Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jól is tetted. 2 óra? Vicc. Ja... én elhiszem, hogy csodás 2 óra, de miért nem min. 5 az a 2, hogy legalább játéknak lehessen nevezni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Én megvettem Steamen, végigvittem, és mivel 2 óra alatt kijöttem belőle, így kértem pénz visszatérítést, azzal az okkal, hogy már végigvittem.... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

+1, day 1 buy volt a részemről és nem bántam meg, nagyon jó a hangulata a játéknak. De aki az akciójátékokhoz szokott az kerülje, ez egy full relax cucc.

A játékidőhöz annyit, hogy azért van benne felfedezni való, de ha mindent magadtól akarsz megkeresni akkor se hosszabb max 4 óránál.
IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>
Nem gondoltam volna 😊
Annak külön örülök, hogy egy Jó játékra sikerült némiképp rábeszélni a játékostársaimat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hihetetlen nagy lavinát indítottál el ezzel a DD beszámolóval :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Jó játék lett nagyon. Pedig Ubi... de hát na, ők is hibázhatnak néha 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.18. 19:58:50

[merlinw.org]

grebber
Még az idén ott lesz valamelyik humbleba 100%
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.18. 19:55:49

Next PC upgrade: 2022

Tinman
1.5 óra nálam 1.5 eurot ér max. Akkor majd Humblitól bundli részeként. Tuti lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
+-oltam 😊

Számomra a karakterek idegesítőek, de egyszer lehet, hogy nekilódulok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jim Morrison
<#eljen>
occóért majd behúzzuk😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23
Leírtam Watch Dogs 2 véleményemet Steamen: klikk

zorrobomber
Értem, akkor skip. A koncepcióval nincs bajom, egyszerűen egyet se sikerült még végignyomni. Mondjuk úgy konkrétan csak egy, a Firewatch érdekelt igazán.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.18. 15:20:37

grebber
Walking simulator (azaz ez úszó) amik nem igen hosszúak bár van sok ellenpélda is..

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Nagyon jó játék, egyetlen hibája, hogy másfél óra alatt letudható. Relaxáláshoz tökéletes.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Super Mario Odyssey PC gameplay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem, nem az. <#hehe>

zorrobomber
Hm, ez gyorsan le lett árazva a békapopó alá. Valaki tolta innen?
ABZU - €5,99

IMYke2.0.0.0
A teljes lista akkor:

Laza = Lazalina
MerlinW = Sheenti
ratgab = Lucinda
Error = Kirie
Logan (Ibustar) = Tamriel
Fpocok = Dragona
sajátom = Csinibaba

//Megfordítottam: itteni júzernév - ingame pawn név
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.18. 13:49:15

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen ingame tárgy - lehet bármi. Tényleg bármi.
Nem kötelező amúgy adni.

MarkBlade
Vagy Vampire.. 😊
Voltan
Lucinda? Csak nem Skandar Graun rajongó itt valaki? 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Köszi!

zorrobomber
Ajándék alatt mit értesz? Nyilván ingame tárgy?

IMYke2.0.0.0
Itt vannak a pawnok és a gazdáik neve is olvasható:

zorrobomber
<#eljen>

Köszi! Az elején ugye enged a játék kreálni egyet, annál is be lehet állítani a viselkedését, de akkor, ott még nem mondott sokat nekem. Amúgy meg a következő, a rift(?)-ből rekrutált pawn is ingyenes volt. Meglátjuk mi lesz a folytatás, sajnos tegnap is ~10 percem volt a játékra csupán.

IMYke2.0.0.0
Sok helyen találsz majd egy széket, amibe beleülve beállíthatod a saját pawnod viselkedését - többek közt így azt is, hogy mennyit dumáljon, mennyire erőszakosan akarjon segíteni neked.
Az enyém (Csinibaba) úgy van belőve, hogy ne dumáljon sokat, és agresszívan segítsen rajtam, bármilyen szituációban (teszi is, ami jól jön).
De, ott ugye az F3 gomb is, amivel külön lehet kérni a támogatásukat a téged kísérő pawnoknak.
Egyszerre 3 pawn kísérhet - 1 saját, 2 felbérelt.

A STEAM-es barátok pawnjainak felbérléséért nem kell fizetni (0 RC), viszont elküldésük esetén illik ajándékot küldeni vele, és értékelni.
Amit a haverod a legközelebbi játékkezdéskor meg is kap a pawntól.

IMYke2.0.0.0
Laza = Lazalina
MerlinW = Sheenti
ratgab = Lucinda
Error = Kirie

Később ez nagyrészt fordítva fog működni.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.01.18. 11:33:51

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Engem nem zavartak, maximum az állandó pofázásuk idegesítő egy kicsit, de azt lehet módosítani.
Igen, eléggé önállóak, de vissza lehet hívni őket, igaz, ez azért tud idegesítő lenni. Később viszont nagyon is jól fognak jönni 😊

zorrobomber
Tényleg jó ez a pawn rendszer? Még nagyon az elején vagyok, de az normális, hogy van egy tutorial szekció, a pawn kreálás után, amit megcsináltak nélkülem? Magyarázza az őr hogy össze kell dolgozni, meg minden, de esélyem nem volt semmit csinálni, szétszaladtak nélkülem és megcsapkodták a célpontokat... Már az elején is azt éreztem hogy kicsit túl önállóak, és én csak segéd vagyok a harcban, később gondolom ez változik, de nem zavaróak?

Voltan
Imi, mik a nevei a kollégák pawnjainak? Tervezek visszatérni a játékhoz, és megfuttatnám őket 😄

Voltan
Jajj, jobbulást, és tessen vigyázni. Én is 37 leszek, hát vigyázzunk mán! Ha a mi generációnk kidöglik, ki fog fórumozni?

Atisz
Köszönöm, Tex Murphy kívánságlistás volt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Tegnap jó napja volt, ~100 embernek válaszolt redditen.

Egyesek úgy magukhoz nyúltak emiatt, mintha Krisztus palástját érintették volna meg...

zorrobomber
What is the status of Half Life 3/Half Life 2 Episode 3?
The number 3 must not be said

Is Valve still working on any fully-fledged single player games?
Yes
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.18. 10:02:17

Dzsini
Érdemes inkább a forrást olvasni szerintem, mint azt, hogy újságírók milyen következtetéseket vonnak le belőle.
Elég körmönfont módon fogalmaz GabeN.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Na csak végre kiderül, hogy meglépik... pont ezt mondtam a minap: Source 2 moci kb. 2 éves, simán lehetne egy modern HL címet fejleszteni alá. Engem már az sem érdekel, ha nem EP3 vagy HL3, csak az univerzumában játszódjon, mert az jó!

TBTPumpa
Half-Life 3 confirmed <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.18. 09:55:29

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
ment pü

zorrobomber
Hiánypótló alkotások, nincs más ilyen open world sandbox ami történelmi korokba visz el. Ettől még gyűlölhetek benne dolgokat, és itt érvelhetek az ellen hogy 10/10-es játék. Igazából azért is tudom gyűlölni, mert amúgy érdekelne, de játék közben megy el tőle a kedvem 😊 Nem egyszerű a viszonyunk, na.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.18. 09:48:45

Tinman
Nem tudom Imi miért vette le... néha totál nem értem, mert senki nem állt ki amellett, hogy a travó témáról itt beszélgessünk és ne off-ban. Részemről csak azt mondtam, hogy 1-1 filmes vagy hardveres kitérő, ha játék a beszélgetés forrása simán belefér.

Tinman
HEV fun :-D

Tinman
Mer' te nem szereted az AC-t.

genndy
Van egy komplett AC pakkom ha érdekel. Megvettem mert jó vételnek tűnt, de valójában nem tudom mit kezdjek vele (sose toltam, de nem is igazán tervezem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Van elég sok más cucc is amit nem tolok, mégis megvan. Akkor ez miért ne legyen? 😊

Scooter
<#eljen> Ezekről lemaradtam. Mind a kettő érdekelt volna. Azért nagyon köszi és gratula akik megnyerték. <#eljen>
Scooter
Bocsi, ha nem ide kellett volna. Lehet, hogy én vagyok a vak, de nem látom a banner-nél az OFF topik-ot.
Hát ez lehet 10 dolcsis pack lesz.

Scooter
223 hozzászólás 1 hét alatt. Többre számítottam. Azt hittem, hogy lesz vagy 500-600 db. <#alien>
IMYke2.0.0.0
Hjujjj... ez nagyon nem jó hír. 😞(
Vigyázz magadra 😞