Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éljen a warez + a vér meg belek meg vér meg trancsírozás meg belek meg vér meg még több vér!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, volt hogy láda nyitás közben kellett válaszolnom, de nem volt rá lehetőségem, pont amikor a feleségéről beszélt volna. Később meg mindja is, hogy nem volt teljesen őszinte a feleségével kapcsolatban.
Lehet mégis nekiugrok újra, megnézem mennyire más párbeszédek hangzanak el.
Ajánlót köszi, felirtam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A felvetett témához:
Nincs igazán több ending (ha azt nem tekintjük annak, hogy nem szállsz fel a helikopterre és elmegy nélküled) és sajnos a párbeszéd rendszer nem tökéletes.
Ami bennem egyből felmerült és ki is próbáltam: ha megpróbálod szinte teljesen szótlanul végigvinni a játékot (amire alapvetően lehetőséget ad), akkor teljesen szétesik, sokszor olyan dolgokat tudnak a szereplők, amiket nem is mondtál, satöbbi, tehát ott azért nagyon kijön az, hogy mindenre nem gondoltak a készítők. De így is ajánlom, hogy ess neki legalább még 1× és próbálj másképp viselkedni, beszélgetni, mert viszonylag sok új hanganyagba futhatsz bele.
Egyébként nálam a bevezető ütötte a legnagyobbat. Sajnos 3 közvetlen hozzátartozómmal is végigéltem már azt, amiről szól, szóval csak ültem és olvastam teljesen lefagyva.
Az endingre először kiakadtam, hogy mi ez a semmit nem mondó befejezés aztán másnapra rájöttem, hogy pont ez illett a játékhoz, csak egyszerűen ahhoz vagyunk szokva, hogy a videójátékoknál epikus befejezés dukál. Tökéletes befejezés, hétköznapi emberekhez tökéletesen passzol és hagy gondolkodni arról, hogy mi történhetett a későbbiekben.
Egyébként ha tetszett a párbeszédrendszer és szeretnél látni valami ilyesmit de szinte a végletekig tökéletesítve és kimaxolva, akkor ajánlom az Oxenfree-t. Más nézet és az már inkább tekinthető játéknak, de a párbeszéd-rendszere fenomenális, teljesen természetes az egész, tényleg úgy reagálsz a dolgokra, mintha valódi beszélgetés folyna, ha nem reagáltál és a többiek már másról beszélnek, akkor így jártál. Emiatt mondjuk ha nem megy pengén az angol, akkor sokszor nehézkes tud lenni, de tényleg annyira természetesen folyik az egész ennek hála, hogy olyat még nem is láttam máshol. Emellett abban van rengetegféle ending (15 talán?) és tényleg MINDENRE gondoltak a készítők, például azt simán végigjátszhatod úgy, hogy egyszer se szólalsz meg és tök jól kezeli a többi karakter. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy egy átlagos végigjátszásra a teljes szövegkönyv nagyjából legfeljebb egytizedét kapod meg.
Bárkinek szívesen ajánlom, legalább egyszeri végigjátszásra. Az egész játék hangulata beszívja a játékost, a két szereplő beszélgetése pedig végig leköti a figyelmünk, miközben felfedezünk, stb.
Nem tudtam storyt illetően mit várjak, de kellemes csalódás volt, végig sikerült fenntartania az érdeklődésem.
A vége
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Valszeg később, de jönni fog!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 18:51:49
[merlinw.org]
Mármint a fő nagy hibái amit le is írtam, a korlátozott mentési lehetőség, és a képességek használatának korlátozása...
Így játszhatatlanul nehéz. Kb az első pályán egy orán keresztűl probáltam egy részt megoldani, de nem jott ossze, csak trainerrel játszhato..
Ma probaltam csalas nelkul a masodik palyat de eselytelen, meg szerencse h a bundle miatt szinte ingyen volt, csak a billentyuzetert kar...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.08. 18:26:50
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.02.08. 18:29:04
(\__/) ( X.x) ( } . { )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.08. 13:51:03
Nem lehet valami Excelbe vagy valahova kiimportálni a címeket? Akkor ott lehetne látni valóban eltünnek-e vagy csak a számláló buzul.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.08. 13:18:48
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elinditom, betölt... nyomok egy challenget mert épp előttem volt egy, gold... folytatnám utam, erre kiirja, hogy nem tudott ubira connectelni ÉS INSTANT KIDOBOTT FŐMENÜBE. Ezt eljátszotta még egyszer, aztán hagytam a fenébe.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2.) Az uni verzió minden velejárója passzívan érhető csak el, az orosz fórum rész, pedig jórészt orosz szöveggel van tele, ami zavaróan hathat. Az achievementeket is külön számolja, mint egy inaktív, a steamről eltávolított játék esetében.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(A lehető összes vásárlási lehetőséget ellőttem erre azért nem engedi már megvenni megint)
A Pirate's Curse utolsó részénél nyűgösebb rész (alap végigjátszásnál) sehol nem lesz, ott nagyon elgurult velük a pöttyös...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Most nem állok neki, majd pénteken, vagy szombaton. 😊
Vért fogok hugyozni szerintem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.07. 22:58:40
De sajnos nem így van, es nem ertem miert pazaorljak az idejuket ertektelen szarokra...
Amúgy nem lenne rossz játék, de; szakaszonként ketszer lehet menteni, speciális képességeket az csak kétszer lehet használni, ezeket újratolteni csak verszívassal lehet, szoval eleg nehéz, amugy elmenne, az elso palyanal vagy ket oraja szenvedek...
Van vagy husz or egy kis teremben, ha mindet megolom, akkor tobb az xp, de mar nincs mentesem
szerk: ennyi, uninstall, ez egy trágya
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.07. 22:46:24
Amúgy CS:GO-ban is mindenkit bannolni kéne, aki nem 60 FPS-en játszik, mert akkor már nem ugyanazok a feltételek vannak.. 😄
Nem értem azokat akik ilyen játszhatatlan szarokat fordítanak, pedig annyi minosegi jatek van...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.07. 22:26:43
Platformereket is kérnék mindenkit, hogy ezentúl csak billentyűzettel toljon, mert a kontroller az cheat ám.
Soulsokat, Nioht és Bloodborne-t ezentúl mindenki csak billel és egérrel tolja, mert az is úgy igazságos...
Sőt a kontrollereseket kérjük, hogy multiban ne használják már az autolockot, mert az genyóság és cheat és egyébként is....
Fpocok mindenkit végleg bannolna aki konzolon egeret+billt használ ugyan a lehetőség adott bárki számára. Ennyi erővel minden autós játékból lehetne bannolni pc-n aki kontrollert használ multiban (és akkor a kormányt nem említem...nem tudom multiban mennyit ér, mert nem multizok autós játékokkal, de ha ti mondjátok, hogy jobb a kontroller elhiszem).
Ez nem cheat ez egy lehetőség bárki számára. Miért ne játszhatna egérrel+billel konzolon is? (én is rühellem lövöldözős játékban a kontrollert , ezért meg tudom érteni). Hogy nem fair a többi játékossal szemben? Oké nem az, de attól még ez nem cheat...Ezt bárki használhatja ha akarja (kontrollereseknek amúgy is ott a célzásrásegítés szóval nem is értem mi a sirám oka...Kontrolleres autolockol az egeresnek azért nem árt tudni célozni is)....Mellesleg egy gyakorlott kontrolleres egy kevésbé gyakorlott egerest tuti szénné tud alázni a lock miatt.
Na mindegy túl sok szót pazaroltunk már erre.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.07. 22:05:57
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]