Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nyilván nem vettem még meg én se, ettől függetlenül azért követem (valamennyire).

Dzsini
És ha elfordítod a monitort, akkor változik a nehézségük? 😊
A Dreamcastos Ikarugánál pl. volt "elfordított monitor" mód: videó

Shoot-em-up történelem, a stílusok kialakulásával és egyebekkel: első rész, második rész, harmadik rész

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.02. 09:07:14

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
A patch jó dolog, de itt az early access-t tartalmazó világoskék mező eltűn(tet)éséről van szó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A repülős ticsung játékoknál 2 félét különböztetünk meg:

1.) oldalra scrollozó
2.) felfelé scrollozó

Az előbbiek könnyebbek, míg utóbbiak nem kifejezetten.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Ki tudja... Állítólag DayZ-hez kijött most már egy elég jó kis patch 😊

Atisz
Az a baj, hogy az Ark-hoz és Dayz-hez (valamint a The Forest-hez) hasonlóan valószínűleg soha nem fog kikerülni early access-ből.

Ettől persze még jó játék valamennyi, csak az EA miatt ott az állandó kibúvó, ha a bugokra terelődik a szó.

Atisz
Tök jó fejek a Devolver Digital-nél, gyakorlatilag adtak egy rövid ideig tartó ~85%-os leárazást a megfelelő embereknek (akik megvették a Payday 2-t).
Pedig ugye vissza is vehették volna az accountokról, mint egyesek...

zorrobomber
Subnautica érdekel, de Early Access... így marad a várakozás

Voltan
Na, refund-ot kértem, nem vonom kétségbe, hogy remek a cucc, de ennyi időm azért nincs, és ennyi tárhelyem sem tartósan.
Hardware tesztnek azért jó volt 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, belenéztem, high-on bírja a gép, főleg ha leveszem az élsimítást (azt amúgy is le szoktam), 60-szerű fps van, de sajnos túl sok hdd helyet zabál ez a mocsok, és nem hiszem, hogy ebbe akarnék belepakolni sok száz órát. Most ott vagyok, hogy vagy refund, vagy megy a boldogabb időkre a raktárba 😊 Még nem tudom.

MarkBlade
Nem de erőgép kell hozzá.. meg sok idő. De élvezetes..272 órám van benne.. .)
Ami még nagyon jó és indokolatlanul mellőzött a Subnautica.. Nagyon jó pedig!
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.02.01. 21:50:13
Voltan
Köszi. És JEEEJZUSSHOM! Most látom, hogy mennyit rakott fel... 😮
Te atyaúristen. Na jó, most már megnézem 😄

IMYke2.0.0.0
Haveromnak megvan - a Rust és sok más játékkal egyetemben. Adok a véleményére. Szerinte, jó a játék. Mégis többet a Rusttal játszik 😊

Játékidők a részéről:
* ARK: Survival Evolved - 554 óra (1/7 öcsi)
* Rust - 1186 óra
* 7 Days to Die - 71 óra

Másik fiókján:
* DayZ - 1303 óra
* H1Z1: Just Survive - 4,6 óra
* Infestation: Survivor Stories Classic - 4,1 óra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Boldog szülinapot!4
MarkBlade
Én a warhammer miatt vettem volna csak meg hogy megnézzem.. de én is lemondtam..
wantonly
Köszönöm mindenkinek a felköszöntést és amire végképp nem számítottam még ajándékokat is kaptam, úgyhogy az amúgy kicsit stresszes napomat feldobtátok ezzel. <#worship>
Voltan
Isten éltessen!

Voltan
Nos, úgy döntöttem, hogy lemondok a Project Cars-ról, és a bundli helyett megvettem az Ark-ot, akciós Steam-en, és régóta kíváncsi voltam rá. Tudom, hogy survival open world cucc, de ugye ez nem MMO?

MarkBlade
Boldog szülinapot!<#law>
MerlinW
Boldog szülinapot!

[merlinw.org]

3Error
wantonly

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
No, időközben megoldották a "Project CARS "On Demand Pack" mizériát - a fiókom alá kerültek a DLC-k.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy bár véletlenül, de így jött ki 😊

wantonly
Köszi és a szülinapi ajándékot is! <#worship>
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot wantonly!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.01. 17:59:08

Tinman
Hát basszus én ezt nem értem. Abs. nem tartom magam ügyes játékosnak, a bullet-hell cuccokban meg béna szar vagyok. De a Sine Mora tényleg nem okozott problémát... úgy emlékszem rá, mint egy kellemes kis élményre, cuki kis játék, jó gameplay, végig felhőtlen szórakozás. Egyedül a játékba egyáltalán nem illő csúnya beszéd zavart. Semmit nem adott a hangulathoz, viszont illúzióromboló volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Köszi. 😊
Tinman
Hidd el nekem sincs, de a Nightmares-es ajánlat nem túl op.

Mondom ezt úgy, hogy talán az egyetlen vagyok itt, aki tolta anno megjelenéskor a bemutató pályát. Sok ész nem kell hozzá és ez nagy baj. Kb. egy nagyon hangulatos interaktív mozi. Nem mellesleg 20 euron kezd, nagyon esélyes, hogy még idén lesz ez 6-8 euro körül is.

Zestiria-t elég olcsón vettem még tavaly nyáron, közvetlenül a kiadótól! $6.79 dollárt kértek érte akkor és semmi price fail nem volt... ennyiért adták 1-2 napig és kész :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.01. 17:41:39

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Akkor megveszed vagy sem?

Next PC upgrade: 2022

Kinguinen várni kell kicsit mindig. Eddig lekopogom minden kód, steamgift megérkezett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem például ezzel totál nincs kedvem bizniszelni. Ha neked van, akkor megegyezhetünk :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zesteria (tudom Tinman volt már olcsóbb), W40k és Naruto is érdekel, illetve van egy olyan érzésem, hogy a bónuszjáték Dragon Ball lesz.

Így nézve meg még ha 20 dolcsit is számolunk a Nightmares-re a Zesteria, W40k és a Naruto + a bónusz játék meglesz 15 dolcsiból (Naruto 7 euró körül szokott mozogni leárazásban).

darkSectorxxx
Isten éltessen. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Ugyanott feladom, ahol legutóbb. 2. fejezet, amikor át kéne repülni valami alagútrendszeren a törmelékben elbújva. A jó édes murva anyja találta ezt ki? Mind a 9 életem odalett az alagút elején és most kezdhetném a legelejéről az egész murva játékot. Hát szopjanak lovat a DR-nél...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Az még mindig early access számomra, annak tökéletes 😊

zorrobomber

IMYke2.0.0.0
"Namco Founder Masaya Nakamura Passes Away"

"Internet denizens have grieved over the recent passing of Masaya Nakamura (Namco’s founder) at the ripe age of 91, a legend amongst the video game world who had a hand in creating iconic arcade titles such as Pac-Man and Galaga.
Before becoming the “Nakamura Amusement Machine Manufacturing Company” (or Namco for short), Nakamura’s company originally started out as a Tokyo-based manufacturer that created amusement park rides aimed towards children, making the transition into the newly named “Namco” in 1958 (and producing their first original game in 1978).
Masaya Nakamura graciously stepped down from his role as CEO in 2002, instead taking on a senior management position instead.
The legendary man passed away on January 22nd, with his funeral being attended only by close friends and family members; a special farewell event honoring the man and his accomplishments (gaming and otherwise) is scheduled for an undisclosed time in the future."

Fpocok
Jön a Morrowind kieg a TESO-hoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Úgy tűnik, nem csak én jártam így - baj van a rendszerben.
Állítólag dolgoznak a megoldáson.

IMYke2.0.0.0

Most nézem - az új-zélandi pálya például máris nincs a választható helyszínek között... ahogy az autók sem.

//Beszoptam. Direkt ezért vettem a bundlit.

IMYke2.0.0.0
Tegnap óta 3 loginom volt - továbbra sem látom.
S ma fel is telepítettem a játékot, megnézem ingame majd.

Ainz
Nem szóltam.. késéssel, de megjött, jó az oldal és shield se kell.
Ainz
Most vettem GTA 5-öt Kinguin-on.. de még nem kaptam semmit.. Most átbasztak vagy wtf ? 😄 g2a-n instan megjön amit veszek..
(azért Kinguinon vettem, mert ott volt a legolcsóbb.. és nem tűnt átbaszásnak.)
Tinman
Annak nagy előnye, hogy leülsz és ha nem vagy túl fakezű végig is tolhatod 4 óra alatt simán. Skyforce nagy előnye viszont a hajó upgrade. Minél többször tolsz le egy pályát, annál erősebb hajóval mehetsz neki a következőnek, hiszen a csillagokat összegyűjtve remek upgradekkel fejleszthető a vas. Ez persze sokaknak hátrány is, mert ha nem vagy dél-koreai vérpro a bullet-hell játékokban, akkor kb. a 4. pálya végén elakadsz és onnan addig tovább nem mész míg össze nem grindeled a fejlesztések egy részére. Engem ez viszont nem zavar, sőt élvezem, hogy egyre jobb és jobb vagyok adott pályán és nem csak uppok miatt. Már most nagyon közel került a szívemhez ez a játék és kb. a felénél se vagyok.

Tinman
Megvárom még a fizum akkor veszem, szóval megnézni nem tudom most ezt neked :-)

Elvileg nem, de próbálj meg ki-belépni hátha...

Rapid81
Bakker, tényleg. 2 napja gondolkodom, hogy mit kéne tolni most a Mad Max után. 😄 Sine Mora-ban elvéreztem anno és akadt más. Na, majd most. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Lazán kapcsolódik:

Az természetes, hogy a beaktivált "On Demand Pack" után nem látom sem a kliensben, sem a weben, hogy nekem megvolnának a DLC-k?

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen, örülök, hogy gyorsan tudtam segíteni 😊 - Jó úttörő voltam 😊

<"Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.">
Wiki

TBTPumpa
1060 is elegendő, sőt még 1050 kártya alatt is szép teljesítménye van. Billentyűzettel számomra halál volt, XBox One kontrollerrel viszont nagy betűs élmény.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."