Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Mark of The Ninja-t toltad amúgy? Nemtom van-e tökéletes játék, de az erősen karcolgatja azt a szintet. Anno én külön szereztem be őket, szerintem még mindig van rá lehetőség, csak nem érdemes, hiszen ugye ott volt a bundli, abból még netszerte vannak kulcsok, ha jól tudom te is beszerezted már Genndy-től.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Engem is. Állítólag egyik legjobb Tales of egy ideje.
Hülye kérdés következik: Ha humble monthly-nál a 3 hónapos csomagot választom, akkor rögtön levonja a 3 havi összeget vagy csak az adott hónapban, amit épp megkapok?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.05. 13:56:40

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Engem ez mondjuk érdekel majd, csak nem ennyiért. 5000 körül már jöhet. 😊

Why so serious?

China, India és Russia oldalnézetes cucc, szóval szerintem ott nem sok videót tol az ember arcába az Ubi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kíváncsi vagyok az utolsó 2 játékra mit fogsz szólni. Részemről a Syndicate-t tartom az eddigi leggyengébb résznek (mondjuk magamra eröltettem a 100%-os végigjátszást és ez biztosan nem tett jót a megítélésnek).

Az Unity-nak egyszer még nekiesek valami atombrutál géppel felvértezve (idén augusztusra tervezem), mert alapvetően tetszett, csak az meg nem futott jól.

zorrobomber
Vita-ra nincs Mark of the Ninja szóval marad ez 😊 Ja és megvenni ha jól emlékszem akkor csak egyben lehet. Köszi a linkeket!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.05. 13:01:24

Tinman
AC China
AC India

Russiat nem találom, van egy sajátságos egyedi stílusa a vége felé kissé nehéz is, de kellemes darab 1x letoltást megér, de NEM ajánlom, hogy mind a 3 részt egymás után bárki is tolja, mert a besokallás garantált. Na egyik sem egy Mark of The Ninja, de AC platformer létükre elég jóak'.

Na meg ezek ugye inkább stealth/puzzle/akció platformer cuccok, kevésbé AC-k, talán pont emiatt tudnak frissítően hatni a játékosra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Rugót elindítottam a minap, aztán megint fél óra (jelenbéli) videó nézegetés után Alt+F4. Gondolom a China/India/Russia-ban nincs ennyi szarakodás és rendes gameplay-el indul ugye? Ha esetleg kéznél van, belinkelhetnéd a review-idat róluk, mert ezek vannak PS Vita-ra is.

Tinman
2017-ben egy 50 euros játék ne a PS2-es időket idézze már könyörgöm, amikor a konkurens Final Fantasy meg úgy fest ahogy.

Sokadik Tales of valami...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.05. 11:59:06

Tinman
Sajnos igazad van. Engem az eleje kicsinált, majd 2 hétig kínlódtam vele, utána nekem jobban bejött, de összességében nem adnék rá 6.5-nél többet. Az AC4 aztán eléggé bejött, de ott a main story eléggé erőtlen a többi adja el. A Rugó megint csak egy erős közepes, ellenben a China, India, Russia közül az utóbbi kettő szerintem kellemes. Egyelőre én itt tartok az AC folyamban... Unity és Syndicate még pihen az accomon.

Jim Morrison
Pár napja lepergett előttem az assassin's creed 3 stáblistája.
1-2-3 közül nekem ez jött be a legkevésbé. Sokkal nagyobb volt mint mondjuk a kettő, de míg ott kicsit fejlesztgettem a házam (vagy mi vót), volt értelmes shop, addig itt kb nem csináltam semmit a pénzzel. játék vége felé vettem egy ruhát azt cső. Ilyen craftolgatás meg venni fát, és nézzem a risk meg mittudomén milyen változókat... borzasztó. az egész menürendszer borzalmas, így kerültem is messziről.
Majdnem 12 óra játékidőt ír, abból 3 óra utazgatás minimum. Főküldetésen kívül csak pár side missiont csináltam. Fölöslegesen nagynak éreztem az egészet, nem volt értelme se felfedezni egy teljes várost. Talán még visszanézek, és elfoglalok pár erődöt, de kb ennyi. Egynek jó volt, de újrajátszhatósága 0 (szvsz).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23
Nagyon adja a Paladins most. Élvezetes a gameplay, pedig mindig ugyanazt kell csinálni. Ezért is érdeklódtem az OW iránt, hogy az mit tud.
Bár Paladinsnál keveslem a hosoket, nyilván a béta miatt van ez. Payload modot nagyon szeretem. Gondolom OW-ban nem TDM szeru a meccs, kell a teamwork ott is.

Nemrég néztem youtuben (Paplovagot), de nézés közben nem adta. Az ilyen stílusú játékokat gondolom személyes átérzéssel jobban átjön a hangulat, mintha néznék valaki játszani. Ja és team fortress 2-őt nem kedvelem.

Arra gondolsz, h lesznek-e még új hősök vagy arra, hogy a mostani hősöket fel kell-e valahogy oldani? Ha az utóbbi, akkor a válasz arra az, h nem kell külön feloldani egyet sem. Elejétől elérhető mind. Minden továbbfejlődés után kapsz egy ládát, de azok csak kozmetikai dolgokat tartalmaznak, mint pl. skinek, emote-ok, sprayek, stb.

Ha az előbbire gondoltál, akkor folyamatosan jönnek új hősök, pályák, játékmódok, stb. Mind ingyenes frissítésként.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.05. 03:41:09
Prince23
Overwatchban minden hős elérhető?

Tinman
<#eljen>

Voltan
Szerintem nagyon is jó. Nagyon hangulatos. Igaz, persze nem játék, a szó hagyományos értelmében

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Skyforce Anniversary csodálatos, de picit elfáradt benne a szemem és gondoltam megnézem ezt az Abzu-t. Megpróbálok rettenetesen kulturált lenni és nem leríni azt ami feltört belőlem kb. 3/4 órányi játék után, így csak annyit róla, hogy ha ezért nem bundli árat adtam volna, most kimennék a műhelybe, befognám a satuba a kezem és tőből lereszelném egy darab rozsdás vassal/10.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.04. 21:29:07

lalakov
Jó lenne, sokat játszottam ezzel is.
Scooter
Sang-Froid - Tales of Werewolves ingyenes a steam-en! Ajánlott, akinek még nincs meg. Bár nem tudom, hogy eddig ingyenes volt-e? Nekem nem rémlik.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.04. 19:02:03
Voltan
Nem, tényleg igényesen meg van csinálva, és jónak tűnik 😄 Amitől csak még viccesebb az egész sztem 😊

Az benne számomra az igazán durva, hogy láthatóan nem egy trollkodás, hanem egy nagyon is átgondolt dolog és látszik rajta, hogy a témájától elvonatkoztatva egy igen jól kidolgozott és élvezetes partyjátékról van szó.
Ez amúgy a BroForce fejlesztőinek új játéka, a kiadó pedig a Devolver Digital, aki azért oké, hogy nem kevés igen beteg játékot ad ki, de a lényeg, hogy egy komoly kiadóról beszélhetünk.
zorrobomber
Project Highrise tök jó 😊

Kukásnéni kukák híján egyelőre újságot olvas 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.04. 15:17:41

wesker24
Nem hiába van Twitchen tiltólistán ez a játék az első helyen 😄
Voltan
Aztaq 😄😄 Azt hittem, beállítasz ide valami lájtos Shower with your Dad Simmel, vagy Where is my Mommyval.
De nem, ezt már tényleg nem lehet fokozni 😄😄

grebber
Ma megjelent (újra) a Precursors. Immáron steam-en megvásárolható.
Xenus 2 után nem kell 15 euroért kapkodni érte mert napok kérdése és indiegalában találja magát <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Küldtem vissza

Rapid81
Valaki próbálta már a Mass Effect 3 Happy Ending Mod-ot?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.02.04. 08:33:25

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Ellenőrizd a Privát üzeneted !
Linkelitek itt egymásnak a troll játékokat, de az igazi nagyágyút eddig senki nem merte... 😊
Scooter
Király vagy! Nagyon szépen köszi! <#worship> <#taps> <#eljen>
Az első Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut nagy kedvenc. Nem olyan régen vittem végig és 109 órát nyomtam bele, míg végigvittem.
Tinman
Meg tudom érteni. Nekem már pár kép is sok, egyszerűen eluntam. 14-25-ig egész jól toltam, aztán ezen a téren csúnyán kiégtem.

Jim Morrison
ahhw
fun fact: `anime` az egyetlen tiltott kategóriám steamen 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Nem is baj mindent ami benne lesz el akarom adni hogy minél "ingyenebbre" jöjjön ki a Total War W.
Csak az a baj ha sok a putri alig eladható még 1$-ért is 😞 De most 3 havira fizettem be így jobban kijöhetek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 21:27:05

Tinman
Na akkor pluszba vagy, semmi gáz :-D

Warning: A következőről az a sejtésem van, hogy picit nem a te ízlésednek lesz összeválogatva. Gondolok itt a stratégiákra, TBS és low graf indie címekre. Megérzés.

Tinman

IMYke2.0.0.0
25-ért ajándék... mászthev.
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison

grebber
Tradernek vettem aki eltudja adni a fő gameket mindig drágábban így az én felállásom (Nekem a bundle ingyen volt)

- X-Com 2 - Ez úgye az őve lett ,de engem nem érdekel körökre osztott shit

- Ryse - Kártyapénzért meg volt mert kihagyhatatalna hatalmas game. Elvileg 2$-ért instant viszik majd.
- Abzu - egyetlen értelmes cucc amit aktiváltam
- SteamWorld Heist - bottal se de szerencsére elvitték
- Okhlos - eladhatatlan ótvar
- Husk - lásd felette
- Project Highrise - bottal se de ezt is elvitték
- Hollow Knight - kis képet néztem elég is volt

Szóval eddig Abzu + 3.33$ plusszba vagyok remélema többi feleslegeset is elviszik majd.
Warhammeres csomaghoz remélem acélosabb lesz a felhozatal.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 21:03:51

MerlinW
Steam Services Status, mint mindig.

Nem feltétlenül hat ki minden szerverre egy leállás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.03. 21:00:25

[merlinw.org]

Ryse-re innen a topikból lenne igény? Felrakhatnám steamgifts-re.

IMYke2.0.0.0
Nem ez az első eset a STEAM történetében --- csak a topikunkban történt ilyesmi vagy fél tucatcszor, dokumentálhatóan ---, hogy míg mások vígan "gémelnek" mások nem tudnak még csak vissza/felcsatlakozni sem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Érdekes 11 ismerősöm inline és 3-om még játszik is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Akkor megnyugodtam - engem is ledobott online állapotról, és nem is tudok visszacsatlakozni.

Nekem van.

Total War Warhammer Humblin? Aki kicsit is szereti a Warhammert annak ezt mindenképp kell tolni, mert kiváló! Sajnos DLc-t is fogsz venni, de meg fogja érni...Jövő héttől már nem csak 5 alapnép lesz hanem már 6!

Aki szeretne majd tőlem nyerni egy Total War Warhammert az felejtse el a megvételét. Nekem megvan és ezt én szívesen felajánlom majd az eredeti topik lakóinak steamgiftsen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.03. 20:51:34

Prince23
Nektek sincs Steam online?

Tinman
- X-Com 2 - No comment. Alap.
- Ryse - eeeekapkoTTam'. Kezdjük azzal, hogy 970-el toltam végig, amit már akkor bántam. Most kéne letolni méltón. Talán...
- Abzu - vagy 3x akartam megvenni sale alatt, de éreztem, hogy 1-2 hónap és így látom viszont. Kircsi, örülök, nem is kicsit!
- SteamWorld Heist - Ez is wishen volt, nagyon tetszik! Fincsinek tűnik minden szögből :-)
- Okhlos - NEM! Nem érdekel, mennyire jó ez a 4234234 db. karakter van a képernyőn indifosnograf. Hányok.
- Husk - Nem tudjuk. 1 negatív értékelés van róla, az patch-ért kiállt. Túl új. Nem szabad még foglalkozni vele, bétázza le más.
- Project Highrise - Felhőkarcoló szim. Nekem erre nincs időm. Ha 2x ennyi időm lenne, akkor is inkább Civeznék vagy Total War és nem ez.

- Hollow Knight - Ez max csak demo meg persze kis kedvezmény a store-ban rá, de ehhez NEM kapunk kulcsot.

Következő game megint őrület! Instant buy!

Nekem ismét RENDKÍVÜL megérte a bundlit! Már akkor is elcsábultam volna tán, ha csak az XCom 2-t látom 12 dolcsiért... így meg? Hagh! Harr-harr!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.03. 20:41:58

Tinman
Imi szokta pont ezt írni és igaza is volt, de valamiért szerepet cseréltünk. :-)

Tinman
Szinte semmi. Ez dobozos, de kvázi csak a doboz meg a kód és pár 100-assal drágább. Azért linkeltem csak mert hátha valaki anno lemaradt, vagy elengedte, de most rendel galaxisból, akkor mellé is csaphatja.

Heroes 7 Complete árát sajnos megemelték, 6k-ról 10k-ra. Nyilván csak 1-2 hónap, de akkor is kár, mert az meg ez a Battlechest 12.5k-ért eléggé kellemes lett volna.