Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ahh... csak a breach módhoz jött valami szar, abszolút hidegen hagy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Végig kéne már tolni.
Anno az egyik mellékküldetésnél szarakodtam, NEM TUDTAM MEGCSINÁLNI vagy BUGOS VOLT... jól felbasztam magam rajta és abbahagytam. Skippelhettem volna, de nem szoktam mellékeket 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bordélyházban a csaj mondta, hogy hozzak el valakit, de azt a valakit hiába vittem a kijelölt helyre, nem adta be vagy valami ilyesmi.

IMYke2.0.0.0
Más:

"Deus Ex: Mankind Divided" 2,5 GB-os patch... <#sniffles>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elvetemülteknek a 12-13-szorosa is lehet a TELJES végigjátszás. <#vigyor3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ainz
Üdv!

Ha valaki kapott For Honor bétát és nem érdekli, akkor ha megengedné én szívesen kipróbálnám.
Előre is köszönöm!
Prince23
Rövid véleményem a Marvel heroes játékról: klikk

Voltan
Azért ez nem ilyen egyszerű, nomeg első sorban ízlés dolga.
Én pl. nem szoktam co-op játszani soha, tehát ez nekem kiesik. A Resi 6 még nincs meg, de mivel már bagóért hozzá lehet jutni, hamarosan berántom alighanem, kíváncsi vagyok rá.

A videók alapján a 7-et nem nevezném éppen Outlast és főleg nem Amnesia klónnak, igaz, vannak hasonlóságok, de a klóntól nagyon messze van.

Az pedig, hogy 10-12 óra az átlag játékidő engem nem zavar különösebben, mert ha az viszont minőségien van prezentálva, akkor megéri. Jó példa erre az Inside pl., az csak 6 óra körül van, de minden perce aranyat ér, tökéletes a maga nemében.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Ezt magyarázom már régóta az embereknek vazze már mióta, és még engem néztek hülyének! És mindenki utálja a Resident Evil 6-ot mint a szart hogy milyen pocsék lett , hát a Resi 7-hez képest fényévekkel jobb, miért is mert önmagában csak Leon kampánya minimum 6 óra és az egész Resi 6 mennyi is kb 40 vagy 50 óra, akkor miről beszélünk, néztem én is a Resi 7-et mindenki isteníti hogy milyen jó játék Ö várjunk miért is ? Megvan mert ezt már mind láttuk egyszer Amnesia és Outlast stb.....
wantonly
Most játszunk haverommal a Resi 6-al co-op-ban és rohadt jó. Nézem a 7-et és látom, hogy ebben már nincs... Sad.
darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Annál jobb lett szerintem, mert itt a fegyverként nem egy kamerát kapsz <#vigyor2>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Aha szóval ezért kapott Very Positive értékelést a Resident Evil 7 igy már mindent értek nincs több kérdésem.

Most of Very Positive Rating come from the Outlast/Amnesia fanbase for sure sins RE7 is more of a clone from those games.
wesker24
Aha csak teljesen értelmetlen idö pocsékolás mert nagy részt bujkálnod kell mert ugye Jack és kedves felesége majdhogynem Halhatatlan, ja persze az lehet hogy a régi Classic Resi-re hajaz de én 6 óra Gameplay-ért nem adok ki 10 ezret vagy annál többet.
Voltan
Az Outlast-tal ellentétben itt azért nem vagy teljesen védtelen, lehet és kell is harcolni. A kritikák alapján pedig az eredeti, igazi RE hangulat az megvan benne, sokkal inkább hajaz hangulatában a régi klasszik RE-kre, mint az újabb részekre. Nekem ez pozitív.

Azt meg nagyon jól tudjuk, hogy a jól sikerült technikai rész meg nemhogy nem alap minden játéknál, de ritka, mint a fehér holló.
Hogy milyennek kellene lennie a technikai megvalósításnak, az egy más kérdés, a rideg valóság nagyon más képet mutat.

wesker24
Már nem egy streamet néztem végig a Res Evil 7-röl és mindenki egy véleményen volt: A Resident Evil 7 csak egy újabb Outlast semmi több, mint Önálló játék nagyon élvezetes mert aki Imádta az Outlast az ezt is fogja kicsit nyakon öntve a Texas Chainsaw Massacre Story-val, de ha a korábbi Res Evil szériákhoz hasonlitjuk akkor totálisan elbukott mert semmi köze hozzá csak a Res Evil nevet kapta ennyi.

És nem sietös módon Normal Mód max 6 óra ha kimaxolsz mindent 10 óra,
grebber
Ezért írtam ,hogy csoda mert rohadt mod nem alap mivel csoda számba mennek az értelmes portok.

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Ha olyan lett tényleg mint a outlast akkor az nálam a szar kategoria mert azt a játék nagyon nem jött be.
A jól sikerült technikai résznek meg alapnak kellene lennie minden játéknál

grebber
Nos új bajnokot avathatunk
Ma jelent meg sehol egy rohadt sírás , nagyon pozitiv az értékelés mind user mind a digitális sajtóban , ráadásul sehol a neten " megint rakás szar lett egy pc port" hír!!Maximáslis resperct a Resident Evil 7-nek a technológiai színvonala miatt.

CSODA BA**MEG! 2017 éljen ,hogy manapság egy alapnak illő dolog miatt eldobom az agyam.

wesker24
Ezt mondtam én is ez már rég nem Resident Evil hiszen mindkettő nagyon jó a játék is meg a film is.

Mint Standalone játék jó de mint Resi játék elbukott mert köze nincs hozzá.
Atisz
Nekem is ez jutott eszembe: ez nem Resident Evil, hanem Outlast keverve egy kis texasi láncfűrészes mészárlással.

Ez persze nem baj, hiszen mind a 2 remek horror, csak már nem RE.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Mind a 2 témában sokat olvasgatok már régóta... még középsuliban kattantam rá, de az tény, hogy kevesebbet olvasok a témában, mint te, ezt aláírom. Nem akarok tovább durván offolni, csak még annyit, hogy én sem úgy tekintek Istenre, mint a szakállas öreg bácsira, aki a felhők fölött üldögél és angyalok trombitálják körbe... véletlenül sem. De a tudomány által megszült elméleteket is erős fenntartásokkal kezelem ugyanis rémesen gyerekcipőben jár az egész és néha felsejlik 1-1 elmélet, ami alapjaiban ingat meg etalonnak tartott korábbi elképzeléseket. Persze a tudomány erre egy ideje behozta azt az ütőkártyát, hogy ez itt érvényes, ez meg ott (te is írtad), aztán ha mégsem, akkor majd kimagyarázzuk a kvantumfizikával, mert ott aztán szinte bármi lehetséges és minden mindennel összefügg... aztán lassan eljutunk oda, amit már pár vallás ezer meg ezer éve szajkóz: minden mindennel összefügg és az élet a legfontosabb az Univerzumban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
😊

Seth
Lehet pont azért restartolt annyit,mert jó eredményt akart a végére, ha kevés gyógyítót használsz, mint a régi részekben.

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Pontosan olyan fos lett, amire számitottam. 1 healing item used? 11p0 restart? Ez nem re.

MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 16:12:41

[merlinw.org]

wesker24
Ez akkora egy nagy marhaság mint annak a rendje Vazze ! xD Normal Mode 6 óra ugy hogy nem rohansz Mad House Mode ugy hogy nem rohansz max 10 óra !

És Ime a végső szó a Resident Evil 7-röl akik már végigvitték ! It was just like another Outlast
Scooter
Nincs mit! <#wink>
mooo
Köszi!
Scooter
Spacecom: L42I6-7MIYP-ZRJBL
Akinek kell, aktiválja be január 31-ig, mert a Games Republic oldalról való, ami megszűnik.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.01.23. 14:57:33
Fpocok
Én azt hallottam, első végigjátszás, titkok keresése nélkül kb 18 óra lol

TBLINT. Ki?

zorrobomber
Nem értem ez hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy egy noname játék porfogós változatát előrendeled 😊 Sose tagadtam hogy én is szoktam előrendelni évente egy címet (és mindig befürdök vele), de ettől még nem fogom propagálni, inkább vállalom hogy saját magam is (extra) hülyének állítom be 😊

Előrendeléseim az utóbbi években:
- South Park Stick of Truth (8.7 hrs on record)
- Civ Beyond Earth (18.1 hrs on record)
- Diablo III (egyszer végignyomtam haverral)
- Civ VI (6.9 hrs on record)

(A South Parkot mondjuk tuti végigtolom egyszer, a Civ 6-nak meg még bőven van ideje feltornászni ezt az időt.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.23. 14:00:19

IMYke2.0.0.0
A CoD-filmek korában ez nem is vészes... <#hehe>

wesker24
A Resident evil 7-el csak egy nagy baj van ! Nem rég fejeztbe a játékot néhány kedvenc streamer csajom és azt mondták hogy a játék nagyon jó csak egyetlen nagy baja van, a játék tól rövid, még csak el sem kezdték élvezni igazán már vége is lett, és csak ennyit mondtak ennyi volt a játék really ? Normal Difficulty Mode = 6 óra Mad House = 10 óra
IMYke2.0.0.0
Csak nem Mérges János?

//Akarom mondani: Józsi
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.23. 13:33:39

TBTPumpa
Várjuk ki a végét. 1-2 emberke már megszellőztetett visszatérő karaktereket (illetve utalásokat) a sajtópéldányt végigjátszva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 13:30:07

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Voltan
Senki nincs benne a régiek közül. Tök új megközelítés, új játékmenet, gyakorlatilag semmi köze nincs a RE világhoz, amennyire látom, a címén kívül.
És ezt én személy szerint nem bánom

TBTPumpa
Találós kérdés:
Nagy jútyubos vagyok, folyton hangoztatom, hogy soha ne rendeljetek elő játékot!
A múltkor is előrendeltem egy játékot fél évvel a megjelenés előtt és nem kaptam meg a megjelenés napján! Csináltam róla babyrage videót is.

Vajon kire gondolhatok? <#circling>
(az itt fórumozók egy része szimpatizál a kritikáival)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 13:28:05

zorrobomber
preorder <#merges2> <#levele>

TBTPumpa
Ha Ada benne van = Instabuy.
Ha nincs = később, olcsóbban a komplett kiadást.
<#banplz>

A tesztelőknek jó szórakozást! Én majd a Horizon: Zero Dawn-t fogom tesztelni jövő hónapban (vagy március elsején, amikor a futár bácsi hozza a CE-t). 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 12:57:28

Voltan
Hú, a demo kipróbálása után és megnézve pár first impression videót, ez a RE 7 ez nagyon-nagyon ígéretes!
Már rég várok valami jó kis AAA játékra, ez most talán tényleg jó lesz.

A tavalyi jópár csalódás után ez már hiányzik 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.23. 12:28:32

ZsZso
Lego Force Awakens - ez az első LEGO játék BTW, ami kapott régiólockot. Az ár nagyon jó, én még év végén vettem egyet innen, csak a Deluxe verziót (valószínű nem érte meg a deluxe kontent azt az árat, de én így mulattam).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Lego Avengers - € 2.89
Lego Force Awakens - € 3.89

zorrobomber
<#fogmosas>

kigyi
Na már jobb, hogy nem leszek egyedül 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Grebber a magyarok közé kerül akik nem töltenek ki angol teszteket ,mert nem érti őket<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.23. 11:07:11

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Alakul a buli 😊
DarkSector, grebber vajon hová kerülhet...? 😊

zorrobomber
lvl 2...

IMYke2.0.0.0
Akkor veled együtt így néz ki a társaság 😊

kigyi
Kilógok a csapatból én LVL2-be kerültem, de high lett az LVL6 is 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.01.23. 09:54:56

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/