Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
A Deus Ex-et Scooter nyerte. Gratulálok! 😊
valaki irta hogy a ghosthoz van kulcsa az kelenne nekem!
grebber
Ryse mellett ami megvolt egyetlen értelmes cucc azt aktiváltam magamnak 😊
Total War-t megvettem 3$-ra ha kihozom már megérte.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Abzu ha nem kell, engem érdekelne.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Szerintem frankó. Ha X-Com II nem kell, akkor többet is hozhat mint $12.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Mondjuk nekem, hogy a Ryse eddig nem volt meg az jól jött.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Humble Monthly

Ryse
Abzu
SteamWorld Heist
Okhlos
Husk
Project Highrise
Hollow Knight

Rakás szar vissza se hozza a 12$-t 😞 5 értéktelen fos

Következő bundle fő cucc Total War Warhammer
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 19:04:00

mooo
Jól mondod volt. Ez meg most van. Annak aki lemaradt volna, vagy meggondolta volna magát, vagy csak a dobozos verziót szereti.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.03. 18:14:07
Jó, de a 20 eurós ár is be volt linkelve és ugyanolyan jó ár volt az is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mooo
Gondolom az egyik még jelenleg is akciós,míg a másik már nem. Na meg Dobozos a digitálissal szemben...
Voltan
És igazad is van, kár, hogy ezt majd úgy fogják megoldani, hogy mindenhol a legdrágább ársávba rakják a játékokat, oszt jó napot. 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

És mi a kettő közt a különbség?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
"nem tehetik meg, hogy lényegesen olcsóbban megvegyék például az adott játékot egy másik országból, ahol az árfolyam miatt kedvezményesebben juthatnak hozzá, kénytelenek a saját régiójukban meghatározott árat kifizetni érte.

Ez eddig csak a játékosok csőrét bökte, azonban mostantól már az Európai Bizottságét is, hiszen mindez teljes egészében szembemegy az EU-ban jelenleg érvényes piaci versenyszabályzattal, mert az unió területén belül a cégeknek biztosítania kell a szabad javak áramlását."

Ezen tépem a pofám mióta kihaltak a dinók...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mit?

Ez egy beszélgetés volt. Fogalmam sincs mi ezzel a baj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mindegy, hagyjuk. <#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nincsen... én is csak közöltem a tényeket, ahogy te is a sajátod.

IMYke2.0.0.0
Félreértés vanik itten kírem szípen - én csak közöltem, hogy én mennyiért vettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igen, tudom. Az a Blizz közvetlen akciója volt, de már elmúlt. Ez meg a Galaxisé.

IMYke2.0.0.0
19,99 euróért vettem, ami akkor 6167 Ft volt (308,52) + PP fee.

Tinman
Diablo 3 Battlechest 6.5k

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.03. 13:15:46

zorrobomber
Deus Ex: Mankind Divided - 14,99€

Van egy Motorsport Manager 50%-os kuponom, ha érdekelne valakit szóljon nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.03. 11:58:58

IMYke2.0.0.0
Azoknak is megoldották, akik korábban úgy jártak, mint én - a STEAM adatbázisában nem létezik az az On Demand Pack, amit a BS feldobott... így létrehoztak egy Limited Pack-ot, ami az összes DLC-t odaadta a vásárlóknak.

MarkBlade
Mától van Ghost Recon Wildlands beta.. ha kell valakinek kulcs egy darabot még tudok adni ha érdekes..
Tinman
Köszönjük szépen a lehetőséget... nem egy akármilyen játék ez, hanem egy kiváló darab <#worship>

Tinman
Tegnap megvettem. Az első autós játék ami most egy kicsit megmozgatott és fel is telepítem hamarosan.

A DLC-k az aktiválás után NEM jelentek meg. Nekem kellett hozzá egy Steam restart utána már látszottak. Szuper pakk volt ez így már, örülhetünk, mert csak ez a DLC pakk a P. C.-hoz megérte a T3-as teljes bundli árát.

Prince23
Valamiért nem vagyok a tagja a csoportnak, így nem tudok rá jelentkezni 😄 Pedig mindig tudtam

Bár lehet keverem másik gruppal.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.03. 00:08:19

MerlinW
<#worship>

[merlinw.org]

grebber
Türelmes vagyok addig úgyse tudom beárazni /eladni ha nincs felfedve mennyi és mi a bonusz 😊

Kicsit még legyél türelemmel. Nem felejtettem el...A héten meló, jövő héten szabi, úgyhogy hétvégén már rá fogok érni is az ilyesmire. Most még kicsit csíkos a dolog.

Aki óhajt Ghost Recon Wildlands bétára meghívót az keressen meg....Elsősorban itteni lakosoknak adnám oda. 2 db még szabad (a meghívottak is tovább tudnak hívni ha minden igaz).

MarkBlade
<#eljen>
zorrobomber
Nem számítottam hogy benne vagyok a körben, hisz régóta nem is vagyok EJ tag. Köszi! Igazából lenne mit nekem is elszórni, megnézem ezt a whitelist opciót.

grebber
Ugyse lesz több rész egy ideig nem köll lassan utánunk kurják<#banplz>

genndy
Ó de szép, köszönjük! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Szuper! <#taps> <#eljen>
lalakov
A Whitelistem tagjai léphetnek be rá szintkorlát nélkül. Aki ennek a topiknak rendszeres látogatója és maga is felajánló, annak nagy az esélye, hogy be tud lépni. Ha mégsem tudnál, szólj (privátban)és megvizsgálom felvételedet.
Tinman
Az ég kék, a fű meg zöld.

De most tényleg... ezt így nekem miért? Miért pont nekem, aki ezeken nőtt fel? :-D

/ettől még nem tartom bennük magam különösen jónak... abs. átlagos vagyok bennük
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.02. 19:17:01

Prince23
Mi az az Allopass? Instant gamingon van ilyen opció

Using ALLOPASS, allows you to refill your account with the amount you want, one or several times, depending of the amount of the card. 1 Allopass credit equals 1€.

The Allopass fees are important, the final price of a card will be higher than the actual price. However due to the important demand, we had integrated this platform, allowing you to use another payment method than a credit card. Allopass credits can't be refund.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.02. 18:42:24

darkSectorxxx
Minden platformon lesz mit várni. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem csak ott. Multiplatformban is lesz sok ígéretesnek tűnő cucc. Mondjuk az más tészta, h kinek mi gyere be.
Fpocok
Greatness Awaits. Csak bírja kivárni az ember.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Az idén megjelenő játékokat nézve úgy tűnik, h egy nagyon erős évnek nézünk elébe."

PS4-en tuti.

Gravity Rush 2 pipa. Gondolom, h a többségnek fogalma sincs arról, h mi az a Gravity Rush, mivel nem éppen egy túlreklámozott játék és ráadásul PS exkluzív. Az első rész még Vita rész volt, amiből készült egy PS4 átirat, a második rész már rögtön PS4-re készült. A játék lényege, h a főszereplő (egy Kat nevű lány) tudja befolyásolni a gravitációt, ami abban nyilvánul meg, h repülhetünk (illetve zuhanhatunk) mindenféle irányba, falakon, plafonon sétálhatunk. Valamint a harcban is fontos szerepe van. Repülve rúgásokat lehet bevinni, tárgyakat felemelhetünk telekinetikusan és ellenségekhez dobhatjuk őket, stb. Az előző epizód is már nagyon jó volt, de a 2. rész rengeteget fejlődött az első részhez képest. Látszik már ezen, h nem csak átirat kézi konzolról. És itt most nem (csak) a grafikára kell gondolni. Tartalmilag is sokkal több van benne. Az első részben van talán 6 mellékküldetés. Itt talán 50? Kb. annyi. Emellett sokkal nagyobb a terület, sokkal hosszabb a főszál is, a kihívás feladatokból is több van és változatosabbak. Emellett bekerült pár új képesség, valamint 2 új gravitációs stílus és egy ultraerősvagyokmindenkitmegölök fajta is, amit időnként lehet aktiválni. Meg online fícsörökkel is bővült a cucc, amik teljesítéséért Dusty Tokenek járnak, amikért különböző extrákat kapunk. Az online dolgok alatt kell érteni a kincsvadászatot, amikor egy másik játékos által készített kép alapján kell megtalálni egy kincset, majd neked lefényképezni úgy, h mások megtalálják. Emellett a kihívás küldetések teljesítése után kihívhatsz random embereket, akik szellemképként látják a te karaktered és versenyeznek ellened. Valamint csak úgy randomban lehet készíteni képeket a karakteredről, vagy akár a városról és ezekért is kapsz tokeneket. Szal összességében nagyon jó és összetett lett. Két negatívumként azt tudom felhozni, h a mellékküldik minőségileg eléggé hullámzóak. Tele van rengeteg ötletes, jópofa, vicces, sokszor fordulatos mellékküldivel, de akad pár, ami szimplán idegesítő és az ember legszívesebben kivágná a kontrollert az ablakon. A másik meg, h nagyon kell farmolni a gemeket, h fejlessze az ember a képességeket. Nekem a végére mindegyik képesség kb. 80%-ra lett kifejlesztve. Ki lehet 100-ra is, mivel van olyan acsi, de az rengeteg extra munka.
Szal összességében bejött a cucc. Karakterek remekek és nagyon szerethetőek, különösen a főszereplő. Zenék, hangok kimagaslóak, ahogy a játékban hallatszó kitalált nyelv is. Küldetések nagy része jópofa és nagyon változatosak, ahogy a kihívásfeladatok is. Grafika gyönyörű, rajzfilmszerű, egyik leghangulatosabban kinéző játék, amit játszottam. A sztori is sokkal összeszedettebb, mint az első részé és végre sok lyuk a történetben betömésre kerül.
Márciusban jön egy ingyenes sztori DLC. Alig várom.

Tegnap elkezdtem a Resi 7-et is és eddig nagyon jóféle. Az idén megjelenő játékokat nézve úgy tűnik, h egy nagyon erős évnek nézünk elébe.
Scooter
Boldog születésnapot Wantonly utólag is. Tegnap láttam csak elfelejtettem. <#pias>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.02. 16:14:17
Fpocok
Gondoltam kipróbálom újra a TESO-t, ha már jön kieg hamarosan. Letöltöttem installert és.... hát semmi. Nem tudom feltelepiteni. GG zenimax szopj le.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Az oldalra haladónál nem kimondottan szükséges az X tengelyen való mozgás, míg a felfelé scrollozósnál elengedhetetlen (ugyanúgy az Y tengely is, mivel ott ugye oldalról, sőt nem ritkán alulról is érkeznek ellenfelek).
Az oldalra scrollozós játékok ebből fakadó könnyebbségét olykor környezeti akadályok beiktatásával szokták némiképp ellensúlyozni.

A Path of Exiles-t is bővítik folyamatosan, mégis kikerült már EA-ből.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Nos tehát akkor senki nem veszi meg a 15$-os részt és nem kell neki a Cars GOTY Upgrade?

MarkBlade
Ebben nem értek egyet.. Ark az gyakorlatilag kész van csak folyamatosan bővítik. Igazából jó is hogy nem kerül ki az EA-ból. Ez az egyetlen ilyen játék, hozzáteszem. A Day Z félig van kész...