311802
-
#309673 Sajnos ez a baj, a Valve-val is. A bukó ArtiFUCKt mellett az Alyx-al próbálnak most VR szemcsit eladni... ergo tudják ők jól, hogy hiába volt az utolsó HL tőlük 13 éve, akkor is ezt várja el tőlük a többség. -
#309672 Nekem soha nem volt vele különösebb gondom. Sőt a belbecsét én már akkor méltattam Uplay pontos témában, amikor PC-re még nem is létezett, hanem X360-on bontogatták a szárnyaikat és a játékban elért eredményekért vehettél apróságokat. Jópofa volt, most is az. A gyengék még light cheatet is vehetnek belőle mindenféle fegyót pl. -
#309671 Az összes a Mellőzött listámon van. :( -
#309670 Monthly:
Nem túl erős, de azért van pár must play számomra.
- Frostpunk + 1 DLC - Érdekelt, wishen volt.
- Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition - Dettó.
- Book of Demons - Dettó.
- CryoFall - multisfos
- Okami HD - MUST HAVE classic és még nem vettem meg semmire :-D
- Eliza - Visual novel, nem érdekel, de van hozzá honosítás alapból Steam-en!
- SHENZHEN I/O - Aha, kár, hogy nekem erre nincs időm.
- Project Warlock - Oldscool-like lövölde, okésnak tűnik.
- The Hex - Fostalicska, Paint.exe-ben összetákolva. Sértésnek pl. jó!
- Warstone TD - Benne a nevében Tower Defense... meh. Van ilyenből ezer.
- Underhero - Nincs rá idő, oldschool-like platformer.
- Night Call - Visual novel, érdekesnek tűnik...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.07. 19:13:12 -
#309669 Nem megy olyan rémesen 4k-ban, de a full minden max, ezen a felbontáson nekem nyilván álom. Olyankor 45 és 60 között mindent látok. (60-as limitet állítottam be.)
Benchmark 4k-ban, nem húztam semmit, sőt silent módban van a VGA, az OC ON-t még nem próbáltam ez alatt a játék alatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.07. 19:04:59 -
ToxiMaxi #309668 A hittel nem lehet vitázni. -
#309667 Emlékszem, még anno az új Unreal Tournament béta miatt szedtem le, meg regisztráltam, amit tudtommal azóta se fejeztek be.
Mióta kinyílt a kínai pénzcsap, azóta hülyék lennének egy sor kódot is írni, hiszen a nyomorult launcherüket sem tudták még legalább egy Origin, vagy Uplay szintjére felhozni.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.02.07. 17:14:16 -
#309666 Ezt szerintem csak így magában itt hagyom az utókornak, mert úgy vélem hogy értelmetlen rá válaszolni, meg persze nem is téged akarlak meggyőzni (meg úgy általában senkit, csak bassza a csőrömet a hülyeség, mert kényszeres személyiség vagyok). -
#309665 Humble.... Csak most januárban 17$-t kerestem velük úgy hogy 3 game-et megtartottam amik mindezen felül ingyen voltak... Nos ismét te mindegy mit hova aggatsz ez értem van ,mert használom /kihasználom a lehetőséget ami adott...
Az epicnél nincs semmi lehetőség egy moslék minden tekintetben és ha egy ingyenélő az ingyen game-re nemet mond akkor ott valóban szar van a palacsintában -
#309664 Senki nem hitt néhányunknak, akik ezt az elmúlt 2 évben leírtuk.
Nekem, amíg itt tudtam tehénkedni a könyvtárban, és gigabites net volt a Uplay volt MINDIG a leggyorsabb és legstabilabb letöltést illetően.
Sőt, "nála" tudtam kiakasztani is a netet, ami sajnos (!) nem a 99,9 MByte/sec-et jelentette... hiszen nem volt / nincs SSD hozzá... de volt 72-75 Mbyte-om lazán.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.07. 16:52:30 -
#309663 "Rohadtul sajnálom, ha valaki nem érti a különbséget egy Bnet, GoG piacra lépés vs. az Epic piacra lépése között."
Nem az értéssel van a gond, sőt, pont hogy nincs gond. Az a helyzet, hogy a te szemponjaidra szarok magasról. Ugyanis azok a te szempontjaid, amit hajlamos vagy elfelejteni, hogy nem univerzális isteni kinyilatkoztatások. -
#309662 A két új AC erősen proci limites, a 8 magot úgy zabálja meg, hogy öröm nézni.
Amúgy nekem is az uplay volt mindig a leggyorsabb és stabilabb kliens - a pár perc után játszható móka pedig tényleg fincsi :) (a Steamen 1x próbáltak ilyet, és akkora trainwreck lett belőle, hogy sose többé) -
#309661 Mutass már egy olyan profitorientált céget, ami "teérted tesz" valamit. A végén mindegyik egy dolgot akar: árut sózni rád. Az hogy ezt milyen köntösbe bújtatják, engem hidegen hagy. Érted, nem a fókák megmentéséről, vagy az ausztrál erdőtüzekről van szó, ez az egész csak simán biznisz. Ha valakit az érdekel, hogy legyen magyar felirat a Witcher alatt, akkor megértem miért szimpatizál a GoG-al. Ha valaki jó klienst szeretne, és ezért a Steam-et preferálja, azt megértem. A (timed!) exkluzivitás határeset, egyéni ízlés kérdése, nyilván ez is a klienshez kapcsolódik, egye fene, megértem, ha valaki nem örül neki (ami nem egyenlő a szarozással, meg akasszuk felezéssel). De az hogy valaki, aki elvből nem fizet játékért, és aztán elvből nem aktivál be ingyen játékokat, miközben szarozza fosozza valakinek a munkáját, hát inkább nem mondom hogy szerintem mi. Nem logikus, és finom voltam. Aztán persze a végén úgyis leszarom hogy mit csinálsz, de mivel egy nyilvános fórumba írogatsz, így nem elvárható, hogy mindenki leboruljon az elveid előtt. Ami ugye olyan mint a seggyluk. -
#309660 Őrület...
Gondoltam belenézek a Uplay-es AC: Origins-be, látni szeretném, hogy fut a gépemen 4k-ban.
63.71 GB.
Elindítottam 16 óra 13 perckor. Most 16:32 van és lejött! 56 MB/s-el jött végig és ha már kliens téma: Talán ha 5 perc kellett neki az indítástól és kiírta, hogy már játszható, a többit közben letölti. És ez Uplay kliens. -
#309659 A Yookla akármivel majdnem behúztak... beaktiváltam... hogy aztán soha el ne indítsam és Steam whisen van. Úgyis lesz Humble Bundle része... meg is mondom mikor: IDÉN. Erre fogadni mernék. -
#309658 Ez nem agymenés ez az igazság.. mivel nem teérted teszik ergo mocskosul igazam van. Az hogy te milyen jelzőkkel tűzdeled az a te dolgod.
Létem ,hogy a játékaimat nullára hozzam ki ezt sikerrel is teszem ,de van egy szint ami alá nem megyek ,ilyen az epic is. Engem ezek a steam összessel sem fognak megvásárolni ha ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.07. 16:25:57 -
#309657 "A lefizetés, az emberek megvásárlása az soha nem lesz kedvesség az én szemembe"
Pl. ez az agymenés. Szerintem sem kedvesség, hanem üzlet, de ezért leszarozni valamit csak simán nettó hülyeség.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.07. 16:23:25 -
#309656 Saját agymenés aha nézegesd a kedvesed kiadott diagrammjait.... 251 millió
-
#309655 Ezek nem tudnak a saját agymenéseiken túllépni. És hiába lehet hogy igazuk van, a hangsúly a "lehet"-en van, és azon, hogy az egész témakört, hogy ez mennyire éri meg az Epic-nek, meg milyen bukta lesz az egész, meg mennyire erkölcsös nem saját játékot felvásárolni, mint gamer, felhőkarcolónyi magasságból szarom le. Mint ahogy azt is, hogy anno a Valve úgy szerezte a saját játékokat, hogy egész fejlesztőcégeket vásárolt fel, vagy ha úgy nézzük fizetett le :) -
#309654 "Nem kell csodálkozni, hogy 5 gamerből 2 utálja őket, 1 beleszarik az egészbe, a másik kettő, meg ugrik az ingyen játékokra."
Nem tudtam hogy élő statisztikagép is vagy azon kívül hogy te alapítottad a Mindentudás Egyetemét. El kéne kicsit gondolkozni azon, hogy hiába vagy tájékozott a témakörben, attól még nem te szartad az univerzumot.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.07. 16:02:01 -
#309653 Humble ingyen játékaiból indulok ki... A legbrutálabb ~2.5 millió ingyenélő volt..(akkor még a steam spy jól mért)
Teljesen mindegy a ez a szám a lényeg mellőzik a store-t aminek örülök a számok is ezt igazolják -
#309652 Dettó. Ott veszek, ahol olcsóbb. Mivel nem használok Steam-en sem szinte semmiféle extra funkciót - a fórumra néha felnézek, ha valami segítség kell, de azt is gúglin keresztül szoktam. Nem kereskedek, acsik nem érdekelnek, stb. Játszom csupán.
Az Epic ingyen cuccaiból is csak azokat fogadom el, amik érdekelnek amúgy is, és nincsenek meg. Nem rohanok mindenért zuhogó nyállal, csak mert ingyévan.
Az exkluzívok lefizetése mondjuk valóban nem szimpi, ezért megérdemelnek egy tockost, de az ingerküszöbömet ez sem éri el igazán.
Nagyon-nagyon túl van lihegve ez a téma. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.07. 15:40:23 -
#309651 Erről láttál is bármilyen adatot, vagy ez is csak egy afféle "Grebber szerint a világ" megnyilatkozás volt? -
#309650 2015 végén indult az Epic kliens.
És az akkori indulás jó volt... azt mondták, hogy lesz egy saját kliensük, kezdésként adnak rá egy ingyen címet a Shadow Complex Remastered-et, ami egy baromi jó játék. Azt is mondták akkor, hogy az UE4-es játékoknak akarnak itt elsősorban ezzel egy placcot kialakítani, továbbá saját fejlesztésű Battle Royale címük is majd only ide jön (2017 júliusban jött is). Alapvetően ezzel senkinek nem volt semmi gondja, csak nem értettük, hogy minek ennyire fregmentálni a piacot, de hát hajrá, a Blizz, Ubi, EA, Valve már úgyis megtette.
A többit tudod, ezerszer megrágtuk... az újbóli fellángolásuk a Tencent tőkemagömlés után bicskanyitogató és fekélyes volt. Nem kell csodálkozni, hogy 5 gamerből 2 utálja őket, 1 beleszarik az egészbe, a másik kettő, meg ugrik az ingyen játékokra. -
Xsillione #309649 A mennyi aktívál az bizony trükkös, az ingyen gámák 90%-t behúztam, csak ami teljesen hidegen hagyott, maradt ki, ám kétségtelen, hogy talán a felét telepítetten, és kevesebb, mint 10% érte meg az egy órát, talán. -
ToxiMaxi #309648 "Nem úgy, mint a Blizz anno a Bnet-nel, hogy "hello srácok, van egy remek játékom, de kell hozzá a kliensem... ja és nyomok még majd a kliensem alá SAJÁT FEJLESZTÉSŰ játékokat"! Senki nem háborgott érte!"
Szóval az Epicnek előbb volt boltja, mint saját fejlesztésű játéka, saját launcherrel? -
ToxiMaxi #309647 Elfelejtettem kinyomni a választ, így neked ment el, de nem neked szólt, hanem az AEP-nek (Anti-Epic-Pártnak) és kedves tagjainak.
Nekem a funkcionalitás másodlagos, Ikeában sem a húsgolyó miatt vásárolok, hanem mert ott van, olyan cucc olyan áron, ami nekem megfelelő, ha a Mömax-ban van, akkor oda megyek. Egy tizedmásodpercig sem vagyok hűséges mondjuk a Média Markthoz, ha máshol olcsóbb, akkor ott veszem meg. Kivételt képeznek ez alól a garanciális termékek (játékok sajna nem ilyenek), ott az ár mellett már fontos, hogy melyik bolt, milyen garanciát vállal a termékeire és ezért hajlandó vagyok többet is fizetni bizonyos hosszú ideig használni kívánt termékekért, persze ennek semmi köze a játékokhoz vagy a Steam vs. Epic csatához de a hozzáállásom ehhez is hasonló.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.02.07. 14:16:30 -
#309646 Igen, ez is lehet. Nem tudjuk, hogy mi történik a háttérben... az is érdekelne, hogy vajon a 100m userből mennyi aktiválja majd be a KC:D-t, mert könnyen lehet, hogy egy rakat ember úgyis beaktiválja, hogy közben soha a büdös életben nem akarja elindítani, de látja, hogy relatív értékes cím, ingyen van, így miért is ne. Már pedig, ha valaki aktivál, az mínusz egy licenc és azért biztosan kell valamilyen formában fizetni a Deep Silvernek. Hogy ez fix összeg mindenképpen, vagy darabra megy, az nem tudjuk. -
#309645 Kb mindenki leszarja csak halkan mondom...szerintem ha 2 milla elmegy ott ezekből akkor már olyan sokat mondtam hogy repedezik a mennyezet
-
#309644 Az Epic saját bevallása szerint 100m regelt useruk van... az 50m-t azért írtam, mert gonosz módon feltételeztem, hogy a 100m fele le sem szarja az ingyen játékokat, a KC:D-t meg főleg nem. az egész csak egy elméleti játék volt az alapján, amit az Epic összehazudozik. De arra jó, hogy világosan látszik, hogy qrvára kevés aktív userük van, az is Fortnite-ot, meg timed exclut tol. -
#309643 A Steam anno dettó úgy lépett a piacra, hogy a SAJÁT játékait kínálta ott, oda lehetett beaktiválni. Aztán ez a fajta értékesítési módi egyre több és több kiadónak megtetszett és ők mentek oda. Nem az volt, mint most, hogy az Epic letesz az asztalra egy összeget és platformon belül timed exclut erőltet. Ökörség. Tőlem persze lapátolhatják a pénzt a kályhába, de inkább csak bosszúságot okoznak annak, aki a 19. klienst kényszerül feltenni.
Várom a CDKeys kliensét is már nagyon. -
#309642 Igen, gyorsan sikerült elfelejteni, hogy az Epic kliens, pár év kihagyás után, hogy lépett a színre. Fogták és kivásárolták 1 évre a már a Steam-re bejelentett Metro-t, Operencia-t, és valaminek a lezáró fejezetét (The Walking Dead Final Season).
Így léptek be. Nem úgy, mint a Blizz anno a Bnet-nel, hogy "hello srácok, van egy remek játékom, de kell hozzá a kliensem... ja és nyomok még majd a kliensem alá SAJÁT FEJLESZTÉSŰ játékokat"! Senki nem háborgott érte!
Rohadtul sajnálom, ha valaki nem érti a különbséget egy Bnet, GoG piacra lépés vs. az Epic piacra lépése között. Mert nem az volt a gond, hogy egy saját fejlesztésű játék, már elve kliens exclu és pont, hanem azzal amit az Epic művelt. Ráadásul mindezt úgy, hogy a kliensen olyan szinten nem fejlesztettek, hogy 2 játékot nem tudsz betenni egy kosárba... és akkor hol vannak még az olyan dolgok, amik a Steam-ben már alapértelmezettek. Olcsóbban adnak címeket, de a körítés mellé értékelhetetlen. Egy kulcsos oldal szintjén vannak. A PC-sek hozzászoktak a jóhoz... nekem Switch-en is játszani azzal a nullafos klienssel időutazás a múltba. Ma már alapvető funkciók nincsenek abban se, az Epic Store-nál meg főleg nem. -
#309641 Szerintem nem is rád gondolt, hanem a lapsikra. -
MrAndree #309640 Dehogy fáj, van fent vagy 4 kliens, leszarom, hogy 5. is kell. Csak szimplán sok funkció hiányzik belőle, ami nekem fontos, ergo nem ott fogok vásárolni. Egyelőre. Majd ha lesz benne minden ami nekem kell akkor majd fogok. Szerintem azért ezt megérteni annyira nem nehéz. :) -
ToxiMaxi #309639 Nem is értem mire fel ez az egész köpködés. Tényleg az a plusz egy kliens telepítése fáj ennyire? Ha jó akció van, akkor miért ne az olcsóbb helyen vegyem meg? Exkluzívok pedig voltak vannak lesznek, akkor inkább már a Sony-t szidnám a PS exclu miatt a vagy fordítva a PC only miatt kiadókat, de lassan minden online játéknak meglesz a saját launchere szóval ez nem indok. Az miért fáj másnak, hogy kapunk ingyen játékokat? Attól neki rosszabb lesz a játékélménye?
Tényleg a foci meg a politikai fanatizmus illik a legjobban erre, mert ott szoktak ilyen ész nélkül vagdalózni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.02.07. 12:13:21 -
#309638 De nem értelek mik ezek az 50 milliók meg 100 milliók... Te nézted a KC tulajok számát steamen ??? Nincs 2 millió db ...az évek alatt.. Azt te se hiszed hogy majd mindenki erre ugrik csak mert free ugyan már.... Jó ha 500k ember be fogja aktiválni az egész világon és akkor talán sokat is mondtam mert ez nem az a game ami embereket bevonzza -
Andule #309637 En csak igy filozom (nyilvan semmi biztosat nem tudok) de az nem eletszerubb/elkepzelhetobb h az Epic az ilyen kvazi valodi huzoneveknel odamegy az adott ceghez, h "Te figyu, mit szolnatok hozza ha mi hozzatok vagunk X millio dodot cserebe az adott napon 0:00-tol 23:59-el bezarolag barmelyik kedves user-unk beaktivalhatja a platformunkon ezt a csuda jatekodat? Hmmm, jo mi? Kingdom Come, az egesz fasza kis cucc, nem? Legyen akkor 20 misi." a kiado meg igy hummog magaban, h "hat a megjeleskori arat ma mar a kutya nem fizeti ki, uj eladasaink kb akkor vannak mikor dobunk ra egy 65-75%ot es az is inkabb karacsony kornyeken porog fel, ezek meg idedobnak hozzam X misit ugy h csak a kezem kell tartanom erte. A nap vegen persze majd megmondjak nekem az Epictol h hanyan aktivaltak a jatekot es ha akarom a telefonomon kiszamolhatom h tkp egy kulcsot hany koldokszoszert adtam el tenylegesen de annyira nem izgat mert ez igy most fix osszeg es az mindig jol jon h a studionk/kiadonk fejlodjon, fentmaradjon."
Es ha mindenki oszinten vegiggondolja akkor be kell latnunk h a KC:D barmennyire is fasza kis jatek (gamepassban probaltam ki osszel), de retegjatek. Egyreszt egy kozep-kelet-europai orszagban jatszodik a kozepkorban, raadasul RPG, de megis olyan h a karakterunk sok (fo)dontesebe nincs beleszolasunk mert a jatek egy tortenetet akar elmeselni es a narrativa megkoveteli ezt, igy aztan hiaba tunik open-world-nek sokszor iranyitva vagyunk megis. Raadasul probal realista lenni h a fene vigye el, ergo meg kell tanulnunk nekunk kardozni, ijazni, ra kell erezni amihez ido kell es ezt leszamitva sem egy feszes tempoju jatek. Amit mondani akarok h kvazi akit valoban erdekelt, mert erre a piaci rest betolto jatekra vagyott, jo esellyel vhogy beszerezte, kiprobalta mar. Olyan soher, meg mindig kivaro jatekosokat akik a DLC-s verzat akarjak berantani ossz 15 dollarert (mint en) sztem a kiado sem vivional mar, ergo tok jo otlet vmi kisebb, de fix osszegert eladni x peldanyt. -
#309636 Ott vannak az érvek a hsz-ben amire válaszoltam. Mondjuk a te reakciód még az értelmesek közül valók, senki nem mondja hogy mostantól mindent Epic-en kell vásárolni, én se teszem. 1-2 címet vettem én is csak, de azoknál kifejezetten örültem a kuponoknak, és az utolsót is tervezem majd valamire ellőni. Pl. ha nem lenne EA akkor a Merlin által javasolt Hades is jó alany lenne:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.07. 11:00:17 -
#309635 Felesleges lenne, mert 15 éve amikor elindult a Steam teljesen más volt a piac és nem is nagyon létezett ez a fajta digitális disztribúció.
Ha visszanéznénk korabeli hsz-eket szerintem még erősebben volt itt köpködve, mint most az Epic pre-alpha boltja. -
#309634 Vették ám őket--> 251 millió $ próbáld leírni sírva röhögés nélkül