Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régóta kívánságlistán van a DARIUSBURST Chronicle Saviours,na most megnéztem steamen. Nem tudom,hogy ez a Degica vagy a fejlesztők pénzéhessége de valakinek a kurva jó édes anyukáját! 45,99€ a játék + 74,87€ a DLC...alsó hangon is 37k Huf a teljes pakk.
Éljen a warez + a vér meg belek meg vér meg trancsírozás meg belek meg vér meg még több vér!
Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen, volt hogy láda nyitás közben kellett válaszolnom, de nem volt rá lehetőségem, pont amikor a feleségéről beszélt volna. Később meg mindja is, hogy nem volt teljesen őszinte a feleségével kapcsolatban.
Lehet mégis nekiugrok újra, megnézem mennyire más párbeszédek hangzanak el.
Ajánlót köszi, felirtam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Előre leszögezem, hogy nekem is nagyon tetszett a játék (bár játéknak nem nevezném igazán). Spoilerben egy kis spoileres kibeszélő a játékról és egy kis Oxenfree ajánló. 😊

A felvetett témához:
Nincs igazán több ending (ha azt nem tekintjük annak, hogy nem szállsz fel a helikopterre és elmegy nélküled) és sajnos a párbeszéd rendszer nem tökéletes.
Ami bennem egyből felmerült és ki is próbáltam: ha megpróbálod szinte teljesen szótlanul végigvinni a játékot (amire alapvetően lehetőséget ad), akkor teljesen szétesik, sokszor olyan dolgokat tudnak a szereplők, amiket nem is mondtál, satöbbi, tehát ott azért nagyon kijön az, hogy mindenre nem gondoltak a készítők. De így is ajánlom, hogy ess neki legalább még 1× és próbálj másképp viselkedni, beszélgetni, mert viszonylag sok új hanganyagba futhatsz bele.
Egyébként nálam a bevezető ütötte a legnagyobbat. Sajnos 3 közvetlen hozzátartozómmal is végigéltem már azt, amiről szól, szóval csak ültem és olvastam teljesen lefagyva.
Az endingre először kiakadtam, hogy mi ez a semmit nem mondó befejezés aztán másnapra rájöttem, hogy pont ez illett a játékhoz, csak egyszerűen ahhoz vagyunk szokva, hogy a videójátékoknál epikus befejezés dukál. Tökéletes befejezés, hétköznapi emberekhez tökéletesen passzol és hagy gondolkodni arról, hogy mi történhetett a későbbiekben.

Egyébként ha tetszett a párbeszédrendszer és szeretnél látni valami ilyesmit de szinte a végletekig tökéletesítve és kimaxolva, akkor ajánlom az Oxenfree-t. Más nézet és az már inkább tekinthető játéknak, de a párbeszéd-rendszere fenomenális, teljesen természetes az egész, tényleg úgy reagálsz a dolgokra, mintha valódi beszélgetés folyna, ha nem reagáltál és a többiek már másról beszélnek, akkor így jártál. Emiatt mondjuk ha nem megy pengén az angol, akkor sokszor nehézkes tud lenni, de tényleg annyira természetesen folyik az egész ennek hála, hogy olyat még nem is láttam máshol. Emellett abban van rengetegféle ending (15 talán?) és tényleg MINDENRE gondoltak a készítők, például azt simán végigjátszhatod úgy, hogy egyszer se szólalsz meg és tök jól kezeli a többi karakter. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy egy átlagos végigjátszásra a teljes szövegkönyv nagyjából legfeljebb egytizedét kapod meg.
MerlinW
Jaah, nem olvastam eléggé vissza, bocs😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
Kora délután leültem Firewatch elé. 1 órája már a stáblistát néztem.
Bárkinek szívesen ajánlom, legalább egyszeri végigjátszásra. Az egész játék hangulata beszívja a játékost, a két szereplő beszélgetése pedig végig leköti a figyelmünk, miközben felfedezünk, stb.
Nem tudtam storyt illetően mit várjak, de kellemes csalódás volt, végig sikerült fenntartania az érdeklődésem.
A vége
kicsit talán elnagyolt, de gondolom direkt hagytak ürességet (2 szereplő jövőjével kapcsolatban, bár csak az egyik beszélgetés vonalon mentem végig), hogy a játékosra bízzák a többi dolgot... mondjuk megértem ha valaki emiatt húzza a száját.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Red Dead Redemption 2 PC-re.
Valszeg később, de jönni fog!

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
"dark nevű fos"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.08. 18:56:47

MerlinW
Ööö Bloodlines csak trainerrel?😊 Megjelenéskor végigjátszottam kétszer😊 Mi benne a nehéz? Főleg az elején.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 18:51:49

[merlinw.org]

MerlinW
Tűzfal/router?

[merlinw.org]

Mármint a fő nagy hibái amit le is írtam, a korlátozott mentési lehetőség, és a képességek használatának korlátozása...
Így játszhatatlanul nehéz. Kb az első pályán egy orán keresztűl probáltam egy részt megoldani, de nem jott ossze, csak trainerrel játszhato..
Ma probaltam csalas nelkul a masodik palyat de eselytelen, meg szerencse h a bundle miatt szinte ingyen volt, csak a billentyuzetert kar...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.08. 18:26:50
Malakai
Már rossz előjel, hogy úgy tűnik a videó alatt a korábbi trailerjükhöz fűzött kommentárt vagdalják be, nem pedig előzetes példányról a véleményét. 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.02.08. 18:29:04

(\__/) ( X.x) ( } . { )

most már elvesztettem a fonalat,kérek szépen valakit írja meg,melyik játék kap ennyi pro/kontra kommentet 😊
Dzsini
Nekem a sztori egy kicsit kevés/rövid volt elsőre a Half Genie Heroban, de még van pár dolog, ami Kickstarterből jön hozzá (plusz sztori módok, stb.). Egyelőre rengeteg lehetőség kihasználatlan maradt (rengeteg átváltozás, de van, amit 1x kell használni a 100%-hoz és máshol nincs is értelme, meg ilyesmik).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja. Az is a listámon van. Tegnap elkezdtem a Half-Genie Herot és ez is nagyon bejön. Játékmenetileg, pályadesignban is nagyon jó. Valamint a humor továbbra is megvan. Ugyanakkor grafikailag nekem valahogy nem áll össze a dolog. Igazából a pixelgrafikás Pirate's Curse jobban nézett ki. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy mi is hiányzik belőle. Nem olyan összetett és szépen kidolgozott, mint egy Ori vagy egy Rayman, de igazából nem is ez a baj vele, mivel a Guacamelee is elég egyszerű grafikával operál és nem volt ez az érzésem. Olyan mintha, nem is tudom, ilyen flash játék kinézetű lenne. Karaktermodellek nem illenek bele talán az összképbe? Passz. Nem tudom. A többi része tetszik, de a grafikánál vmi hibádzik, de nem tudom megfogni, h mi az.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.08. 13:51:03
grebber
Nem tudom ki mennyire figyeli ,de nektek nem szoktak eltünedezni a steam fiokról a játékok... ~ 2 hete lettem figyelmes hogy 1420 körül járhattam tegnapelőtt direkt felirtam 1388db volt ma már csak 1387.... Ha így haladok pár év azt nem lesz játékom.
Nem lehet valami Excelbe vagy valahova kiimportálni a címeket? Akkor ott lehetne látni valóban eltünnek-e vagy csak a számláló buzul.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nope. Megint kidobott.

Toltam challenget is és nem dobott ki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kipróbáltam már gyorsan...Nálam még mindig pöccre indul. Win7 alatt is pöccre indult annó és még win10 alatt is ugyanígy tesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.08. 13:18:48

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Rakás szar szerintem nekem nem is indul el... pedig anno ment.

Fpocok
Remek játék ez a The Crew, wow.
Elinditom, betölt... nyomok egy challenget mert épp előttem volt egy, gold... folytatnám utam, erre kiirja, hogy nem tudott ubira connectelni ÉS INSTANT KIDOBOTT FŐMENÜBE. Ezt eljátszotta még egyszer, aztán hagytam a fenébe.

Scooter
Ezt jó tudni. <#eljen> Nem figyeltem annyira, hogy steam-en is már volt annyi.
Shep
Inkább az a kérdés, hogy mi nem baj vele (csak így szépen magyarosan)? Szinkron, irányítás, grafika, játékmenet ... egy szóval minden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atisz
Mi a baj vele? Persze nem egy Vampire Masquerade Bloodlines és elég sok kritika érte a játéklapok oldaláról, de aki játszott is vele, általában nem szokta szidni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1.) Ha alap Dishonored-öt vettél, újra meg kell venned az egészet, ha a kiegészítők is kellenek, mivel azoknak nincs külön áruházi oldaluk. Tulajdonképpen az RHCP alapjátéknak sincs, de "becsapós", mivel megveheted a "sima", univerzális verzió áruházi oldalán, de attól még az oroszt kapod meg.
2.) Az uni verzió minden velejárója passzívan érhető csak el, az orosz fórum rész, pedig jórészt orosz szöveggel van tele, ami zavaróan hathat. Az achievementeket is külön számolja, mint egy inaktív, a steamről eltávolított játék esetében.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem tudom mi a helyzet a zenével, de maga játék rendszeresen le szokott menni 1 EUR-ra a steam áruházban is.

darkSectorxxx
Ja le lehetett volna simán, ha tankolsz a karakterre, de az idő aztán hát úgy gondoltam minek, normál esetben semmiképpen nem lehet, vagy nagyon precíznek kell lenni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Aki megvenné nekem a Humble Namco 2 Bundle 15$-os csomagját jelezze nekem. Természetes a pénzt elküldöm előtte.
(A lehető összes vásárlási lehetőséget ellőttem erre azért nem engedi már megvenni megint)

Dzsini
Én többször körberajongtam már a Shantae játékokat itt, érdemes a Risky's Revenge-et is sorra keríteni, az a régebbi stílusban készült még, és igen jó.

A Pirate's Curse utolsó részénél nyűgösebb rész (alap végigjátszásnál) sehol nem lesz, ott nagyon elgurult velük a pöttyös...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A szamurájt én se nyomtam le, de majd a teljesben.

darkSectorxxx
Ja odabasz a nehézség rendesen. Én a demot megcsináltam, kivéve a szamurájt, de ahoz fejlődni, farmolni kellett volna. De meguntam. 😊

Most nem állok neki, majd pénteken, vagy szombaton. 😊
Vért fogok hugyozni szerintem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Vagy az :-)

Vagy végigviszem kodokkal, ha már fizettem érte.... 😄

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.07. 22:58:40
Ha idegesít töröld inkább. Nem ér annyit egy játék sem, hogy az idegrendszered és a géped rámenjen.

Úgy gondoltam ha valamihez készul magyarítás, az jo játék lehet, kulonben miért szánna rá időt a fordíto...
De sajnos nem így van, es nem ertem miert pazaorljak az idejuket ertektelen szarokra...

Amúgy nem lenne rossz játék, de; szakaszonként ketszer lehet menteni, speciális képességeket az csak kétszer lehet használni, ezeket újratolteni csak verszívassal lehet, szoval eleg nehéz, amugy elmenne, az elso palyanal vagy ket oraja szenvedek...

Van vagy husz or egy kis teremben, ha mindet megolom, akkor tobb az xp, de mar nincs mentesem

szerk: ennyi, uninstall, ez egy trágya
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.07. 22:46:24
grebber
Ok akkor keresek majd valakit aki megveszi nekem a 15$-os pakkot (én már ellőttem az összes vásáslási lehetőségem) A CArs GOTY nekem kell ennél olcsóbb soha nem lesz az 100%

Kössz a figyelmeztetést.

Amúgy CS:GO-ban is mindenkit bannolni kéne, aki nem 60 FPS-en játszik, mert akkor már nem ugyanazok a feltételek vannak.. 😄
Mi lenne ha azt néznéd ezentúl, h milyen a játék és nem azt, h van-e hozzá magyarítás? 😄 Vagy ha nézed is, akkor az csak másodlagos legyen.
De elegem van a zs kategoriás szarokbol, általában ami olcso, és van hozzá magyarítás azt megveszem, de nem volt túl jo otlet, most a dark vevű fost probaltam ki, eredménye hogy a billentyűzetemen már nem műkodik egy pár gomb.

Nem értem azokat akik ilyen játszhatatlan szarokat fordítanak, pedig annyi minosegi jatek van...
Háhá! Beletört abba nekem a bicskám a trialban. Túl HC nekem. Mondjuk ez a Shantae se volt könnyű a vége felé. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.07. 22:26:43
darkSectorxxx
Nioh 1:40 múlva, az kellően könnyed. 😄

Múltkor egyik bundle-ben megvettem a Shantae the Pirate's Curse-t is. Úgy voltam vele, h a Resi 7 után vmi könnyedebb hangvételű kéne, szóval belekezdtem pár napja. Az előbb értem végére és az egyik legjobb metroidvania, amivel játszottam. Változatos játékmenet, pályák, ellenségek. Jól kidolgozott bossok. Tökéletesen belőtt nehézség. Plusz ez mellé még jön a nagyszerű humor és a szerethető karakterek. Be is rántottam a tavaly megjelent Half Genie Herot és most azt tolom nagyban.
Sőt bannoljuk a Fightpadosokat, kontrollerrel bunyós játékokat toló gamereket is, mert egy bill+egeressel szemben előnyben vannak.

Platformereket is kérnék mindenkit, hogy ezentúl csak billentyűzettel toljon, mert a kontroller az cheat ám.

Soulsokat, Nioht és Bloodborne-t ezentúl mindenki csak billel és egérrel tolja, mert az is úgy igazságos...

Sőt a kontrollereseket kérjük, hogy multiban ne használják már az autolockot, mert az genyóság és cheat és egyébként is....

Ezt nem is vitatom, de nem is erről volt szó.

Fpocok mindenkit végleg bannolna aki konzolon egeret+billt használ ugyan a lehetőség adott bárki számára. Ennyi erővel minden autós játékból lehetne bannolni pc-n aki kontrollert használ multiban (és akkor a kormányt nem említem...nem tudom multiban mennyit ér, mert nem multizok autós játékokkal, de ha ti mondjátok, hogy jobb a kontroller elhiszem).

Ez nem cheat ez egy lehetőség bárki számára. Miért ne játszhatna egérrel+billel konzolon is? (én is rühellem lövöldözős játékban a kontrollert , ezért meg tudom érteni). Hogy nem fair a többi játékossal szemben? Oké nem az, de attól még ez nem cheat...Ezt bárki használhatja ha akarja (kontrollereseknek amúgy is ott a célzásrásegítés szóval nem is értem mi a sirám oka...Kontrolleres autolockol az egeresnek azért nem árt tudni célozni is)....Mellesleg egy gyakorlott kontrolleres egy kevésbé gyakorlott egerest tuti szénné tud alázni a lock miatt.

Na mindegy túl sok szót pazaroltunk már erre.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.07. 22:05:57

Tinman
A bármi azért durva túlzás :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Soha a büdös életben nem olvastam még tőled ilyesmit...

MerlinW
Te sem gondolod komolyan, hogy egérrel nem gyorsabb, precízebb bármi, mint kontrollerrel😊

[merlinw.org]

Fpocok
Ez nem igaz, te is tudod. Ha tévedek, mindig belátom.

Bocs Grebber! llyen felállásban (Namco bundle bónusz játékai) nekem nem éri meg megvenni a packot, mert kerek 2 játék érdekel belőle.

Fölöslegesen koptatod a billentyűzeted. Kitalál valami marhaságot és utána ahhoz görcsösen ragaszkodik, mert ha ő mondja akkor az úgy van és kész (!). Legalábbis az ő kis világában biztosan. Ha hosszú távon akarsz itt tartózkodni akkor jegyezd meg első szabályként, hogy Fpocoknak mindig igaza van és ha valamiért mégse lenne igaza akkor az első szabály lép életbe (irónia off). Tehát a konzol szar, a konzoljátékosok mind parasztok, a PC a király, aki csal az egy mocsok még akkor is ha azt egyjátékos módban teszi, a G2A meg a tolvajok gyűjtőhelye...(szarkazmus is off). <#eplus2>