Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Agony - Zsír ,várjuk
Aquanox Deep Descent - Zsír várjuk
ARK Park - No értelmes single az eredeti gameben se így no party
Bulletstorm: Full Clip Edition - Értelmes steam acsikkal majd elbohockodok
DiRT 4 - lesz benne megint arcade várom ezerrel
Frozen Synapse 2 - bottal se
Hand of Fate 2 - Jóféle majd az egyel együtt egyszer értelmes áron.
Hellblade: Senua's Sacrifice - Brutál mod várom. Félek nem lesz siker és soha többet új rész
John Wick Chronicles - VR takaroggy
Marvel vs. Capcom: Infinite - bottal se
MOBIUS FINAL FANTASY - bottal se
Mount & Blade II: Bannerlord - nem érdekel
Prey - Cryengine újra akcióban ,várom ezerrel
Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition - demó fasza volt.Csak így tovább City várom ezerrel.
South Park: The Fractured but Whole - ótvar
SpellForce 3 - ZSÍR!
Styx: Shards of Darkness - ZSÍR
Sudden Strike 4 - HM
System Shock - Végre megtudjuk mi is ez a game UE4-el istentelen mod várom!!!
TEKKEN 7 - pff
Two Worlds II - Call of the Tenebrae DLC - grafikára kiváncsi leszek mit alkottak. Várom nagyon.
ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3 - nem érdekel
Vikings - Wolves of Midgard - Jöhet

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem volt rossz az első rész de a storyt leszámítva egy közepes alkotás, éppen ezért annyira engem nem is érdekel a kettő.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a John Wick mekkora szarnak tűnik 😄D Egyébként ami engem érdekel az idén, az a Wildlands, Prey, Sniper Elite 4 a Sniper Ghost 3 is érdekelt egészen addig amíg a bétát ki nem próbáltam, de lehet majd adok neki egy esélyt, hátha javítanak rajta!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Styx-nek te várod a folytatását? Miért annyira tetszett az első része? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nem azonnal, de érdekel az idei megjelenésekből:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bulletstorm: Full Clip Edition
DiRT 4
Prey
SpellForce 3
Styx: Shards of Darkness
Vikings - Wolves of Midgard

Ebben az esetben meg kivárom az első komolyabban vehető kritikákat, és lehet hogy a megjelenésének hónapjában:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hellblade: Senua's Sacrifice

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Prey-t tartom érdekesnek majd.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Nálam is csak a Sudden Strike 4 játszik az idén a többi igazán nem mozgat meg.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
S jön még más is ebben az évben:

STEAM "Upcoming" listáról:

Agony - 2017 második negyedévében
Aquanox Deep Descent - 2017-ben
ARK Park - valamikor 2017-ben
Bulletstorm: Full Clip Edition - 2017.04.07
DiRT 4 - 2017.06.06
Frozen Synapse 2 - valamikor 2017-ben
Hand of Fate 2 - valamikor 2017-ben
Hellblade: Senua's Sacrifice - még nincs időpont
John Wick Chronicles - 2017.02.09 - only VR!
Marvel vs. Capcom: Infinite - 2017 vége
MOBIUS FINAL FANTASY - 2017.02.06
Mount & Blade II: Bannerlord - még nincs időpont
Prey - 2017.05.06
Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition - 2017.04.04
South Park: The Fractured but Whole - 2017 eleje
SpellForce 3 - valamikor 2017-ben
Styx: Shards of Darkness - 2017.03.14
Sudden Strike 4 - 2017 tavasza
System Shock - 2018
TEKKEN 7 - 2017.06.02
Two Worlds II - Call of the Tenebrae DLC - 2017 első negyedéve
ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3 - 2017. március
Vikings - Wolves of Midgard - 2017 eleje
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.05. 18:57:46

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A szomorú helyzet hogy eddig egy játékot sem jelentettek be, amit várnék. Öregszem?

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Hát ha lehetne odaadnám lemezen hogy próbáld ki, de nem tudom....akkor megnézhetnéd magad, és 4-5 óra után egyből kiderül hogy tetszik-e vagy nem-e. 😊

Jah igen az is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Aztán jön az új Mass Effect. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát majd ha uborkaszezon lesz vagy kap egy leárazást majd megveszem. Egyelőre a Nioh és a Horizon valamint a For Honor élvez prioritást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Az is lehet hogy én tartom csak unalmasnak és nektek tetszeni, fog, nem tudom, kinek mi a jó, de hogyha valamihez hasonlítanom kéne az a FF XII inkább.
Mondjuk, hogy azt miért újítják fel, ki fogja azt megvenni azt nem tudom.

darkSectorxxx
Én ezért nem játszok Sandbox-okkal, de a FF XV-ben sem azzal lenne a gond, régen sem voltak érdekesebb dolgok, csak valahogy nem halad a story, csak menj ide, menj oda, 2 perc egy harc max, vagy ha nem akkor azt eleve nem is tudod megcsinálni mert olyan szintűek az ellenfelek, akkor azok mellett fuss el ugye.

Hát nem tudom, ami van, volt ez a pár óra alatt átvezető, az kevés. Én nem tudom mi van ezekkel, még a XIII is azért ilyen téren jó volt, pedig aztán az lebutított volt a régiekhez képest.

darkSectorxxx
Hát nekem az a pár óra amit beleöltem dögunalom, bár valszeg a 60% futkosás meg felesleges autózgatás jócskán közrejátszott. 😊

kill3r21
Srácok kaptam egy india játékot, Phoning Home, valami eszméletlen jó 😄
3 órát elvett most a vasárnapomból 😄
<#eljen>

Hörcsögbibliába való érvelés!!! <#eljen> Amivel egyébként maximálisan egyet is értek.

Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni azokat a sandbox játékokat ahol nem volt unalmas a mellékküldetéseket csinálgatni. Nem sokan tudnak igazán jó sandboxot csinálni (az egyik a Witcher 3, mondjuk nálam a Witcher 1 is, a másik a GTA 5).

Nekem tetszett. Az volt a bajom vele, h talán túl könnyű az előző részhez képest. Sokkal könnyebb lopakodni. A másik baj vele pedig, h eléggé lezáratlan a sztori vége és a legújabb infók szerint ki tudja, h mikor lesz folytatás. A játék többi része azonban hozza a szintet. Küldetések, játékmenet, sztori, hangulat. Minden ott van.
IMYke2.0.0.0
Megéri. Bőven.

Lesz-e ennél is olcsóbb? Lesz. Valamikor bundli-tag? Igen.
Azt döntsd el, hogy mikor akarsz játszani vele...
- Ha belátható időn belül: érdemes megvenni, és ne törődj másokkal,
- Ha csak plusz egy sornak kell, vagy mert viszket a tenyered: ráérsz vele - akkor vedd meg, amikor már a Season Pass (amiben vannak olyan elemek, melyeket CSAK EGYSZER tudsz használni!) is a része lesz a biznisznek.

Voltan
Srácok, ez az új Deus Ex jó? Le van most árazva Steam-en, és van a wallet-emben 9 euró, szóval egy ötöst megérne ha tényleg megéri. Mik a vélemények?

Az eddigiek alapján nagyon vegyesek...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 17:20:32

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én is ettől félek. Igazából a játék kb. minden téren királynak tűnik, de ha a mellékküldetések, illetve a játékot kitöltő, a főszáltól független feladatok repetitívek és unalmasak lesznek, akkor fasza tört az egésznek. Van pár hogyan készült videó és ott mutatják, h vettek fel új embereket más cégektől, akik dolgoztak open world játékokon, mert ugye a Guerillának eddig ebben nem volt tapasztalata és ezek az emberek vannak olyasmivel pl. megbízva, minta a küldetések kidolgozása. Szóval remélem a legjobbakat, de azért kétségeim vannak. Majd március 1-én minden kiderül. 😊
Tele lehet azt rakni unalmas mellékküldetésekkel és akkor már rögtön egy Far Cry Primallal lehet dolgod dínókkal. Jó lenne, ha nem lenne elrontva.

darkSectorxxx
Hát attól nincsenek elvárásaim, mert új íp, ott az a harc, a lopakodás, íjjazás, a nagy területeken, az nekem önnmagában tetszik,,ha tippeket kellene adnom, hogyan basszák el, az irányításra mondanám, csinálják azt mint a TR-nél és akkor megutálom azt is. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 16:47:23

TBTPumpa
Horizon jobb lesz? Reméljük, CE előrendelve már csak egy normális 4K TV kellene hozzá.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Amúgy sorry ezt spoilerbe kellett volna.... :/

darkSectorxxx
De hogyan van az a problem. 😊 NEKEM legalábbis.

Hm....Nem hangzik túl jól..Ellenben summon tudtommal van.

darkSectorxxx
Szigorúan szubjektív vélemény. 😊

Az egyelőre még kimaradt de egyszer tán eljutok addig, hogy végigvigyem. 😊

Why so serious?

darkSectorxxx
Túlságosan nagyon megváltozott és egész egyszerűen szerintem monoton, unalmas lett, sok régi jó dolgot kiszedtek, kiherélték a játékot, "egygombos" harc, 1 karakter, no summon. Sok a mászkálás, aztán 2 véglet van, vagy pikk pakk 1 gombos győzelem, vagy ha erős ellenfelek vannak akkor 2 ütésből ko, és akkor vagy veszel folyton itemeket, vagy easy fokozat, amiben nem lehet meghalni, pénzt viszont nem lehet csak úgy szerezni, pláne nem az elején. Ez elég? 😊
Amennyire vártam, annyira csalódtam is benne, a harcon még túlléptem volna, a demoban láttam, próbáltam, csakhogy azóta mással is szembesültem, akinek ez viszont bejön annak egészségére.

Én ezeket a részeket régen skip-eltem, pl a FF XII.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 16:22:06

MerlinW
Nekem meg egyedül a XIII LR jött be😊

[merlinw.org]

Elmagyarázhatnád, hogy mi a bajod a 15. FF-val, mert egyelőre én sem értem a dolgot.

darkSectorxxx
Egy jó ideje eléggé publikus, hány játékom van. <3

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 16:00:01

Tinman
Erre én is emlékszem... nem is értem, most miért lett akkor fos a FF :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem a "jó fos" FF XIII is bejött. 😊 Meg ez egy eleve szubjektív dolog, majd kipróbálom.

Tinman: Szerintem is lesz PCre de mivel így is úgy is akarok egy PS4et így lehet majd arra szerzem be ha addigra még nem jött ki PCre.

Why so serious?

Melyik része nem igaz? Pontosan emlékszem, h naponta frissítetted, h milyen játék van leárazva. Folyamatosan emlegetted, h melyik nap lesz a FFXV és reméled, h majd ennyi meg annyi lesz a leárazása és megveheted. Aztán eljött a nap és kiderült, h nem ment le annyira az ára.
darkSectorxxx
Ez most direkt nyomod? Megsértettelek valamivel, hogy ilyeneket írsz (ami egyértelműen nem igaz)?
Mert akkor elnézést kérek.

Mert ezt 2 féle ember szokta csinálni, aki direkt szivat, vagy aki nem ismer. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 15:20:40

Nagyon reménykedtél, h a decemberi leárazásban lesz jó olcsón és megveheted. Nem jött össze a dolog. Azóta jó fos lett.
darkSectorxxx
Ne bánd, jo fos lett a ff15.

Tinman
Semmi pánik, lesz az PC-re! A csontjaim legmélyén érzem... na meg nézd meg a Square eddigi lépéseit. Szerintem soha senki nem gondolta volna, hogy lesz PC-re is FF IX, aztán lett. Az új FF persze előbb lesz, borítékolom az idei bejelentést!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sajnos még nincs PS 4em szóval az FF egyelőre felejtős. Addig marad ez, egynek jó lesz.

Why so serious?

Tinman
Sajna nekem is, pedig a kezdetek óta előfizető vagyok. Viszont az életben 1000+1 dolog történhet, így nem fizetek elő valamire 1 évig, amikor zsákbamacska az egész. Lehet, hogy fél év múlva lemennek Indiegala szintre aztán akkor megmarnám magam. Így legalább mindig látom mi a következő nagy hal és eldönthetem mennyire ígéretes vagy sem.

A köv. havi szvsz a Zorro-féle indiek mekkája lesz. Megérzés.

Tinman
Feltétlenül letolom majd, főleg mert már mások is mondták, hogy vannak pozitív irányú változások :-)

Akkor inkább marad a havi megoldás.

Tinman
Tudtommal azonnal terhel. Évesnél így van.

Unityben nekem az tetszik,bár még csak épp elkezdtem egyszer,hogy számomra megint jól megalkotott a főhős,kinézetre is,szinkronra is..az új mozdulatok is sokat dobnak..a látvány nem különben....meg a zene is...én szeretem,ha az önállóan is megállja a helyét..a syndicate zenéje viszont valami borzalmas számomra már külön is,így az rányomta a bélyeget a megítélésemre...
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.02.05. 14:59:20
Tinman
Érdekel engem is ez a 2342423232323. jRPG rém olcsón, de elvárásaim 2017-ben már vannak azé', szóval inkább a rászánt lét, majd egy újabb FF-be ölöm.

Tinman
AC-t kimaxolni sosejó, ez megtanultam a 2. rész esetében, az az egyetlen AC amit kimaxoltam, de igazából a maxolás része vegytiszta grind és gyűjtögetős baromság.

Hogy mikor esek neki a 2 hátralevő résznek azt magam sem tudom... jelenleg 0% ingerem van AC-ra, sőt továbbmegyek: Ha meglátok egy Souls vagy Souls-like játékot feljön a reggelim. Ez van, impulzusgamer voltam mindig.