Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Miért? Már tudod milyen specce lesz? Tán a jövőbe látsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Annak sok értelme lesz (nem).
wantonly
Ha valakinek kell még Syberia I-II vagy DiRT 3 Complete Edition írjon priviben és adom a kulcsot. 😊
IMYke2.0.0.0
Mindig van lejjebb a játékfejlesztésben... - "Trump Simulator 2017"
<#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

G2a csomagból
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DiRT 3 Complete Edition: A94XN-AVX2H-JN6LW
genndy
<#eljen><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
eXperience 112-et elvittem köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

mooo

Syberia: HXTRB-BVMZN-DYG4Y
eXperience 112: EE0CJ-CAPGV-T2IXW
Voltan
Tőled pedig köszönettel a Szibéria 2-t, nagyon köszönjük! <#integet2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Én lecsaptam a Szibériára, ha nem probléma, nagyon szépen köszönöm!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo

Por Három: 8PDV8-NXTJW-9WCQ0
Szibéria: 9BGQB-PMJVJ-ZD8Gz
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.11. 20:17:39
Igazán nincs mit, mindkettőtöknek 😊

"Everything that happens, happens for a reason"

genndy
Aztamindenit, 3 percet is megértek a kódok <#guluszem1>
Lords of the Fallent vittem, köszönöm <#worship>

Köszönöm szépen, én vittem a Syberiat!

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Sziasztok

G2a csomagból csak a Superhot hiányzott (ami ennyiért ajándék), a maradékot megosztom veletek.

Lords Of The Fallen Digital Deluxe: HCKP9-FKY8K-4TWDX
DiRT 3 Complete Edition: QTRI6-ID93F-RCW5K
Syberia: WCCIP-GWIHK-55LPQ
Syberia II: 6PDGV-4T4IE-I672V

Ugyan nem szoktam sűrűn írni a topikba, de rendszeresen olvasom az üzeneteiteket. Szóval jó szórakozást a játékokhoz 😊

"Everything that happens, happens for a reason"

Nekem nagyon tetszik, nagyon elkapott a hangulata, viszont a humble monthly mellé járt a demója és az már annyira nem kapott el. Szerintem egy kicsit kivárok, ha jó értékeléseket kap megveszem.
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a Sony megvásárolta őket kilóra. 😊 Szerintem a játékipar egészét tekintve nagyon kártékony az exkluzivitás dehát érthető, ebben van a pénz...
lalakov
50 óra alatt letoltam a Deus Ex Mankind Divided-et. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Bárcsak több ilyen játék jelenne meg.
grebber
Azt mire mész azzal ha nem jön rá semmi exklúziv? MS azt hiszi hogy azért mert erősebb lesz mint bármelyik konzol már megfordítják a háború kimenetelét. Sony mögé raklap cég sorakozott fel ,ms meg szánalom mert lószar nem jön rá ami miatt bárki venné a szarjukat.
De varázsszóra majd itt terem Totti azt megmondja az a kemény 3 játékot ami miatt létezhet még boksz bár lehet sokat mondtam....

Next PC upgrade: 2022

Seth
Aztán ugyanazokat játszhatod rajta,mint PC-n. PS4 az exkluzív címek miatt érdemes, amikből picit több van ,mint One-on

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Előbb megvárom a Skorpiót, hogy mit tud ^^

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy titokban van is neki 😊

Nem érted. Elvekről van itt szó. Hogy néz ki, h fikázza a konzolokat, aztán meg vesz egyet?
IMYke2.0.0.0
Röhögve tudnál venni magadnak PS4 Pro-t, nem?
Ha megtennéd, akkor minden gondod egy tollvonással át lenne húzva.

Fpocok
;(
I cry every time

Még mindig 30-cal többel, mint PC-n. 😊
Baromi faszának tűnik. És metroidvania. Wishlistre került.
Fpocok
Nyilván csak egy poén volt, reflektálva a tegnapi mondatodra.

MÁS:
HOLY SHIT! A Bloodborne, PS4PRO boosttal bekapcsolva 60... 50... 40... 30 fps-sel fut!

IMYke2.0.0.0
Én az egész játék által sugallt élményre utaltam - a grafó szokott a legkevésbé érdekelni engem (veled ellentétben, aki ugye a NieR-t emiatt szapultad).
Amúgy meg nem kedvencem az efféle játékstílus.

Fpocok
Látod. Téged csak a grafika érdekel. Nem AAA a játék, akkor egyből egy fos.

Voltan
Nekem bejön 😊

Atisz
Nos, a G2A immár hivatalosan is csomag oldal (is) lett és az antrét tekintve nem is rossz.

(és újra kis fej ikonok vannak a kukák helyett 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.11. 09:40:16

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Csak te vagy így vele.

Részemről offos ez a játék, soha nem bírtam se a stílust, se ezt a játékmenetet, so 1986....
Fpocok
WOW.
Csak én vagyok ezzel igy, vagy ez tényleg elég odabaszósnak néz ki?

zorrobomber
Most fizettem érte megint, 2.490 Ft-ot (PS Vita)... megérte simán.

The fallen price of indie games

Apropó, ha már PS Vita, ezeket vettem eddig:

SteamWorld Heist (nem próbáltam még, majd Dig után)
SteamWorld Dig (egynek jó)
XCOM®: Enemy Unknown Plus (ez szegény nagyon fosport 😞 )
Hotline Miami (kicsit féltem hogy fogok boldogulni az analóg karokkal, de eddig egész jól)
Darkest Dungeon®
Rogue Legacy (erre itt éreztem rá igazán, de nem Spelunky szint nálam, kicsit grindolósabb érzésre)
Don't Starve: Giant Edition
Spelunky (non-stop ezt nyomom a vonaton, legalábbis az esetek 90%-ban)
The Wolf Among Us
VVVVVV

zorrobomber
Nekem mostanában a Dirt Rally a kedvenc. Tény hogy elég HC, de a korai autókkal 3.-4. helyre be tudok csúszkálni. Lehet az is segítene ha értenék a beállításokhoz... na meg valami középszar kormány is lehet dobna rajta.

Fpocok
Leárazva a Prodzsekt Autók. Megéri? Annyira nem szoktam autózni, de pl most megjött hozzá a kedvem... csak hát a The Crew egy fos és játszhatatlan.

Atisz
Újságíróknak van akkreditáció, mások meg hülyék, akik ezt kifizetik a semmire.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A G2A ikonjai nálatok is megváltoztak (az eddigi egyen profil-sziluett helyett pl. kis kukák(?) láthatóak)?

Scooter
Aki megfizeti a horror jegyárakat. Első körben 149$ a jegy (kb. 43E Ft). A második körben meg 249$ (kb. 72E Ft). Azért nem semmi árak.
IMYke2.0.0.0
"E3 Finally Open to The Public"

"The biggest gaming-related event in the west, E3, has announced that it is now finally opening its gates to the public rather than solely the media, an opportunity that western gamers have likely fantasized about since their childhoods and can now experience for themselves – should they manage to acquire a ticket."

Arra tessék mindenkinek vigyázni, h hírhedten szarok szoktak lenni a PC portjaik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.10. 01:22:49
Scooter
The Park 4.35€-ért! Nem rossz.
genndy
Steamen KOEI TECMO Publisher Weekend, csak azért írom, mert elég sok kanji karakteres játékuk van, azokat meg ritkán akciózzák úgy tudom.

IMYke2.0.0.0

Szerintem nem egész 6 ojróért ez sem rossz. Van benne minden, bár elsősorban régebbi játékok. Én anno imádtam a BoS-t és a Syberia-ról is csak jót hallottam. Nah meg... Haegemonia, Still Life, Experience 112...
Dupla post a Degica védelmében 😊
DoDonPachi Resurrection 27,99€ ami talán a legjobb shmup a steamen. Már az alapba is minden megjelent cucc benne van (kivéve a DLC soundtrack albumokat) v1.5 / Cave Matsuri kiadás / Black Label / Ketsuipachi / mobile kiadás / DaiOuJou mode....álom kiadás a magamfajta gyűjtőknek.
Valszeg ez is másfél, két évre a konzolos verziókhoz képest, mint ahogy a GTA V. Ha így lesz, akkor ebből is dupla vásár lesz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.09. 01:37:00