Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Bocs, rosszul emlékeztem, nem a kép neve:
},
"urlSlug": "celeste-teaser",
"items": [
{

Amúgy most már azt is írják, hogy lehet Kingdom Come+Celeste lesz, mondván hogy előbbit nem lehet reklámozni, mert nem kiddie cucc. Örülnék a felállásnak, mert nem aktiváltam be a Humblis változatot 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.24. 11:53:22

"Megint eltelt egy év bameg!"

Pontosan. És azóta semmit nem haladt előrébb az életem. De hé, 10-15 játékkal nagyobb a könyvtáram. <#banplz>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Dzsini
Nope 😊 (a landscape az minden ilyen képnél ott van, a betűleves az azonosítója)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.24. 10:32:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
Köszi!!

És boldog Karit mindenkinek!!!
darkSectorxxx
Nem tudom a napokban mennyire leszek aktív, úgyhogy előre is:

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Megint eltelt egy év bameg!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
A teaser kép neve a kódban asszem valami celeste.png 😊

Rapid81
Kint van a teljes Black Mesa!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Azok a hozzászólásaid, amikben ezt leírod ugyan olyan kategóriák. Üdv a klubban!

Help:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Igen, viszont a Celeste már augusztus végén volt az Epicen ajándékként.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ja de a teaser kép meg egy az egyben a Celeste hegye... we'll see.

Dzsini
Van egy kiszivárgott lista, amin az nem szerepel, mondjuk 12 naphoz 14 játék van rajta, úgyhogy akármi is lehet. Egyelőre 5-ből 5 a találati aránya:
Into The Breach
TowerFall Ascension
SUPERHOT
Little Inferno
Ape Out
---
Farming Simulator 19
Hello Neighbor
Hob
Kingdom Come: Deliverance
Pyre
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
TABS: Totally Accurate Battle Simulator
The Talos Principle
Yooka-Laylee and the Impossible Lair

grebber
Mivel azt már adták ők ingyen az epicen sokan kételkednek benne....Mountain is simán lehetne a gagyi feelingbe pont beleillik az az 1$-os cucc.
Ha bármelyik is lesz a "kiszivárgott lista" már meg is dőlt.

MarkBlade: Epic szarjában 4.99euro a Division 2 most (14.99-10 euro lejön az epic lefizetése miatt)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.24. 08:07:37

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Hol van a 2 5 euroért? Lehet annyiért megveszem..
zorrobomber
Ma valószínűleg a Celeste lesz.

grebber
De mindenkinek megvannak a saját megcáfolhatatlan okai amiért azt teszik amit.

Én is leírtam már többször.Mivel a játékaim 65+(?) %-a soha nem lesz játszva így nem is vagyok hajlandó pár $-nál többet költeni rá. Ha azokat a játekokat amit valaha aktiváltam mindig teljes áron vagy csak akár 75%-os áron vettem volna kb ugyanott lennék mintha mentem volna melóba és 200 méterenként szórtam volna a 20 ezreseket,mert értelme minkettőnek ugyanannyi lett volna.

Más:

AGONY

Gyakorlatilag a játékról csak azt halottam hogy szar. Én eddig 1-2 rövidke trailert láttam még anno megjelenéskor és az alapján nekem tetszett. Most ajándékba megkaptam , már 6 órám van benne. (Most már tudom ,hogy a YT walktrough-ok kb 3-4x-re végigjátszott játékok felvételei,mert ott 4-5 órásnak mutatkozott)
Ez valami eszméletlen "komplex" cucc. Az ember azt hinné egy cső az egész ,de a lókukit. Hiába magyar nyelvű kb semmit nem tudok róla még ,hogy ez mi a fene és mi a cél miért. SOSE lehet tudni mi a helyes irány a játékban, mert azon kapod magad valahol leesel akkor nem a várt halán jön hanem egy teljesen más pályarész. Dead Space-esen mutatja egy fénycsóva a helyes után de rohadtúl nem tudni semmit hogy mi kell a továbbjutáshoz. Pl volt egy "boss harc" csak futkorásztam halvány lila fogalmam se volt mit kell csinálni vele. Újrakezdtem a pályát és találtam egy másik utat ami által kimaradt az a bossharc 😊 Sok olyan hely van ami felé mutat a jelző ,de ha elindulok arra visszadob az út elejére. Erre még nem jöttem rá miért most itt vagyok elakadva keresve a helyes utat. A képi világra nem lehet panasz beteg állatság az egész <#wilting>
Eddig a Dark Soulokra mondtam ,hogy aki azt kimaxolja az igen az teljesítmény. Hát most itt van ez. Aki ebben a katyvaszban képes az acsimaxolásra na az tud valamit és extrém kitartó/türelmes. Én ennek az acsimax közelébe se akarok kerülni nincs nekem erre 30+ órám
Megyek is neten keresek róla valami magyarázó cuclit,hogy értsem is mivel játszok.

Kösz Tinman ez most jó ajándék volt (és ezt 0.33$-ért adták bundleba<#wow3>)

Ezek a hozzászólásaid már kezdenek olyan kategóriává válni, mint grebber hozzászólásai azzal kapcsolatban, h milyen olcsón vesz csak játékokat.

Szerk: Mondjuk legalább időnként azzal megcifrázod, h te már akkor is játszottál, amikor még csak írták a Pong kódját.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.23. 23:51:35
zorrobomber
Oké, akkor hanggal <#nezze>

Available on Nintendo Switch <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 23:23:28

A havas New York TELITALÁLAT volt annak idején. A hangulatot nagyon elkapták.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Na basszus elromlott a tévém :-(

Szerk.: Ja nem, ez mozgásban is olyan, mint egy hiba a Mártiban'.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 22:18:49

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Lehet egyedül is sokat nyomtam úgy, de haverral is és mindkét verzió jó volt. Viszont az első rész hangulata nekem sokkal jobban bejött nem tudom én ezt annyira nem kedveltem meg.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nem tudom, én is szólóban tervezem..

rákerestem, sok helyen írják hogy lehet egyedüll is,
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.12.23. 21:46:45
Voltan
5 ajróért én is lehet, hogy berántom a Division 2-t, de van értelme, ha szólóban játszom? Úgy is élvezetes?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
"This game undoubtedly has style, but some of the still images were difficult to interpret. The game makes more sense when you can see it in motion."

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 20:28:29

grebber
Az Division 1 már volt bundleba + most a kettőt kell nyomni...

Tinman
Steam store page-ről egy random kép, kommentár nélkül:

Én év végére csak a Division 1 goldot terveztem vásárolni, de kb minden akciós volt, még a 2. részt is beszereztem kb 4-5 euért, de az első rész semmi akciót nem kapott...
Dzsini
Ötödik nap: Ape Out

Tinman
Mario + Rabbids Kingdom Battle alap lepergett.

+ Eyecandy, noha a Switch képességei brutálisan limitálják a megjeleníthető 3D teret.
+ Ubisoft cím, persze erős Nintendo ráhatással. A lepergő creditsnél jól látszik, hogy mennyire sokan dolgoztak rajta.
+ Szinte tökéletesen megoldott Mario + Rabbids franchise ötvözés.
+ Remekül átgondolt harcrendszer. Tele van bugyuta fegyókkal, sokféle coverrel és sebzési formával és mind tökéletesen működik! Egyszerűen fényesre van polírozva az egész és minden flottul és ultrafaszán működik! Le a kalappal!
+ Addiktív. "Csak még egy pályát, csak még ezt a részt..."
+ Példás DLC! Bár a DLC-be még csak 2-3 órám van, de abszolút továbblépés... 1-2 zavaró hibát élből javítottak is benne + még szebb, még változatosabb.
+ Amit a DLC-ben Donkey Kong-gal kitudsz találni, majd az kivitelezi az egészen elképesztő! Néha a pálya másik feléről képes vagy némi gondolkodással 2-3 ellenfelet is lenullázni, ha megerőlteted az agyad.
+ Változatos, ötletes fegyók, melyek jól is használhatók a csaták közben.
+ Elegendő számú feloldható kari, akik mind egytől egyig jópofák.
+ Humor, lélek, szív, fun factor, happy gaming! Egyszerűen nem lehet, nem szeretni, ha van egy kis szíved és képes vagy átlátni a techno hiányosságain.
+ Bár kiddie TBS-nek mondják, de később egyre inkább belehúz és egész egészséges lesz a kihívás. Szerintem egy 10 év alatti gyereknek a későbbi pályák, azért okozhatnak gondot, ahogy 1-2 puzzle platform elemnél is esélyesen futhat apuhoz. VISZONT! ->
+ Mind a puzzle elemek, mind pedig a harcok nagyon is okosan úgy vannak kialakítva, hogy a kicsiknek és a nagyoknak is élvezetes legyen! A nagyok ugyanis mehetnek a rejtett extrákra, vagy a normál HP-vel való teljesítésre, a kicsiknek meg egyszerűen ott a HP duplázás lehetősége harcok elején + továbbengedi őket a játék az egyszerűbb puzzle megoldással, nem erőlteti rá az extrákat senkire.
+ Szükségtelen grind! Egyszerűen csak haladj előre, figyelj oda mindenre és mindenhová úgy leszel jó, hogy közben nem leszel overpowered.
+ Meglepően hosszú és tartalmas! Az alapjátékban 4 fő világ van (erdős/dzsungeles, egyiptomi/sivatagos, spooky, industrial/lava). Minden egyes világban vannak kisebb bossok, van fő boss, közben pedig a TBS harcok és a puzzle/platform elemek vannak adagolva. Ha akarsz backtrackelhetsz is, feloldhatsz korábban még nem elérhető pályarészeket.
+ Teljesen bugmentes*.

- Talán csak az én hibám, de a 4. világra én úgy éreztem, hogy elfáradtak a fejlesztők. Noha a világ küllemére nem lehetett panasz, tele volt ötletes háttérbeli elemekkel, maguk a feladványok, rejtett cuccok kicsit lecsökkentek és megúszósak lettek, cserébe sokkal több volt az olyan harcból, ami nagyon töltelék ízűre sikeredett. Viszont a DLC-re újra feltámadtak... sőt!

- Nem igazán van értelme újra és újra backtrackelve bejárni az adott világot pusztán azért, mert feloldottál egy újabb képességet, ami egy lezárt részt nyit. Mert 80%-ban amit ott találsz az bullshit... zene, art kép, vagy 3D modell. Persze a karik erejét növelő orbokat is találhatsz, de néha úgy éreztem, hogy nem ér annyit az egész keresgetés, ugyanis a franc se emlékszik már rá, hogy pontosan hol és mit kellett ott hagynod első körben, mert nem fértél hozzá.

- Iszonyú módon hiányzó ACHIEVEMENT rendszer. Ha valamely játékba ennek ott a helye, akkor ez pont az! Konkrétan gyűjtögeted a fél életed... nincs benne olyan 2 perc, amikor ne nyitnál egy olyan ládát amiben ne lenne 3D modell, zene, art kártya, stb. Ráadásul rakat felfedezni való, opcionális challenge és rejtett pálya van benne. A mentésed képe konkrétan arra épül, hogy eddig a világokban miket szedtél össze, miből mennyid van! Ez a játék amellett, hogy TBS játék, egy "collectible seek-find" cím!

- PC-re kéne ez, vagy a többi konzolra, mert komoly spórolás van a grafikával mindenhol, amit az eyecandy színekkel és kontrasztokkal próbáltak elfedni, egész ügyesen. Az élsimítás, az anizo, a DOF, a távolabbi tárgyak megjelenítése, a frame(!), mind-mind kihívásokkal küzd... látszik, hogy nagyon szenved a hardver, pedig ez kb. PS2-PS3 közti szint.

- *Azt mondja a Nintendo, hogy a sleep módot nyugodtan használd, erre van kitalálva a gép, meg a játékaik. Hát rögtön az elsőnél, azért csúnya bugokba futottam. Sokadik sleep módból kijőve, fél képernyőnyi textúrák jöttek be egy rakat helyen ahogy forgattam a kamerát. Full kikapcs, bekapcs megoldotta. De egy ilyen sleep után, dettó a textúra "freeze" miatt beragadtam a lépcsőbe. Kikapcs-bekapcs után ott soha többé, ergo a sleep mód tesz be neki.

Alapvetően ez egy mocskosul jól sikerült játék! Tipikus Nintendo cím! Bármennyire is ágálok ellene, egyszerűen nem adhatok rá 8.5/10-nél rosszabbat, különben nem tudnék tükörbe nézni, ugyanis végig jól szórakoztam és a DLC is nagy móka!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 10:00:56

Scooter
Kinek mi a szexi. Nekem ez a ruha nem az. Talán valami lengébb ruha. Attól függetlenül az alapot behúztam. Baszott jó ára volt CDkeys-en.
Dzsini
Negyedik nap: Little Inferno

Voltan
Most sztem a CdKeys.com-on 11,79 Eur

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Tudtok oldalt, ahol a legolcsóbb? Sima és a Deluxe?
Atisz
Tényleg olyan jó.

A Deluxe szerintem is overkill, a legtöbben az eredeti zenéért vásárolják (ami szerintem disznóság, mert az alapverzióban is benne kellett volna lennie), valamint az eszméletlen szexi Elza Walker ruháért. Ez utóbbi külön is megvásárolható pont 3 EUR-ért, ami tulajdonképpen most akcióban alig kevesebb, mint az egész deluxe verzió felára. Szóval szerintem érdemes beruházni rá: +3 EUR-ért ruhák, zene és 3 extra (mondjuk totál használhatatlan) pisztoly.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Húzd meg a ravaszt, de deluxe edition nem kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Maga a rendőrörs kialakítása meg a benne mászkáló dögök megjegyzése és a navigálás közöttük nagyon el lett találva. Nagyjából ezt várja az ember egy túlélő horrortól.
wesker24
Resident Evil 2 Remake az egyik legjobb játék a 2019-es évben, de sajnos a B Scenariot nagyon el kurták nem kicsit nagyon, semmi köze az Original Resi 2-höz, ha csak a Resi 2 A Scenariot nézzük egy igazi mestermű a játék a B Scenario meg egy nagy kupac foshalmaz.
Scooter
Srácok, erről a Resident Evil 2 Remake-ről ódákat zengenek. Tényleg olyan jó? Eléggé mozog a ravaszon az ujjam a CDkeys-en. Viszont a Deluxe-nak nem sok értelmét látom. Costume-ok és egy fegyver pack.
Dzsini
Harmadik nap: Superhot

Tinman
Ma már egy picit kevéske a vas... ebben a stílusban viszont bármikor elő lehet venni a C64-es Krakout-ot, mely óta jobb falbontó cucc, nem nagyon született. (Ricochet mondjuk majdnem olyan jó, de kb. egyetlen digit platformon se elérhető, ami számomra mindfck.)

Tinman
Igen és az 1-2 is nagyon jól sikerült modern TBS-ek lettek. Nem teszem hozzá, hogy szerintem, mert minden amit írok, az szerintem...

Tinman
Természetesen nem meggyőzni akarlak. Az már 1k éve világos, hogy mások a preferenciáink, noha abban egyetértünk, hogy a core gameplay mindenek felett.

A Dune 1 nekem kevésbé, a 2 elképesztően betalált... azok a hangok/zenék is... atyaég. Igen, az irányítás szarul öregedett, de amit gyakran újratolok csak úgy, az a C&C és társai. Kb. azóta se találkoztam voice covered !telepítővel!, holott nem egy nagy történet, de mennyire jó volt már a hangulat megalapozáshoz. :-)

grebber
Mindenkinek más a szaréhugyé küszöb ez alap. Nekem pl a Humble havi bundle szint az tehát olyan 2-3$..

Scooter
Azért az a szarérhugyér kicsit erős! Ugye vicceltél? Majd ha maximum 5000 Ft lesz, akkor talán megveszem, de az is erősen az ingerküszöböm fölött van. Lehet a világ legjobb western-je. Amúgy nekem is nagyon a várós lista tetején van, de most kiköltekeztem karácsony előtt. Forsaken meg a Shadowkeep Deluxe. Azt se hittem sose, hogy a f*sszopó multiplayer játékra fogok 1x is pénzt adni, de ami jó, az tényleg jó!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.21. 10:31:13
Rapid81
Nekem most is van egy olyan Videoton pongom és működik is. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Atisz
Az első kép X-COM 2?

(qrva félelmetes az a szörny 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Soha nem is mondtam, hogy jobban néz ki mint a Heroes. Attól is különbözik amúgy eléggé, de tény, hogy jó ötlet nosztalgiázni egyet vele, ahogy a Dune-vel is... mondjuk abból nekem az 1. rész jobban ütött, a 2. meg nem a graf, hanem az irányítás miatt öregedett borzasztóan.

Olvasnivaló:
Wot I Think: Into The Breach

Tinman
Az a baj(om), hogy 34 éve vagyok aktív gamer. Indultam innen,
tartok itt.
Közben mocsok sok játékot játszottam végig/láttam. Számomra az Into The Breach megragadt kb. itt (1992):
Egyszerűen nincs időm, kedvem, türelmem, energiám arra, hogy úgy nosztalgiázzak, hogy közben az adott játék pusztán csak 1 éves! Ellenben minden évben szívesen nosztalgiázok, főleg GoG-ról válogatva és ha egy 23 éves játéknak ilyen a grafikája,
az máris nem zavar. Mondjuk nem csoda, mer' esküszöm, jobban néz ki, mint a tavaly kiadott Into The Breach ^^

Igen, a legfontosabb a gameplay szerintem is, de haladjunk már a korral :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 09:41:59

zorrobomber
Jól teszed hogy ignorálod. Vannak preferenciáid, és tartod magadat hozzájuk, ez jó, mert így elégedettebb leszel a game time-oddal. Ettől viszont még maga a játék nem lesz "gagyi", csak te skippeled. Ráadásul elég nehezen összehasonlítható az XCOM-al és hasonló TBS-ekkel. Kb. úgy viszonyul hozzá, mint kártyás játékban a passziánsz a Hearthstone-hoz. Btw, eddig igazán nekem se kattant még be (nem itthon toltam eddig sose - itthon most én is inkább a 970-et izzasztom -, melóban üresjáratokban teszteltem), az előzmény FTL viszont nálam classic.

Apropó, melóhelyen ez talált még be mostanában:
Kingdom: New Lands

Na, ez meg RTS, tudod, olyan mint a Sztárkráft. <#idiota>

Tinman
Jah, csak az a baj, hogy TBS-ek terén is 2019-et írunk.

Ez meg egy lassan NÉGY éves cím:

Vs. Nem tudok grafikát rajzolni a játékaimba, de jó játékokat csinálok Into The Breach:

Imádom a jó TBS cuccokat, most ennek a végén járok, de élből ignorálom, amiben nem volt pénz grafikusra... itt vót'. Max eyecandy és a gameplay is baromi fun:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 08:27:12

MarkBlade
Online részről nem is beszélve..