Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dreamcastos Ikarugánál pl. volt "elfordított monitor" mód: videó
Shoot-em-up történelem, a stílusok kialakulásával és egyebekkel: első rész, második rész, harmadik rész
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.02. 09:07:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1.) oldalra scrollozó
2.) felfelé scrollozó
Az előbbiek könnyebbek, míg utóbbiak nem kifejezetten.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ettől persze még jó játék valamennyi, csak az EA miatt ott az állandó kibúvó, ha a bugokra terelődik a szó.
Pedig ugye vissza is vehették volna az accountokról, mint egyesek...
Hardware tesztnek azért jó volt 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ami még nagyon jó és indokolatlanul mellőzött a Subnautica.. Nagyon jó pedig!
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.02.01. 21:50:13
Te atyaúristen. Na jó, most már megnézem 😄
Játékidők a részéről:
* ARK: Survival Evolved - 554 óra (1/7 öcsi)
* Rust - 1186 óra
* 7 Days to Die - 71 óra
Másik fiókján:
* DayZ - 1303 óra
* H1Z1: Just Survive - 4,6 óra
* Infestation: Survivor Stories Classic - 4,1 óra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.01. 17:59:08
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondom ezt úgy, hogy talán az egyetlen vagyok itt, aki tolta anno megjelenéskor a bemutató pályát. Sok ész nem kell hozzá és ez nagy baj. Kb. egy nagyon hangulatos interaktív mozi. Nem mellesleg 20 euron kezd, nagyon esélyes, hogy még idén lesz ez 6-8 euro körül is.
Zestiria-t elég olcsón vettem még tavaly nyáron, közvetlenül a kiadótól! $6.79 dollárt kértek érte akkor és semmi price fail nem volt... ennyiért adták 1-2 napig és kész :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.01. 17:41:39
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Így nézve meg még ha 20 dolcsit is számolunk a Nightmares-re a Zesteria, W40k és a Naruto + a bónusz játék meglesz 15 dolcsiból (Naruto 7 euró körül szokott mozogni leárazásban).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Star Wars Battlefront sequel will release this year with a campaign mode
"Internet denizens have grieved over the recent passing of Masaya Nakamura (Namco’s founder) at the ripe age of 91, a legend amongst the video game world who had a hand in creating iconic arcade titles such as Pac-Man and Galaga.
Before becoming the “Nakamura Amusement Machine Manufacturing Company” (or Namco for short), Nakamura’s company originally started out as a Tokyo-based manufacturer that created amusement park rides aimed towards children, making the transition into the newly named “Namco” in 1958 (and producing their first original game in 1978).
Masaya Nakamura graciously stepped down from his role as CEO in 2002, instead taking on a senior management position instead.
The legendary man passed away on January 22nd, with his funeral being attended only by close friends and family members; a special farewell event honoring the man and his accomplishments (gaming and otherwise) is scheduled for an undisclosed time in the future."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Állítólag dolgoznak a megoldáson.
Most nézem - az új-zélandi pálya például máris nincs a választható helyszínek között... ahogy az autók sem.
//Beszoptam. Direkt ezért vettem a bundlit.
S ma fel is telepítettem a játékot, megnézem ingame majd.
(azért Kinguinon vettem, mert ott volt a legolcsóbb.. és nem tűnt átbaszásnak.)
Elvileg nem, de próbálj meg ki-belépni hátha...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az természetes, hogy a beaktivált "On Demand Pack" után nem látom sem a kliensben, sem a weben, hogy nekem megvolnának a DLC-k?
<"Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.">"Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.">
Wiki