Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyhítő körülmény, hogy a karácsony óta gyűlt kártyapénzből futotta rá.
Februárig sikerült tartanom a "never preorder"-t. Jövőre megcélzom a márciust! 😄
Tinman: engem talán a Stardew Valley érdekelne, cserém nincs...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.13. 22:24:20
Jó szar ez a bundle 5 game mellé betoltak eladhatatlan filléres cuccokat. Na vajon kik jelennek majd meg hát aki 3 gameet se adott el tavaly egy év alatt indie szarok
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.13. 22:13:52
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ez a 300ezer igen pörgősen összejött. És a 10ezer eladás is. Durván pörög még mindig a számláló. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I am a poor and wise man... and I should consider what for spend my money. No matter how much I love my hobby: playing and owning of games. Sometimes I let go of the reins, and sometimes I have to tighten my belts.
Now I'm not going to loosen it...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsian várom, hogy mivel bővül majd a lista, melyik fejlesztők állnak még be az ügy mögé steam kulcsokkal is.
Ez jettő még érdekelne, de csak értük ~8800 Ft-ot adni...
* Day of the Tentacle Remastered
* Invisible Inc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Stardew Valley
Day of the Tentacle Remastered
Nuclear Throne
Super Meat Boy
World of Goo
Mushroom 11
The Stanley Parable
Superbrothers: Sword & Sorcery EP
Super Hexagon
VVVVVV
Guacamelee!
The Swapper
Human Resource Machine
2064: Read Only Memories
A Virus Named TOM
Tower of Guns
Walking Mars
Monster Loves You!
AI War: Fleet Command
Girls Like Robots
Streamline
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Stardew Valley
Subnautica
érdekelne belőle.. ha valakinek nem kellene
A videókat elnézegetve azonban szerintem nagyon jó kis SW akció-misung, Han Solo klónnal.
Az összes SW játék meglehetősen nehéz, legalábbis ahogy én emlékszem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.13. 20:22:29
ACLU, IRC, MSF kapja a pénzt, a Humble 300ezer dollárig megduplázza, 30 dollárba kerül és itt a lista:
The Witness
Stardew Valley
Subnautica
Day of the Tentacle Remastered
Overgrowth
Nuclear Throne
Octodad: Dadliest Catch
Invisible Inc.
Super Meat Boy
World of Goo
Mushroom 11
No Time to Explain Remastered
The Stanley Parable
Superbrothers: Sword & Sorcery EP
Super Hexagon
VVVVVV
Guacamelee!
The Swapper
Thirty Flights of Loving
Spirits
Human Resource Machine
ROCKETSROCKETSROCKETS
2064: Read Only Memories
A Virus Named TOM
7 Grand Steps: What Ancients Begat
Mini Metro
Retro Game Crunch
Tower of Guns
Walking Mars
Song of the Deep
Monster Loves You!
AI War: Fleet Command
Sproggiwood
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora
Secrets of Raetikon
Girls Like Robots
Ellipsis
Streamline
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
Illetve további játékok is jönnek, amennyiben további fejlesztők csatlakoznak az ügyhöz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Látványban, és megoldásokban anno persze úttörő volt, de mint játék? Számomra nagyon nem.
Ezerszer inkább valamelyik Jedi Knight, vagy ha már az első küldetés, akkor Rogue Squadron.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bónuszként GameBoy Colorra létezik a 2002-es első Shantae, azt egy emulátorral még érdemes végigzümmögni, aranyos (vagy ha van 3DS-ed, ott virtual console-ra elérhető)
a Half Genie Hero csúcsa a címzene
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.13. 09:57:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Feltétlen megveszem a többi részt is, de ez a Half Genie Hero egy pöppet még drága.
és a másik ok h nem nem jó példa erre, h szvsz ez legfőképp azt eredményezné, h a rakás fos értékű modokért is pénzt kérnének el és ugye kipróbálásra/belenézésre esélyed sincs ezeknél. azt meg sztem az is tudja h 100 TES5 modból kb 90 kuka és max 10 ha jó aki sosem játszott ezekkel a játékokkal. saját tapasztalatom az h simán el tud menni 1-2 nap is azzal, h modok leírását olvasgatom, képeket nézek, h eldöntsem kell-e ez nekem vagy sem. és én spec 50 körül meg szoktam állni.
By Evan Lahti 2 days ago
Gabe Newell makes clear Valve's intention to bring back paid mods.
Newell continued to acknowledge that Valve's first attempt at monetizing modding was painful for the company. "The Skyrim situation was a mess. It was not the right place to launch that specific thing and we did some sort of ham-handed, stupid things in terms of how we rolled it out," he said. "EJ
It makes sense to us. Valve continues to pay modders, map makers, and modelers whose work is selected for publication in Team Fortress 2, CS:GO, and Dota 2.
Newell didn't elaborate on what Valve would do differently in the future, but it'd be surprising if this eventual second attempt was tied to a big game with a heavily established modding scene such as Skyrim. "
"Nulla tenaci invia est via"
Ezekbol tudnek adni cserebe, esetleg kp.
Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition
ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack
Attractio
ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
PAC-MAN 256
Project CARS
Project CARS On-Demand Pack
Tales of Zestiria
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ezer bocsánat, sajnos az a helyzet, amit grebber is írt, 3ezer+ játékom van steamen, természetesen fejből nem tudom, hogy mi van meg, mi nincs meg és a steamgifts nem jelezte, hogy meglenne már.
Amúgy annyira nem nagy gond ez, beírom, hogy már megvan, kérsz ticketben egy rerollt és hamar újraoszthatod, legalább 30-40 ilyen ticketet nyitottam már saját GA-k esetén, gyakori jelenség, mert az automatizmus nem tökéletes arra pedig nincs kapacitása a staffnak, hogy kipofozgassák az automatizmus hiányosságait.
Ígérem, hogy az SG.HU/EJ GA-knál külön figyelni fogok erre, megnézem manuálisan is, hogy megvan-e már és még egyszer bocsánat, hogy csak most derült ki.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.12. 14:57:42
Gratulálok! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.12. 14:56:48
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.12. 12:57:43
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Volt ilyen tavaly ugyanilyenkor (is).
Parasite Eve 2, best game EVER!