Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ettõl még ha lenne fölös lóvém vennék egy box-ot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2. Szegény ember vízzel fõz <#nevetes1>#nevetes1> Jó ez ami van, örülök, hogy ez is van.
Ace Combat, bár psre ott az Ace Combat Assault Horizont.
Alan Wake ami ugye már jön pcre
és a halo sorozat ami nekem bõven elég volt pcre is.
De van azért sok (amik a listán nem is szerepelnek), amik miatt érdemes venni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minek a full hd????????
Az ördög a részletekben rejlik! Ha megnézel egy 1080p természetfilmet még az is messze elmarad a valóságtól, hiszen kissé zajos, szemcsés a kép, nem olyan részletes, mint IRL.
U.e. vonatkozik a játékokra is! Fontosak a részletek... látni akarom az utolsó kis moha spórát is az Assassin's Creed-ben a tetõcserepeken.
Életem eddigi legszebb full HD élménye a Planet Earth volt, de még abban is számos részlet elveszett az "alacsony" felbontás miatt.
~2 megapixeles mozgókép 24 képkockával? Lószar!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Alan Wake's American Nightmare
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Blue Dragon
Crackdown
Crackdown 2
Crimson Alliance
Dead or Alive 4
Dead Rising
The Dishwasher: Dead Samurai
The Dishwasher: Vampire Smile
Earth Defense Force 2017
Fable II
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Geometry Wars: Retro Evolved 2
Geometry Wars: Waves
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo 4
Halo Reach
Halo Wars
Halo Anniversary
Hydro Thunder Hurricane
Infinite Undiscovery
Insanely Twisted Shadow Planet
Kameo: Elements of Power
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Lost Odyssey
MagnaCarta II
Mr. Splosion Man
Ms. Splosion Man
Naruto: Rise of a Ninja
Naruto: The Broken Bond
Ninety-Nine Nights
Ninety-Nine Nights II
Ninja Gaiden II
Perfect Dark
Perfect Dark Zero
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Race Pro
Ridge Racer 6
Saints Row
Shadow Complex
Category:Xbox 360-only games
Category😛layStation 3-only games
Mindenesetre egy listára vagy forrásra még mindig kíváncsi vagyok (lennék...)
Last of Us biztosan HULLA jó lesz😊
Darkness 2 nem exluzív, ha jól tudom PCre is jön Xbox és PS mellett
Twisted Metal eléggé gagyiságnak néz ki.
ps3.:
-Last Guardian (Feltéve ha nem törlik a projektet >Link)
Trailer
-A most megjelent Uncharted 3-at jegyzõ Naughty Dog Új játéka >
The Last of Us
Trailer
- The Darkness II
Trailer
- Twisted metal 3
trailer
Ezek mind gyalázatosan hullajók lesznek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szinte mindennel összeköthetõek a gépek. Scart, sd/hd komponenes, VGA, HDMI.
én is használtam így az xboxot, meg használtam CRT tévén is (72centisen), egyiknél a méret jó, másiknál a több részlet a képen
ezért kell szabit kivenni, amikor senki nincs otthon, tiéd a nappali tévéje és a kissrác xboxa <#vigyor>#vigyor>
anno, miután a 72 centis crtnk meghalt és lett egy lcdnk, utána csomoszor szabira mentem, hogy azon játszhassak, amikor senki mást nem zavarok 😄 szal, tény, kis szervezés árán, de nem lehetetlen a "teljes konzolélmény" neked se! 😊
Forza.
HDMI tuti nincs, de Euroscart csatlakozó van. Konzolokat mivel szokták csatlakoztatni tv-re, HDMI-vel?
oké, a 7vége durva, akkor kiveszel szabit, kevés alvással egy nap alatt le lehet tolni egy ninjagaident vagy akár egy RDR-t is 😄
Forza.
és ne gondold, hogy ez akkora kiesés lenne, ez max a kiadók fixaideája - ha én egy játékot eladok, annak árát utána nem kenyérre költöm, hanem játékra (miközben ha ez a pár plusz ezres bevétel nem jönne, vszeg nem venném meg az adott áron az újat se)
Forza.
De, ha van is HDMI, akkor a képfrissítés 'odabasz', a maga 50 Hz-ével.
Ám, ha 100 Hz-es a tévé, HDMI-vel, és lapos is a képernyõ, akkor érdemes lehet egy próbát tenni vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerinted? <#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
S nem megyek a falnak akkor sem, ha nem csúsztathatok minden opciót Ultra értékre.
A bizonyos, lélektani határ, jelenleg éppen a 720p. Az alá már nem megyek, akkor inkább uninstall.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Játék betol a gépbe és játszik (install, szarakodás, állítgatás nélkül) Priceless
- Mindezt téve úgy, hogy egy kényelmes fotelban, vagy akár fekve teszi az ember egy vezetéknélküli kontrollerrel priceless+1
- Említett 2 játék szaggatásnélkül futott, tükörsimán és gyönyörûek voltak ráadásul (legalábbis az én igényeimnek maximálisan megfeleltek) Innentõl maximálisan megértem a konzolosok álláspontját, hogy átálltak pc-rõl (nem kell fejlesztgetni, minden fut, ha egyszer megvette a konzolt.)
- xbox kontrollert a 3. fifa meccsre már egész jól megszoktam (Ekkorra 20 perc telt el az elsõ használat óta).
Mindezt õs pc-sként írom, de hozzátenném, hogy ha vennék is konzolt, akkor:
1. Az tuti xbox lenne (ha lenne annyi lóvém, akkor párhuzamosan vennék azonnal ps3-at is ez is tuti)
2. Soha nem mondanék le a pc gamelésrõl, mert annak is ugyanúgy megvan a szépsége számomra.
Forza.
imyke és vszeg minden ma konzolozni kezdõ ember baromira lesz*rja, hogy MA mire mi jön, ha mindkét gépre van számtalan jó exkluziv játék, AMI ÉRDEKLI, amit végig akar játszani. ha ezeken túl van, akkor eldönti, hogy érdemes megtartani az xboxot vagy eladja és csere ps3-ra, folytatja az ottani exkluzivakkal
ez azért is jó, mivel így a végére valóban az a konzolja lesz, amire a több-jobb* exklu jön és a multi cimek sem olyan botrányosak manapság
*izlés dolga, de mondjuk, ok
Forza.
Valamelyik nap olvastam a Alan Wake topicban, hogy 960x540 felbontáson fut a játék az már tényleg majdnem full hd...<#nevetes1>#nevetes1>
Anyagi megfontolásból, én csak szigorúan elméleti síkon áradoztam, hogy 'de jó lenne majd'...
Tinman írásai, stílusa, és (remélem) közismert elfogulatlan játékrajongása inspiráló. Ahogy már írtam, egyszerûen a 'nekem kell ez a játék' érzése kerített hatalmába néhány cikkével/írásával való találkozást követõen.
Életemben nem játszottam még konzollal - sem PS-ekkel, sem Xbox-szal.
PC-re rá van kötve egy "Xbox 360 Contoller for Windows", de egy évben kába ha 2 játék esetében kerülhet használatra - legutóbb a Driver 5, és most (aktívabban) a Saints Row 3 jármû vezetéseinél.
Nem tudom, milyen lehet a PS3 vezérlõje, de az X360 vezérlõ rendkívül kényelmes, és nekem még a D-Pad-del sincs gondom 😊
Az ilyen-olyan exkluzív témához: nem tartom számon, hogy mi jelenik meg csak az egyiken, másikon. Én egyszerûen a még nem látott és nem játszott játékokért vagyok és lennék oda.
Nem vagyok multiplayer függõ, így nem okoz nagy szívfájdalmat a hiánya sem
Az egy dolog, hogy két katonával, eddig 652 órát öltem már bele a Bad Company 2-be...
Teljesen laikus vagyok a témában, de az a 'Vortel'-féle összegzés nagyon úgy néz ki, mintha egy középiskolás 2 mondatot több sorba tört volna, hogy többnek látsszon, és többet is mondjon.
Én konkrétan letojom a WIFI-t, és azt, hogy nem lehet 4-8-an lógni a gépen, ahogy az 'ugri-bugri' Kinectet, és Move-ot is, mert öreg vagyok bohócnak.
Ha vennék, akkor már csak a környezetem 'felvevõ' piaca miatt is X360 lenne elõbb - azt ugyanis gyorsabban el lehetne passzolni ezen a környéken, ha nem is 'városi' áron.
De, erõsen valószínû, hogy az annak idején erõsen kényszer szagú késztetéssel szemben (monitor téma), most a konzolra nem lesz keretem.
Kezdõ konzolnak tökéletes az XBOX, mivel olcsóbb, mint a PS3, a gamepadja nagyon kényelmes, a HDD vagy pendrive install pedig must have.
Engem piszok mód irritál, hogy a PS3-on rendkívül kevés játék rendelkezik csak HDD install opcióval... itt figyel a 320 GB-os HDD a készülékben és a 10 játék után van rajta vagy 300 MB adat. Röhej!!!
A másik röhej pedig az állandó nyekegése, ahogy tölt be valamit, ha nem fülhallgatóval tolom, kifejezetten zavar.
Tény, hogy az XBOX olvasója SOKKAL hangosabb, de azt csak addig hallod amíg feltelepíted a játékot a HDD-re, utána kussba van.
A másik amit szeretek a boxban, az az, hogy ezen tényleg 95%-ban, minden játék full hd-ben feszít, míg PS3-on lassan a 10. játékot tolom le, de eddig több, mint a 3/4-e csak 720p képes volt.
Gyûlölöm továbbá, hogy a PS3 controller akksija feléig se bírja szusszal wireless módban, mint az XBOX-é. És míg az X esetében fogom és már tolom is be 10 mp alatt a másik akksit, addig a PS3 esetében lehet vezetékkel csatlakozni a PS3-hoz. Persze jó rövid kábelt adnak hozzá, így szépen lehet venni USB hosszabbítót, ha nincs otthon.
Aztán ott van az átállás kérdése, mert elõbb-utóbb lövöldékbe futsz. PC-n egérrel megszoktad már, nehéz lesz megszokni a konzolos célzást, de hidd el nekem az XBOX-on ez könnyebben fog menni, egyszerûen jobban kézre állnak az analóg karok, mint a PS3-mon.
Kezdésnek a zseniális Condemned 2-öt javaslom, majd a Darkness-t, mivel ezek közül egyik sem igényel Halo 3 Legendary fokozatú célzási gyakorlatot, nagyon jók arra, hogy megtanuld a célozgatást és MEGSZERESD a konzol játékokat. Mind a 2 játék nagyon finom és nagyon olcsó :-)
VISZONT!
A PS3 exclusive nevek közül már 1-2 is csúnyán elver kvázi mindent amit konzolon valaha látsz és nem csak 1-2 ilyen cím van rá, hanem van mondjuk 10 olyan, ami kihagyhatatlan, míg szegény X-re már alig van igazán AAA+++ exclusive. Most még az Alan Wake is lejön a listáról.
DE! Akkor is kezdõnek inkább X, ha nem multi megszállott, mert ugye a multi PS3-on teljesen ingyenes, míg X-en lehet venni a Gold tagságot.
Maguk a konzol multiplatform címek, viszont tényleg 90%-ban X-en szebbek!