Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
ACnak az eleje és a vége jó. Közepén az a pár act ami a játék nagy része sajnos semmi😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Új AC-n éppen ma értem végig! Zseniálisat alkottak Ubiék ismét! Azonban nem távoztam olyan rossz szájízzel AC-tõl, mint a Batman Arkhamtól.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
Ezek közül simán a legjobbak között a Batman. Az AC vetekedhet még vele.
grebber

Next PC upgrade: 2022

FZoleee
nagyszerû -.- remélem javítják a hibát...
robotnyk
csak jelzem, hogy aki veszi a four packet Renegade Opsból, annak nem adja hozzá a DLCket, viszont az ajándékozottak megkapják... nyitottam egy ticketet supporton.
Totti5
The cost in Euros for 600 Microsoft Points is: 6.98

😞 DLCk 400/db <#levele>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mooo
Nekem nem adtak hozzá dlc-t :S
Tinman
4-en megvettük!
Szó szerint fele ár így és a 2 DLC is jár... kihagyhatatlan! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te már megvetted?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Tinman
Nálam se volt jó... email címre beszéljétek meg. Úgy jó volt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vegyétek!

~2.1 ojróért 4-es pakkban még a DLC-k is járnak:

Renegade Ops,
Renegade Ops - Coldstrike Campaign,
Renegade Ops - Reinforcement Pack

wesker24
Nem müködik a steam friends felvétel !
Ha még venne valaki renegade opsot én is bent lennék!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

robotnyk
én veszem, és csak egy ember kell, ugyanez a nevem steamen, vegyél fel és megbeszéljük 😊
wesker24
Hello ha valaki venne még Renegade Opsot abban is benne lennék !
Tinman
Szvsz meg is vagyunk akkor 4-en!

robotnyk
én is benne vagyok, de ha megtelt és van még 2 ember akkor 2re beszállnék egy másik szettre :p
Tinman
Fzolee-nak írtam a másik topikba... vagy te is róla tudsz?

mooo
Akkor már csak egy valaki kellene.
Tinman
Pont most akartam írni!

K. jó ár!

BENNE VAGYOK!

mooo
Renegade Ops - Four Pack-hoz lenne jelentkezõ?2,12 eurora jön ki fejenként.
grebber
Saints Row: The Third 17,49 euro

Ezzel a koddal: FIFTY-SAINT-XMASS

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
nekem is 😄
NEOreg3
azt csak arra jó, hogy a steam-es barátaid lássák (nagyon ritka esetben megvegyék neked), hogy mit szeretnél, valamint nyomon tudod követni, hogy mégis mi érdekel téged/mit szeretnél késõbb megvenni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wollnerd
Sziasztok!
Nem tudom hogy hol tegyem fel a kérdésem, de remélem ide megfelel.
A Steam Kívánságlista mit takar pontosan? Betettem egy játékot de nem vágom hogy az micsoda. Vmi olyasmi mint ha a szüleimtõl kérek vmit tõlük? Tehát hozzáadok egy játékot a listához, meg is kapom ingyen egy különleges alkalomkor?
Van olyan érzésem hogy félreértem az egészet... 😄
Boldog Karácsonyt!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ez alapján is benne van az elsõ 3-ban (AC-k és Saints row környékén) és hogy ott már ki, mit hoz ki elsõnek már igen relatív!

Mivel ilyen jó képregény adaptációt még nem láttunk (AC-bõl ugye idén 3., illetve 4. jött ki, Saintsbõl meg ez már a 3.), így szerintem megérdemelten viszi el idén kategóriájában a díjat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nekem egy kutya.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne túlozzunk...
Az 'Akció' kategória nagyon is széles. Az, hogy elfogult emberkék a jól sikerült (és nem kicsit 'hájpolt') Batman játékot az akció kategória csúcsára emelik, még nem jelenti azt, hogy ott is a helye.

Egy lista, mert így év vége felé az emberek hajlamosak elfelejteni az adott év játékait:

Egyébként Batman DC comics-os karakter... Marvellhoz semmi köze.

Úgy van.

robotnyk
akció kategóriában.
IMYke2.0.0.0
Marvell-képregény adaptációban biztosan...

Mert idén ez a legjobb a kategóriájában.

IMYke2.0.0.0
Mégis az Év Játéka lesz az egyik kategóriában, majd' mindenhol...

Nekem például a bossfightok (amik a fõszálban vannak, mert amik sidequestben vannak, azok nem a legjobbak) sokkal jobban tetszettek, mint Asylumban. És ráadásul sokkal több fõgonosz van Arkham city-ben.

Viszont ha nem lenne ez a 440 riddler rejtvény, akkor nem sok mindent lehetne csinálni a játékban, a bunyón kívül. Kicsit kevés a content sandbox szempontból.

Egyébként tényleg hangulatosabb volt az Asylum, ez nem kérdés.

robotnyk
az asylum nekem jobban tetszett. kicsit az open world elvette azt a feszes design érzetet (pályák, játékmenet), nem is voltak olyan emlékezetes pályák mint a scarecrow látomások az asylumban
3000 körüli áron instant vétel lenne, de így nem vagyok benne biztos (pont a napokban játszottam végig a csúnyácska verziót és kicsit vegyesek a tapasztalataim. A játék összességében nagyon jó lett, végre igazi sandbox szerû lett a játékmenet, de a fõszál kínosan rövid (Habár Asylumé se volt valami eszement hosszú)és valahogy a városrész egy idõ után szintén kicsinek tûnt nekem és nem elég változatos.

Egy biztos a gyûjteményben ott van a helye, csak az ár még kérdéses (és ha már digitálist veszek, akkor inkább steam).

grebber

shaddam
Itt fel van sorolva minden achievment, szerintem a f2p hányadékoknak állj neki, mert ha rászabadul a nép akkor nem lesz senkinek semmi. A fene érti hogy képesek steamen milliós eladásokat produkálni, ha egy ennyire nyilvánvaló stresszidõszak megfekteti õket.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Mázlista nekem csak 1 szén jött 😞

arty
<#worship>

Forza.

shaddam
*and

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Fasza kaptam 2 szenet meg egy mount egy bladet. A rage miatt menjenek a fenébe.

Errõl az Eye: Divine Cybermancy-ról van valakinek infója? Megér ez 2,5 eurót?

NEOreg3
steamprices szerint jelen pillanatban a train simulator 2012 15 euró miközben csak 3, szóval nem frissül az olyan gyorsan

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
steamprices.com szerint nem annyi ...

Forza.

Shep
Ha kell valakinek Valve játékokra diszkont jegy írjon rám aztán elcseréljük valamire a mai akció keretén belül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NEOreg3