Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.05. 13:56:40
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az Unity-nak egyszer még nekiesek valami atombrutál géppel felvértezve (idén augusztusra tervezem), mert alapvetően tetszett, csak az meg nem futott jól.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.05. 13:01:24
AC India
Russiat nem találom, van egy sajátságos egyedi stílusa a vége felé kissé nehéz is, de kellemes darab 1x letoltást megér, de NEM ajánlom, hogy mind a 3 részt egymás után bárki is tolja, mert a besokallás garantált. Na egyik sem egy Mark of The Ninja, de AC platformer létükre elég jóak'.
Na meg ezek ugye inkább stealth/puzzle/akció platformer cuccok, kevésbé AC-k, talán pont emiatt tudnak frissítően hatni a játékosra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokadik Tales of valami...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.05. 11:59:06
1-2-3 közül nekem ez jött be a legkevésbé. Sokkal nagyobb volt mint mondjuk a kettő, de míg ott kicsit fejlesztgettem a házam (vagy mi vót), volt értelmes shop, addig itt kb nem csináltam semmit a pénzzel. játék vége felé vettem egy ruhát azt cső. Ilyen craftolgatás meg venni fát, és nézzem a risk meg mittudomén milyen változókat... borzasztó. az egész menürendszer borzalmas, így kerültem is messziről.
Majdnem 12 óra játékidőt ír, abból 3 óra utazgatás minimum. Főküldetésen kívül csak pár side missiont csináltam. Fölöslegesen nagynak éreztem az egészet, nem volt értelme se felfedezni egy teljes várost. Talán még visszanézek, és elfoglalok pár erődöt, de kb ennyi. Egynek jó volt, de újrajátszhatósága 0 (szvsz).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bár Paladinsnál keveslem a hosoket, nyilván a béta miatt van ez. Payload modot nagyon szeretem. Gondolom OW-ban nem TDM szeru a meccs, kell a teamwork ott is.
Nemrég néztem youtuben (Paplovagot), de nézés közben nem adta. Az ilyen stílusú játékokat gondolom személyes átérzéssel jobban átjön a hangulat, mintha néznék valaki játszani. Ja és team fortress 2-őt nem kedvelem.
Ha az előbbire gondoltál, akkor folyamatosan jönnek új hősök, pályák, játékmódok, stb. Mind ingyenes frissítésként.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.05. 03:41:09
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.04. 21:29:07
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.04. 19:02:03
Ez amúgy a BroForce fejlesztőinek új játéka, a kiadó pedig a Devolver Digital, aki azért oké, hogy nem kevés igen beteg játékot ad ki, de a lényeg, hogy egy komoly kiadóról beszélhetünk.
Kukásnéni kukák híján egyelőre újságot olvas 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.04. 15:17:41
De nem, ezt már tényleg nem lehet fokozni 😄😄
Xenus 2 után nem kell 15 euroért kapkodni érte mert napok kérdése és indiegalában találja magát <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.02.04. 08:33:25
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az első Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut nagy kedvenc. Nem olyan régen vittem végig és 109 órát nyomtam bele, míg végigvittem.
fun fact: `anime` az egyetlen tiltott kategóriám steamen 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak az a baj ha sok a putri alig eladható még 1$-ért is 😞 De most 3 havira fizettem be így jobban kijöhetek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 21:27:05
Warning: A következőről az a sejtésem van, hogy picit nem a te ízlésednek lesz összeválogatva. Gondolok itt a stratégiákra, TBS és low graf indie címekre. Megérzés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- X-Com 2 - Ez úgye az őve lett ,de engem nem érdekel körökre osztott shit
- Ryse - Kártyapénzért meg volt mert kihagyhatatalna hatalmas game. Elvileg 2$-ért instant viszik majd.
- Abzu - egyetlen értelmes cucc amit aktiváltam
- SteamWorld Heist - bottal se de szerencsére elvitték
- Okhlos - eladhatatlan ótvar
- Husk - lásd felette
- Project Highrise - bottal se de ezt is elvitték
- Hollow Knight - kis képet néztem elég is volt
Szóval eddig Abzu + 3.33$ plusszba vagyok remélema többi feleslegeset is elviszik majd.
Warhammeres csomaghoz remélem acélosabb lesz a felhozatal.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.03. 21:03:51
Nem feltétlenül hat ki minden szerverre egy leállás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.03. 21:00:25
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Aki szeretne majd tőlem nyerni egy Total War Warhammert az felejtse el a megvételét. Nekem megvan és ezt én szívesen felajánlom majd az eredeti topik lakóinak steamgiftsen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.03. 20:51:34
- Ryse - eeeekapkoTTam'. Kezdjük azzal, hogy 970-el toltam végig, amit már akkor bántam. Most kéne letolni méltón. Talán...
- Abzu - vagy 3x akartam megvenni sale alatt, de éreztem, hogy 1-2 hónap és így látom viszont. Kircsi, örülök, nem is kicsit!
- SteamWorld Heist - Ez is wishen volt, nagyon tetszik! Fincsinek tűnik minden szögből :-)
- Okhlos - NEM! Nem érdekel, mennyire jó ez a 4234234 db. karakter van a képernyőn indifosnograf. Hányok.
- Husk - Nem tudjuk. 1 negatív értékelés van róla, az patch-ért kiállt. Túl új. Nem szabad még foglalkozni vele, bétázza le más.
- Project Highrise - Felhőkarcoló szim. Nekem erre nincs időm. Ha 2x ennyi időm lenne, akkor is inkább Civeznék vagy Total War és nem ez.
- Hollow Knight - Ez max csak demo meg persze kis kedvezmény a store-ban rá, de ehhez NEM kapunk kulcsot.
Következő game megint őrület! Instant buy!
Nekem ismét RENDKÍVÜL megérte a bundlit! Már akkor is elcsábultam volna tán, ha csak az XCom 2-t látom 12 dolcsiért... így meg? Hagh! Harr-harr!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.03. 20:41:58
Heroes 7 Complete árát sajnos megemelték, 6k-ról 10k-ra. Nyilván csak 1-2 hónap, de akkor is kár, mert az meg ez a Battlechest 12.5k-ért eléggé kellemes lett volna.