58
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.19. 13:49:09
Next PC upgrade: 2022