311802
-
#309633 Semmi verseny nincs, csak kb lefizetik a szar gameket és azok elfogadják a tuti pénzt, majd jön a pofára esés, hogy nem veszi senki a gamet.
-
MrAndree #309632 És az érvek? Elfogytak? :D Mert az egyetlen amit az Epic kapcsán hallok az az, hogy a verseny jót tesz a piacnak. Ami igaz, persze, de egyelőre az én pénztárcám ezt a versenyt nem érzi. Legalábbis azok a játékok amik engem érdekelnek azok bizony mindkét helyen ugyanannyiba kerülnek, szóval nem látom mitől lenne jó nekem az Epic store. -
Evoluti0N #309631 -
#309630 Ez a laposföldes csoport, rossz helyen jársz -
#309629 "Sajnos a Steam ebben már nagyon elkényelmesedett" ORDAS nagy tévedés.... Nem a valve áraz hanem a kiadók. Az hogy az epic lefizetetett téged a 10euros alamizsnájával arról nem a valve tehet... A Valvenak nincs szűksége ilyen féreg megoldásokra ,mert ilyenek nélkül is mennek hozzájuk az emberek.
Steam első évével nem kéne semmit összevetni mivel a steam első évében a warez olyan szinten burjánzott hogy az szavakkal leírhatatlan. Régen a warez egy király dolog volt aki vett játékot az volt a kirekesztett a hülye a nyomorult... nos itt ma már ez a warezosokra igaz, mivel bundlek vannak, 1 év alatt szinte tootális game elértéktelenedés -75%os offok , filléres xbox és pc game pass.
Nem mellesleg a valve a 0. évében nem lefizetésekkel szerzett kiadókat játékokkal meg vásárló usereket ,hanem mert letett az asztalra egy digitális felületet amit a kis halak akkor maguktól nem tudtak volna létrehozni és itt árulni jobb és olcsóbb volt.
Szóval az epic minden téren egy hulladék -
Probatbicol #309628 A Steamnek mennyi volt a bevétele az első évében? Mert azzal lenne érdemes összehasonlítani.
Elképesztőek vagytok egyébként ezzel a focidrukker szintű hozzáállással.
Én szeretem a Steamet, mert ott van a legtöbb játék, a legkiforrottabb felület, ráadásul a steamlink appal a tv-n is tudok vele játszani.
És szeretem az Epicet is, mert elképesztően jó játékokat szórnak ki ingyen és ha igazán jó vásárt akar az ember csinálni, akkor az ő akcióikat kell figyelni. Sajnos a Steam ebben már nagyon elkényelmesedett, valószínűleg többek között az elvakult rajongók miatt is. Pl. most a téli vásáron 0 db játékot vettem Steamen, az Epicen viszont jól be lehetett vásárolni a 10€-s kuponokkal. Ami annak a fényében különösen erős, hogy a Steam mikre képes rávenni a felhasználóit egy 4 centes kártyáért..
És az exkluzivitás..felhívnám a figyelmet hogy amikor a Steam indult, egy idő után akkor sem volt választásod, ha akartad, ha nem Steamen vetted meg a játékot, még akkor is ha a Mediamarktban emelted le a dobozt a polcról...És akkor ez rengeteg embernek nem tetszett, csak már elfelejtettük. -
#309627 Az epic közzé merte tenni a vicces számait... Itt nem feltételezni kell ,hogy skippelik-e azt a szart. Ezek tényleg ,látható és kézzel fogható tények,hogy ez történik (hála a sok jó steam emberkének pusszantom innen is őket hogy képesek nemet mondani az ótvarra)
251 milla ott van feketén fehéren..1 év alatt ráadásul 30-40 exklúziv játékkal. Steam 2 hónap alatt 2 azaz KETTŐ db játékkal hozta ezt úgy hogy 76 féle helyen megvehetted a játékot nem volt beskatulyázva..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.06. 22:16:24 -
#309626 Igazán nincs mit :-)
Azt azért tudd, hogy 2020-ban egy 8 éves játék már nem biztos, hogy úgy betalál, mint megjelenéskor, de akkor a Heroes of M&M és TBS kedvelők mind egyöntetűen elismerték a KB: The Legendet és igazuk volt... nagyon kellemes emlék számomra is. És az a vicc, hogy a későbbi részekre se nagyon tudok haragudni, mert jól elvoltam velük, noha tudom, hogy sok volt az önismétlés és nagyon arra ment már ki a játék, hogy minél több lét húzzanak le a rajongókról... szerencsére a játékok árai folyamatosan zuhantak, így hamar olcsó kategóriások lettek.
De sokat dumálok... a lényeg:
Örömjáték = KB: The Legend -
ToxiMaxi #309625 "A lefizetés, az emberek megvásárlása az soha nem lesz kedvesség"
aztán pár mondattal később
"kb 150 eurom lett abból hogy az ezer éve megvett játékaimat tolom"
Ez tényleg epic!
"Az emberek a jót szeretik és hamar hozzászoknak a nulla ótvar semmi sazrt skippelik"
Ezt te se gondolod komolyan, utóbbi években olyan játékokat adnak el puszta marketinggel, hogy azt el se lehet mondani. A fejlesztés teljesen átalakult, kiadásra egy félkész játék jön ki, mindez a "jót" szerető játékosok miatt. Ugyanezen "jót" szerető játékosok torkán hány éven keresztül tolták le a lootboxokat és a P2W játékokat? Elég sokáig. Sokszor azt érzem a játékosok olyanok, mint az aranyhalak pár perc és mindent elfelejtenek, mindent megbocsájtanak. EA közutálatnak örvend, mégis az aranyhalak csak veszik a játékukat. -
Rony94 #309624 Köszönöm szépen ezt a kimerítő választ. Őszintén szólva most meghoztad rá a kedvemet. :) -
#309623 Nincs semmi és nem is lesz semmi ami ösztönözzön ,szóval ezt ne agyald túl -
MrAndree #309622 Na de akkor kérdem én, ha az Epic egy induló cég, egy nyilvánalóan sokkal alacsonyabb rendű felülettel, akkor miért is kerül azon is ugyanannyiba egy játék ott mint az ezerszer magasabb szinvonalú Steamen? Illetve ha már ugyanannyiba kerül akkor mi ösztönözne engem arra, hogy mégis náluk vegyem meg? -
#309621 "Hogy mennének valamire is?" Hány év előnyük is volt amióta létezik steam a pc-n a létező legnagyobb digitális piac? Ezek ahhoz is hülyék hogy lemásolták volna azt nyitásra. Akkor egy db ember nem létezne a földön aki szarozná őket. De tudod az agyat nem lehet pénzzel helyettesíteni
"Hogy várod el hogy legyen ott bármi ha eleve a legtöbb játékos szemében el vannak ítélve, beskatulyázva?" Lásd első sor. Az emberek a jót szeretik és hamar hozzászoknak a nulla ótvar semmi sazrt skippelik. Lásd 251 millió
"Hogy várod el, hogy bármiben fejlődjenek abban is amiben hosszú évek óta az Uplay meg Origins se tudott?" Egyik se kapott soha akkora gyülőletet mint az epic szarja...
"Kurva egyszerű, akit nem érdekel, az ne használja, de azért leszarozni mert kedveskedik a felhasználóknak?" Pont ,hogy ami szar szarozni kell anyázni mondani ahol csak lehet ha kussba maradsz soha semmi nem lesz belőle... A lefizetés, az emberek megvásárlása az soha nem lesz kedvesség az én szemembe (szerintem sokan mások szemében sem) ,hanem egy mocskos aljadék húzás
"Szerinted a Steam mi a faszt csinál amiből ennyi lóvéja van?" A steam nem szelektál öregem nem írja hogy húzzál az anyádba nem ütöd meg a mércénket, jöhetsz csak akkor ha 1 évig only nálunk árulsz. Nem gyertek csak jöhet bármi és bárki neked is jó nekem is jó elv alapján..
Az item kereskedés meg csak egy plussz és oltári nagy arc volt aki kitalálta. kb 150 eurom lett abból hogy az ezer éve megvett játékaimat tolom és esnek a kártyák ....
"MÉGIS hogy várod el nem csak az EPIC-től hanem egyáltalán BÁRKITŐL hogy fejlődjön egy ilyen világban?" LOL időleges exklúzivitások meg ingyen játékokra tudnak költeni több száz millió dollárt de fejleszteni nem tudják a szarjukat...? Aha ... -
ToxiMaxi #309620 Én pl. a Farming simulatornak nagyon örültem, mert a kisfiam imádja a traktorokat, de vettem már játékot is az Epic-en. Engem nagyon nem érdekel, hogy honnan veszem, mert a lényeg a játék, ha meg kapok még néhány használható ingyen címet, annak meg külön örülök és ha már ott vagyok szét is nézek. -
#309619 Azt azért hozzáteszem, hogy nekem mindegy hogy megy az Epic-nek, nem kell használni, de miért kell az ingyen játékokat stb szarozni mert szar ként kezelni ezeket a dolgokat, akkor inkáb ne is beszéljetek róluk ha senkit nem érdekel. Szerintem. Így nincs sok értelme.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.06. 21:02:51 -
#309618 Látod megint oda lyukadunk ki, hogy egyéni előítéleted írod le, ami azonnal nem egy steam, nem tartalmaz annyi funkciót az rohadjon meg meg semmi nem jó amit csinál.
Mint az Ubi meg Origins is, mert ott sincsen annyi funkció ugye mint a steam-en.
Hogy mennének valamire is? mikor a legtöbb ember úgy gondolkodik mint te? Meg sokan pampognak ugyaníg, de az ingyen "szarokat" azért behúzzák?
Hogy várod el hogy legyen ott bármi ha eleve a legtöbb játékos szemében el vannak ítélve, beskatulyázva?
Hogy várod el, hogy bármiben fejlődjenek abban is amiben hosszú évek óta az Uplay meg Origins se tudott?
Azok se ott kezdték ahol a steam akkor tartott mégse volt ekkora közútálat.
Itt meg napi szinten megy a kabaré.
Kurva egyszerű, akit nem érdekel, az ne használja, de azért leszarozni mert kedveskedik a felhasználóknak?
És igen, az hogy exclusive valami, ugyanúgy volt máshol is, Origins-en is, stb.
Tökéletesen egyetértek, ez a legszomorúbb a játékosok annyira steam fanok, hogy bármit tezsnek, eleve le vannak nézve, MÉGIS hogy várod el nem csak az EPIC-től hanem egyeltalán BÁRKITŐL hogy fejlődjön egy ilyen világban?
Nem tudom még mindig ott tartasz hogy elvársz egy induló cégtől olyan mértékű előrelépést, amihez egy Steamnek 10+ évre volt szüksége, meg ahoz hogy kereskedésre használja a steam felületét.
Szerinted a Steam mi a faszt csinál amiből ennyi lóvéja van?
Szerinted a Steam az eladásaiból lett ekkora vagy a játékokon bellüli kereskedésekből? Kibaszott itemek kereskedéséből, amikből 10-20%-okat csípnek le minden tranzakció után.
Gondolkodj egy kicsit ezen. -
#309617 Mert jót tesz a játékosoknak? felejtsd már el max neked tesz jó meg sok ingyenélőnek
A jó az lenne bárki használhatná a boltjukat, lennének funkciói a store-nak nem egy üres lófasz lenne, nem lenne semmiféle exklúziv faszság,mert mint a 251 millió (mindig elfog a röhögés amikor leírom ezt a picsafüst számot) is mutatja semmire nem mentek vele mert eladás az bizony nem ott történik...
De itt van 2020 végre a sok epic lefizett cégnek jönnek a bevételek a steam miatt -
#309616 De értettem. Pontosan. -
#309615 Sok embernek ilyen a felfogása, nem csoda ha nem mennek oda. Ezen már rég nem csodálkozom.
De mi összefüggés van a közt, meg a közt hogy azért fosozol egy céget mert jót tesz a játékosoknak?
Minden cég, fejlesztő, kiadó aki akciózik az egy patkány e szerint az elmélet szerint.
Máshol, ha van free játék azt miért fogadjátok el? Ja mert az nem Epic...... értem. -
MrAndree #309614 Nem vagyok meglepve, hogy nem értetted a mondanivalót. :) -
#309613 Az eladási számok ezt tükrözik kedves kis barátom. Az hogy mennyi ingyenélő megy oda az engem nem érdekel. Attól még nem fognak ott vásárolni a népek.. 251 millió lol...Az epicnek ez kb olyan mint a ms nak a game pass mást sehogy se tud felmutatni bárhogy erőlködnek
-
#309612 Ja nagy barmok hogy kedveskednek ingyen játékokkal nekünk, az okos gémer inkább megveszi máshol, full igazad van! :P
Jó nagy hülyék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.06. 20:29:05 -
#309611 "Mindez úgy történik, hogy semmit nem tudsz te se biztosan"
A játékok nem maguktól kerülnek fel epicre főleg azok után hogy leszerepletek,mert valaki árulni akarta a játékát ,de nem engedték csak ha eladja a lelkét nekik x ideig. Szóval minden új felkerülés = epic fizet hogy legyen mit eladni... fizessen csak ha ennyire balfaszok. Az a 251 milla a rohadt sok exkluzívval is teljesen jól tükrözi ,hogy a játékosok toronymagasan leszarják az epicet és várnak steamre.
Nekem az epic semmivel se kedveskedik.. most nem sorolom fel mind a közel 100 játékot amit eddig "megvettek" az userreknek mivel 90% bundle szökevény és vagy volt már filléres tétel. És igen inkább fizetek érte 2-3$-t csak ne ezt az ótvar kelljen használnom.
És van fiókom náluk igen anno adtak valami ingyen game-et 3-4-5éve nem tudom (Tinman hozza fel azt mindig) ,azért regeltem de mivel steam-re kb 1$-ért szórták oda vettem meg azt is. A fiokomat a tesom használja ha használja nem tudom nem érdekel. egy eset lesz amikor én epicen fogok bármit tolni ...= hirtelen steam lesz belőle
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.06. 20:26:31 -
#309610 Nincs kifli, meg felvágott.
Itt normális eszű emberek, játékosok vannak. Meg elvakult fanok. -
#309609 Bocs de ha azok után amiket egy jó ideje vélekedsz róluk, akárcsak 1 darab ingyen játékot is fogsz tőlük, akkor szerintem te se vagy különb (mármint akiknek te beállítod őket) .....
Szóval gondolom úgy beszélsz ilyeneket, hogy nincs neked profilod náluk 1 játékkal se?
Mindez úgy történik, hogy semmit nem tudsz te se biztosan, hogy ott egy akció miért és hogy történik, mert ha Epic-en egy játék free az csak az Epic intézte el, ha máshol akkor az 1000 százalék hogy a játék tulajdonosai....
Egy cég szarrágó lesz mert kedveskedik neked játékokkal és akár helyetted kifizeti azt a bizonyos összeget a kiadóknak-fejlesztőknek promo céljából?
Hová jut ez a világ?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.06. 20:17:53 -
#309608 AC: Syndicate + összes DLC lepergett. - (Gametime: 45 óra.)
+ Évek óta... izé... az AC Black Flag óta az ELSŐ AC, amivel jó volt játszani!
(Note: Nem toltam még az Originst és az Odysseyt!)
+ London gyönyörű és brutál hatalmas és...
+ ...és ezt úgy pakolja elém 4k 60-al ide erre QLED-re, hogy besírok. De minden nap. Elindítom és 1 percig csak bámulom Londont. Beszarás! Gyönyörűek a színek, a karakterek, a ruhák, az épületek, az egész összhatása nagyon rendben van!
+ Olyan 45 órám lehet benne max letolva az összes DLC-t és az összes mellékküldit, de egyetlen percig nem unatkoztam! Egyszerűen mindig akadt valami érdekesség, a küldiket jól variálják, szinte sodor a játék magával. Mindig úgy toltam, hogy ami éppen a közelben van azt lenyomtam. Ládákat, felszedhető szarokat IGNORÁLNI KELL!!! Csak akkor szabad nyitni, felszedni bármit, ha pontosan az utadba esik! Ha nem így teszel meggyűlölöd!
+ A 2 tesó remek vérfrissítés... egyiket elvittem brawler irányba, a másikat meg lopakodó üzemmódra hangoltam, már az elejétől és csodásan működnek! De ami a lényegesebb, hogy érdekes és jópofa karakterek... különösen Evie-t szerettem meg a végére.
+ Gyakran úgy érezem, hogy a Thief egy olyan változatával játszom, melyet a GTA és a RDR megfertőzött.
+ Közlekedés!!!!!!!!!!!!! Soha egyetlen AC-ban nem volt eddig ennyire GYORS és SMOOTH a helyváltoztatás. A csáklyás Batman-féle cuccal seperc alatt ott vagy bármikor, vagy felpattansz egy lovasszekérre és meghajtod GTA módra, vagy gyors utazást választasz, vagy felkapaszkodsz a vonatra. Beszarás, milyen flottul működik benne mindez! Aki a csáklyázós témát beletette, azt remélem szűz jányok' serege kényezteti naphosszat. Millió frusztrációt levesz az ember lábáról... pillanatok alatt fent vagy a legmagasabb torony tetejében, vagy fél perc alatt több 100m-t megteszel.
+ Nagyon pontos lett végre az irányítás és a kari mozgása! A Unityben volt a legfosabb... néha fogalmam nem volt róla, hogy a kari miért mászik oldalra, miért mászik fel egy ládára, amikor qrvára nem azt akarom. Ebben 99%-ban minden rendben volt és ez oltári nagy csoda, ugyanis a legtöbb AC-nek korábban ezzel gondja volt.
+ Egy rakat fejleszteni való, amik szépen sorban mind-mind működnek és megmutatkoznak a játékmenetben.
+ Elég jól belőtt kereskedelmi alapok!!! WOW! VÉGRE! A pénz tényleg csak akkor lep el, ha ládákat nyitogatsz kényszeresen, nyilván ez tilos! Csak tedd a dolgod, haladj előre, mert úgy van belőve, ha az értelmes contentet csinálod, akkor pont mindig van annyi lé nálad, hogy egész korrekt felszerelésed lesz, a végére meg kimaxolódsz. Picit persze le leszel maradva eleinte, de a játék 3/4-től mikor már sok skillt unlockolsz könnyebb lesz a jobb cuccokat is legyártani/megszerezni.
+ Ládák... ha megvan hozzá a képzettséged (nagyon hamar megszerezhető), akkor végre nincs az, hogy odamész és egy fos 100x látott minijátékkal töröd fel a ládát. Az is eltűnt végre, hogy nincs felesleges mászkálás: tuti kinyitható minden láda, mivel nagyon hamar megszerezhető hozzá a skill.
+ LOPAKODÁS!!! Az ég áldjon meg Totti (R.I.P.)! Eljött amiről beszéltél már nem egy AC rész óta, te kis hamis! MOST működik a lopakodás ELŐSZÖR az AC játékok történelmében úgy, ahogy kell!!! Komplett több szintes épületek nyüzsgő ellenséggel teletömött részeit lehet egyetlen pisszenés nélkül jégre tenni, ha ügyes vagy. Ha nem vagy, akkor meg bedarálnak! 5-6+ enemy, főleg, ha a szinteden vannak és hamar lenyomnak és ez JÓ!
+ Az eddigi legjobb AC harcrendszer. (Igen, elhiszem, hogy az Origins, Odyssey-ben jobb, ezért írom, hogy az EDDIGI!). Nagyon gyors, dinamikus, de mégis jól kezelhető az egész. Sajnos még mindig kissé QT feeling, de milliszekundumok alatt levernek, ha nem vagy észnél. Nyilván a harcrendszer még mindig messze nem az igazi, de a korábbi részekhez képest, előrelépés és a kihívás is komolyabb lett általa.
+ A főküldik tök jópofák és érdekesek, érintenek egy csomó korabeli témát és hírességet, de a mellékküldikre se nagyon volt túl sok panaszom. Ezek a Need 4 Speed-like lovaskocsis őrületek, meg ahogy járművet váltasz... hát lol, de működnek :-D Persze észnél kell lenni és a SZTORI + nyomozós küldiket kell csinálni, mert a többi hiába változatos, azért nem lesz 12. érdekes egy hajó rakományának kifosztása. Párszor persze, ha utadba esik érdekes ezekből is 1-2-öt megcsinálni, de nem kötelező, ne csináld, felesleges és úgy jó élmény az egész játék!
+ Kicsit ugyan túl komorak és komolyak a zenék, de nagyon érett, a hangulathoz illő, gyakran melankolikus muzsikák csendülnek fel. Talán vehették volna egy kicsit lazábbra, mert így Londont akkor is komorabbnak érzed, ha éppen süt a nap. Persze illik hozzá, de azért a változatosság elkelne.
+ Abszolút jó az időjárás és napszakrendszer. Tényleg kedvem lett volna rengeteget fotózni annyira szép jeleneteket láttam ebben a játékban.
+ Annyi, de annyi minden benne van a DLC-kkel együtt (még az 1. világháborúból is akad!), hogy szerintem a büdös életben nem lesz már játék, ami ennek a kornak ezt a rengeteg aspektusát így megfogja és elénk tárja. Őrület!
+ Hatalmas open world játék ellenére nagyon kevés bug. Egyszer kb. 15 percig követtem egy tök átlagos munkást és meglepő, hogy mennyi féle interakcióra képest volt a világgal, pedig direkt jó távolból figyeltem.
+ A DLC-ket is érintő szinte kifogástalan honosítás.
0 - Jack The Ripper DLC - Nehéz róla nyilatkoznom, mert jó is volt, meg nem is. Egyrészt a Unity-ben megtapasztalt bugok egy része visszaköszönt, másrészt én ebből a témából sokkal többet kihoztam volna, harmadrészt kissé erőltetett módon magyarázták meg Jack háttértörténetét. Viszont a hangulat még komorabb... a nyomozások, a helyszínek, a történések egészen egyediek, a tennivalók is a Ripper-téma vonalán mozognak. Itt a másik gond... a mellékküldik a Ripper DLC-ben nem szórakoztatók kicsit sem, ellenben frusztrálók, ugyanis a nyomi bandák és a yard is ellenünk van. Szellenteni nem lehet anélkül, hogy ne kötne belénk állandóan valaki és ez rohadt fárasztó, mikor pl. nyomoznál. Az alapjátékban nagyon hamar volt erre "hírnév" skill, ami után nem kötekedett veled minden jött-ment hülye gyerek.
- A legnagyobb hiba: Az ellenfelek változatossága. Bzmg agyamat eldobtam tőle... van kb. !NÉGY! ellenféltípus és azokat tolja orrba-szájba. Szerencsére a miniboss-szerű karik és a rengeteg különféle NPC színesítik a palettát, de érthetetlen, hogy ilyen részletességű várost kidolgoznak, tele van RENGETEG különféle emberrel és az ellenfelekből úgy gondolták elég lesz 4 féle. WTF? Nem tudom értelmezni.
- Az A.I.-n lehetne mit finomítani. Elég hamar feladják a keresést, ha találnak egy hullát. Harc közben viszont nem szaroznak, akkor is támadnak, ha éppen 2 másikkal el vagy foglalva, szóval nyomni kell az evade-et keményen.
- A modern szál alig említésre méltó, pár felejtős átvezető... bár előremozdítja kicsit a NAAAAAGY, mindenen átívelő sztorit, sőt utalások is vannak korábbi történésekre, de kissé csalódás.
- Az egyetlen említésre méltó bug, amit eddig láttam: néha a lovaskocsik, ritka, de nagyon látványos katasztrófája. Az engine fogja és nekiqrja a falnak és pusztulgurul ott minden. Olyan 5 óránként jó, ha 1x láttam ilyet. Ellenben a Ripper DLC-ben 10 percenként volt bug, sőt az alig 5-6 órányi gametime alatt vagy 4x lépett ki szó nélkül a desktopra.
Az AC: Syndicate-ről tudom jól, hogy a régivágású AC részek utolsó mohikánja, utána az Origins már sokat változtatott jó irányba. Ha így nézzük, akkor azt gondolom, hogy az AC franchise történetében a Syndicate egy rendkívül tisztességes játék lett, méltó befejezése a klasszikus vonalnak. A DLC-kkel együtt, London egy kincsesláda lett, amiben egy rakat különös/érdekes dolog átélhető, szinte minden ami az iparosodó Albionban akkoriban megtörtént.
Simán 8/10 volt az összhatás, remekül elmosta a Unity emlékét is, amit nem is olyan kevéssel toltam le előtte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.06. 19:49:53 -
#309607 Csak mikor kijössz a kiflivel vigyázz hova lépsz mert én meg az ajtó elé odaszartam.Ezek max azt érdemlik -
MrAndree #309606 Valóban, csak éppen a gépnél 2 kattintás bemenni a másik boltba is, szóval bemegyek az Epic-be az ingyen kifliért, a Zala felvágottat pedig megveszem Steamen. :) -
#309605 Mert adott egy féreg cég aki csak lefizetni tud mindent és mindenkit. Amig egy humble egy valve egy indiegala az ingyen szarjaiért egy deka zsetont nem ad azt a cég tolja fel promo megodbja a dlc-ket és egyéb jelleggel nem pedig pénzt fizetnek érte..
De ilyen roherongy nyomorult faszparaszt aljanép cégek mindig lesznek -
#309604 - 2 éve októberben már 3 hónapos előfizuért adta ingyen a Humble
- 2019 augusztusában pedig a monthly fő húzóneve volt
Utóbbiról eladási adatokat nem tudok, de előfizetéssel 11$-t, nélküle 12-ért biztosan nem 2 darab ment el belőle.
Nehéz pontosan kiszámolni, hogy vajon az Epic mennyit perkál egyetlen darab KC:D beaktiválásáért. Annyit tudunk, hogy 100.000.000 user van, ebből persze lehet, hogy simán 20.000.000 a büdös életben nem lép többet be, az is könnyen lehet, hogy további 20.000.000 arra se veszi a fáradtságot, hogy beaktiválja majd, így ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor 50.000.000 licenccel kell számolnunk.
A Humble Monthly 11$-os ára alapján, ott erős jóindulattal fogjuk rá, hogy 3-4$-t fizethetett kb. a Humble a KC:D-ért a Deep Silvernek, hiszen volt ott még egy rakás játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Surviving Mars
- Rising Storm 2: Vietnam + 2 DLC
- Yoku's Island Express
- The Adventure Pals
- Almost There: The Platformer
- Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon
Az is biztos, hogy nem 50.000.000 ment el a Monthly-ból akkor. Azt gondolom, hogy ha az Epic 2$-t fizet most egyetlen KC:D után, akkor erősen úgy érzem, hogy sokat is mondtam. Viszont 50 millió licenc * 2$ = az bizony cirka 30 milliárd forint! (Azé' forintot írtam, mert abban mindenki 1 ms alatt tud gondolkodni.)
30 milliárd. Csak egyetlen játékért. Csak egyetlen héten. Vagy nem.
És ezt bárki van itt aki elhiszi? Relax... nincs itt 100.000.000 user. Nincs itt 50.000.000 aktív user. Az Epic iszonyat nagyokat hazudozik, ez nem kérdés. Mert azt szerintem kizárhatjuk, hogy a Deep Silver 0.25$-t, vagyis kártyapénzért ad nekik egy db. KC:D licencet...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.06. 19:09:46 -
#309603 Mert a józan (magyar) ember olyan, hogy gyanakszik és egyúttal rettentő kíváncsivá válik, amikor olyat lát, amit túl szép, hogy igaz legyen. -
#309602 Sose értettem ez miért releváns kérdés a játékosnak. Ha akciós a Lidl-ben a kifli, akkor miért nem kérdezi meg senki, hogy mennyit buknak a kiflin (csak hogy bemenj abba a konkrét boltba vásárolni, tejet, meg zala felvágottat is)? -
#309601 Vajon mennyit fizettek a cégnek, hogy megszerezzék a Kingdom Come: Deliverance-t? Amikor a múltkor beetették az emberek. Muszáj volt a zsebbe nyúlni mélyen! -
#309600 Jövő heti Epic ingyen cuccok:
Aztez
Kingdom Come: Deliverance
Ezen a héten végül csak a Ticket to Ride és a Carcassone jár, Pandemic-et majd később kapunk.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.06. 17:19:02 -
#309599 Miért lenne gáz? Multiban nyilván végtelenül aljas, szemét húzás, és kézlevágással kéne büntetni, de single player játéknál ugyan miért ne csalhatna? Mindenki úgy szórakozik, ahogy akar, nem árt vele a kutyának se. -
#309598 Egy olyan szép/érdekes/jópofa TBS, amiben a harcok jók, sokféle ellenfél és saját egység, változatos a felfedezhető világ, a nehézség elég jól be van lőve, nem túl könnyű, nem embertelen nehéz, a fejlődés jól érezhető/élvezetes/látványos, frankó varázslatok, a sztori gyak. generic fantasy, de a tálalás módja elég szórakoztató.
A gond inkább az, hogy a The Legend baromi jó lett és utána egy kicsit mindig esett a színvonal... olyan érzése volt az embernek az újabb és újabb KB részek kapcsán, mintha egy fejőstehén lenne, amit már kézzel, géppel, kombájnnal, mindennel fejnek. Mondjuk a legutóbbi a Dark Side is volt annyira jópofa, hogy egész jól elvoltam vele, főleg, hogy ugye "végre" a másik oldallal is megismerkedhettünk.
A másik gond, hogy a The Legend 12 éves cucc és ahogy telt-múlt az idő, ezek kb. lófaxt se fejlesztettek a motoron és cirka 5 éves Dark Side már azért eléggé ordított azért, hogy új engine-t toljanak alá. Nagy mákja a szériának, hogy a harsány színekkel, a jópofa fanatasy világgal még 2020-ban se nevezhető hányásnak a The Legend külleme sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.05. 21:48:39 -
Rony94 #309597 Ennek a szériának mi az erőssége? A sztori? A karakterek? Vagy esetleg az RPG elemek? -
#309596 Day1 Pre-order CE.
Jah... hibás lesz, mint állat, de akkor is. Az összeset letoltam és remekül elvoltam velük.
Szerk.: Ja, hogy Unreal Engine-es, ergo Epic only lesz tuti 1 évig. Sebaj, addigra kijavítják majd a hibákat, mire Steam-re jön.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.05. 21:28:04 -
Rony94 #309595 53 óra
Hmm....szar játék lehet. :D -