Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Everything that happens, happens for a reason"
Lords of the Fallent vittem, köszönöm <#worship>#worship>
"I've won every battle, but I'm losing this war."
G2a csomagból csak a Superhot hiányzott (ami ennyiért ajándék), a maradékot megosztom veletek.
Lords Of The Fallen Digital Deluxe: HCKP9-FKY8K-4TWDX
DiRT 3 Complete Edition: QTRI6-ID93F-RCW5K
Syberia: WCCIP-GWIHK-55LPQ
Syberia II: 6PDGV-4T4IE-I672V
Ugyan nem szoktam sűrűn írni a topikba, de rendszeresen olvasom az üzeneteiteket. Szóval jó szórakozást a játékokhoz 😊
"Everything that happens, happens for a reason"
De varázsszóra majd itt terem Totti azt megmondja az a kemény 3 játékot ami miatt létezhet még boksz bár lehet sokat mondtam....
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Ha megtennéd, akkor minden gondod egy tollvonással át lenne húzva.
MÁS:
HOLY SHIT! A Bloodborne, PS4PRO boosttal bekapcsolva
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy meg nem kedvencem az efféle játékstílus.
(és újra kis fej ikonok vannak a kukák helyett 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.11. 09:40:16
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak én vagyok ezzel igy, vagy ez tényleg elég odabaszósnak néz ki?
The fallen price of indie games
Apropó, ha már PS Vita, ezeket vettem eddig:
SteamWorld Heist (nem próbáltam még, majd Dig után)
SteamWorld Dig (egynek jó)
XCOM®: Enemy Unknown Plus (ez szegény nagyon fosport 😞 )
Hotline Miami (kicsit féltem hogy fogok boldogulni az analóg karokkal, de eddig egész jól)
Darkest Dungeon®
Rogue Legacy (erre itt éreztem rá igazán, de nem Spelunky szint nálam, kicsit grindolósabb érzésre)
Don't Starve: Giant Edition
Spelunky (non-stop ezt nyomom a vonaton, legalábbis az esetek 90%-ban)
The Wolf Among Us
VVVVVV
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"The biggest gaming-related event in the west, E3, has announced that it is now finally opening its gates to the public rather than solely the media, an opportunity that western gamers have likely fantasized about since their childhoods and can now experience for themselves – should they manage to acquire a ticket."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.10. 01:22:49
Feltöltve: fél órája
DoDonPachi Resurrection 27,99€ ami talán a legjobb shmup a steamen. Már az alapba is minden megjelent cucc benne van (kivéve a DLC soundtrack albumokat) v1.5 / Cave Matsuri kiadás / Black Label / Ketsuipachi / mobile kiadás / DaiOuJou mode....álom kiadás a magamfajta gyűjtőknek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.09. 01:37:00