Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Total War-t megvettem 3$-ra ha kihozom már megérte.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryse
Abzu
SteamWorld Heist
Okhlos
Husk
Project Highrise
Hollow Knight
Rakás szar vissza se hozza a 12$-t 😞 5 értéktelen fos
Következő bundle fő cucc Total War Warhammer
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 19:04:00
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.03. 18:14:07
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez eddig csak a játékosok csőrét bökte, azonban mostantól már az Európai Bizottságét is, hiszen mindez teljes egészében szembemegy az EU-ban jelenleg érvényes piaci versenyszabályzattal, mert az unió területén belül a cégeknek biztosítania kell a szabad javak áramlását."
Ezen tépem a pofám mióta kihaltak a dinók...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez egy beszélgetés volt. Fogalmam sincs mi ezzel a baj.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.03. 13:15:46
Van egy Motorsport Manager 50%-os kuponom, ha érdekelne valakit szóljon nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.03. 11:58:58
A DLC-k az aktiválás után NEM jelentek meg. Nekem kellett hozzá egy Steam restart utána már látszottak. Szuper pakk volt ez így már, örülhetünk, mert csak ez a DLC pakk a P. C.-hoz megérte a T3-as teljes bundli árát.
Bár lehet keverem másik gruppal.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.03. 00:08:19
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De most tényleg... ezt így nekem miért? Miért pont nekem, aki ezeken nőtt fel? :-D
/ettől még nem tartom bennük magam különösen jónak... abs. átlagos vagyok bennük
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.02. 19:17:01
Using ALLOPASS, allows you to refill your account with the amount you want, one or several times, depending of the amount of the card. 1 Allopass credit equals 1€.
The Allopass fees are important, the final price of a card will be higher than the actual price. However due to the important demand, we had integrated this platform, allowing you to use another payment method than a credit card. Allopass credits can't be refund.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.02. 18:42:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4-en tuti.
Szal összességében bejött a cucc. Karakterek remekek és nagyon szerethetőek, különösen a főszereplő. Zenék, hangok kimagaslóak, ahogy a játékban hallatszó kitalált nyelv is. Küldetések nagy része jópofa és nagyon változatosak, ahogy a kihívásfeladatok is. Grafika gyönyörű, rajzfilmszerű, egyik leghangulatosabban kinéző játék, amit játszottam. A sztori is sokkal összeszedettebb, mint az első részé és végre sok lyuk a történetben betömésre kerül.
Márciusban jön egy ingyenes sztori DLC. Alig várom.
Tegnap elkezdtem a Resi 7-et is és eddig nagyon jóféle. Az idén megjelenő játékokat nézve úgy tűnik, h egy nagyon erős évnek nézünk elébe.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.02. 16:14:17
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az oldalra scrollozós játékok ebből fakadó könnyebbségét olykor környezeti akadályok beiktatásával szokták némiképp ellensúlyozni.
A Path of Exiles-t is bővítik folyamatosan, mégis kikerült már EA-ből.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.