Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
},
"urlSlug": "celeste-teaser",
"items": [
{
Amúgy most már azt is írják, hogy lehet Kingdom Come+Celeste lesz, mondván hogy előbbit nem lehet reklámozni, mert nem kiddie cucc. Örülnék a felállásnak, mert nem aktiváltam be a Humblis változatot 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.24. 11:53:22
Pontosan. És azóta semmit nem haladt előrébb az életem. De hé, 10-15 játékkal nagyobb a könyvtáram. <#banplz>#banplz>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.24. 10:32:35
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Megint eltelt egy év bameg!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Help:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TowerFall Ascension
SUPERHOT
Little Inferno
Ape Out
---
Farming Simulator 19
Hello Neighbor
Hob
Kingdom Come: Deliverance
Pyre
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
TABS: Totally Accurate Battle Simulator
The Talos Principle
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Ha bármelyik is lesz a "kiszivárgott lista" már meg is dőlt.
MarkBlade: Epic szarjában 4.99euro a Division 2 most (14.99-10 euro lejön az epic lefizetése miatt)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.24. 08:07:37
Next PC upgrade: 2022
Én is leírtam már többször.Mivel a játékaim 65+(?) %-a soha nem lesz játszva így nem is vagyok hajlandó pár $-nál többet költeni rá. Ha azokat a játekokat amit valaha aktiváltam mindig teljes áron vagy csak akár 75%-os áron vettem volna kb ugyanott lennék mintha mentem volna melóba és 200 méterenként szórtam volna a 20 ezreseket,mert értelme minkettőnek ugyanannyi lett volna.
Más:
AGONY
Gyakorlatilag a játékról csak azt halottam hogy szar. Én eddig 1-2 rövidke trailert láttam még anno megjelenéskor és az alapján nekem tetszett. Most ajándékba megkaptam , már 6 órám van benne. (Most már tudom ,hogy a YT walktrough-ok kb 3-4x-re végigjátszott játékok felvételei,mert ott 4-5 órásnak mutatkozott)
Ez valami eszméletlen "komplex" cucc. Az ember azt hinné egy cső az egész ,de a lókukit. Hiába magyar nyelvű kb semmit nem tudok róla még ,hogy ez mi a fene és mi a cél miért. SOSE lehet tudni mi a helyes irány a játékban, mert azon kapod magad valahol leesel akkor nem a várt halán jön hanem egy teljesen más pályarész. Dead Space-esen mutatja egy fénycsóva a helyes után de rohadtúl nem tudni semmit hogy mi kell a továbbjutáshoz. Pl volt egy "boss harc" csak futkorásztam halvány lila fogalmam se volt mit kell csinálni vele. Újrakezdtem a pályát és találtam egy másik utat ami által kimaradt az a bossharc 😊 Sok olyan hely van ami felé mutat a jelző ,de ha elindulok arra visszadob az út elejére. Erre még nem jöttem rá miért most itt vagyok elakadva keresve a helyes utat. A képi világra nem lehet panasz beteg állatság az egész <#wilting>#wilting>
Eddig a Dark Soulokra mondtam ,hogy aki azt kimaxolja az igen az teljesítmény. Hát most itt van ez. Aki ebben a katyvaszban képes az acsimaxolásra na az tud valamit és extrém kitartó/türelmes. Én ennek az acsimax közelébe se akarok kerülni nincs nekem erre 30+ órám
Megyek is neten keresek róla valami magyarázó cuclit,hogy értsem is mivel játszok.
Kösz Tinman ez most jó ajándék volt (és ezt 0.33$-ért adták bundleba<#wow3>#wow3>)
Szerk: Mondjuk legalább időnként azzal megcifrázod, h te már akkor is játszottál, amikor még csak írták a Pong kódját.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.23. 23:51:35
Available on Nintendo Switch <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 23:23:28
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerk.: Ja nem, ez mozgásban is olyan, mint egy hiba a Mártiban'.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 22:18:49
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
rákerestem, sok helyen írják hogy lehet egyedüll is,
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.12.23. 21:46:45
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 20:28:29

+ Eyecandy, noha a Switch képességei brutálisan limitálják a megjeleníthető 3D teret.
+ Ubisoft cím, persze erős Nintendo ráhatással. A lepergő creditsnél jól látszik, hogy mennyire sokan dolgoztak rajta.
+ Szinte tökéletesen megoldott Mario + Rabbids franchise ötvözés.
+ Remekül átgondolt harcrendszer. Tele van bugyuta fegyókkal, sokféle coverrel és sebzési formával és mind tökéletesen működik! Egyszerűen fényesre van polírozva az egész és minden flottul és ultrafaszán működik! Le a kalappal!
+ Addiktív. "Csak még egy pályát, csak még ezt a részt..."
+ Példás DLC! Bár a DLC-be még csak 2-3 órám van, de abszolút továbblépés... 1-2 zavaró hibát élből javítottak is benne + még szebb, még változatosabb.
+ Amit a DLC-ben Donkey Kong-gal kitudsz találni, majd az kivitelezi az egészen elképesztő! Néha a pálya másik feléről képes vagy némi gondolkodással 2-3 ellenfelet is lenullázni, ha megerőlteted az agyad.
+ Változatos, ötletes fegyók, melyek jól is használhatók a csaták közben.
+ Elegendő számú feloldható kari, akik mind egytől egyig jópofák.
+ Humor, lélek, szív, fun factor, happy gaming! Egyszerűen nem lehet, nem szeretni, ha van egy kis szíved és képes vagy átlátni a techno hiányosságain.
+ Bár kiddie TBS-nek mondják, de később egyre inkább belehúz és egész egészséges lesz a kihívás. Szerintem egy 10 év alatti gyereknek a későbbi pályák, azért okozhatnak gondot, ahogy 1-2 puzzle platform elemnél is esélyesen futhat apuhoz. VISZONT! ->
+ Mind a puzzle elemek, mind pedig a harcok nagyon is okosan úgy vannak kialakítva, hogy a kicsiknek és a nagyoknak is élvezetes legyen! A nagyok ugyanis mehetnek a rejtett extrákra, vagy a normál HP-vel való teljesítésre, a kicsiknek meg egyszerűen ott a HP duplázás lehetősége harcok elején + továbbengedi őket a játék az egyszerűbb puzzle megoldással, nem erőlteti rá az extrákat senkire.
+ Szükségtelen grind! Egyszerűen csak haladj előre, figyelj oda mindenre és mindenhová úgy leszel jó, hogy közben nem leszel overpowered.
+ Meglepően hosszú és tartalmas! Az alapjátékban 4 fő világ van (erdős/dzsungeles, egyiptomi/sivatagos, spooky, industrial/lava). Minden egyes világban vannak kisebb bossok, van fő boss, közben pedig a TBS harcok és a puzzle/platform elemek vannak adagolva. Ha akarsz backtrackelhetsz is, feloldhatsz korábban még nem elérhető pályarészeket.
+ Teljesen bugmentes*.
- Talán csak az én hibám, de a 4. világra én úgy éreztem, hogy elfáradtak a fejlesztők. Noha a világ küllemére nem lehetett panasz, tele volt ötletes háttérbeli elemekkel, maguk a feladványok, rejtett cuccok kicsit lecsökkentek és megúszósak lettek, cserébe sokkal több volt az olyan harcból, ami nagyon töltelék ízűre sikeredett. Viszont a DLC-re újra feltámadtak... sőt!
- Nem igazán van értelme újra és újra backtrackelve bejárni az adott világot pusztán azért, mert feloldottál egy újabb képességet, ami egy lezárt részt nyit. Mert 80%-ban amit ott találsz az bullshit... zene, art kép, vagy 3D modell. Persze a karik erejét növelő orbokat is találhatsz, de néha úgy éreztem, hogy nem ér annyit az egész keresgetés, ugyanis a franc se emlékszik már rá, hogy pontosan hol és mit kellett ott hagynod első körben, mert nem fértél hozzá.
- Iszonyú módon hiányzó ACHIEVEMENT rendszer. Ha valamely játékba ennek ott a helye, akkor ez pont az! Konkrétan gyűjtögeted a fél életed... nincs benne olyan 2 perc, amikor ne nyitnál egy olyan ládát amiben ne lenne 3D modell, zene, art kártya, stb. Ráadásul rakat felfedezni való, opcionális challenge és rejtett pálya van benne. A mentésed képe konkrétan arra épül, hogy eddig a világokban miket szedtél össze, miből mennyid van! Ez a játék amellett, hogy TBS játék, egy "collectible seek-find" cím!
- PC-re kéne ez, vagy a többi konzolra, mert komoly spórolás van a grafikával mindenhol, amit az eyecandy színekkel és kontrasztokkal próbáltak elfedni, egész ügyesen. Az élsimítás, az anizo, a DOF, a távolabbi tárgyak megjelenítése, a frame(!), mind-mind kihívásokkal küzd... látszik, hogy nagyon szenved a hardver, pedig ez kb. PS2-PS3 közti szint.
- *Azt mondja a Nintendo, hogy a sleep módot nyugodtan használd, erre van kitalálva a gép, meg a játékaik. Hát rögtön az elsőnél, azért csúnya bugokba futottam. Sokadik sleep módból kijőve, fél képernyőnyi textúrák jöttek be egy rakat helyen ahogy forgattam a kamerát. Full kikapcs, bekapcs megoldotta. De egy ilyen sleep után, dettó a textúra "freeze" miatt beragadtam a lépcsőbe. Kikapcs-bekapcs után ott soha többé, ergo a sleep mód tesz be neki.
Alapvetően ez egy mocskosul jól sikerült játék! Tipikus Nintendo cím! Bármennyire is ágálok ellene, egyszerűen nem adhatok rá 8.5/10-nél rosszabbat, különben nem tudnék tükörbe nézni, ugyanis végig jól szórakoztam és a DLC is nagy móka!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 10:00:56
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Deluxe szerintem is overkill, a legtöbben az eredeti zenéért vásárolják (ami szerintem disznóság, mert az alapverzióban is benne kellett volna lennie), valamint az eszméletlen szexi Elza Walker ruháért. Ez utóbbi külön is megvásárolható pont 3 EUR-ért, ami tulajdonképpen most akcióban alig kevesebb, mint az egész deluxe verzió felára. Szóval szerintem érdemes beruházni rá: +3 EUR-ért ruhák, zene és 3 extra (mondjuk totál használhatatlan) pisztoly.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Dune 1 nekem kevésbé, a 2 elképesztően betalált... azok a hangok/zenék is... atyaég. Igen, az irányítás szarul öregedett, de amit gyakran újratolok csak úgy, az a C&C és társai. Kb. azóta se találkoztam voice covered !telepítővel!, holott nem egy nagy történet, de mennyire jó volt már a hangulat megalapozáshoz. :-)
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.21. 10:31:13
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(qrva félelmetes az a szörny 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Olvasnivaló:
Wot I Think: Into The Breach

Igen, a legfontosabb a gameplay szerintem is, de haladjunk már a korral :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 09:41:59
Apropó, melóhelyen ez talált még be mostanában:
Kingdom: New Lands
Na, ez meg RTS, tudod, olyan mint a Sztárkráft. <#idiota>#idiota>
Ez meg egy lassan NÉGY éves cím:
Vs. Nem tudok grafikát rajzolni a játékaimba, de jó játékokat csinálok Into The Breach:
Imádom a jó TBS cuccokat, most ennek a végén járok, de élből ignorálom, amiben nem volt pénz grafikusra... itt vót'. Max eyecandy és a gameplay is baromi fun:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 08:27:12