Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ez pont egy olyan dolog, amire tök véletlenül is rá lehet jönni, azért kérdeztem rá. A többi, ami a "nagy" befejezésekhez kell, az már sokkal több odafigyelést, tervezést, rengeteg végigjátszást igényel. Az, hogy simán végigérsz az alap pályákon, az csak a kezdet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Oké, a bundle-s cuccra írtam hogy fos (ami technikailag nem egyenlő a szarral), de... érted. Remélem 😊

zorrobomber
És ezekre a titkokra hány százalékban jön rá magától az ember? Valami növény elültetésről olvastam egy cikkben egyszer, de azt is csak átfutottam, plusz persze már nem emlékszem arra az átfutásra se 😊 Na szóval nem tudom mennyire érdemes olvasgatnom, de szerintem amíg nem unom a "sima" játékot (na meg végig se vittem), addig megpróbálok magamra hagyatkozni. Ezt viszont rögtön ki is próbálom nemsokára a hazaúton.

Pont megnéztem az átlag statisztikákat, és azért ~70 óránál már mindenki végigtolja... 😞
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.26. 17:34:30

zorrobomber
Hol írtam azt hogy szar hely? Én nemrég Panzer Corps-ot vettem ott, bár sztem csont ugyanannyi volt mint előtte a steam sale-ben. Minden plusz opció jó egy hörcsögnek, de kevesebb ne legyen.

Dzsini
Sok másik (jóval nagyobb) titok is van a játékban, ez nem kell a 100% végigjátszáshoz, csak egy kis plusz móka, szórakoztató lehetőség. Én véletlenül futottam bele elsőre 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van az a gumilabda-szerű képződmény a falon, amibe bele lehet akadni ugrás közben - ha egyszer arra jársz dobj bele egy csajszit, és ugorj mellé (ha fogod és úgy vagytok benne nem működik)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.26. 17:29:59

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Rá kellett keresnem hogy mi ez... nem használtam sose guide-ot, így ez nem mond nekem sokat <#wow1> Megnézem alaposabban a saját videómat hol látok benne kukacot... olvassam el hogy lehet elérni a secret levelt, vagy anélkül is rá lehet jönni? <#vigyor5>.

IMYke2.0.0.0
Én például tegnap pont a BS-ről rántottam be a STEAM alá a fullos "Mortal Kombat X"-et, és a "Ryse: Son of Rome"-t.
Tényleg szar hely a Bundlestars.
<#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Örülök neki, de mivel hörcsög vagyok, így nem elég 😊 Csak hogy a kiinduló kérdésre is válaszoljak 😊

IMYke2.0.0.0
"Mert én örülök ám a Bundlestars-nak is... nem értem."

Nem értem akkor... <#help>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Én azt vártam még, hogy 2.1-en elmész-e kukacosat játszani, pont megvolt hozzá a helyzet 😊

zorrobomber
A Homeworld meg a Dying Light, meg a Witness greenlightos indie nálad? 😄 De hogy továbbmenjek, nincsenek Telltale cuccok, a Far Cry keresésre valami Far Sky nevű szart dob ki... folytassam? Értem én hogy divat rugdosni a Steam-et, de kínálatban jelenleg verhetetlen. Miért kell ezt? Miért nem lehet csak simán örülni valaminek? Mert én örülök ám a Bundlestars-nak is... nem értem.

(Zárójelben megjegyzem elég fos a Bundlestars hogy nem jelzi melyik kulcsok lettek már felhasználva - a' la Humble Store)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.26. 17:20:10

IMYke2.0.0.0
A STEAM-es mindig ugyanaz a kínálat az effajta vásárok során...
<Én eltekintek a napi több tucatnyi greenlightos indie követésétől...>

zorrobomber
Nem értem akkor... <#help>

IMYke2.0.0.0
A STEAM-re utaltam...

zorrobomber
Eleve a Steam-en jóval nagyobb a választék mint Bundlestarson, és ami nincs utóbbin egyáltalán, az nehezen is lehet leárazva. Csak a wishlistem első 10 eleme közül nincs:
Binding of Isaac
Firewatch
Drawn: the Painted Tower
The Witness
Dying Light
Homeworld: Deserts of Kharak
éés Age of Decadence

Az arány 7/10 mellélövés, szóval öö, nem, nem ugyanaz a választék.

Ja, és ami van az sincs leárazva épp, míg Steam-en utóbbi időben a fing leárazásokért cserében szinte minden kap egy kevés minuszt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.26. 16:47:05

IMYke2.0.0.0
" ahol kicsit nagyobb a választék 😊"

Ahol szintúgy mindig ugyanaz a választék...

TBTPumpa
Square Enix + Crystal Dynamics + Eidos Montréal a fejlesztő

Úgy látszik a Tomb Raider mellett fejlesztik ezt is/háttérbe kerül kicsikét Lara (a sok fejlesztőtávozás után). <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Tökmindegy csak ironman oszt akkor már tuti jó is lesz? Mondjuk nagy meglepetés mi lehet? Arkham féle harc, kis minimap gyűjtögethető "acsikkal" oszt jónapot 😊 Instant kasszasiker preorder hegyek. Tapsvihar, függöny le és jöhet a következő.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.26. 16:33:53

Fpocok
OMG
Square Enix:

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Bundlestars? Akciók százai? Nagyon nem ugyanaz mint egy Steam sale ahol kicsit nagyobb a választék 😊

Lehet, h jön majd az is. A videók alapján eléggé úgy tűnik, h semmi köze se lesz az első részhez, a világot, meg a játékstílust leszámítva. Még a főszereplő is egész más. Ja és hülyeséget írtam. Az első rész PS3 exkluzív volt.
IMYke2.0.0.0
A rally ráér. Nem vagyok nagyon nagy rajongója a stílusnak - mondom ezt úgy, hogy majdnem minden "nagy" címmel rendelkezem.

IMYke2.0.0.0
Rossz a sorrend.
Elsőként az első résszel kellett volna nyitniuk PC-re...

Ni No Kuni 2 jön PC-re is! Hivatalos Facebook oldalról jön az infó. Ha vki nem tudná, h mi az, akkor az első rész PS4 exkluzív JRPG volt és egy baromi jó játék. Nem más, mint a Studio Ghibli által készített átvezetőkkel.
TBTPumpa
Jön a Dirt 4 is.
Még az idén, nyáron.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.26. 15:47:41

zorrobomber
Ja, a bumeráng az már ott maradt 😊 Sokat gondolkozom mostanában azon hogy vajon kimeríti -e a játék a 10/10 fogalmát, és hajlok arra hogy igen 😊 A videó azért is jött, mert sokszor rutinból nyomom, sok hibával, és ez valamelyest arra késztet hogy jobban koncentráljak. Főleg most hogy Vitán is játszom (ahol nincs amúgy auto run, de megszoktam 😊), napi 5-6 run legalább van. Végig kéne vinni, mert már kezd ciki lenni hogy még nem sikerült <#nevetes1>.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.26. 15:39:15

IMYke2.0.0.0
A Bundlestarsos nem elég?

MarkBlade
Nem tudjàtok lesz Kínai sale a steamen?
Dzsini
2.2 végén azért a szellemnél nagyon kicentizted... aztán egy csúnya befejezés 😞 de jó volt nézni, ügyesen játszol.

zorrobomber
Kicsit off, (annyiban related, hogy még az első résznek sem kezdtem neki), de nekem most már minimális időm lesz játszani.... Napi 1-2 óra Spelunky a vonaton, este Football Manager, ami még mindig zseniális, imádom, végtelen, és mellette akár egy komplett vacsorát is el lehet készíteni, annyira nem igényli a konstans figyelmet. Apropó, itt egy viszonylag összeszedett Spelunky run-om, csúfos véggel (gondolom másnak is remeg a keze a rogulike-okban ahogy halad előre 😊

Visszatérve az eredeti vonalra, jó lenne tartani egy RPG maraton hétvégét... vagy szabadnapot, vagy akármit... a lényeg hogy ne jöjjön közbe semmi. Srácok, értékeljétek a szingli lét előnyeit 😊

zorrobomber
No preorder <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Részemről azt is elő fogom rendelni, mint tettem az első résszel.

TBTPumpa

zorrobomber
Voltan
Persze, úgy nem pálya. Anno majdnem full price-ért vettem az alapot, és a combat pack 1-2 volt valami 5 dodó később valahol.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.25. 21:18:10

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Simán venném mint a huzat de nekem csak a Kombat Pack 2 hiányzik, és csak a KOmbat Packért ez sok érte, de igen akinek nincs meg annak kiváló ajánlat.
Voltan
Hopp, na erre viszont mindenki csapjon le, akinek eddig kimaradt, és egy kicsit is érdekli a MK móka, mert ragyogó! Ennyiért pedig tényleg ajándék.

grebber
Remélem lassan ezt is belekurják végre vagy egy Humble Monthlyba vagy akármilyen BTA pakkba.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Kár hogy nekem megvan az alapjáték meg a Kombat Pack 1 szóval önmagában a Kombat Pack 2-ért túl drága ez a 3k, de akinek nincs meg a Mortal Kombat játék az most kedvezö áron megteheti.
IMYke2.0.0.0
https://www.bundlestars.com - "Mortal Kombat XL" (benne: Mortal Kombat X, Kombat Pack, Kombat Pack 2) - 80% OFF - 10 euro (~3100 Ft).

//A Bundlestarson ugyanis Lunar New Year Sale van... magyarul, Kínai Újévi vásár.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.25. 19:30:31

IMYke2.0.0.0
A "Master of Orion" (2016)-bel oktató meccsem 340 körös, és ~12 órás volt - és kikaptam az Emberiséggel (holott nekem volt a legnagyobb seregem), mert a Bulrathiak megtalálták a romokat 😊

A játékról a véleményem:
Az, hogy nem lett olyan, mint az első részekkel játszó rajongók várták (amikkel én soha nem is játszottam), nem jelenti azt, hogy nem szabad esélyt adni ennek az iterációnak.
Szerintem (!), megéri a pénzét.

Az oktatás után belevágok a nagyobb meccsekbe is 😊

//Pedig, a Psilon népet el is pusztítottam:

//A Bulrathiak győztek:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.25. 19:18:08

IMYke2.0.0.0
Száz lepedő...

wantonly
Most, hogy mondod nem is tudom mifelénk van-e külön szleng a százezerre, nem gyakran használjuk. 😄
3Error
Hehe, kicsit meglepődtem, felénk a "kiló" kifejezést (ha pénzről van szó) a "százezer forint"-nak használják. (tudom "hibásan", de megszokott)
Hirtelen gondoltam, milyen game az ami 200e pénz... <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
No, még a végén én is ránézek 😄

IMYke2.0.0.0
Alakul ez azért... - "Testreszabható nehézséget kapott a Dishonored 2"

Atisz
Igen. az eredetit és a felújítottat is aktiválja 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
De jó, hogy végigjátszottam már... <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wantonly
Vettem egy Wasteland 2-t a MM-ban, 2 kiló volt. Steam kulcsra egyből beaktiválódott a Director's Cut. Nem mondom, hogy a legigényesebb dobozos kiadás, de ennyit megért az biztos. Utolsó darab volt.
IMYke2.0.0.0
Ja, az engem is. Egyelőre a Single Playert szeretném kivesézni majd.

A "Tyranny"" is kapott patch-et ma.