Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Anno az egyik mellékküldetésnél szarakodtam, NEM TUDTAM MEGCSINÁLNI vagy BUGOS VOLT... jól felbasztam magam rajta és abbahagytam. Skippelhettem volna, de nem szoktam mellékeket 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Deus Ex: Mankind Divided" 2,5 GB-os patch... <#sniffles>#sniffles>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valaki kapott For Honor bétát és nem érdekli, akkor ha megengedné én szívesen kipróbálnám.
Előre is köszönöm!
Én pl. nem szoktam co-op játszani soha, tehát ez nekem kiesik. A Resi 6 még nincs meg, de mivel már bagóért hozzá lehet jutni, hamarosan berántom alighanem, kíváncsi vagyok rá.
A videók alapján a 7-et nem nevezném éppen Outlast és főleg nem Amnesia klónnak, igaz, vannak hasonlóságok, de a klóntól nagyon messze van.
Az pedig, hogy 10-12 óra az átlag játékidő engem nem zavar különösebben, mert ha az viszont minőségien van prezentálva, akkor megéri. Jó példa erre az Inside pl., az csak 6 óra körül van, de minden perce aranyat ér, tökéletes a maga nemében.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Most of Very Positive Rating come from the Outlast/Amnesia fanbase for sure sins RE7 is more of a clone from those games.
Azt meg nagyon jól tudjuk, hogy a jól sikerült technikai rész meg nemhogy nem alap minden játéknál, de ritka, mint a fehér holló.
Hogy milyennek kellene lennie a technikai megvalósításnak, az egy más kérdés, a rideg valóság nagyon más képet mutat.
És nem sietös módon Normal Mód max 6 óra ha kimaxolsz mindent 10 óra,
Next PC upgrade: 2022
A jól sikerült technikai résznek meg alapnak kellene lennie minden játéknál
Ma jelent meg sehol egy rohadt sírás , nagyon pozitiv az értékelés mind user mind a digitális sajtóban , ráadásul sehol a neten " megint rakás szar lett egy pc port" hír!!Maximáslis resperct a Resident Evil 7-nek a technológiai színvonala miatt.
CSODA BA**MEG! 2017 éljen ,hogy manapság egy alapnak illő dolog miatt eldobom az agyam.
Mint Standalone játék jó de mint Resi játék elbukott mert köze nincs hozzá.
Ez persze nem baj, hiszen mind a 2 remek horror, csak már nem RE.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 16:12:41
[merlinw.org]
És Ime a végső szó a Resident Evil 7-röl akik már végigvitték ! It was just like another Outlast
Akinek kell, aktiválja be január 31-ig, mert a Games Republic oldalról való, ami megszűnik.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.01.23. 14:57:33
TBLINT. Ki?
Előrendeléseim az utóbbi években:
- South Park Stick of Truth (8.7 hrs on record)
- Civ Beyond Earth (18.1 hrs on record)
- Diablo III (egyszer végignyomtam haverral)
- Civ VI (6.9 hrs on record)
(A South Parkot mondjuk tuti végigtolom egyszer, a Civ 6-nak meg még bőven van ideje feltornászni ezt az időt.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.23. 14:00:19
//Akarom mondani: Józsi
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.23. 13:33:39
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 13:30:07
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És ezt én személy szerint nem bánom
Nagy jútyubos vagyok, folyton hangoztatom, hogy soha ne rendeljetek elő játékot!
A múltkor is előrendeltem egy játékot fél évvel a megjelenés előtt és nem kaptam meg a megjelenés napján! Csináltam róla babyrage videót is.
Vajon kire gondolhatok? <#circling>#circling>
(az itt fórumozók egy része szimpatizál a kritikáival)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 13:28:05
Ha nincs = később, olcsóbban a komplett kiadást.
<#banplz>#banplz>
A tesztelőknek jó szórakozást! Én majd a Horizon: Zero Dawn-t fogom tesztelni jövő hónapban (vagy március elsején, amikor a futár bácsi hozza a CE-t). 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.23. 12:57:28
Már rég várok valami jó kis AAA játékra, ez most talán tényleg jó lesz.
A tavalyi jópár csalódás után ez már hiányzik 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.23. 12:28:32
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.23. 11:07:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DarkSector, grebber vajon hová kerülhet...? 😊