Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak őszintén srácok 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.22. 09:38:39
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt az én eredményem : <#hehe>#hehe>
My results of Dante Inferno
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
@ MerlinW, <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.01.22. 00:04:15
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
//11,57 fontot látok - ami jelenleg 4138 Ft-ot takar.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.21. 20:47:28
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Már a telepített játékokat is áthelyezhetjük a Steam segítségével
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Supremacy zene : hááááát igen-igen vérszegény a zenekari darab. Ha mondjuk a kezébe adták volna Morriconé-nak vagy Vangelis-nek, valószínű, hogy világsikerű zenéről beszélnénk. <#nyes>#nyes>
@ Imi, értem, fut-fut nálam is, csak néha leesik 40 körülire az FPS és nem értem miért. Persze ettől még jót játszom. <#vigyor>#vigyor> (én a 970 memóriájára és a ram-om mennyiségére tippelek a dropok miatt)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Így a 'majd eccer occón' kategóriába került.
A GTA 5 pedig sok órányi szórakozást ad - én például teniszezni járok benne...
//Szerk.:
GMG-n ha belépsz, kapod a VIP engedményt - 22,79 font lesz az ára az alapjátéknak: ~8160 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.21. 10:06:35
Az összes többi feldolgozás, viszont erőtlen, izzadságszagú, nincs meg benne a kellő dinamika és erő. A Dzsini által ajánlottat pl. 1.5 percnél tovább nem bírtam. Rémes, konkrétan hullagyalázásnak életem meg... gondolom innen a SIDrip név :-/
Ez az én véleményem, megértem, ha más nem ért vele egyet, így felesleges is lesz egymást győzködni :-)
Mi lehet a gond szerintetek? Proci+deszka? AMD FX-8320, Asus M5A99FX Pro R2, HyperX Predator 2x4GB (2400-as, tudom fölös), Samsung 850 Evo 500-as SSD. (tervben van az Intel belső) Ezek a lényegesek ugye most. Jah, meg a monitor: displayport madzagon lógó Asus PB248Q.
Jah és még win 7. <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.01.21. 07:32:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
origi
és a cover
Mai füllel is annyira jók a régi C64 zenék, hogy hihetetlen 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.20. 23:28:06
na mentem, csak már nem, bírtam magamban tartani az élményt, muszáj volt megoszatnom, szerencsére a sztoriről semmit sem ejtettem
Vegyétek a gamet bátran.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.20. 23:25:52