Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kik váltottak át? amcsiba minden idõk legjobb évét zárta a box, ide ünnepi eladások rekordokat döntöttek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nézzük meg mik a valós számok:

X360

There are currently 883 (exclusive: 129; console exclusive: 79; multiplatform: 671 )

PS3

There are currently 699 games.(exclusive: 109; console exclusive: 90; multiplatform: 500)

Totti5
MS tenne bele jobb Dpadot, ha lehetne, de nem lehet, nem tud, mert a szabadalom ugyebár...

tommygear
nagyon is ott a helye az arkham city-nek
Totti5
1-2 kiigazítás

"- wifi adapter 20 k körül van újonnan"

Slim gépekben van wifi alapból így ennek már nincs semmi értelme

"- csak 4 kontroller csatlakoztatható"

Ez miért is hátrány? jó hogy nem 1 tucatnyian akarnak játszani a tévé elõtt😊 4 bõven, maximális elegendõ mindenre, fõleg hogy igen kevés játék van, vagyis max a csapat alapú sportjátékok ahol többen lehet egyszerre mint 4en 1 képernyõn, magyarán a FIFA. Minden más 2 játékos, vagy csapat alapú vagy úgy van hogy a kontrollerrel egyszerre csak 1 valaki játszik, majd megy körbe.

"- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é"

Ilyenrõl szó sincs. A két hardwer 98%ban egyforma teljesítményt tud. PS3ban a CELL kompenzálja a GPU gyengeségeit, Xboxoban a GPU kompenzálja hogy abban nem CELL van. Multiplatform címeknél 90%ban a Xboxon jobban optimalizált a játék. Exluzívok terén meg ugyan olyan gyönyörû a GeoW 3 mint az Uncharted 3 2011ben.

"- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni"

Megveszed a 250 gigás gépet és elvagy boldogan. Miért kellene HDD nélkül venni hogy utána gányolj bele? amúgy lehet bele tenni, ha valakinek ez okoz örömet.

"- gyengébb az exklúzív kínálata"

Marhaság ilyet kijelenteni, mert nem igaz.

Büdös Bohóc
Halo és GoW is egy kalap szar, szóval semmi nincs, ami box exkluzív és jó ? XD

2. már nem azért, de ki az a gyökér, akit az érdekel, hogy valami box exkluzív? Engem az érdekelne, hogy MI van rajta és nem az, hogy mi az, ami van rajta és MÁSON nincs. Pofáncsûrném azt, akit ez foglalkoztat a legjobban.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
Ez egy nagy bullshit, remélem te is tudod, nézz utána...

Ma próbáltam elõször xbox-ot keresztfiamnál. Nem sok mindene van még, mivel nemrég kapta a gépet (NFS SHift és Fifa 2011). Elõször fifáztunk, de én tartottam tõle, mivel még életemben nem volt kontroller a kezemben.

Meglepetésemre 2. barátságos egymáselleni meccs után annyira belejöttem, hogy a szénné aláztam bátyámat is és a keresztfiamat is (hiába itt jön már ki a rutin és az évek, tökmindegy honnan szerez valaki gamer tapasztalatot, az minden játékban érvényesül!)

Egyébként van a kissrácnak egy 3. játéka is, de mivel 18-as, ezért õ nem játszik vele. Azt mondta, ha lenne xbox-om nekem adná. Tudjátok mi volt az??<#nevetes1> Ninja Gaiden 2, amely sorozatra már igen rég csorog a nyálam, csak hát box-om még mindig nincs... Gondoltam megosztom ezt a kis anekdótát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
hát ez elõfordulhat, nekem még nem nagyon fordult elõ...de biztos azért mert egyben van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Szerintem ne eröltesd ezt a témát mert vagy nem vagy képben ps3 fronton vagy csak flémelni akarsz.
Ps3-ra az elsõ két évben nagyon kevés xkluziv játék volt és drága is volt a gép az xboxhoz képest ez a tendencia mára teljesen megváltozott.
Most jelen pillanatban xkluziv játékok szempontjából sehol sincs a xbox a ps3-hoz képest.
Ez a csere ötlet meg nem tudom mennyire életképes én inkább ugy látom mindenki most vált vagy váltott ps3-ra és szabadul meg az xbox-ától.

NEOreg3
lehet hogy kényelmesebb, viszont nagyon sokszor nem veszi be rendesen azt az irányt, amit lenyomtam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
hát milyen szempontból?
mert a ps kontrolleren külön vannak az irányok és annyira kemény és "éles" hogy szétbassza az ember kezét.
nekem a boxon se a legszuperebb de nem fáj használat után az ujjam...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
én meg vagyok elégedve az xbox kontrollerrel, de azt el kell ismerni, hogy a D-Pad borzalmas

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
Egyszerûbb megvenni mind2-õt nem? 😊

arty
és elfelejtetted eladni 1 év után?

Forza.

arty
- játékgépben a meghajtó tipusa szvsz ezredrangu
- slim boxokban alap a wifi
- érdekes szösszenet a box oldalán a két egymásnak ellentmondani látszó jellemzõ: "gyengébb hw" vs "szebb multiplatfomok" 😊

én xboxot vennék, kijátszanám annak exkluzivjait, a szebb konzolexklukat, majd eladnám/elcserélném egy ps3-ra és annak exkluzivjaival folytatnám

Forza.

DarkSector
Pont hogy a PS kontrollerek a szarok mert szépmegy az ember ujja annyira kényelmetlen.

jarlaxxe
Hogyne volna érv elöbb lehetett kapni, de erre lehet a korod miatt már nem emlékszel...<#vigyor3>

NEOreg3
"- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)"

a konzoltörténelem legszarabb D-Pad-jével 😊

arty
szerinted ha valaki a halot szereti, baromi jól jár egy killzone-al, ugye? két killzone-al meg méééég jobban, mi? <#taps>

biztos te is azért vettél elsõre boxot mert... izé, nem is vetted: nyerted! vagy ajándékba kaptad! racionális érv nyilván nincs mellette! jobban-szebben futó konzolexkluzivok pedig végérvényesen nem léteznek boxra, így aztán tényleg kizárt, hogy magad szerezted volna be - jól mondom? <#nevetes2>

Forza.

Vortel Összegzése a 2 konzolról, ami mindent elmond.
(Saját vélemény hogy 2011-12ben én már nem vennék DVD-meghajtós konzolt, és tény hogy az X elmarad a ps3tõl az Exkluzív kínálatban.)

tehát.
"Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:

kezdjük a box-szal:

Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)
- KINECT mozgásérzékelõ (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek

kontra:
- fizetõs a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata

PS3:

Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erõsebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhetõ a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható

kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek

Remélem kicsit tudtam segíteni"

somdav95
10 játékot szedj össze most a kívánság listádra és kapsz egy szenet/kupont vagy nagyon jó esetben egy játékot..

jarlaxxe
Halon és a GeoW-on kivül nincs xkluziv boxra amit szóra érdemes.

PS3-ra meg lehet sorolni hosszan a xkluzivokat. Szerintem ha valaki most szánja magát konzol vételre a PS3-al lényegesen jobban jár xkluzivok szempontjából.

shaddam
Jajj tudod te hogy értettem.
Mellesleg van egy eladnivaló boxom haloval meg geow-val.Érdekel?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
hát steamen ez se az én napom 😞

---

shaddam, jarlaxxe: boxon nem fog találni magának 10 olyan játékot, ami nincs pécére, ugye? és utána még mindig elcserélheti egy ps3-ra, hogy annak exkluzivjain is végigmenjen... <#sniffles>

Forza.

jarlaxxe
Xkluzívok, ja mert olyan sok van...<#nyes>

Én tavaly eladtam a boxot mert szerintem már felesleges egy pc mellé és vettem egy ps3-at, na arra tényleg vannak xkluzivok amik sose lesznek pc-re.

shaddam
Mármint a halo és a halo.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Tinman ajánlja: Shadows of the Damned - Xbo 360 teszt
Az írásaival mindig felcsigáz, és úgy játszanék az adott termékkel, amirõl jókat is ír... Eh!
Pénz, pénz, pénz!

Remélem, jövõre lesz belõle elég ahhoz, hogy befigyeljen már egy 'tudjukmilyen' konzol, és menjenek az X-kluzívok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rendben, köszönöm!

wesker24
Megbízható vásároltam már innét minden Ok vele !
Hali!
Ez az oldal mennyire megbízható? Van-e valakinek tapasztalata vele?
cdkeyexpress

Guren
én nem tudom, soha nem vettem még pakkot :C

Hát nem tudom. Én amikor 4-es csomagot vettem, egyet automatikusan megkaptam, és csak hármat tudtam elajándékozni. Következésképp magának nem tudja elküldeni.

Guren
ha jól értem, akkor 4 példányt kap, amibõl az egyiket magának küldi el.

FZoleee
az meg akkor nem ér semmit... az nem 4 pack, hanem 3 pack
Prince23
A steam topikban tettem fel egy trade ajánlatot. majd lessétek már meg.

grebber
Magának is gifteli és akkor ott lesz a dlc!

Next PC upgrade: 2022

FZoleee
aki megveszi, az viszont nem kapja meg a dlc-t... 😄
Zomil
mostmár tényleg csak 1embert keresünk 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
2,1 eurora jön ki fejenként, és a 4es pack-hez járnak a dlc-k is.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De a vége zseniális lett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
ha lovas játék kell, akkor My Horse and Me 1-2 (Táltos paripám 1-2, a 2. rész szinkronos) vagy a Steam-en van a Horsez.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

morcosqtya
Nem ilyesmik érdeklik, és lány az illetõ. 😊
Nyilván nem ismered, ezért fura számodra a dolog, a lényeg, hogy egy kis aranyos játék kellene, pónis vagy kutyás.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

davidka003
Kétlem, hogy egy tinit lekötnek az ilyen játékok.
Ha van netje akkor úgyis letölti azt ami érdekli. Mondjuk az aktuális COD vagy Anno 2070.
Én 11 évesen a Medal of Honor(2001)-et szerettem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Esetleg a Zoo Tycoon címû állatkert menedzselõs játékot ajánlanám. 2 kiegészítõje is van hozzá. Egy dinoszauruszos, valamint egy vízi állatokat tartalmazó csomag. Vaterán mintha még láttam volna az úgynevezett Zoo Tycoon Complete Collection címû kiadást ami tartalmazza az alapjátékot, valamint a 2 kiegészítõjét is. Igaz, egy kicsit borsos áron, 5000 Ft körül.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

morcosqtya
Üdv!

Tippeket kérnék!
Ajándékba szeretnék venni (eredetiben) egy olyasmi játékot ami hosszan leköt egy fiatalt/gyereket vagy akár tinit, kb. olyasmit mint a régen volt Tamagochi-k, amikben egy kisállatot kellett nevelgetni.
A lényeg, hogy lehetõleg pónis vagy kiskutyás legyen, kisállatpark, tenyésztés vagy gondoskodás "szimulátor", de ne legyen túl összetett (nem sim city kell) viszont hosszú ideig tudjon vele játszani mint a gazdasági játékokkal (fejlõdés lehetõsége, esetleg beruházás, custom eszközök/állatkák, stb..)
Nem gamer laptopra menne fel, tehát sajnos mindenképpen minimal igényû kellene hogy legyen hardware tekintetében a játék.
(op: Win7 32bit HU alá)

Köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

DarkSector
mennyibe fáj?

Zomil
1embert keresünk renegade ops 4-es pack-re, akit érdekel küldjön privátot 😊
(lehet 2ember kell, mivel a 3. emberröl csak holnap derül ki, illetve mostmár ma, de értitek, h érdekli-e)

Rage47
mondjuk a legújabb AC-vel nem játszottam még, lehet jobb, mint a Batman😊